lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 814
- Πόντοι
- 4.255
SOI COWBOY BANGKOK γυρω στις 10 το βραδυ!!!!
Λονγκ είναι για όλη την νύχτα. Όλα αυτά όμως είναι εντελώς υποκειμενικά. Πληρωσα για σορτ το 2018 και την είχα 4 χρόνια (3 αν αφαιρέσεις το 2020 με τον κορονοιο που δεν πήγα.).To short time που λένε οι γυναίκες εκεί είναι για μια ώρα μαζί τους και το long time για όλο το βράδυ ή για όλη την ημέρα δηλαδή ένα 24ωρο;
Τα ''επισημα'' ποια ειναι?Μονο νυχτα long?Short ειναιι 1 ωρας η ας πουμε λιγες ωρες?Λονγκ είναι για όλη την νύχτα. Όλα αυτά όμως είναι εντελώς υποκειμενικά. Πληρωσα για σορτ το 2018 και την είχα 4 χρόνια (3 αν αφαιρέσεις το 2020 με τον κορονοιο που δεν πήγα.).
Κοπελα κάτω των 25 χρονων, σορτ 1 ώρα.Τα ''επισημα'' ποια ειναι?Μονο νυχτα long?Short ειναιι 1 ωρας η ας πουμε λιγες ωρες?
Τι λένε οι η γυφτομαχαλαδες της Κούβας ;δώσε ινφοΚοπελα κάτω των 25 χρονων, σορτ 1 ώρα.
25-30 χρονών 1-1.30 ώρα
30-35 χρόνων 2 ώρες (αυτό είναι το επίσημο).
35-40 χρονών 2-3 ώρες
Άνω των 40 δεν ξέρεις πως να την ξεφορτωθείς.
Ίσως σου φανεί ότι γράφω για πλάκα αλλά περίπου έτσι είναι.
Οχι δεν μου φανηκε πλακα,μια χαρα φαινονται στη θεωρια,η πραξη ειναι το ζητημα οταν εισαι απειρος κ σε αυτο βοηθατε οσοι ξερετε για πραγματα πρωτογνωρα σε εμας των Ελληνικων δεδομενων χαχαΚοπελα κάτω των 25 χρονων, σορτ 1 ώρα.
25-30 χρονών 1-1.30 ώρα
35-40 χρονών 2-3 ώρες
Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά πια.Κοπελα κάτω των 25 χρονων, σορτ 1 ώρα.
25-30 χρονών 1-1.30 ώρα
35-40 χρονών 2-3 ώρες
Νομίζω εξαρτάται πολύ και από την ώρα που θα γίνει το ντιαλ, αν η κοπέλα προλάβαινει να πάρει και άλλον πελάτη μπορεί να θέλει να τελειώνει πιο γρήγορα. Επειδή εγώ έχω εμπειρία μόνο από Μπανγκόκ, και μόνο από κοπέλες άνω των 30-35, που τους αρκεί ο ένας πελάτης τη βραδιά, αυτά είναι τα συμπεράσματα που έχω βγάλει.Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά πια.
Άλλες μου έλεγαν 1.5 ώρα το σορτ, άλλες 2 και άλλες 2.5 ώρες.
Ανεξάρτητα ηλικίας.
Ακόμα Βαραδερο είμαι, από την άλλη εβδομάδα θα παριστάνω τον Βολκανο και θα αρχίσω τα τουρ.Τι λένε οι η γυφτομαχαλαδες της Κούβας ;δώσε ινφο
Αρα συννενοησε επιτοπουΔεν ξέρω αν ισχύουν αυτά πια.
Άλλες μου έλεγαν 1.5 ώρα το σορτ, άλλες 2 και άλλες 2.5 ώρες.
Ανεξάρτητα ηλικίας.
Θα πάει μπροστά η χώρα...Έχει νομιμοποιηθεί εδώ και 2 χρόνια στην Ταϊλάνδη.
