bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Τελικά με το 10 τι έκανες;
Ναι. Μια και είσαι ΒΚΚ πήγαινε Πατπονγκ. Στο κεντικό δρόμο έχει 3 μαγαζία Queens Castle και αλλά τόσα Kings Castle. Εκεί έχει λαϊβ σώου. Ξεπέρασε το γεγονός ότι θα στην πέσουν σαν τρελλές όλες για κέρασμα και διάλεξε κάποια (-ες) από τις κοπέλλες που κάνουν σώου και ειδικότερα αυτές που ανοίγουν μπουκάλια με το μουνί τους ή αυτές που ρουφάνε μπαλάκια ή οτιδήποτε αλλο από το μουνί (ή από τον κώλο στο QC2) και πάτρην (-ες) για ένα ST.Χτες τα έκανα όλα.Δε ξέρω τι έμεινε πια.
Εχετε καμμιά ιδέα ρε συντρόφια;
αφου σε ενδιαφερει τοσο πολυ οριστεποια ειναι αυτη η εταιρια ρε παιδια?
παίδες μια ερώτηση στους εμπειρότερους.
θα πάω κάτω -με το καλό- μέσα στον Αύγουστο.
Έχουμε κλείσει τα εισιτήρια και θα ήθελα μερικές πληροφορίες και συμβουλές.
- Θα είμαστε 2 άτομα. να κλείσουμε ξεχωριστά δωμάτια ή ένα;
- δε θα πάμε μόνο για σεξοτουρισμό. θα γίνει και αυτό, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό. Οπότε λέμε για μισές ημέρες στο Phuket και μισές ημέρες Bangkok. Καλά είναι;
- Να πάμε πρώτα BKK και μετά PHU ή το ανάποδο;
Ευχαριστώ
Ναι ρε Pagtao πηγαινε και μετα να μας κανεις μια περιγραφη οπως μονο εσυ ξερεις να κανεις για να παμε και εμειςPagtao,πηγαινε να κανεις ενα nuru massage,τωρα που εισαι στη πρωτευουσα...
τι να πω ρε!!!!μιλατε για Ταυλανδη ολοι σας,επειδη γαμησατε 5-6 πουτανες!!Ελεος.Ναι ρε Pagtao πηγαινε και μετα να μας κανεις μια περιγραφη οπως μονο εσυ ξερεις να κανεις για να παμε και εμεις
Μιλαμε και για το χρηματηστηριο αλλα απλα εσυ ετυχες στην κουβεντα για τις πουτανες.....τι να πω ρε!!!!μιλατε για Ταυλανδη ολοι σας,επειδη γαμησατε 5-6 πουτανες!!Ελεος.
τι να πω ρε!!!!μιλατε για Ταυλανδη ολοι σας,επειδη γαμησατε 5-6 πουτανες!!Ελεος.
Μιλαμε και για το χρηματηστηριο αλλα απλα εσυ ετυχες στην κουβεντα για τις πουτανες.....
Αν θες να πεις κατι για την Ταιλανδη,πες το,μην μας ταλαιπωρεις.τι να πω ρε!!!!μιλατε για Ταυλανδη ολοι σας,επειδη γαμησατε 5-6 πουτανες!!Ελεος.
Φιλε μου στο Bourdela.com μιλαμε για τον πληρωμενο ερωτα και για τις πουτανες.Και επειδη ετυχε να ειναι θρεντ για Ταυλανδη μιλαμε για τις 5-6 πουτανες που γαμησαμε στην Ταυλανδη. Τωρα για τα υπολοιπα της Ταυλανδης υπαρχει και το thai.gr Μεχρι τωρα εδω κραζανε αυτους που δεν μιλαγανε για πουτανες τους "φυσιολατρες" .Τωρα θα κραζουνε και τους σεξοτουριστεςτι να πω ρε!!!!μιλατε για Ταυλανδη ολοι σας,επειδη γαμησατε 5-6 πουτανες!!Ελεος.
Εχει βαλει και φωτογραφια ο τυπος στο προφιλ του!!!τι να πω ρε!!!!μιλατε για Ταυλανδη ολοι σας,επειδη γαμησατε 5-6 πουτανες!!Ελεος.
παίδες μια ερώτηση στους εμπειρότερους.
θα πάω κάτω -με το καλό- μέσα στον Αύγουστο.
Έχουμε κλείσει τα εισιτήρια και θα ήθελα μερικές πληροφορίες και συμβουλές.
- Θα είμαστε 2 άτομα. να κλείσουμε ξεχωριστά δωμάτια ή ένα;
- δε θα πάμε μόνο για σεξοτουρισμό. θα γίνει και αυτό, αλλά δεν θα είναι μόνο αυτό. Οπότε λέμε για μισές ημέρες στο Phuket και μισές ημέρες Bangkok. Καλά είναι;
- Να πάμε πρώτα BKK και μετά PHU ή το ανάποδο;
Ευχαριστώ
Εμπειρος δεν ειμαι αλλα ειχα & 'γω το ιδιο διλημα,που να παω πρωτα,Βκκ η Πουκετ.παίδες κανένας άλλος; καμιά πρόταση-ιδέα;
Θα σου βγαλουμε καινουργιο νικ. Οδυσσεας δεσμωτης.(Με τα δεσμα των μαγισων του Σιαμ)Επειδή η μαυρομαλούσα κοπελιά μου έκλεινε ματάκια και έκανε μαλακίες την έκανα Top Salom salai
και μετά με αποζημίωσε με καλύτερες πόζες
Μουστακοφαγανού και ξεμυαλίστρα, μάγισσα και σειρήνα της Μπανγκόκ μεθαύριο φεύγω αλλά το βλέπω χλωμό
Δέστε με στα κατάρτια της Thai και κλείστε μου μάτια και αυτιά να μη τις βλέπω να μη τις ακούω και να μη
τις μυρίζω γιατί θα ριζώσω εδώ για τα καλά