Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
  • Like
Αντιδράσεις: The1

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.752
Πόντοι
506
Είμαι κρυωμένος , έχασα γυαλιά αξίας 220 ευρώ στη θάλασσα , με πήρε το κύμα με έκανε κωλοτουμπα μέσα στο νερό με απίστευτη δύναμη (δυο άλλοι ξένοι που ήταν μέσα τους βγάλαμε με ναυαγοσώστες ένας χτύπησε το κεφάλι του), στη δουλειά μου ήρθε ένα μεηλ με γαμησε , είδα στον ύπνο μου μια καργιολα με την οποία έβγαινα και τώρα πήρα το καταμαράν για Κόρον που έφυγε με δυο ώρες καθυστέρηση

Καλά να πάθω για να βρίζω τη χοντρή με το μαλακα της

ΥΓ: είναι κανένας Πατονγκ; Θα έρθω από βδομάδα, και βλέπω κάτι τιμές στα ύψη. Τι έγινε ρε παιδιά; Έχει μείνει κανείς σε διαμέρισμα του Unity and the Bliss ? Δείχνει πιο προσιτό.

Είχα μείνει στο Κλοβερ πριν δυο χρόνια έδινα 75-80 και είχε έρθει και η μουναρα που είχα βρει μαζί μου και τώρα ζητάνε 120.
Aπ ολα αυτα που μου ειπες το πιο τρομακτικό είναι το φερι
Αφου σου κατσε δυωρο μια χαρα εισαι ενας Αγγλος έγραψε για καθυστερηση 24 ώρες. Το δυωρο καθυστέρηση είναι για τα κτελ συνηθως οχι για καραβια

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.015
Πόντοι
81
Να έχεις αυτό το πλασματακι και να παλεύει να καταπιεί τον πούτσο σου με το μικροσκοπικό στοματακι του!!
Να σταματάει μπουκωμενο και να σε κοιτάει στα μάτια για να του πεις αν το κάνει καλά, ενώ βλέπεις ότι έχει μουδιάσει το σαγονι της από το γεμάτο στόμα της.

Αξία ανεκτίμητη!!
Βιντεακι με άφησε να την τραβήξω μια χαρα.

Συνημμένα

• IMG_20241129_091159.jpg
    IMG_20241129_091159.jpg
    808,5 KB · Εμφανίσεις: 20

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.688
Πόντοι
1.336
Να έχεις αυτό το πλασματακι και να παλεύει να καταπιεί τον πούτσο σου με το μικροσκοπικό στοματακι του!!
Να σταματάει μπουκωμενο και να σε κοιτάει στα μάτια για να του πεις αν το κάνει καλά, ενώ βλέπεις ότι έχει μουδιάσει το σαγονι της από το γεμάτο στόμα της.

Αξία ανεκτίμητη!!
Ω ρε φιλε αυτά είναι τα ωραία! Το παρακολουθώ το νήμα αυτό μιας και είμαι λάτρης των ασιατικών μουνιων. Μακάρι να καταφέρω να βρεθώ κάποια στιγμή στα μέρη εκείνα!

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
223
Πόντοι
21
Είμαι κρυωμένος , έχασα γυαλιά αξίας 220 ευρώ στη θάλασσα , με πήρε το κύμα με έκανε κωλοτουμπα μέσα στο νερό με απίστευτη δύναμη (δυο άλλοι ξένοι που ήταν μέσα τους βγάλαμε με ναυαγοσώστες ένας χτύπησε το κεφάλι του), στη δουλειά μου ήρθε ένα μεηλ με γαμησε , είδα στον ύπνο μου μια καργιολα με την οποία έβγαινα και τώρα πήρα το καταμαράν για Κόρον που έφυγε με δυο ώρες καθυστέρηση

Καλά να πάθω για να βρίζω τη χοντρή με το μαλακα της

Επίσκεψη σε κανά κοντινό ναό και ΑΜΕΣΑ, να λάβεις άφεση αμαρτιών να χαλαρώσεις.

Με το κουνούπι τί έγινε τελικά;

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
370
Πόντοι
21

Αξία ανεκτίμητη!!
ποσο σου στοιχισε?

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.015
Πόντοι
81
ποσο σου στοιχισε?
Το ανέφερα νωρίτερα, 2000baht.
Τα ακαπωτα εκεί τα δίνουν εύκολα.
Εγώ όλες με καποτα όταν έμπαινα μέσα.
Μόνο κωλο δε γαμησα. Ίσα η άκρη του δείκτη έμπαινε στην πίσω πόρτα που δοκίμασα.
Τέρμα στενές τρυπουλες.

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
370
Πόντοι
21
Το ανέφερα νωρίτερα, 2000baht.
Τα ακαπωτα εκεί τα δίνουν εύκολα.
Εγώ όλες με καποτα όταν έμπαινα μέσα.
Μόνο κωλο δε γαμησα. Ίσα η άκρη του δείκτη έμπαινε στην πίσω πόρτα που δοκίμασα.
Τέρμα στενές τρυπουλες.
τυχερακια !!!!!!!!!

