Slavrlfucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 939
- Πόντοι
- 81
Λοιπόν επειδή πηδάς εύκολα και τουρίστριες στο Chiang Mai, αλλά παίζουν και πολλές scammers ακούστε τι να προσέχετε:.
Βρίσκετε μια ντόπια κοπέλα στο μπαρ που σας κάνει τα γλυκά μάτια. Γλυκούλα, 25 Μαξ.
Πάτε, πιάνετε κουβέντα και βλέπετε ότι γουστάρει.
Θα ζητήσει σφηνάκια ή ποτό.
Όλα καλά.
Μετά θα ζητήσει να πάτε στο μπαρ κάποιου φίλου της, με την υπόσχεση ότι μετά θα έρθει στο ξενοδοχείο σας
Και εκεί θα την πατήσουν πολύ.
Ρωτήστε την ποιο μπαρ είναι αυτό.
Στην αρχή είπε ότι δε θυμάται, που είναι πρώτο σημάδι ότι λέει κάτι περίεργο. Αφού είναι μπαρ γνωστού της, πώς γίνεται να μη θυμάται το όνομα;
Μόλις μου το είπε και τσεκαρα το όνομα στο Google maps, βρήκα μοναστερες κριτικές μόνο από άτομα που όλοι έλεγαν για scammers.
Μου λέει εκείνη την ώρα να μην κοιτάω τις κριτικές. Φυσικά δεν την πιστεύω και κάνω την ερώτηση: γιατί δεν έρχεσαι πρώτα στο ξενοδοχείο μαζί μου.
Επιμένει για το μπαρ.
Της προτείνω 1000baht. Επιμένει για το μπαρ.
Εκεί έφαγε το άκυρο και έφυγε.
Βρίσκετε μια ντόπια κοπέλα στο μπαρ που σας κάνει τα γλυκά μάτια. Γλυκούλα, 25 Μαξ.
Πάτε, πιάνετε κουβέντα και βλέπετε ότι γουστάρει.
Θα ζητήσει σφηνάκια ή ποτό.
Όλα καλά.
Μετά θα ζητήσει να πάτε στο μπαρ κάποιου φίλου της, με την υπόσχεση ότι μετά θα έρθει στο ξενοδοχείο σας
Και εκεί θα την πατήσουν πολύ.
Ρωτήστε την ποιο μπαρ είναι αυτό.
Στην αρχή είπε ότι δε θυμάται, που είναι πρώτο σημάδι ότι λέει κάτι περίεργο. Αφού είναι μπαρ γνωστού της, πώς γίνεται να μη θυμάται το όνομα;
Μόλις μου το είπε και τσεκαρα το όνομα στο Google maps, βρήκα μοναστερες κριτικές μόνο από άτομα που όλοι έλεγαν για scammers.
Μου λέει εκείνη την ώρα να μην κοιτάω τις κριτικές. Φυσικά δεν την πιστεύω και κάνω την ερώτηση: γιατί δεν έρχεσαι πρώτα στο ξενοδοχείο μαζί μου.
Επιμένει για το μπαρ.
Της προτείνω 1000baht. Επιμένει για το μπαρ.
Εκεί έφαγε το άκυρο και έφυγε.