Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
και εγω μονο με μια πηγα πωλητρια που γνωρισα εκει και κοπαναω το κεφαλι μου στο τοιχο οταν βλεπω τις ενημερωσεις του pagtao και τα μουνακια που οργωσε,εστω και πληρωμενα.τι καταλαβα που πηγα μονο με μια;τιποτα.
 Αυτό είναι που λένε "στερνη μου γνώση , να σ΄είχα πρώτα" !!
Δεν πειράζει την επόμενη πάρτες τρεις τρεις για να ξεδώσεις . :cheesy:
δεν πας ζωωολογικο κηπο ρε;
Κάνεις πλάκα βέβαια , όμως ο Ζωολογικός κήπος της ΒΚΚ αξίζει μιά επίσκεψη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
 Αυτό είναι που λένε "στερνη μου γνώση , να σ΄είχα πρώτα" !!
Δεν πειράζει την επόμενη πάρτες τρεις τρεις για να ξεδώσεις . :cheesy:Κάνεις πλάκα βέβαια , όμως ο Ζωολογικός κήπος της ΒΚΚ αξίζει μιά επίσκεψη.
τι να παρω ρε με τυλιξε ξανα η πρωην  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ρε μαγκες εχω ακουσει οτι στην ταυλανδη υπαρχουν μουαι ται τουρ 2μηνα και 3μηνα,ξερει κανεις τι παιζει ακριβως και αν αξιζει ο κοπος;
Ναι υπάρχουν αλλά αξίζουν ΜΟΝΟ αν είσαι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο γιατί θα σε μυήσουν σε τεχνικές άγνωστες (ή καλύτερα ελάχιστα διαδεδομένες στην Ευρώπη). Αν είσαι αρχάριος απλά θα χάσεις το χρόνο σου.
Αν όντως σε ενδιαφέρει το θέμα έχω Γαλλο φίλο καθηγητή στο σπορ πουναι τώρα εκεί, να του γράψω να μου στείλει ενημερωτικό υλικό καθώς δεν κατέχω το αθλημα (μόνο ως θεατής).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
  :cheesy:Κάνεις πλάκα βέβαια , όμως ο Ζωολογικός κήπος της ΒΚΚ αξίζει μιά επίσκεψη.
δεν κανω πλακα η Ταυλανδη εχει παρα πολλες ομορφιες που αξιζει να επισκεφτεις,αρκει να εχεις πολλες μερες για να τα κανεις ολα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι υπάρχουν αλλά αξίζουν ΜΟΝΟ αν είσαι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο γιατί θα σε μυήσουν σε τεχνικές άγνωστες (ή καλύτερα ελάχιστα διαδεδομένες στην Ευρώπη). Αν είσαι αρχάριος απλά θα χάσεις το χρόνο σου.
Αν όντως σε ενδιαφέρει το θέμα έχω Γαλλο φίλο καθηγητή στο σπορ πουναι τώρα εκεί, να του γράψω να μου στείλει ενημερωτικό υλικό καθώς δεν κατέχω το αθλημα (μόνο ως θεατής).
οχι δεν το κατεχω καθολου,μονο ποδοσφαιρο παιζω,αλλα θελω πολυ να ασχοληθω,απο οτι ξερω υπαρχουν και καποια καμπ για αρχαριους.αν τον πετυχεις το φιλαρακι σου,ρωτα αν ξερει κατι για αρχαριους και αν αξιζει ο κοπος.να σαι καλα Βον.

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ειδικα ενδιαφερομαι να μου πεις πως γινεται να  :knockinb: απλες ,καθημερινες οχι πουτανες Βραζηλιανες ,γιατι οταν πηγα εγω το 150αρι ηταν ταριφα!!! :think:
πρεπει να μιλας γλωσα  πορτογαλικα. και τωρα πλεον μονο βορεια ...Ναταλ φορταλεζα Σαο Λουις κλπ

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
και εγω μονο με μια πηγα πωλητρια που γνωρισα εκει και κοπαναω το κεφαλι μου στο τοιχο οταν βλεπω τις ενημερωσεις του pagtao και τα μουνακια που οργωσε,εστω και πληρωμενα.τι καταλαβα που πηγα μονο με μια;τιποτα. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Aς πηγαινες και με αλλη ....και με αλλη κλπ....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Spyba (Σπάει Μπα-λάκια) καλωσόρισες αλλά αναστατώνεις το μπουρδελλο-site μας  :tickedoff:
Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει admin να αφαιρεί τα off topic :bottom:
Eιμαστε Ταιλάνδη σεξ τριπ θρεντ του Bourdela.com  :knockinb:
Πλερωμένος έρωτας με όποιες παρενέργειες γουστάρουμε  :smitten:.