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.015
Πόντοι
81
Τυχερός ήμουν που πέτυχα τη λυσσασμένη Γαλλίδα λίγες ώρες πριν φύγει από την πόλη και την τρέλανα δωρεάν στον πούτσο 2 ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο.

Οι άλλες είναι πληρωμένες ντόπιες, οπότε δεν έχει να κάνει με τύχη τόσο.
Πέρα από το ότι δεν ήταν μαλακισμένα και μου έβγαζαν τα γούστα.

malakotianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2024
Like
370
Πόντοι
21
Τυχερός ήμουν που πέτυχα τη λυσσασμένη Γαλλίδα λίγες ώρες πριν φύγει από την πόλη και την τρέλανα δωρεάν στον πούτσο 2 ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο.

Οι άλλες είναι πληρωμένες ντόπιες, οπότε δεν έχει να κάνει με τύχη τόσο.
Πέρα από το ότι δεν ήταν μαλακισμένα και μου έβγαζαν τα γούστα.
ναι αλλα απ οσο εγραψες ηταν καλες και οικονομικες αρα τυχη το ονομαζω εγω αυτο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.026
Πόντοι
3.506
Επίσκεψη σε κανά κοντινό ναό και ΑΜΕΣΑ, να λάβεις άφεση αμαρτιών να χαλαρώσεις.

Με το κουνούπι τί έγινε τελικά;
είμαι στις τέσσερις μέρες , αν είναι δαγγειος ο χρόνος επώασης είναι 4-10 μέρες.

Αν πάθω τίποτα , ρίχτε μια κατάρα σε όλες τις πρώην μου που με κάνανε πασπορτ μπρο

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
736
Πόντοι
4.255
Μεγαλη νυχτα σημερα και αυριο για την Παταγια!!!!Χιλιαδες κοσμος κατεκλυσε την πολη για το Φεστιβαλ Πυροτεσνηματων....Πριν λιγο τελειωσε η 1Η Μερα!!!εννοειται οτι δεν κινειται τιποτα στους δρομους της πολης!!!!Ουρες ατελειωτες!!!!ακομα και τα μηχανακια ειναι σταματημενα!!!
οι χωρες που λαμβανουν μερος ειναι οι εξης:Σερβια,Χονγκ Κονγκ,Γερμανια,Αγγλια,Φιλιππινεσ!!!!!!

προβλεπεται μεγαλη νυχτα για την πολη!!!!τοσος κοσμος μετα θα ξεχυθει στα Μπαρακια και στα κλαμπ...ειναι και Παρασκευη!!!

βιντεακι δικο σας απο τα Πυροτεχνηματα!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
736
Πόντοι
4.255
Και η 2η μερα του Φεστιβαλ Πυροτεχνηματων της Παταγιας.....οι ιδιες χωρες αλλα με αλλη σειρα...να πω την αληθεια,1η φορα το εβλεπα αυτο το φεστιβαλ....δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα!!!τελος Παντων....Αυτο ηταν και περασε
για μια ακομη νυχτα η Παταγια θα εχει προβλημα μετακινησεως...νομιζω οτι σημερα εχει πιο πολυ κοσμοσ απο χτες!!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
736
Πόντοι
4.255
Θελω να πω οτι αυτες τισ 2 νυχτες που ημουνα στον τελευταιο οροφο του κτιριου που μενω και παρακολουθησα τα Πυροτεχνηματα ειχε πολλεσ αξιολογες Θηλυκες Παρουσιες........Κορεατισσες,Κινεζες,Ταυλανδες και Ευρωπαιες με τα μαγιω τουσ(για ειχαμε πισινα στο τελευταιο οροφο του κτιριου) η με τα παρεο τους..........με λιγα λογια με "εφτιαξαν" ομορφα!!αλλα λογω ανωτερας βιασ(γυναικα) δεν μπορεσα να "εκφραστω" !!!
στο παρακατω βιντεακι που θα δειτε ειναι μια νομιζω Ταυλανδη(απο οτι καταλαβα απο την ομιλια) η οποια ηρθε κοντα μου(οταν η κυρα ηταν τουαλετα) και "ποζαρε" με τα πυροτεχνηματα....ειχε κωλαρα και βυζαρες...με "εφτιαξε" με τισ ποζες που επαιρνε....καταφερα για λιγο να την παρω βιντεο(πριν ερθει ο "ελεγχος")...Μεγαλη Καβλα!!!!

Συνημμένα

• beuatiful lady ροοφτοπ.mp4
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 0

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
223
Πόντοι
21
Hρθε κοντα μου(οταν η κυρα ηταν τουαλετα) και "ποζαρε" με τα πυροτεχνηματα....ειχε κωλαρα και βυζαρες...με "εφτιαξε" με τισ ποζες που επαιρνε....καταφερα για λιγο να την παρω βιντεο(πριν ερθει ο "ελεγχος")...Μεγαλη Καβλα!!!!

Κάνει μπαμ ότι ψαχνόταν για πήδημα, αγαπητέ, αλλά λόγω ανωτέρας βίας τί να κάνεις... Της την χάρισες :drooling-face:

Καλά να περνάτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom