το επαθα και αυτο με το εισιτηριο, οχι δεν πεθανα δεν ειμαι ζομπι , αλλα εκανα το εξης .Τη πρωτη φορα που πηρα Αθηνα Πουκετ με scoot ηταν μονο στα 365 ευρω για 15 Δεκεμβριου 2018, με επιστροφη 14 Ιανουαριου 2019.Μου εστειλαν ενα μηνυμα για μια προσφορα στα 283 ευρω που εληγε στις 30 Νοεμβριου 2018.Μιλαμε για ΠΤΗΣΗ ΧΩΡΙς ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΑ 10 ΚΛΙΑ μεσα στο αεροπλανο .ολα τα αλλα τα πληρωνες εξτρα.Το αγορασα αφου ποτε δεν ειχε τυχει κατι που να μην μπορεσω να παω .Τελικα τη μονη φορα που συνεβη ηταν το 2019 , και δεν πεταξα και εχσα ολα τα χρηματα.Τι να πω εγω τωρα που καηκα στο χοιλο .Οοσν αφορα το ταξιδι μου κατω εχει τις εξης προτεραιοτητες ,πρωτον να παω σε συνθηκες καλικαιριου οταν εδω εχει Χειμωνα ωστε να κολυμπαω ολη μερα ,εχω τρελα με τη θαλασσα , 3-5χλμ καθε μερα.δευτερον να εχει κοσμο ,στη πολη που μετακομισα εδω και 27 χρονια απο Αθηνα μετα το Σεπτεμβριο εχει νεκρα ,3ον να ειναι φθηνη η διαβιωση ,τι να κανουμε με τον Ωναση καμμια συγγενεια, και τελευταιο ειναι το θεμα της κοπελας ,οσο αντεχω και σε οτι ποσο αντεχω οιμκονομικα θα περνουν και αυτες το κατι τις τους ,αλλα ειναι το τελευταιο , και ειναι πολυ διαφορετικα εμενα κοντα στα 59 πλεον δεν μου αρεσουν οι αγριες Σλαβοκαταστασεις, μου αρεσει η συμβιωση η δηθεν σχεση και λοιπα μαλθακα για καποιους αλλους ..