Οτι έχεις να μας πεις για Λατιν καταστάσεις  :tits2:  :2on1:  άνοιξε ανάλογο θέμα εκεί που πρέπει.
Αντε το παληκάρι μου. Αντε χαρώτο! :s&m_1:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Bangkok two nights to go
Με πεσμένη ψυχολογία αλλά γεμάτες μπαταρίες προσπαθώ να μην σκέπτομαι τη μεθαυριανή μέρα.Είναι η νύχτα
που θα με οδηγήσει στην έξοδο από τον παράδεισο και είσοδο στο αεροπλάνο της Thai που θα με πάει πίσω Ελλάδα. :headbang:
Παρηγοριά μου η καλή θέση που έκλεισα και η πιθανή επάνοδος τον Μάρτιο.Ο Φλεβάρης θα περάσει κουτσά στραβά.
Θα διαβάζω ξανά και ξανά τις ιστορίες μου και θα είμαι νοερά εκεί δηλαδή εδώ.:coffee: Απόψε δεν έχει θερμό επεισόδιο.
Δεν βρήκα χρόνο για μασάζ και λοιπές τρελίτσες.Ετρεχα στα ψώνια και στα σουβενίρ να βγουν οι υποχρεώσεις.Αύριο
ωνίων συνέχεια.Ισα ίσα έριξα μία βουτιά στη πισίνα που ευτυχώς ήταν άδεια από κόσμο.Εσείς λεβέντες που θα έρθετε
εδώ τον Αυγουστο (καλοκαιριάτικα....τέλος πάντων) μη προσπαθήσετε να μάθετε όλη τη Ταϊλανδη σε δύο εβδομάδες.
Η γνώμη μου είναι να πάτε σε ένα μέρος και αυτό είναι Πατάγια και στην επιστροφή δύο μέρες πρωτεύουσα για ψώνια.
Οκτώ μέρες είμαι εδώ, ούτε που το κατάλαβα.Και δεν πήγα πουθενά γαμώ τον σεξοτουρισμό μου.Μπουμ-μπουμ νάνι και
ρεπορτάζ.Πισίνα, σιέστα Νανά μπούμ-μπουμ και ξανά μανά ο γύρος.  Ε καλά έριξα και φυσιολατρεία στο πρώτο
μηνιάτικο.Απόψε λόγω στρες αναχώρησης δεν ήξερα τι είδους φορτωτική θα παίξει.Τη μαυρομάλλα αν τη ξαναδώ θα
κολλήσω επικίνδυνα.Παρ' όλα αυτά πέρασα από το μπαράκι της για να της δώσω δήθεν ένα cd με Thai music που μου
ζήτησε από χτες.Η αιτία φυσικά να τη δω ξανά.Κάθησα και λίγο μαζί της.Θεά λέμε.Κορίτσι να το κλέψεις.Ευτυχώς
που είναι τα σύνορα μας κλειστά για αυτά τα κορίτσια γιατί θα φιλοξενούσα τη μία μετά την άλλη και θα γινότανε
χαμός στη γειτονιά.Οι ελλεηνίδες θα πέφτανε ξερές κάτω από φθόνο.Ονειρο!Τουλάχιστον ας μη γίνει μόνο όνειρο το
ταξίδι μας.Μετά από ένα γρήγορο ποτάκι την άφησα και της είπα see you later or tomorrow for sure.Κατέβηκα στο
Beer Garden γιατί ήταν νωρίς για φόρτωμα.Απόψε αν και Τετάρτη έπαιζε καλή σύνθεση.Οι γυναίκες που πάνε εκεί
είναι πουρά και τρανές αλλά παιζουν και μερικές εικοσιτόσο αρκετά καλές.Καλές σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά.
Επίσης πολλές από δαύτες μιλάνε καλά αγγλικά.Ποτάκι χαλαρά και καλή μουσική.Πραγματικά το ευχαριστιέμαι. :dancing:
Χτύπησα ένα έξαλλο με τατουάζ τριαντάρα με άριστο σώμα και γόβες στιλέτο.Από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα ότι είναι
νούμερο. :crazy: Μου το έπαιζε και με πονοκέφαλο και μουρμουρούσε που κάποια φίλη της της χρώσταγε λεφτά.Την
