Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.246
Πόντοι
201
Καλησπερα ..επειδη στα 2 μονο ξενοδοχεια που εχω μεινει στην παταγια κατα το παρελθον και ειχα μεινει ευχαριστημενος ...δεν μπορω να βρω διαθεσιμοτητα για τις μερες που θα ειμαι κατω ...αναφερομαι σε sutus court ..και .. rcon ...για οποιον γνωριζει ...παντα στην ευρυτερη περιοχη του soi buakao...
Μαλλον θα πρεπει να παω στο παλιο κλασσικο εμαιλ ..για κρατηση ..και να μου στειλουν κωδικο ....
Αλλα πριν απο αυτο ριχτε καμια προταση απο αυτα που εχετε μεινει εσεις σε παταγια για ερευνα αγορας ...περιοχη μπουακαο...κυριως ...
Φίλε δες και σε κοντινούς δρόμους, εγώ έμενα στο Vogue στο Soi Lengee αλλά το ακρίβυναν αδικαιολόγητα, πολύ καλό ξενοδοχείο αλλά απο τα 700 b το πήγαν 1400!!! Καλό ξενοδοχείο είναι και στο soi Xcite το P-Plus, πάνω στη Buakhao δες για το Maleez, πολύ κεντρικό, ανακαινισμένα δωμάτια αλλά με αρκετό θόρυβο. Στο soi Honey υπάρχει και το Intown holiday με 600-700b. Λίγο παλιά δωμάτια αλλά καθαρά με πισίνα στη ταράτσα, κλείνεις απο το site τους με email.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.232
Πόντοι
206
Ναι φίλε μου ακριβώς έτσι είναι όπως το λες...παράλληλα θα σου ζητάει να στείλεις και κάνα φράγκο στους γονείς της στα αδέλφια της που είναι φτωχοί και δεν έχουν να φάνε.Αυτα όλα σιγά σιγά....Μόλις ξυπνήσω και λιγδωση το έντερο της και πατηση στα πόδια της θα σου πει και αυτο....τη θέλεις να με γάμος τζάμπα?φίλε μου μακάρι να είσαι εσύ ο τυχερός του 1% που θα βρεις μια κοπέλα να σε πονάει....πρόσεξε τη σου λέω....να σε πονάει....αλλά πολύ δύσκολο....σου είπα είμαι παθών και όχι μόνο μια φορά....θα σου πω αυτό...εγώ το έχω τερματιση....έχω παντρευτη 3 φορές....χώρια τα υπόλοιπα...ταξίδια στο Ντουμπάι και ακριβά εστιατόρια μπορεί να μη σου ζήτηση...αλλά για τα άλλα να είσαι σίγουρος.το παράδειγμα που σου έγραψα είναι στη κουλτούρα τους.γαμησου εσύ στη δουλειά μέρα νύχτα για να ταΐζεις όλο το σοι
Έχεις παντρευτεί 3 φορές κοπέλα από Ταυλανδη;
Αν όχι, τότε όλα τα υπόλοιπα σχόλια είναι εντελώς άκυρα και άσχετα με το θέμα. Είναι σαν να έβγαλες συμπέρασμα από τις προσωπικές σου ιστορίες για όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Και όχι προσωπικά δεν ψάχνομαι να παντρευτώ κοπέλα από εκεί, έχω ήδη προχωρήσει σε αυτό το θέμα.

Απλά πιστεύω ότι μπορείς να πετύχεις και καλούς χαρακτήρες από εκεί που θα εκτιμήσουν 5 πράγματα και ότι δεν είναι όλες για φουλ εκμετάλλευση όπως τις περιγράφεις.

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.613
Πόντοι
1.196
Έχεις παντρευτεί 3 φορές κοπέλα από Ταυλανδη;
Αν όχι, τότε όλα τα υπόλοιπα σχόλια είναι εντελώς άκυρα και άσχετα με το θέμα. Είναι σαν να έβγαλες συμπέρασμα από τις προσωπικές σου ιστορίες για όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Και όχι προσωπικά δεν ψάχνομαι να παντρευτώ κοπέλα από εκεί, έχω ήδη προχωρήσει σε αυτό το θέμα.

Απλά πιστεύω ότι μπορείς να πετύχεις και καλούς χαρακτήρες από εκεί που θα εκτιμήσουν 5 πράγματα και ότι δεν είναι όλες για φουλ εκμετάλλευση όπως τις περιγράφεις.
Φίλε μου νομίζεις ότι είμαι μυθομανης? για να σου τα λέω αυτά πάει να πει πως τα έχω ζήση...τη λες να τα βγάζω από το μυαλό μου.Δεν σου είπα ότι όλες είχε άχρηστες σου είπα ότι είναι το 99%έκανες μια ερώτηση και σου απάντησα εκ πειρα στο είπα από την αρχή αυτο

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
233
Πόντοι
21
Φίλε μου νομίζεις ότι είμαι μυθομανης? για να σου τα λέω αυτά πάει να πει πως τα έχω ζήση...τη λες να τα βγάζω από το μυαλό μου.Δεν σου είπα ότι όλες είχε άχρηστες σου είπα ότι είναι το 99%έκανες μια ερώτηση και σου απάντησα εκ πειρα στο είπα από την αρχή αυτο

Παντρεύτηκες τρεις (3) φορές Ταϋλανδέζα και τελικά διαπίστωσες ότι το "μετάνιωσες"; Αυτό εννοείς;

Γράψε μας περιεκτικά αν θες τί συνέβη, και από πού ήταν οι κοπέλες, και τί ηλικία είχαν (και πόσο περίπου είσαι εσύ) κλπ.

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.613
Πόντοι
1.196
Παντρεύτηκες τρεις (3) φορές Ταϋλανδέζα και τελικά διαπίστωσες ότι το "μετάνιωσες"; Αυτό εννοείς;

Γράψε μας περιεκτικά αν θες τί συνέβη, και από πού ήταν οι κοπέλες, και τί ηλικία είχαν (και πόσο περίπου είσαι εσύ) κλπ.
Νομίζω μου κάνεις πλάκα έτσι?φορολογική δήλωση μήπως θέλεις να ανεβάσω?Δεν είπα ότι παντρευτικα 3 ταυλανδεζες....αυτό που μπορω να σου πω ήταν ότι παντρευτικα μια....Η άλλη ήταν κινεζα και η άλλη από την Ουκρανία.Η συζήτηση μου επί του θέματος τελειωνει εδώ.Εγω είπα την εμπειρία μου γυα να βοηθήσω.Οποιος θέλει τη λαμβάνει υπόψιν οποίος θέλει την πεταει.Ο κάθε ένας από ένας κάνει κουμάντο στη δική του τη ζωή.

k@vliaris21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Είναι το 1ο post μου και ήθελα ξεκινήσω από εδώ και να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ γιατί σε αυτό το νήμα της όμορφης Ταϊλάνδης μου κάνατε παρέα αρκετά χρόνια. Δεν πήγα ποτέ Ταυλάνδη γνώρισα βέβαια κάποιες κοπέλες από εκεί αλλά πραγματικά κάποιοι από εσάς μεταφέροντας τις εμπειρίες σας με ταξιδέψατε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom