Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
939
Πόντοι
81
Λοιπόν επειδή πηδάς εύκολα και τουρίστριες στο Chiang Mai, αλλά παίζουν και πολλές scammers ακούστε τι να προσέχετε:.
Βρίσκετε μια ντόπια κοπέλα στο μπαρ που σας κάνει τα γλυκά μάτια. Γλυκούλα, 25 Μαξ.
Πάτε, πιάνετε κουβέντα και βλέπετε ότι γουστάρει.
Θα ζητήσει σφηνάκια ή ποτό.
Όλα καλά.
Μετά θα ζητήσει να πάτε στο μπαρ κάποιου φίλου της, με την υπόσχεση ότι μετά θα έρθει στο ξενοδοχείο σας
Και εκεί θα την πατήσουν πολύ.
Ρωτήστε την ποιο μπαρ είναι αυτό.
Στην αρχή είπε ότι δε θυμάται, που είναι πρώτο σημάδι ότι λέει κάτι περίεργο. Αφού είναι μπαρ γνωστού της, πώς γίνεται να μη θυμάται το όνομα;
Μόλις μου το είπε και τσεκαρα το όνομα στο Google maps, βρήκα μοναστερες κριτικές μόνο από άτομα που όλοι έλεγαν για scammers.
Μου λέει εκείνη την ώρα να μην κοιτάω τις κριτικές. Φυσικά δεν την πιστεύω και κάνω την ερώτηση: γιατί δεν έρχεσαι πρώτα στο ξενοδοχείο μαζί μου.
Επιμένει για το μπαρ.
Της προτείνω 1000baht. Επιμένει για το μπαρ.
Εκεί έφαγε το άκυρο και έφυγε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.846
Πόντοι
19.795
Για το "περίφημο" Thermae Cafe στην Μπαγκοκ , οπου υπαρχουν παρα πολλα βιντεο και απο μεσα στο ΥΤ , θα μπορουσε να γινει καποιο σχολιο για τα τρεχοντα απο τους
ειδημονες της πρωτευουσας ;
Οι τιμές είναι λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα, από 2500 Μπατ και πάνω, λόγω του ότι είναι στέκι των καμικάζι και τα έχουν κακομαθει τα κορίτσια. Η ποικιλια και η ποιότητα όμως των κοριτσιών, καλυτερη και όταν λέω ποιότητα δεν εννοώ και καλά την εμφάνιση, αλλά το ότι τα περισσότερα κορίτσια είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας που την ημέρα δουλεύουν σε κανονικές δουλειές και όχι 100% επαγγελματίες και που μιλάνε πολύ καλύτερα αγγλικά οι περισσότερες. Συν του ότι μέσα στο υπόγειο απαγορεύονται τα λειντι μποις, τα οποία συνήθως κάθονται απ' έξω. 120 μπατ η είσοδος μόλις μπαίνεις για να πιείς μια μπύρα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
Δεν μπορείς να φανταστεις τι χαμός γινεται με αυτα στην Ασια. Εδω ο αλλος σοβαρός άνθρωπος Αυστραλος επαίξε 100.000$ σε μετοχές μεσω μαιλ. Φυσικά τα εχασε ολα και έβαλε μια εταιρεία, και βρήκαν απο που έρχονταν τα μαιλ. Ετρεχε στο Chiang Mai να βγαλει ακρη
Απορώ πως έχουν λεφτά να χάσουν τέτοια βούρλα
Μάλλον πούλησαν πατρική περιουσία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
Προσοχή , όλες οι ιστοσελίδες γνωριμιών έχουν γεμίσει με ψεύτικα ασιατικά προφίλ όπου ενώ απαντούν εύκολα και λες πάμε καλά και πας για συνάντηση , πάπαλα . Ζητάνε επενδυτές , λεφτά κτλπ! Φυσικά όχι μόνο δεν θα γαμήσεις αλλά ούτε και θα τις δεις από κοντά ποτέ!
:lying-face:
Δεν είναι καν γυναίκες
Μουσατοι από Νιγηρία η απο Ουκρανία είναι συνήθως

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.277
Πόντοι
3.656
Πρώτη μου φορά στα 45 μου λέει γκόμενα ότι είμαι μικρή για εκείνη! Χαχαχα

Μιλάω με αυτό το μουνί στο Thai friendly και μου λέει είσαι μικρός για μένα. 42 αυτή στο μεταξύ.
Και της λέω τι ψάχνεις: μου λέει άνδρες 55+

Μάλλον σπόνσορα θέλει.
1000014334.jpg
Εννοείται για μην την ξέμουνιαζουν. Πενηντάρης τι να γαμισει την δια γκόμενα αντε να ρίξει 5 το τριήμερο κ μετά ένα ανά 2 μέρες κι αν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom