Ναι φίλε μου ακριβώς έτσι είναι όπως το λες...παράλληλα θα σου ζητάει να στείλεις και κάνα φράγκο στους γονείς της στα αδέλφια της που είναι φτωχοί και δεν έχουν να φάνε.Αυτα όλα σιγά σιγά....Μόλις ξυπνήσω και λιγδωση το έντερο της και πατηση στα πόδια της θα σου πει και αυτο....τη θέλεις να με γάμος τζάμπα?φίλε μου μακάρι να είσαι εσύ ο τυχερός του 1% που θα βρεις μια κοπέλα να σε πονάει....πρόσεξε τη σου λέω....να σε πονάει....αλλά πολύ δύσκολο....σου είπα είμαι παθών και όχι μόνο μια φορά....θα σου πω αυτό...εγώ το έχω τερματιση....έχω παντρευτη 3 φορές....χώρια τα υπόλοιπα...ταξίδια στο Ντουμπάι και ακριβά εστιατόρια μπορεί να μη σου ζήτηση...αλλά για τα άλλα να είσαι σίγουρος.το παράδειγμα που σου έγραψα είναι στη κουλτούρα τους.γαμησου εσύ στη δουλειά μέρα νύχτα για να ταΐζεις όλο το σοι
Έχεις παντρευτεί 3 φορές κοπέλα από Ταυλανδη;
Αν όχι, τότε όλα τα υπόλοιπα σχόλια είναι εντελώς άκυρα και άσχετα με το θέμα. Είναι σαν να έβγαλες συμπέρασμα από τις προσωπικές σου ιστορίες για όλες τις γυναίκες του κόσμου.
Και όχι προσωπικά δεν ψάχνομαι να παντρευτώ κοπέλα από εκεί, έχω ήδη προχωρήσει σε αυτό το θέμα.
Απλά πιστεύω ότι μπορείς να πετύχεις και καλούς χαρακτήρες από εκεί που θα εκτιμήσουν 5 πράγματα και ότι δεν είναι όλες για φουλ εκμετάλλευση όπως τις περιγράφεις.