suncity
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 349
- Πόντοι
- 2.027
Ρε τον διαμαντη...χαχαχα...ειχαμε κατεβει το 2011 παρεα παταγια ..συνδημοτης και φιλος ...οντως εχει πανω απο 10 επισκεψεις παταγια και οχι μονο ....
Ρε τον διαμαντη...χαχαχα...ειχαμε κατεβει το 2011 παρεα παταγια ..συνδημοτης και φιλος ...οντως εχει πανω απο 10 επισκεψεις παταγια και οχι μονο ....
Aπ ολα αυτα που μου ειπες το πιο τρομακτικό είναι το φεριΕίμαι κρυωμένος , έχασα γυαλιά αξίας 220 ευρώ στη θάλασσα , με πήρε το κύμα με έκανε κωλοτουμπα μέσα στο νερό με απίστευτη δύναμη (δυο άλλοι ξένοι που ήταν μέσα τους βγάλαμε με ναυαγοσώστες ένας χτύπησε το κεφάλι του), στη δουλειά μου ήρθε ένα μεηλ με γαμησε , είδα στον ύπνο μου μια καργιολα με την οποία έβγαινα και τώρα πήρα το καταμαράν για Κόρον που έφυγε με δυο ώρες καθυστέρηση
Καλά να πάθω για να βρίζω τη χοντρή με το μαλακα της
ΥΓ: είναι κανένας Πατονγκ; Θα έρθω από βδομάδα, και βλέπω κάτι τιμές στα ύψη. Τι έγινε ρε παιδιά; Έχει μείνει κανείς σε διαμέρισμα του Unity and the Bliss ? Δείχνει πιο προσιτό.
Είχα μείνει στο Κλοβερ πριν δυο χρόνια έδινα 75-80 και είχε έρθει και η μουναρα που είχα βρει μαζί μου και τώρα ζητάνε 120.
Ω ρε φιλε αυτά είναι τα ωραία! Το παρακολουθώ το νήμα αυτό μιας και είμαι λάτρης των ασιατικών μουνιων. Μακάρι να καταφέρω να βρεθώ κάποια στιγμή στα μέρη εκείνα!Να έχεις αυτό το πλασματακι και να παλεύει να καταπιεί τον πούτσο σου με το μικροσκοπικό στοματακι του!!
Να σταματάει μπουκωμενο και να σε κοιτάει στα μάτια για να του πεις αν το κάνει καλά, ενώ βλέπεις ότι έχει μουδιάσει το σαγονι της από το γεμάτο στόμα της.
Αξία ανεκτίμητη!!
Βιντεακι με άφησε να την τραβήξω μια χαρα.
Είμαι κρυωμένος , έχασα γυαλιά αξίας 220 ευρώ στη θάλασσα , με πήρε το κύμα με έκανε κωλοτουμπα μέσα στο νερό με απίστευτη δύναμη (δυο άλλοι ξένοι που ήταν μέσα τους βγάλαμε με ναυαγοσώστες ένας χτύπησε το κεφάλι του), στη δουλειά μου ήρθε ένα μεηλ με γαμησε , είδα στον ύπνο μου μια καργιολα με την οποία έβγαινα και τώρα πήρα το καταμαράν για Κόρον που έφυγε με δυο ώρες καθυστέρηση
Καλά να πάθω για να βρίζω τη χοντρή με το μαλακα της
ποσο σου στοιχισε?Να έχεις αυτό το πλασματακι και να παλεύει να καταπιεί τον πούτσο σου με το μικροσκοπικό στοματακι του!!
Να σταματάει μπουκωμενο και να σε κοιτάει στα μάτια για να του πεις αν το κάνει καλά, ενώ βλέπεις ότι έχει μουδιάσει το σαγονι της από το γεμάτο στόμα της.
Αξία ανεκτίμητη!!
Βιντεακι με άφησε να την τραβήξω μια χαρα.
Το ανέφερα νωρίτερα, 2000baht.ποσο σου στοιχισε?
τυχερακια !!!!!!!!!Το ανέφερα νωρίτερα, 2000baht.
Τα ακαπωτα εκεί τα δίνουν εύκολα.
Εγώ όλες με καποτα όταν έμπαινα μέσα.
Μόνο κωλο δε γαμησα. Ίσα η άκρη του δείκτη έμπαινε στην πίσω πόρτα που δοκίμασα.
Τέρμα στενές τρυπουλες.
Τυχερός ήμουν που πέτυχα τη λυσσασμένη Γαλλίδα λίγες ώρες πριν φύγει από την πόλη και την τρέλανα δωρεάν στον πούτσο 2 ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο.τυχερακια !!!!!!!!!
ναι αλλα απ οσο εγραψες ηταν καλες και οικονομικες αρα τυχη το ονομαζω εγω αυτοΤυχερός ήμουν που πέτυχα τη λυσσασμένη Γαλλίδα λίγες ώρες πριν φύγει από την πόλη και την τρέλανα δωρεάν στον πούτσο 2 ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο.
Οι άλλες είναι πληρωμένες ντόπιες, οπότε δεν έχει να κάνει με τύχη τόσο.
Πέρα από το ότι δεν ήταν μαλακισμένα και μου έβγαζαν τα γούστα.
είμαι στις τέσσερις μέρες , αν είναι δαγγειος ο χρόνος επώασης είναι 4-10 μέρες.Επίσκεψη σε κανά κοντινό ναό και ΑΜΕΣΑ, να λάβεις άφεση αμαρτιών να χαλαρώσεις.
Με το κουνούπι τί έγινε τελικά;
Hρθε κοντα μου(οταν η κυρα ηταν τουαλετα) και "ποζαρε" με τα πυροτεχνηματα....ειχε κωλαρα και βυζαρες...με "εφτιαξε" με τισ ποζες που επαιρνε....καταφερα για λιγο να την παρω βιντεο(πριν ερθει ο "ελεγχος")...Μεγαλη Καβλα!!!!