Επιστροφή μετά απο 3 εβδομάδες Πατάγια.
Πτήση με Turkish, ικανοποιητικά όλα, εκτός απο το πιτσιρίκι που είχα ακριβώς πίσω μου στη πτήση Kων/πολη-BKK που έκλαιγε συνέχεια, αλλά ΟΚ οι γονείς ζητούσαν συνέχεια συγνώμη.
Διαμονή στη Πατάγια σε περιοχή κοντά στη Walking Street και όχι όπως συνήθως στην αγαπημένη μου buakhao. Τέλειος καιρός, χωρίς υγρασία, και με ελαφρύ αεράκι τις ώρες 10.00-15.00. Ενοικίαση μηχανάκι με συνολικό κόστος περίπου 3500 baht για όλες τις ημέρες.
Οι τιμές δεν έχουν αλλάξει καθόλου, σε οτιδήποτε, η ισοτιμία απλώς ήταν τραγική!
Μασάζ που ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα, 150-300b, αν συνεχίσεις με περισσότερες υπηρεσίες μπορεί να φτάσει και πάνω απο 1500b.
Στα μπαράκια τιμή ποτού 80-150b τιμή κεράσματος 130-180b. Bar Fine 400-600b σύνηθες, φτάνει και 1000ρικο. Short Time 1000-2000b (2 ώρες) συνήθως 1500b. Long Time 2000-3000b (όλο το βράδυ και πολλές φορές ως το επόμενο μεσημέρι). Το 2000 είναι 8/10 σαν deal. Σπασμένη πολύ η κίνηση στη Tree Town, καθώς το νέο complex, Myth Night έχει πολύ καλυτερη ποιότητα! Και φυσικά η σταθερή αξία του Soi 6 όπου είχε πολύ κόσμο για περατζάδα, αλλά τα μαγαζιά άδεια, με τα κορίτσια να σε παρακαλάνε για ποτό!
Στα Gogo φέτος δεν πήγα καθόλου, στη μοναδική φορά που πήγα σ`ενα στο LK Μετρο δεν υπήρχε άλλος πελάτης και είχε προσφορά όλο το βράδυ τη μπύρα 70b. Τα κορίτσια αδιάφορες παρουσίες.
Στη παραλία λίγο καλύτερη ποιότητα απ`οτι τις περιόδους Αυγουστο-Σεπτέμβριο. Σταθερές τιμές εκτός εξαιρέσεων στο 1000ρικο. Δεν προτιμήθηκε φέτος ο συγκεκριμένος χώρος.
Gen. Clubs, καλή λύση για ενα short time αξιας 1000b, τιμες οπως στα μπαρακια, κάποιες φορές μπορείς να βρείς πολύ καλές περιπτώσεις απο κορίτσια που δεν αντεχουν πολύ το ξενύχτι, καθώς τα μαγαζιά αυτά δουλεύουν απογευματινές ώρες!
Τέλος τα Clubs. Εδώ παιζει πολύ το short time των 2000b που έυκολα καταλήγει σε long Time. Οι τιμές που θα ακούσει κάποιος είναι απο 1500b (σπάνια) ώς 3000b, εγώ πλέον είμαι αυτός που ορίζει το ποσό που θέλει να δώσει, αν συμφωνεί το κορίτσι καλώς αν όχι, οι επιλογές είναι ατελείωτες! Φέτος προτίμησα κυρίως το Ibar, όπου έπαιζε φιάλη ουίσκι ή βοτκα στα 1000b με τη κάρτα μέλους. Επίσης μου έκανε εντύπωση πολύ η μεγάλη διαθεσιμότητα των κοριτσιών, σε ηλικίες κυρίως 32-38. Δοκίμασα τη Mixx, μικρό κλαμπάκι που μένει ανοικτό ως τις 4.00 με μόνιμους πελάτες και κορίτσια, γενικά καλη ατμόσφαρα και ιδιαίτερη ευκολία στο να βρεις κάποια που σου αρέσει και να συνεχισεις κάπου αλλού μαζί της. Το republic έχει τις πιό μικρές ηλικίες αλλά γεμίζει απο νωρίς και συνήθως καταλήγεις στον επάνω όροφο με περιορισμένο οπτικό πεδίο. Στη Myst μπήκα μία φορά και δεν έκατσα, νομίζω έχει γίνει και στέκι πολλών Ινδών. Τέλος Lucifer, στέκι και πολλών Ελλήνων, λόγω του δικού μας παιδιού που δουλεύει σαν manager εκεί. Αν και διανύει ακόμη περίοδο παρακμής, είναι μία τίμια πρόταση, με βελτιωμένο πρόγραμμα, καλή εξυπηρέτηση, καλό για ένα 1ο ποτό.
Συνοπτικά η Πατάγια παραμενει μία τίμια επιλογή για διακοπές, σίγουρα κάθε φέτος και χερότερα, αλλά πάντα καλά!!!