Βολκανο δεν πιάνεται...Ακόμα Βαραδερο είμαι, από την άλλη εβδομάδα θα παριστάνω τον Βολκανο και θα αρχίσω τα τουρ.
Λονγκ είναι για 30 μέρες τυπε εκτός τον Φλεβάρη πουναι 28...οποτε πήγαινε από Μάρτιο ΚαλυτεραTo short time που λένε οι γυναίκες εκεί είναι για μια ώρα μαζί τους και το long time για όλο το βράδυ ή για όλη την ημέρα δηλαδή ένα 24ωρο;
Τα ίδια φανταζόταν και ο μιτσος ο πορδομεταναστης όταν γαμουσε τα πεπόνια σπίτι του...Kαποιος εδω πριν πολλες σελίδες πισω ελεγε οτι ειχε φέρει μανα και κορη απο Ισααν στο 5αστερο για ΣΚ και τις πηδαγε διπλα διπλα. Είχε 10-12Κ μπατ νομίζω αλλα δεν θυμάμαι σιγουρα
Φίλε Λάκη, κλαμπαρω τώρα, από την άλλη μεριά της γης.Μιλησα με φιλο που ειναι Παταγια..........Θελω να επιβεβαιωσω τον φιλο Κωλο-γερο(μου την "εκανες" φιλε....του χρονου πιστευω να σε πετυχω στην Βρωμο-Μπανγκοκ σου!!!!Τι ζεστη ειναι αυτη!!!χαχαχαχα)
ειναι ετσι οπως τα λεει...αναλογα την ηλικια και το mood της κοπελας που θα μιλησεις
Σαν ...ασ πουμε .....κανονικες ωρες το Short ειναι κανα 2ωρο και το long ολη νυχτα
Σαν τιμες κανονικες(αν μπορουμε να τισ πουμε κανονικες) για short 2000-2500 bAHT kai long 4000-5000 Baht
Αλλα οπως ειπα και σιτς τιμες ειναι αναλογα την ηλικια και το mood
Που ειναι οι καλες εποχες με τα 500 σορτ και 1000 λονγκ??τισ θυμαται κανενας???
Παρεπιμποντως....το ευρω(σε σχεση με το Μπατ) τι κατρακυλα εινα αυτη????οταν ηρθα(την 1η μερα το βρηκα 35.80)....το ειχα πετυχει και 36.90!!!!και τωρα 35,10!!!!
Του χρόνου θαχει 25 αφεντικό βάση της πορείας της ΕΕΜιλησα με φιλο που ειναι Παταγια..........Θελω να επιβεβαιωσω τον φιλο Κωλο-γερο(μου την "εκανες" φιλε....του χρονου πιστευω να σε πετυχω στην Βρωμο-Μπανγκοκ σου!!!!Τι ζεστη ειναι αυτη!!!χαχαχαχα)
ειναι ετσι οπως τα λεει...αναλογα την ηλικια και το mood της κοπελας που θα μιλησεις
Σαν ...ασ πουμε .....κανονικες ωρες το Short ειναι κανα 2ωρο και το long ολη νυχτα
Σαν τιμες κανονικες(αν μπορουμε να τισ πουμε κανονικες) για short 2000-2500 bAHT kai long 4000-5000 Baht
Αλλα οπως ειπα και σιτς τιμες ειναι αναλογα την ηλικια και το mood
Που ειναι οι καλες εποχες με τα 500 σορτ και 1000 λονγκ??τισ θυμαται κανενας???
Παρεπιμποντως....το ευρω(σε σχεση με το Μπατ) τι κατρακυλα εινα αυτη????οταν ηρθα(την 1η μερα το βρηκα 35.80)....το ειχα πετυχει και 36.90!!!!και τωρα 35,10!!!!
Που θα πας ; Δεν πεταγεσαι μέχρι ΑϊτήΑκόμα Βαραδερο είμαι, από την άλλη εβδομάδα θα παριστάνω τον Βολκανο και θα αρχίσω τα τουρ.