Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.061
Πόντοι
3.506
Καποτε παραδεισος
Πλεον καμμενος προορισμος
Τα τουριστικά κομμάτια είναι χειρότερα πλέον ναι. Αλλα ακόμα σαν λευκός βγάζεις μουνια στο τζάμπα. Μου κάνει εντύπωση εδώ πλέον , πόσες 26-30 ψάχνουν απλά followers. Χάζεψαν και εδώ

Πάντως στις Φιλιππινες είναι καλύτερα. Καλύτερο επίπεδο αγγλικών και ακόμα πιο εύκολες

Σε βαριά δέκα χρόνια θα γαμαμε Αφρική μόνο

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
814
Πόντοι
4.255
Καλησπερα απο την Μπανγκοκ....Τελευταια νυχτα σημερα...αυριο πρωι πρωι ξεκινημα για Ελλαδα....Αντε να δουμε

δεν ξερω αν καποιος το εχει πει...θα σας δωσω ενα tip που δεν το ηξερα....Εκανα λογαριασμο(μαζι με την κυρα) στην Kasirkorn bank(η λεγομενη και "πρασινη" τραπεζα της Ταυλανδης)...τον λογαριασμο τον καναμε στην Παταγια....
Ερχομενοι Μπανγκοκ ηθελα να κανω καταθεση 2000 μπατ στο ΑΤΜ της Κ-Bank(στην Μπανγκοκ)....Κανοντας την καταθεση που λετε μου "κρατησε" η Τραπεζα 20 Μπατ!!!και αντι για 2000 μπηκαν στον λογ/σμο 1980 Μπατ!!!
και οταν ρωτησα την κυρα γιατι συμβαινει αυτο μου ειπε οτι αν καταθεσεις χρηματα σε διαφορετικη πολη απο εκει που ανοιξες τον Λογ/σμο σου ενω ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ σε κραταει προμηθεια 20 Μπατ!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
814
Πόντοι
4.255
Κωλο -γερε.....Βρηκα Baht bus στην Μπανγκοκ πιο φτηνο απο της Παταγιας(το οποιο ειναι 10 Μπατ)....Μπορεις να μαντεψεις που???

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
814
Πόντοι
4.255
και που λετε εκει που ημουν στο Terminal 21 στην Μπανγκοκ,ηθελα να παω τουαλετα.....ξεκιναω για την τουαλετα και τι βλεπω στην πορτα????για δειτε!!!!

Συνημμένα

• DJI_0039.JPG
    DJI_0039.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 15
  • DJI_0037.JPG
    DJI_0037.JPG
    950,1 KB · Εμφανίσεις: 14
  • DJI_0038.JPG
    DJI_0038.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 14

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.614
Πόντοι
1.706
Τα τουριστικά κομμάτια είναι χειρότερα πλέον ναι. Αλλα ακόμα σαν λευκός βγάζεις μουνια στο τζάμπα. Μου κάνει εντύπωση εδώ πλέον , πόσες 26-30 ψάχνουν απλά followers. Χάζεψαν και εδώ

Πάντως στις Φιλιππινες είναι καλύτερα. Καλύτερο επίπεδο αγγλικών και ακόμα πιο εύκολες

Σε παταγια πουκετ ουτε θηλυκη κατσαριδα ειναι τζαμπα.
Φιλιπινες ολα καλυτερα εκτος της κουζινας

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.061
Πόντοι
3.506
Σε παταγια πουκετ ουτε θηλυκη κατσαριδα ειναι τζαμπα.
Φιλιπινες ολα καλυτερα εκτος της κουζινας
Πρόπερσι, πριν 18 μήνες βασικά , που ήρθα Πουκε, γαμουσα σχεδον μια βδομάδα , στο τζάμπα , μια από τις πιο ωραίες γκόμενες που είχα ποτε.

Την πρώτη φορά που ήρθα , έπαιξε κάτι με μια ρεσεψιονίστ αλλα πολύ μέτρια.

Τώρα , έχω μια με παιδί που ψήνεται , και κάτι μικρούλες που από ότι τις κόβω θέλανε μόνο followers και καβλαντισμα, πράγμα πρωτάκουστο ( αυτή τη στιγμή μιλάω με τη μια προσπαθούσα να τη ψήσω αλλα φευ)

Μια άλλη ήθελε να βρεθούμε αλλα τώρα που είμαι εδώ το παίζει δύσκολη, από φωτό στο ινστα κατάλαβα πως μάλλον με πρόλαβε άλλος/καλυτερος

Γνώμη μου είναι πως μπορείς να παίξεις μπάλα με κοπέλες που είναι μόνιμα εδώ με κανονική δουλειά , αλλα μόνο αν έχουν ξανακάνει κάτι με ξένο. Δεν είναι εύκολο γιατί οι πιο πολλές είναι βίζιτες , πολλές δε μιλάνε καλά αγγλικά (σαν τη μια που μιλάω τώρα) και προφανώς θέλουν κάτι πιο μόνιμο.

Τα ποσοστά δεν είναι σε καλό περίπτωση ίδια με Cebu η μπανγκογκ προφανώς. Εδώ είναι πουτανονησι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656

Την έχει κάψει ο σεξ β ολκανιος πάει κ μοιράζει 100ρικα από τώρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.374
Πόντοι
19.795
Τελος καποιο σχολιο για την διεθνη ταξιδιωτικη ασφαλεια υγειας " Marco Polo ;
Με τις ξένες ασφαλιστικές δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να συνεννοηθείς σε περίπτωση στραβης. Καλό ει ναι να διαβάσεις όλα τα ψιλά γράμματα και κυρίως να βρεις κριτικές για οποια ασφαλιστική σε ενδιαφέρει.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.829
Πόντοι
506

Aσε που του χρονου το ευρώ θα παίζει 32-33 μπατ το πολυ, με τους φωστηρες που μας κυβερνανε

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.829
Πόντοι
506
και που λετε εκει που ημουν στο Terminal 21 στην Μπανγκοκ,ηθελα να παω τουαλετα.....ξεκιναω για την τουαλετα και τι βλεπω στην πορτα????για δειτε!!!!
Στην Penang εχουν κανει και χλιδοσυγκροτημα διαμερισμάτων, i Santorini

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.374
Πόντοι
19.795
Για λονγκ και freelancer Milf επιπεδου Thermae Cafe μη επαγγελματια , ακουγεται πιο λογικο αυτες τις ημερες ;
Για Λονγκ πρώτη φορά δεν είναι υπερβολικό το ποσό. Αν όμως επαναληφθεί και άλλες φορές με την ίδια, δηλ. μόνιμη κατασταση, τότε νομίζω ότι από μόνη της θα πρέπει να σου προτείνει το πολύ πολύ τα μισά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.061
Πόντοι
3.506
Για λονγκ και freelancer Milf επιπεδου Thermae Cafe μη επαγγελματια , ακουγεται πιο λογικο αυτες τις ημερες ;
Μια μετριότητα ήταν μαν

Βέβαια το φιλαράκι μου έφαγε μια βιετναμεζα με 1000 στην μπανγκογκ

Αυτή μόλις είχε ξαλαφρώσει πελάτη στο ξενοδοχείο μας, έφευγε , γύρισε πίσω με τον δικό μου και οι ρεσεψιονίστ άρχισαν τα γέλια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.374
Πόντοι
19.795
Μια μετριότητα ήταν μαν

Βέβαια το φιλαράκι μου έφαγε μια βιετναμεζα με 1000 στην μπανγκογκ

Αυτή μόλις είχε ξαλαφρώσει πελάτη στο ξενοδοχείο μας, έφευγε , γύρισε πίσω με τον δικό μου και οι ρεσεψιονίστ άρχισαν τα γέλια
Στο σόι 4 κάνουν πιάτσα οι Βιετναμέζες καμμία 10αρια συνολικά. Μένουν όλες μαζί σε 2 διαμερίσματα που νοικιάζουν στο Omni Tower, που είναι και αυτό στο σόι 4. Εμφανισιακά ένα σκαλοπάτι ανώτερες από τις Ταιλανδεζες, οι Γάλλοι έχουν αφήσει πολύ σπέρμα στο Βιετνάμ, και έχουν φτιάξει ωραίους απογόνους. Αλλά από υπηρεσίες, τουλάχιστον οι 4-5 που έχω δοκιμάσει εγώ τα τελευταία χρόνια, σκέτα κομοδίνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom