Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.829
Πόντοι
506
Τα ίδια φανταζόταν και ο μιτσος ο πορδομεταναστης όταν γαμουσε τα πεπόνια σπίτι του...
Στην επαρχια ειναι αλλιώς τα πράγματα. Καμια σχεση με Μπανγκοκ. Κατι δικοί μου ξενοδοχοι στην Ιο το χειμώνα κανανε τα ντιλ απευθείας με τον πατέρα και έφερνε τις κόρες στο ξενοδοχειο. Αυτα προ 20αετιας βεβαια
Οι Ταυλανδοι είναι ο πιο παραδοπιστος λαος που εχω δει. Καμποτζη, Λαος, Φιλίππίνες πιο φτώχεια αλλα σαν αυτους κανένας δεν ξεκωλιαζεται τοσο πολυ για το χρημα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.072
Πόντοι
206
Αρα συννενοησε επιτοπου
Και από πριν.
Εγώ είχα ένα στανταρακι που πάντα έπαιρνε 1500baht.
Είτε καθόμουν 2 ώρες, είτε 2.5ωρες .
Πιστεύω και παραπάνω αν καθόμουν, δεν θα χρεωνε παραπάνω.
Αλλά δεν ήταν επαγγελματίας. Έβγαζε εξτραδακια.

Η επαγγελματίας θα σου πει μια τιμή και ώρες και θα το κρατήσει όσο γίνεται.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.374
Πόντοι
19.795
Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών. Βασικότερος πάντα η ηλικία της κοπέλας, όπως και η ώρα και η πιάτσα που θα γίνει το ντιαλ. Στο σόι 4 π.χ. της Σουκχουμβιτ, αν πας πριν από τις 10 το βράδυ, οι τιμές παίζουν γύρω στα 2000. Όσο όμως περνάει η ώρα οι τιμές υποχωρούν. Πολλές φορές, επειδή οι περισσότερες κοπέλες μένουν σε μακρινα προάστια και μετακινούνται με το BTS, μετά τις 12-12.30, που δεν υπάρχει τρένο, είναι πολύ πιθανόν να σου προτείνουν να κάτσουν μέχρι τα ξημερώματα, για να κοιμηθούν σε κανονικό κρεβάτι , 2-3 ώρες και να τις πληρώσεις για σορτ.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.217
Πόντοι
456
Μάγκες να ρωτήσω κάτι , πιο πολύ από περιέργεια όχι ότι θέλω να πάω. Βασικά και να θέλω , λεφτά δεν έχω.

Πόσο είναι το κόστος για 4/5 μέρες μαζί με τις πουτάνες ; Ας πούμε όχι στα καλύτερα αλλά σε αξιοπρεπή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.863
Πόντοι
3.656
Μάγκες να ρωτήσω κάτι , πιο πολύ από περιέργεια όχι ότι θέλω να πάω. Βασικά και να θέλω , λεφτά δεν έχω.

Πόσο είναι το κόστος για 4/5 μέρες μαζί με τις πουτάνες ; Ας πούμε όχι στα καλύτερα αλλά σε αξιοπρεπή.
δεν αξίζει τύπε να πας μια βδομάδα, να χάσεις 2 μέρες στο πήγαινε - έλα, και να ξανάρθεις πίσω. Θα σε χαλάσει. Καλύτερα δώσε αυτά τα λεφτά σε ποιοτικές Έσκορτς. Αν όμως πας 3 βδομάδες στο Πούκετ, ΤΕΛΙΚΑ θα χαλάσεις λιγότερα (μαζί και με τα εισιτήρια) από το αν πας για το ίδιο διάστημα στο Τολό

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Προς " κωλο-γερος " κυριως το ερωτημα και αφορα τους σεξοτουριστες μιας καποιας ηλικιας : Απο Ιατρικο τουρισμο πως τα παε η πρωτευουσα ;
Πχ ακουγεται το " Bumrungrad International Hospital" για υψηλου επιπεδου υπηρεσιες . Δεν λεω να πας αρρωστος για να γινεις καλα στη Μπανγκοκ
, αλλα ανθρωποι ειμαστε κατι μπορει να τυχει , κρινεται επιβεβλημενη μια βιαστικη επιστροφη ; Θα μπορουσε να συνδυαστει το τερπνον μετα του ωφελιμου ;
Το επιπεδο των τιμων ; Πχ παρεχονται υπηρεσιες "Ιατρικου Κεντρου" σε τιμες συνοικιακης κλινικης στα καθ ημας ;
Τελος στο θεμα μας και το ερωτημα ειναι για την "αξιοπιστια" των πολλων βιντεο σε υψηλη ποιοτητα 4Κ που υπαρχουν στο Youtube , αν δηλ απεικονιζουν εν
πολλοις την πραγματικοτητα .

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.491
Πόντοι
2.546
Και από πριν.
Εγώ είχα ένα στανταρακι που πάντα έπαιρνε 1500baht.
Είτε καθόμουν 2 ώρες, είτε 2.5ωρες .
Πιστεύω και παραπάνω αν καθόμουν, δεν θα χρεωνε παραπάνω.
Αλλά δεν ήταν επαγγελματίας. Έβγαζε εξτραδακια.

Η επαγγελματίας θα σου πει μια τιμή και ώρες και θα το κρατήσει όσο γίνεται.
Κοιτα αν δεν ειναι της φυγης οπως οι δικες μας και της ψευτιας τοτε αξιζει δεν το συζηταμε.Κ οσα λετε εδω αυτο δειχνουν,οτι δεν ειναι λυσσασμενες ψευτρες παρολο που εχουν τον ιδιο στοχο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.764
Πόντοι
26.141
Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών. Βασικότερος πάντα η ηλικία της κοπέλας, όπως και η ώρα και η πιάτσα που θα γίνει το ντιαλ. Στο σόι 4 π.χ. της Σουκχουμβιτ, αν πας πριν από τις 10 το βράδυ, οι τιμές παίζουν γύρω στα 2000. Όσο όμως περνάει η ώρα οι τιμές υποχωρούν. Πολλές φορές, επειδή οι περισσότερες κοπέλες μένουν σε μακρινα προάστια και μετακινούνται με το BTS, μετά τις 12-12.30, που δεν υπάρχει τρένο, είναι πολύ πιθανόν να σου προτείνουν να κάτσουν μέχρι τα ξημερώματα, για να κοιμηθούν σε κανονικό κρεβάτι , 2-3 ώρες και να τις πληρώσεις για σορτ.
Papyrus thailarus poutanika είσαι ρε παίκτη μου...με μυστικά για το.οωεβθα κοιμηθούν οι κορασίδες σε εμάς με λιγότερα φράγκα ...

Υγ μη δοκιμάσεις αστακούς διότι είναι αηδία εκεί στην Κούβα ..σχεδόν όλοι κατεψυγμένη κ είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση .....απατεώνες ολκής κ σε φαγητά κ σε κοπέλες σε σχέση με Ασία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Στην επαρχια ειναι αλλιώς τα πράγματα. Καμια σχεση με Μπανγκοκ. Κατι δικοί μου ξενοδοχοι στην Ιο το χειμώνα κανανε τα ντιλ απευθείας με τον πατέρα και έφερνε τις κόρες στο ξενοδοχειο. Αυτα προ 20αετιας βεβαια
Οι Ταυλανδοι είναι ο πιο παραδοπιστος λαος που εχω δει. Καμποτζη, Λαος, Φιλίππίνες πιο φτώχεια αλλα σαν αυτους κανένας δεν ξεκωλιαζεται τοσο πολυ για το χρημα
Προ 20ετιας φιλε αυτά τα Κάνες στην Ρουμανία
Τώρα τι γίνεται

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.374
Πόντοι
19.795
Προς " κωλο-γερος " κυριως το ερωτημα και αφορα τους σεξοτουριστες μιας καποιας ηλικιας : Απο Ιατρικο τουρισμο πως τα παε η πρωτευουσα ;
Πχ ακουγεται το " Bumrungrad International Hospital" για υψηλου επιπεδου υπηρεσιες . Δεν λεω να πας αρρωστος για να γινεις καλα στη Μπανγκοκ
, αλλα ανθρωποι ειμαστε κατι μπορει να τυχει , κρινεται επιβεβλημενη μια βιαστικη επιστροφη ; Θα μπορουσε να συνδυαστει το τερπνον μετα του ωφελιμου ;
Το επιπεδο των τιμων ; Πχ παρεχονται υπηρεσιες "Ιατρικου Κεντρου" σε τιμες συνοικιακης κλινικης στα καθ ημας ;
Τελος στο θεμα μας και το ερωτημα ειναι για την "αξιοπιστια" των πολλων βιντεο σε υψηλη ποιοτητα 4Κ που υπαρχουν στο Youtube , αν δηλ απεικονιζουν εν
πολλοις την πραγματικοτητα .
Εδώ και πάνω από 10 χρόνια πηγαίνω πάντα με ασφάλιση μέσω της Μοντιαλ Ασσισταντ.
Επειδή κάνω και άλλα ταξίδια, έχω ετήσια στα 220 ευρώ περίπου. Δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ, αλλά φίλος μου πριν από 5-6 χρόνια που πήγε στο νοσοκομείο με περιστατικό υψηλής πίεσης, ασφαλισμένος μέσω της κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, έτυχε πολύ υψηλού επιπέδου νοσοκομειακής περίθαλψης. Βέβαια η ασφάλεια πλήρωσε στο νοσοκομείο για 3 ημέρες 1400 ευρώ
Συμβουλή μου λοιπόν είναι οι άνω των 50 να κάνουν και μια ασφάλεια πάντα σε τέτοια ταξίδια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Εδώ και πάνω από 10 χρόνια πηγαίνω πάντα με ασφάλιση μέσω της Μοντιαλ Ασσισταντ.
Επειδή κάνω και άλλα ταξίδια, έχω ετήσια στα 220 ευρώ περίπου. Δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ, αλλά φίλος μου πριν από 5-6 χρόνια που πήγε στο νοσοκομείο με περιστατικό υψηλής πίεσης, ασφαλισμένος μέσω της κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, έτυχε πολύ υψηλού επιπέδου νοσοκομειακής περίθαλψης. Βέβαια η ασφάλεια πλήρωσε στο νοσοκομείο για 3 ημέρες 1400 ευρώ
Συμβουλή μου λοιπόν είναι οι άνω των 50 να κάνουν και μια ασφάλεια πάντα σε τέτοια ταξίδια.
Γεμίζαμε κωλογερους εδώ μέσα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656
Papyrus thailarus poutanika είσαι ρε παίκτη μου...με μυστικά για το.οωεβθα κοιμηθούν οι κορασίδες σε εμάς με λιγότερα φράγκα ...

Υγ μη δοκιμάσεις αστακούς διότι είναι αηδία εκεί στην Κούβα ..σχεδόν όλοι κατεψυγμένη κ είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση .....απατεώνες ολκής κ σε φαγητά κ σε κοπέλες σε σχέση με Ασία
Ρε μλκα σε έχει βάλει ο Κουλης και κάνεις αντικαστρο προπαγάνδα???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.734
Πόντοι
3.656

Μήπως για διήμερο τυπε? Ούτε 50ωρες ταξίδι δεν είναι
Δίπλα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.764
Πόντοι
26.141
Ρε μλκα σε έχει βάλει ο Κουλης και κάνεις αντικαστρο προπαγάνδα???
Κούβα ρε είμαι η πιο άκυρη χώρα στον κόσμο
I love to hate you φάση
Ίντερνετ δεν έχει σσ δεν ξέρω τώρα
Αγγλικά ούτε δια δείγμα
Ντυμένες σαν κατσιβελες
Δεν ξυρίζονται αφού ούτε λεφτά για τέτοια δεν έχουν
Καλοντυμένες και χωρίς δόντια
Άσχημη συμπεριφορά αφού κ μισούν τη δύση αλλά κ αγαπάνε το δολάριο ...υποκρισία στο μεγαλείο της
Σκέψου μια αγία Βαρβάρα με φοίνικες κ συμπεριφορά λατινογυφτισων

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Γεμίζαμε κωλογερους εδώ μέσα
Ε ναι , η χωρα ειναι γερασμενη και καθε μερα ολο και περισσοτερο . Αλλοιμονο στις νεωτερες γεννιες που θα εχουν να συντηρησουν εναν υπεργηρο πληθυσμο.
Στο θεμα μας : Οι καποιας ηλικιας πχ 60-65 και πριν τη συνταξη δεν θα πανε σεξοτουρισμο για να ξεμ***ιασουν εργαζομενα κοριτσια Μιλφ και ωριμες κυριες ,ουτε για να
ξεπο***τσιαστουν . Οπως τα δειχνουν στα βιντεο ειναι προτιμητεοι ως πελατες , ενω και στα Αμερικανικα φορα η Ταιλανδη προτεινεται ως χωρα VFM για αποσυρση
ακμαιων μπεκιαρηδων 60 + . Τελος καποιο σχολιο για την διεθνη ταξιδιωτικη ασφαλεια υγειας " Marco Polo ;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.829
Πόντοι
506
Μια θειτσα εσπασε ισχύο σε ταξίδι αμερικη. Κάντε μια προβλεψη ποσο χρεώθηκε πριν διαβάσετε το νούμερο

450.000

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.072
Πόντοι
206
Θα διαφωνήσω.
Μαλακια θα κάτσει και στον 25ρη (με το μηχανάκι, στο κολύμπι, κλπ) και στον 50ρη.
Πάντα χρειάζεται μια ασφάλεια σε τέτοιους προορισμούς.
Οπότε χτυπάς μια στη Safetywing με κάλυψη πχ 40$ για 12 μέρες και ξενοιαζεις. Μέχρι 250κ καλύπτει.

Επίσης να πούμε τα ιδιωτικά τους νοσοκομεία γαμανε με πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.829
Πόντοι
506
Aυτες οι τακτικές όμως δεν παίζουν στο Thai friendly και στο tinder ειναι για τους παλιους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom