Προσωρινα αναβαλεται η συνεχεια και το τελος του "αρλεκιν"....
Μετα απο ενα "βαρυ" ταξιδι, απο ενα απο τα "εργοστασια" παραγωγης "μαγισσων".Το "μαγευτικο" Μπουριραμ... "ενλιμενιστηκα" στο θρυλικο Ψαροχωρι...(οπως αποκαλει την Παταγια,μια "ψυχη"
)
Ελαφρυα ξεκουραση και παρα τον πονοκεφαλο, κινησα για τον "αραβοδρομο"(ευτυχως,μονο κατ'ονομα αυτη τη φορα,ενεκα ραμαζανιου....)
Διαδρομη φυσικα μεσω beach road...
Παρα πολλα κοριτσοπουλα (και οχι μονο) σε ολο το μηκος της παραλιακης απο το Mikes και περα,αλλα απο ποιοτητα αστα να πανε... Μονο 2-3 περιπτωσεις αξιες αναφορας, προσωπικα δεν ελκυωμαι απο τα "ψωνια" του δρομου,οποτε δεν εδωσα & ιδιαιτερη προσοχη...
Alkatraz,σταθερα υψηλη ποιοτητα και τιμες....δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα,ηταν και η 1η μπυρα... :S
Supergirl 1 & 2,πηγα λογω του οτι θυμομουν οτι ειχε καλα 'θεματα',αλλα δυστυχως θα χρησιμοποιησω την λεξη "Μπαζα" αυτη τη φορα,αν & δεν ειναι σωστο,οταν μιλαμε για κοριτσια...
Shark,απο το "μπροστινο" μαγαζι εφυγα "τρεχοντας"... Στο πισω μερος η κατασταση σαφως καλυτερη,με πολυ κεφι και 5-6 κουκλια να τα "πιεις στο ποτηρι"
.Κατι ομως η μαμασαν κατι καποιες παλιες γνωστες... Εχασα τον "προσανατολισμο"μου
.
Κατα 600 μπατ φτωχοτερος... κινησα για Insomnia.Μ' εφαγε το μαυρο σκοταδι και την κοπανησα leo leo... Βρε παιδι μου δεν μου αρεσει καθολου αυτο το μαγαζι....
Επομενη σταση (και τελευταια)Marine.
Γεματη...αναλογια 5 "μαγισσες" του Σιαμ ανα 1 Φαλανγκ...Αυτο τις εκανε & "επιθετικες",χαμογελα πολλα και κωλοπιασιματα...
Η μοναδικη ισως, που θα μου "γιατρευε" τον πονοκεφαλο,συνοδευοταν απο εναν "ωριμο" Φραγγολεβαντινο συναγωνιστη,παρ ολα αυτα,τα χαμογελα και τα νοηματα πηγαιναν συννεφο...Δεν ασχοληθηκα περαιτερω...
2 μπυρες αργοτερα "πηρα" τον πονοκεφαλο μου και γραμμη για το δωματιο....
ΑΑ !!! ξεχασα να πω οτι πηρα μαζι και μια κορμαρα γυρω στα 30...
Την οποια και "απελυσα" μετα τις κυλιωμενες,οταν μου ζητησε 2 χιλαρικα
.Αν δεν τα ζηταγε εκεινη τη στιγμη,μπορει και να της τα δινα αργοτερα.
Αυτα προς το παρον εις αυριον τα νεωτερα....