Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (8 μέλη και 15 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.763
Πόντοι
506
Δεν το έχουν το τρίο οι Ταυλανδεζες εργαζόμενες, λόγω του υπερβολικού συντηρητισμού αυτού του λαού.
Kαποιος εδω πριν πολλες σελίδες πισω ελεγε οτι ειχε φέρει μανα και κορη απο Ισααν στο 5αστερο για ΣΚ και τις πηδαγε διπλα διπλα. Είχε 10-12Κ μπατ νομίζω αλλα δεν θυμάμαι σιγουρα

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.693
Πόντοι
456
Αν πεθάνεις μέχρι τότε τι γίνονται τα χρήματα???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

49.5 νεότατη
το επαθα και αυτο με το εισιτηριο, οχι δεν πεθανα δεν ειμαι ζομπι , αλλα εκανα το εξης .Τη πρωτη φορα που πηρα Αθηνα Πουκετ με scoot ηταν μονο στα 365 ευρω για 15 Δεκεμβριου 2018, με επιστροφη 14 Ιανουαριου 2019.Μου εστειλαν ενα μηνυμα για μια προσφορα στα 283 ευρω που εληγε στις 30 Νοεμβριου 2018.Μιλαμε για ΠΤΗΣΗ ΧΩΡΙς ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ 10 ΚΛΙΑ μεσα στο αεροπλανο .ολα τα αλλα τα πληρωνες εξτρα.Το αγορασα αφου ποτε δεν ειχε τυχει κατι που να μην μπορεσω να παω .Τελικα τη μονη φορα που συνεβη ηταν το 2019 , και δεν πεταξα και εχσα ολα τα χρηματα.Τι να πω εγω τωρα που καηκα στο χοιλο .Οοσν αφορα το ταξιδι μου κατω εχει τις εξης προτεραιοτητες ,πρωτον να παω σε συνθηκες καλικαιριου οταν εδω εχει Χειμωνα ωστε να κολυμπαω ολη μερα ,εχω τρελα με τη θαλασσα , 3-5χλμ καθε μερα.δευτερον να εχει κοσμο ,στη πολη που μετακομισα εδω και 27 χρονια απο Αθηνα μετα το Σεπτεμβριο εχει νεκρα ,3ον να ειναι φθηνη η διαβιωση ,τι να κανουμε με τον Ωναση καμμια συγγενεια, και τελευταιο ειναι το θεμα της κοπελας ,οσο αντεχω και σε οτι ποσο αντεχω οιμκονομικα θα περνουν και αυτες το κατι τις τους ,αλλα ειναι το τελευταιο , και ειναι πολυ διαφορετικα εμενα κοντα στα 59 πλεον δεν μου αρεσουν οι αγριες Σλαβοκαταστασεις, μου αρεσει η συμβιωση η δηθεν σχεση και λοιπα μαλθακα για καποιους αλλους ..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
το επαθα και αυτο με το εισιτηριο, οχι δεν πεθανα δεν ειμαι ζομπι , αλλα εκανα το εξης .Τη πρωτη φορα που πηρα Αθηνα Πουκετ με scoot ηταν μονο στα 365 ευρω για 15 Δεκεμβριου 2018, με επιστροφη 14 Ιανουαριου 2019.Μου εστειλαν ενα μηνυμα για μια προσφορα στα 283 ευρω που εληγε στις 30 Νοεμβριου 2018.Μιλαμε για ΠΤΗΣΗ ΧΩΡΙς ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ 10 ΚΛΙΑ μεσα στο αεροπλανο .ολα τα αλλα τα πληρωνες εξτρα.Το αγορασα αφου ποτε δεν ειχε τυχει κατι που να μην μπορεσω να παω .Τελικα τη μονη φορα που συνεβη ηταν το 2019 , και δεν πεταξα και εχσα ολα τα χρηματα.Τι να πω εγω τωρα που καηκα στο χοιλο .Οοσν αφορα το ταξιδι μου κατω εχει τις εξης προτεραιοτητες ,πρωτον να παω σε συνθηκες καλικαιριου οταν εδω εχει Χειμωνα ωστε να κολυμπαω ολη μερα ,εχω τρελα με τη θαλασσα , 3-5χλμ καθε μερα.δευτερον να εχει κοσμο ,στη πολη που μετακομισα εδω και 27 χρονια απο Αθηνα μετα το Σεπτεμβριο εχει νεκρα ,3ον να ειναι φθηνη η διαβιωση ,τι να κανουμε με τον Ωναση καμμια συγγενεια, και τελευταιο ειναι το θεμα της κοπελας ,οσο αντεχω και σε οτι ποσο αντεχω οιμκονομικα θα περνουν και αυτες το κατι τις τους ,αλλα ειναι το τελευταιο , και ειναι πολυ διαφορετικα εμενα κοντα στα 59 πλεον δεν μου αρεσουν οι αγριες Σλαβοκαταστασεις, μου αρεσει η συμβιωση η δηθεν σχεση και λοιπα μαλθακα για καποιους αλλους ..
Ωραίος ο νέος
Οποτε τελικά που κατέληξες, ότι μόνο το πιυκετ τα παρέχει όλα τα παραπάνω που μ ενδιαφέρει γιατί είναι στο ίδιο μήκος κύματος εκτός το τελευταίο
Δηλ ψοφάω για Σλαβοκαταστασεις

Kαποιος εδω πριν πολλες σελίδες πισω ελεγε οτι ειχε φέρει μανα και κορη απο Ισααν στο 5αστερο για ΣΚ και τις πηδαγε διπλα διπλα. Είχε 10-12Κ μπατ νομίζω αλλα δεν θυμάμαι σιγουρα
Μηοως ήταν ο μιτσος ο πορδομετανατης?

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.693
Πόντοι
456
Ωραίος ο νέος
Οποτε τελικά που κατέληξες, ότι μόνο το πιυκετ τα παρέχει όλα τα παραπάνω που μ ενδιαφέρει γιατί είναι στο ίδιο μήκος κύματος εκτός το τελευταίο
Δηλ ψοφάω για Σλαβοκαταστασεις

Μηοως ήταν ο μιτσος ο πορδομετανατης?
δεν εχω παει σε πολλα μερη στη Ταιλανδη και δεν μπορω να εχω σωστη γνμη .Ομως εικει εχει πολλες επιλογες σε παραλιες, επισης πολλους Ελληνες και που μενουν μονιμα και 5-6 μηνες το χρονο , και ετσι δεν εχω ασχοληθει πολυ.Οταν θα παρω συνταξη και θα μενω 3 ,ισως και 4 μηνες ε τοτε ισως να κανω και μερικα ταξιδια να δω και αλλα μερη ,αλλα ειμαι καθαρα υποκειμενικος γιατι εχω λοξα με τη θαλασσα, κατι που φτανει σε σημειο να μην ειναι φυσιολογικο για τους αλλους .Εδω μονο μια Ταιλανδη με αντεξε ολη μερα μπανιο , και τη κρατησα ας πουμε σαν μονιμη ενα πραγμα , ετσι στριμενος, που ειμαι , περνουν δρομο συντομως α χα χ α .Σλαβοκατατστασεις κυριως Ρωσιδες εχει εκει στο νοβοτελ στο τελος της παραλιας της Πατογκ εχει ενα κλαμπ με μουσικη και ολο Ρωσοι ειναι ,και ειχα γνωρισει μερικες σαν καμακι ,αλλα της κακης ωρας που ειμαι.Ειχα ενα φιλο που οταν ερχονταν Πουκετ περπαταγε ολη μερα τη παραλια της Πατογκ και συνεχως εβγαζε γκομενα , μεγαλο καμακι μιλαμε ,αν το χεις το σπορ τοτε Πατογκ κσπελο νερο στο χερι και οργωνε τη παραλια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.017
Πόντοι
19.795
Εγω εκτός από την δουλειά που έχω στην Μπανγκόκ, τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ζω την "εικονική συζυγική πραγματικοτητα" που βρίσκεις άνετα στην Ταϊλάνδη όταν το ηλικιακό ταργκετ-γκρουπ σου είναι οι 30+ εμφανισιακά εργαζόμενες, δηλ. 40+ πραγματική ηλικία, μια εικονική πραγματικότητα που περιλαμβάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, + μασσαζ + σεξ οπότε και όσο γουστάρεις, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς γκρίνια και πριξιμο αρχιδιων που συνηθίζουν οι Καυκασιες. Συν το ότι και εγώ είμαι λάτρης της κολύμβησης, αλλά δυστυχώς η δουλειά μου είναι στην πρωτεύουσα, οπότε η μόνη λύση πού έχω είναι τα αιρμπιενμπι που νοικιάζω να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πισινα.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.693
Πόντοι
456
Εγω εκτός από την δουλειά που έχω στην Μπανγκόκ, τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ζω την "εικονική συζυγική πραγματικοτητα" που βρίσκεις άνετα στην Ταϊλάνδη όταν το ηλικιακό ταργκετ-γκρουπ σου είναι οι 30+ εμφανισιακά εργαζόμενες, δηλ. 40+ πραγματική ηλικία, μια εικονική πραγματικότητα που περιλαμβάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, + μασσαζ + σεξ οπότε και όσο γουστάρεις, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς γκρίνια και πριξιμο αρχιδιων που συνηθίζουν οι Καυκασιες. Συν το ότι και εγώ είμαι λάτρης της κολύμβησης, αλλά δυστυχώς η δουλειά μου είναι στην πρωτεύουσα, οπότε η μόνη λύση πού έχω είναι τα αιρμπιενμπι που νοικιάζω να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πισινα.
ετσι ακριβως το τι γαριδες μου εχει-εχει καθαρισει τα αμορε στα μαρμπεκιου να μην κουραστω ,να κραταει τοχερι μην χαθω α χα χα χα , και να καθαριοτητα στο διαμερισμα , κανονικη συμβειωση ασε που μπαινει και στη θαλασσα και δεν φοβαται μη μαυρισει απ τον ηλιο ,αφου ουτως αλως δεν ειναι πολυ ανοιχτοχρωμη , δεν ειναι royal φυλη δηλαδη ,αυτη η ηρεμια ομως γενικα που ζω εκει κατω δεν την αλαζω με τιποτα ουτεμ βρωμοκαναλα ουτε αγχος ουτε νεα απο εδω τιποτα μονο λατνα τσιλατ, καρυδα,μπανιο κλπ ολη μερα , στους να κυνηγανε τις Ελεηνιδες που λενε πολυ σωστα εδω μεσα ..εμεις θελουμε σχιζοματικα και αγιος ο θεος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Φωτιά και πάγος, απίστευτη κινεζική πίπα , αν πας στην Κίνα να δοκιμάσεις, η κορυφαία πίπα που μου έχουν κάνει, ξέπλενε πρώτα με καυτό τσάι το στόμα της, και μετά με παγωμένο νερό, εναλλάξ μέχρι να με τελείωσει. Απίστευτη εμπειρία, αν είσαι οπαδός της πίπας.
σε ποια πόλη της Κίνας συμβαίνουν αυτά συμφορουμίτη; δώσε περισσότερες πληροφορίες, μήπως και πάω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom