Bangkok two nights to go
Με πεσμένη ψυχολογία αλλά γεμάτες μπαταρίες προσπαθώ να μην σκέπτομαι τη μεθαυριανή μέρα.Είναι η νύχτα
που θα με οδηγήσει στην έξοδο από τον παράδεισο και είσοδο στο αεροπλάνο της Thai που θα με πάει πίσω Ελλάδα.
Παρηγοριά μου η καλή θέση που έκλεισα και η πιθανή επάνοδος τον Μάρτιο.Ο Φλεβάρης θα περάσει κουτσά στραβά.
Θα διαβάζω ξανά και ξανά τις ιστορίες μου και θα είμαι νοερά εκεί δηλαδή εδώ.
Απόψε δεν έχει θερμό επεισόδιο.
Δεν βρήκα χρόνο για μασάζ και λοιπές τρελίτσες.Ετρεχα στα ψώνια και στα σουβενίρ να βγουν οι υποχρεώσεις.Αύριο
ωνίων συνέχεια.Ισα ίσα έριξα μία βουτιά στη πισίνα που ευτυχώς ήταν άδεια από κόσμο.Εσείς λεβέντες που θα έρθετε
εδώ τον Αυγουστο (καλοκαιριάτικα....τέλος πάντων) μη προσπαθήσετε να μάθετε όλη τη Ταϊλανδη σε δύο εβδομάδες.
Η γνώμη μου είναι να πάτε σε ένα μέρος και αυτό είναι Πατάγια και στην επιστροφή δύο μέρες πρωτεύουσα για ψώνια.
Οκτώ μέρες είμαι εδώ, ούτε που το κατάλαβα.Και δεν πήγα πουθενά γαμώ τον σεξοτουρισμό μου.Μπουμ-μπουμ νάνι και
ρεπορτάζ.Πισίνα, σιέστα Νανά μπούμ-μπουμ και ξανά μανά ο γύρος. Ε καλά έριξα και φυσιολατρεία στο πρώτο
μηνιάτικο.Απόψε λόγω στρες αναχώρησης δεν ήξερα τι είδους φορτωτική θα παίξει.Τη μαυρομάλλα αν τη ξαναδώ θα
κολλήσω επικίνδυνα.Παρ' όλα αυτά πέρασα από το μπαράκι της για να της δώσω δήθεν ένα cd με Thai music που μου
ζήτησε από χτες.Η αιτία φυσικά να τη δω ξανά.Κάθησα και λίγο μαζί της.Θεά λέμε.Κορίτσι να το κλέψεις.Ευτυχώς
που είναι τα σύνορα μας κλειστά για αυτά τα κορίτσια γιατί θα φιλοξενούσα τη μία μετά την άλλη και θα γινότανε
χαμός στη γειτονιά.Οι ελλεηνίδες θα πέφτανε ξερές κάτω από φθόνο.Ονειρο!Τουλάχιστον ας μη γίνει μόνο όνειρο το
ταξίδι μας.Μετά από ένα γρήγορο ποτάκι την άφησα και της είπα see you later or tomorrow for sure.Κατέβηκα στο
Beer Garden γιατί ήταν νωρίς για φόρτωμα.Απόψε αν και Τετάρτη έπαιζε καλή σύνθεση.Οι γυναίκες που πάνε εκεί
είναι πουρά και τρανές αλλά παιζουν και μερικές εικοσιτόσο αρκετά καλές.Καλές σε εμφάνιση και σε συμπεριφορά.
Επίσης πολλές από δαύτες μιλάνε καλά αγγλικά.Ποτάκι χαλαρά και καλή μουσική.Πραγματικά το ευχαριστιέμαι.
Χτύπησα ένα έξαλλο με τατουάζ τριαντάρα με άριστο σώμα και γόβες στιλέτο.Από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα ότι είναι
νούμερο.
Μου το έπαιζε και με πονοκέφαλο και μουρμουρούσε που κάποια φίλη της της χρώσταγε λεφτά.Την
παράτησα και πήγα πίσω στην Green μία μέτρια φατσούλα εικοσιεπτά αλλά πολύ φιλικιά και ευχάριστη.Πραγματικά με
προβλημάτισε αν θα την έπαιρνα ή όχι.Ηταν τόσο μα τόσο καλή που δυσκολεύτηκα αληθινά.Της είπα χίλια συγνώμη και
δέκα ψέματα. πονοκέφαλο, ταξίδι στις τρεις το πρωί κλπ κλπ.Τα λυπημένα μάτια της μου ράγισαν την καρδιά :'(
αλλά αμέσως χαμογέλασε και μου είπε no problem I have a new friend now.You!
Tης αγόρασα μία μπύρα και
με φίλησε στα χείλη.Κορίτσια της μιας βραδιάς η νυχτερινά λαμπερά στολίδια;
Γιατί στη χώρα μας ενώ υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια ή γυναίκες που θέλουν πραγματικά να επελευθερωθούν από τα δεσμά
τους δεν το κάνουν.Γαμώ την κωλοχώρα μου!Την άφησα και πήγα σε μια άλλη χοντρούλα που πιο πριν τους έλεγα ανέκδοτα και ξεκαρδιζόντουσαν στα γέλια.
Τις κέρασα από μία μπύρα και έφυγα λυπημένος.
Δύο νύχτες έχω ακόμη ρε κορίτσια μα είστε τόσες πολλές.Οταν πάρω σύνταξη με το καλό θα το κάνω στέκκι.
Ετσι κι έτσι κλάμπ συνταξιούχων είναι
Ετρεξα στο Νανά Πλάζα ή αλλιώς πιπινοτροφείο.Θάλασσα τα έκανα.Θολωμένος από τα συναισθήματα χωρίς να έχω πιεί όμως μπαίνω
στο πρώτο μαγαζί που συναντώ στο ισόγειο και κατεβάζω αμέσως αυτή που χόρευε πιο παθιασμένα από όλες.
Χτυπάω δυό Smirnof Ice και εκείνη δύο τεκίλες.Η τετράγωνη μου λογική που πάντα υπερισχύει έγινε στενόσχιστη λογική
από αμυγδαλωτά ματάκια.Βαμμένο στη μόδα τους και καλά μαλλί να ανεμίζει στολίζοντας πανέμορφο μουτράκι.Η άλλη ίσως να περίμενε ίσως και όχι.Της είπα ότι είμαι λάτρης των γκογκοριτσιών.Το κατάλαβε αμέσως.Δύο νύχτες, η μία δικιά της και
μάλλον η τελευταία.Για αυτό και της έστειλα sms να μη με περιμένει.Η νέα κοριτσάρα είναι δεκαοχτώ από Loei στα βόρεια.
Δεν είναι το αστέρι και ούτε φωτογένεια έχει.Πέτυχα διάνα όμως από πλευράς επιδόσεων.Επίσης είχε πολύ πλάκα!
Συνέχεια μου έκανε αστεία ακόμα και στο κρεβάτι.Αφού μετά το σεξ και τα ντουσάκια ανοίγει το ψυγείο και ρωτάει:
Μεγάλε τι έχει να φάμε; Ευτυχώς έχω πάρει σούπες Μama καυτερές για όσες τις κόβει λόρδα.Η αποψινή μικρή ήθελε μόνο
φρούτα.Τους αρέσουν τα μανταρίνια πολύ.Στο κρεβάτι ήταν θεά.Οχι πολύ στενή αλλά καυλιάρα.
Σε όλες τις στασεις πήρε δέκα με τόνο.Ηχητικά εφέ άριστα.φινάλε τρισδιάστατο!Με είπε και μπράβο you very good
See you tomorrow.Στο διάδρομο με χαιρέτησε τρεις φορές και άκανε πάλι στεία.Φοβερή!Αν και την απέλαυσα πάρα πολύ
στο μυαλό μου είναι το ταξίδι, είναι η Λεκ, η Βλάχα και η Sida που με έχει γράψει στα τέτοια της,λες και καταλαβαίνει
τι κάνω κάθε βράδυ.Αφεριμ!
Το μπαρουρουτοκαπνισμένο μου κρεβάτι περιμένει για
όμως.Νοιώθω πολύ κουρασμένος αλλά και γεμάτος!
Αυριο η τελευταία μέρα του πολέμου!