παράτησα και πήγα πίσω στην Green μία μέτρια φατσούλα εικοσιεπτά αλλά πολύ φιλικιά και ευχάριστη.Πραγματικά με
προβλημάτισε αν θα την έπαιρνα ή όχι.Ηταν τόσο μα τόσο καλή που δυσκολεύτηκα αληθινά.Της είπα χίλια συγνώμη και
δέκα ψέματα. πονοκέφαλο, ταξίδι στις τρεις το πρωί κλπ κλπ.Τα λυπημένα μάτια της μου ράγισαν την καρδιά  :'(
αλλά αμέσως χαμογέλασε και μου είπε no problem I have a new friend now.You! :kissass: Tης αγόρασα μία μπύρα και
με φίλησε στα χείλη.Κορίτσια της μιας βραδιάς η νυχτερινά  λαμπερά στολίδια;
Γιατί στη χώρα μας ενώ υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια ή γυναίκες που θέλουν πραγματικά να επελευθερωθούν από τα δεσμά
τους δεν το κάνουν.Γαμώ την κωλοχώρα μου!Την άφησα και πήγα σε μια άλλη χοντρούλα που πιο πριν τους έλεγα ανέκδοτα και ξεκαρδιζόντουσαν στα γέλια.  :2funny: Τις κέρασα από μία μπύρα και έφυγα λυπημένος.
Δύο νύχτες έχω ακόμη ρε κορίτσια μα είστε τόσες πολλές.Οταν πάρω σύνταξη με το καλό θα το κάνω στέκκι.
Ετσι κι έτσι κλάμπ συνταξιούχων είναι :woldman:
Ετρεξα στο Νανά Πλάζα ή αλλιώς πιπινοτροφείο.Θάλασσα τα έκανα.Θολωμένος από τα συναισθήματα χωρίς να έχω πιεί όμως μπαίνω
στο πρώτο μαγαζί που συναντώ στο ισόγειο και κατεβάζω αμέσως αυτή που χόρευε πιο παθιασμένα από όλες. :tits2:
Χτυπάω δυό Smirnof Ice και εκείνη δύο τεκίλες.Η τετράγωνη μου λογική που πάντα υπερισχύει έγινε στενόσχιστη λογική
από αμυγδαλωτά ματάκια.Βαμμένο στη μόδα τους και καλά μαλλί να ανεμίζει στολίζοντας πανέμορφο μουτράκι.Η άλλη ίσως να περίμενε ίσως και όχι.Της είπα ότι είμαι λάτρης των γκογκοριτσιών.Το κατάλαβε αμέσως.Δύο νύχτες, η μία δικιά της και
μάλλον η τελευταία.Για αυτό και της έστειλα sms να μη με περιμένει.Η νέα κοριτσάρα είναι δεκαοχτώ από Loei στα βόρεια.
Δεν είναι το αστέρι και ούτε φωτογένεια έχει.Πέτυχα διάνα όμως από πλευράς επιδόσεων.Επίσης είχε πολύ πλάκα! :2funny:
Συνέχεια μου έκανε αστεία ακόμα και στο κρεβάτι.Αφού μετά το σεξ και τα ντουσάκια ανοίγει το ψυγείο και ρωτάει:
Μεγάλε τι έχει να φάμε; Ευτυχώς έχω πάρει σούπες Μama καυτερές για όσες τις κόβει λόρδα.Η αποψινή μικρή ήθελε μόνο
φρούτα.Τους αρέσουν τα μανταρίνια πολύ.Στο κρεβάτι ήταν θεά.Οχι πολύ στενή αλλά καυλιάρα. :pipa1:
Σε όλες τις στασεις πήρε δέκα με τόνο.Ηχητικά εφέ άριστα.φινάλε τρισδιάστατο!Με είπε και μπράβο you very good  :thumbsup:
See you tomorrow.Στο διάδρομο με χαιρέτησε τρεις φορές και άκανε πάλι στεία.Φοβερή!Αν και την απέλαυσα πάρα πολύ
στο μυαλό μου είναι το ταξίδι, είναι η Λεκ, η Βλάχα και η Sida που με έχει γράψει στα τέτοια της,λες και καταλαβαίνει :think:
τι κάνω κάθε βράδυ.Αφεριμ!
Το μπαρουρουτοκαπνισμένο μου κρεβάτι περιμένει για :zzzzz: όμως.Νοιώθω πολύ κουρασμένος αλλά και γεμάτος! :grin:

Αυριο η τελευταία μέρα του πολέμου!

Συνημμένα

• Loei.jpg
    Loei.jpg
    159,5 KB · Εμφανίσεις: 19

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Εσείς λεβέντες που θα έρθετε
εδώ τον Αυγουστο (καλοκαιριάτικα....τέλος πάντων) μη προσπαθήσετε να μάθετε όλη τη Ταϊλανδη σε δύο εβδομάδες.
Η γνώμη μου είναι να πάτε σε ένα μέρος και αυτό είναι Πατάγια και στην επιστροφή δύο μέρες πρωτεύουσα για ψώνια.
Οκτώ μέρες είμαι εδώ, ούτε που το κατάλαβα.Και δεν πήγα πουθενά γαμώ τον σεξοτουρισμό μου.Μπουμ-μπουμ νάνι και
ρεπορτάζ.Πισίνα, σιέστα Νανά μπούμ-μπουμ και ξανά μανά ο γύρος.

ευχαριστούμε για τις συμβουλές. κι εγώ αυτής της άποψης είμαι αλλά ας όψεται ο αδερφός μου που θέλει να πάμε σε όλα ...

αλήθεια ρε μπαγάσα, τι κομμάτια τσιμπάς κάθε βράδυ! εύγε!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Bangkok two nights to go

Δεν είναι το αστέρι και ούτε φωτογένεια έχει.Πέτυχα διάνα όμως από πλευράς επιδόσεων.Επίσης είχε πολύ πλάκα! :2funny:
Συνέχεια μου έκανε αστεία ακόμα και στο κρεβάτι.
.Τους αρέσουν τα μανταρίνια πολύ.Στο κρεβάτι ήταν θεά.Οχι πολύ στενή αλλά καυλιάρα. :pipa1:
Σε όλες τις στασεις πήρε δέκα με τόνο.Ηχητικά εφέ άριστα.φινάλε τρισδιάστατο!Με είπε και μπράβο you very good  :thumbsup:
See you tomorrow.Στο διάδρομο με χαιρέτησε τρεις φορές και άκανε πάλι στεία.Φοβερή!Αν και την απέλαυσα πάρα πολύ
στο μυαλό μου είναι το ταξίδι, είναι η Λεκ, η Βλάχα και η Sida που με έχει γράψει στα τέτοια της,λες και καταλαβαίνει :think:
τι κάνω κάθε βράδυ.Αφεριμ!
Το μπαρουρουτοκαπνισμένο μου κρεβάτι περιμένει για :zzzzz: όμως.Νοιώθω πολύ κουρασμένος αλλά και γεμάτος! :grin:

Αυριο η τελευταία μέρα του πολέμου!
Ρε συ Pag, αυτη ειναι η μετρια ????  :headbang: :headbang:

Μιλαμε για ενα ακομη κουκλι...
Διαφορετικη απο το μαυροτσουκαλο καυλακι,αλλα...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ο φιλος Pagtao αναχωρει απο την Ταιλανδη.
Ειχα την τυχη να τον γνωρισω πρωσοπικα & να κανουμε καλη παρεουλα κατα την δικη μου παραμονη στον τοπο που "ανθιζουν" τα ομορφα, γλυκα θηλυκα.

Τα περσινα ποστ του ηταν ενας απο τους λογους που με οδηγησαν στο να πραγματοποιησω το ταξιδι. :rockon:

Το τελευταιο διμηνο,εχει ανοιξει μια τεραστια πορτα,απ'οπου ολοι μας μπορουσαμε να βλεπουμε, μεσα απο τα γλαφυρα γραπτα του,τις ομορφιες της Ταιλανδης σε ολα τα επιπεδα,ειτε προκειτε για'μας που εχουμε πρωσοπικη εμπειρια απο τον τοπο, ειτε για τους φιλους που ετοιμαζονται να πανε για πρωτη φορα.
Τωρα αυτη η πορτα κλεινει προσωρινα,νιωθω οτι "επιστρεφω" κι εγω μαζι του πισω και δεν μ'αρεσει καθολου αυτο.

