Για Λονγκ πρώτη φορά δεν είναι υπερβολικό το ποσό. Αν όμως επαναληφθεί και άλλες φορές με την ίδια, δηλ. μόνιμη κατασταση, τότε νομίζω ότι από μόνη της θα πρέπει να σου προτείνει το πολύ πολύ τα μισά.
To BB , Boom- Boom εν συντομια και για τις συνεννοησεις , εξυπονοει το φουλ service ; Η μπορει να ερμηνευεται κατα το δοκουν στα μασατζιδικα ; Επισης διευκρινισε για το σορτ και για οσους δεν μπορουν να κρατηθουν , αφορα μια και μονο εκτονωση ; Πιο απλα ο πρεσβυτερος τα 2 θα προλαβει να τα ριξει , τλχ στις αρχες του ταξιδιου ; Οι τιμες που δινεις επιβεβαιωνουν καποια βιντεο , αλλα το προχωρας πιο περα με χρηστικη διευθυνση .
τωρα οσοι πατε πρωτη φορα το 2005 χωρια γρηγορο ιντερνετ στη τυχη ολα γινονταν Λοιπον πριν πας μπες σε μια εγαρμογη πχ το Thai friendly, που μπαινω εγω, δες αγγελιες τιμες κλπ , να εχεις καποιες γνωσεις , στο Πουκετ ,δεν παω αλλου και δεν ξερω με 1.500 μπατ ερχονταν για 2 ωρες στο δωματιο ,μαλιστα μια ηρθε και σαν μασαζ απο ναι χαρν τοση αποσταση ,πολυ καλο και το μασαζ και καλο σεξ ,και ολα αυτα με 1.500 μπατ , κατω στη Μπαγκλα ζηταγαν 2.000 και 3.οοο για σορτ , οκ με παζαρι επεγτε βεβαια , στο μασαζ 1.000 για χαπι εντ μπουρδες δηλαδη να σε τελειωσει με μαλακια η γαμησι της κακιας ωρας στα στρωματα γυμναστικης ,ενω με αλλα 500 διωρο στο δωματιο με τη κρεβαταρα κλπ κονφορ.Αργοτερα με οργανωση και εμπειρια , αφου δυσκολο να παει καποιος μονο μια φορα, θα βρεις και καποια η καποιες να ερχονται και για ολες τις ημερες, με πολυ λιγοτερα; απο οσο καποια απο εκει με σορτ η λονγκ. 20 χιλιαρικα για 30 ημερες ,αλλα εχουμε γνωριμια ετων και περναμε φινα , ε κανα30μ αρι ισως λιο παραπανω μαλλον μιλαμεγα30 ημερες ολη μερα μαζι.Μην ξεχναμε πως καπου δουλεςυουν και δεν γινεται να αφησουν τη δουλεια τους και να ερθουν στο μεγαλο Ελληνα εραστη τσαμπα επειδη τον ερωτευτηκαν ..εχω ακουσει κατω στη Πατογκ ιστοριες για αγριους απο Ελληνες για τσαμπα που τους ερωτευονται και αλλες μπαρουφες αχαχαχα εχει τη πλακα του παντως και αυτο .