Παταγυα ημερα 2η (η χθεσινη)...
Ολη μερα βολτα στα εμπορικα & καφεδακια με 2 συναγωνιστες,εκτος "φορουμ"...
Δεν ξερω αν ειναι λογω της low season,αλλα το κοριτσια εχουν "αγριεψει"
κατα τη διαρκεια της ημερας,κατι που δεν ειχα ξαναδει.
Μας την επεφταν παντου,στο δρομο,στα εμπορικα... Στο Tucon μου "τον επιασαν"
ουκ ολιγες φορες...
Κατα τ'αλλα η ζωη εν ψαροχωρι,συνεχιζεται κανονικα,οπως την ξερουν οι παλιοι & οπως θα την γνωρισουν οι καινουργιοι... με καποιες προς το χειροτερο αλλαγες που θα επισημανω παρακατω...
Η βραδυνη εξορμηση "πηγε" αργα,λογω του οτι με "πλακωσε" το στρωμα...
Πρωτη σταση Walking street club,αυτο με την Καντιλακ...
Η αγαπημενη No smoke,καθαρη ατμοσφαιρα του αδελφου Pag
.Πολλα κοριτσια,φτηνο ποτο (80 η μπυρα τον μαρτιο,100 τωρα...) αρκετο πεσιμο απο τα μωρα,αλλα νωρις ρε παιδι μου,ημουν & με την τσιμπλα στο ματι,που διαθεση για περαιτερω... Εξ'αλλου ολες αυτες σε λιγη ωρα μετακομιζουν στο "σκοταδοδρομιο" της Insomnia...
Σταση 2η Moon, το καινουργιο "κατι σαν" agogo της WS.Ποιοτητα κοριτσιων εξαιρετικη.Διαλεγμενες μια προς μια κουκλιτσες "μπιμπελο",ενα "κεφαλι" πιο ψηλες απο τον Ταυλενδεζικο μεσο ορο... Και...
Η Πολιν... Ενα μοντελο κοντα το 1,80,και με τακουνι same same me... 1,90...
Το κοστος "χουφτωματος" της Πολιν,στα 250 μπατ... Ειναι αυτο που ελεγε ο αειμνηστος Παπαγιαννοπουλος, "χουφτωστην,χουφτωστην"...
Δεν ξερω για αλλους συναγωνιστες,αλλα τετοια γυναικα ειναι μονο για "κυκλοφορημα" και μοστρα,εδω υπαρχουν πολυ πιο καβλιαρικα μωρα για κρεβατι.Και λογω του οτι η εποχη της χαζομαρας μου,στο να κυκλοφορω ωραιες γυναικες εχει περασει ανεπιστρεπτι,δεν μπηκα καν στον κοπο να μπω σε λεπτομεριες...
Σταση 3η Insomnia,το "φαλανγκοδρομιο" που δεν βλεπεις ουτε τη μυτη σου...
Πηγα στο χειροτερο μαγαζι που εχω συναντησει σε ολοκληρη την Ταυλανδη για χαρη της παρεας & μονο.Οσο καλη διαθεση και να βαλω,η Insomnia, σχεδον παντα, μου χαλαει τη βραδυα... Διπλασιοι ημασταν οι Φαλανγκ απο τα κοριτσια ενω οι λιγο πιο ομορφες απο αυτες, ειχαν το υφος Ελεεινιδας στο "Vila mercendes"....
Aφου "ψαχουλεψα" 2 μωρα,ενεκα σκοταδιου η αφη αντικαθιστα την οραση...
Απεφυγα τα "καρφωματα" μια Μπαρφαινιασμενης μουναρας (τι κακο κι αυτο με μενα ρε παιδι μου) :S.Πηρα το δρομο για τις κυλιομενες της Marin...
---περιστατικο: το bacardi breezer στο "μεσα" μπαρ 195 μπατ... στο μπροστα μπαρ 235...
---
Σταση 4η Marin.Πηγαινω ολοταχως για 2η "αχυστη"
βραδυα σερι...οι συγκυριες δεν με ευνοουν ειναι και ο ερμης αναδρομος,αστα να πανε...Η μηπως ειναι η "καταρα" του Τιλακ πανω στο Μπουριραμ,να μην κανω "σεφτε" ???
Ηταν ηδη αργα,ελαχιστος κοσμος στο μαγαζι,καποια καλα μωρακια και ενας ομορφος "στοχος"...
Αφου με μπινελικιαζει μια "Μαου" τρελιαρα freelancer(καταπληκτικο προσωπακι),χωρις να καταλαβω ποτε το γιατι,αποφασιζω να παρω το δρομο της επιστροφης,πριν ξημερωσει.
Κατα συμπτωση εφευγε και ο "στοχος",που λεγαμε παραπανω.Πεταω στον "αερα" ενα "κιν καου"( πειναω) και για να μην πολυλογω καταληγουμε στο kiss food & αργοτερα στο δωματιο...
Η Da ειναι μια κλασσικης ομορφιας Ταυλαδεζα 30+,που μου επανεφερε τις μνημες του πρωτου ταξιδιου,στο τι σημαινει αισθησιακη,Shy, πραγματικη γυναικα...
Βοοm Boom μεχρι τελικης πτωσης...
Τα λεμε....