Φιλε καλο ταξιδι επιστροφης,πανω απ'ολα ομως, ΚΑΛΗ προετοιμασια για το επομενο... Ο Μαρτης ειναι μια "ανασα" μακρυα. :dancing: :thumbsup:

ΥΓ
Αντε να δουμε τωρα αν θα βρεθει καποιος συναγωνιστης για να ανοιξει κανα μικρο "παραθυρι"...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπικ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Και εγώ χάρηκα που γνώρισα εσένα αλλά και άλλους φίλους μέσα από αυτό το φόρουμ.
Θέλεις όμως μερικά μαθήματα  :s&m_1:
Μαυροτσουκαλάκι δεν λέγεται το προχτεσινό μωρό.Μαυρομαλούσα κοπελιά ναι.Μιλάμε για λευκό θάνατο.Εξάρτηση! :smitten:

Μαυροτσούκαλα είναι οι περισότερες μελαχρινές κοπέλλες από το Ανατολικό Ισαάν, αυτές που βάζουν πούδρα στο πρόσωπο για παραλλαγή  :2funny:

Τώρα όσο αναφορά το τέλος των ανταποκρίσεων σκέπτομαι διηγήματα κονσέρβα από τη περίοδο 2003-2009.
Μιλάμε για τόνους η μάλλον Gigabyte,καλά θα το σκεφτώ ανάλογα με την όρεξη.Τώρα προέχει η δουλειά και η προετοιμασία για την επάνοδο ανάλογα φυσικά την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

Αυτό που έχω καταλάβει μετά από τόσα ταξίδια είναι η απαραίτητη εκμάθηση της Tαϊλανδικής γλώσσας.Τουλάχιστον τα βασικά.
Είναι μεγάλο προτέρημα για τον ταξιδιώτη αλλά και τον σεξοτουρίστα.Θα το παλέψω πάντως αν και δύσκολο.

Taou: Με τον παρά σου μαμείς και την κυρά σου.Γιούρια, Μπάτια, Αργύρια,δύναμη λέμε... :priest:
Το τζάμπα πέθανε και το φτηνό μύθος! :woldman:

thita

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Pag, εδώ έπιασε εμένα μελαγχολία που φεύγεις, λες και χάνω εγώ τα μυθικά μαμήσια, άσε μας, ανέβα λίγο, άντε, κάνε το requiem σου (του ιανουαρίου, γιατί από Μάρτιο που λες πως ξαναπάς θα γραφτώ συνδρομητής).  Αν ανοίξεις ταξιδιωτικό γραφείο για Ταϊλάνδη πάντως, νομίζω ότι θα έχεις πολλούς πελάτες, χεχεχε.  Ω ρε ζήλια, στην κρύα Αθήνα...

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ 1 EUR = 42.28 THB      1 EUR = 42.28 THB  :dancing:

btw εβλεπα μια ταινια πριν με την bangkok και επαιζε και ο nicholas cage και εδειχνε κατι σκηνες απο κατι bars αχχ και να  ημουν εκει τωρα ειπα απο μεσα μου >:( >:(

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
btw εβλεπα μια ταινια πριν με την bangkok και επαιζε και ο nicholas cage και εδειχνε κατι σκηνες απο κατι bars αχχ και να  ημουν εκει τωρα ειπα απο μεσα μου >:( >:(
φυσικα ομιλεις για την ταινια bangkok dangerous που εχει σκηνες απο ενα απο τα καλυτερα λαουντζ κλαμπς, το πρωην περιφημο caribbean
εχουμε κανεναν ενδιαφερομενο?  :grin:

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια που ειναι ολακης?

εχει κανεις νεα του?????????????

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα ομιλεις για την ταινια bangkok dangerous που εχει σκηνες απο ενα απο τα καλυτερα λαουντζ κλαμπς, το πρωην περιφημο caribbean
εχουμε κανεναν ενδιαφερομενο?  :grin:

Ναι ρε φαντομα γι αυτην ομιλω ^_^ καλα με ταξιδεξε παλι σε κατι σκηνες της!! και εχει και πολυ ευχαριστες ταυλανδεζικες παρουσιες μεσα!!! <3

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom