Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ελα ντε.ρε παιδια που ειναι ολακης?
εχει κανεις νεα του?????????????
Και του εχω νεα...
Ελα ντε.ρε παιδια που ειναι ολακης?
εχει κανεις νεα του?????????????
Αυτό εγώ το κατάλαβα από το πρώτο ΚΙΟΛΑΣ ταξιδι φιλε Pag ... ΜΕΓΑΛΟ προσον να ξερεις την γλωσσα... ( ΝΑ ΜΗΝ μιλας ομως... να κανεις πως δεν ξερεις και απλά να ακους τι λενε, και οταν σε καποια φαση πουν κατι για σενα, εκει να βγαινεις και να τους απαντας, αφηνοντας τις ΞΕΡΕΣ από την έκπληξη.... :S !!! ) Και θα τραυλιζουν τα "μπουμπουκια" της νυχτας (και οχι μονο) ..... "...Υ you....fa....falang.....spp..speak..thai !!!! Wow !!! ) xaxa !!!Μπικ Αυτό που έχω καταλάβει μετά από τόσα ταξίδια είναι η απαραίτητη εκμάθηση της Tαϊλανδικής γλώσσας.Τουλάχιστον τα βασικά.
Είναι μεγάλο προτέρημα για τον ταξιδιώτη αλλά και τον σεξοτουρίστα.Θα το παλέψω πάντως αν και δύσκολο.
παιδια ο λακης εχει ενα σοβαρο προβλημα υγειαςΕλα ντε.
Και του εχω νεα...
Φιλε μου οταν λες σοβαρο ?παιδια ο λακης εχει ενα σοβαρο προβλημα υγειας
οταν λεμε σοβαρο σημαινει υπαρχει προβλημα με καποιο ζωτικο οργανο...που πρεπει να προσεχεις εφ"ορου ζωης ιδιαιτερα...μου ειπε να μην πω τιποτα...θα τα γραψει με το καλο οταν βγει απο το νοσοκομειο...Φιλε μου οταν λες σοβαρο ?
Sorry κιολας αλλα η λεξη τρομαζει λιγο.
εγραψες ρε πιπιΠω πω!!!..Τυπε,αν ημουνα ετσι θα ειχα κανει μηνυση στη μανα μου!!!
Καλοσ εισαι και συ!!!τι φατσα σου --του να δουμε ......εγραψες ρε πιπι![]()
![]()
Τιποτα το μονο κατα τι γνωμη μου που παιζει καλα..και βεβαια εφαρμοζω και εγω ειναι οτι δουλευω Ταυλανδη χρονια κλπ..πιστευω οτι ετσι τα μουνακια τσιμπανε καλυτερα!!!!Αυτό εγώ το κατάλαβα από το πρώτο ΚΙΟΛΑΣ ταξιδι φιλε Pag ... ΜΕΓΑΛΟ προσον να ξερεις την γλωσσα... ( ΝΑ ΜΗΝ μιλας ομως... να κανεις πως δεν ξερεις και απλά να ακους τι λενε, και οταν σε καποια φαση πουν κατι για σενα, εκει να βγαινεις και να τους απαντας, αφηνοντας τις ΞΕΡΕΣ από την έκπληξη.... :S !!! ) Και θα τραυλιζουν τα "μπουμπουκια" της νυχτας (και οχι μονο) ..... "...Υ you....fa....falang.....spp..speak..thai !!!! Wow !!! ) xaxa !!!
Εχω ξεκινησει να μαθαινω τα βασικα απο καποια βιβλια που αγορασα στο αεροδρομιο της Μπαγκοκ στην αναμονη μου για επιστροφη.... Και στην προσπαθεια μου θα με βοηθησουν και 2 Ταυλανδεζες που εχουν παντρευτει γνωστους μου...και μενουν εδω κοντα σε μενα αρκετα χρονια...
ΔΕΝ νομιζω να εχω καταφερει να μαθω και πολλα μεχρι τον Μαρτη οπου θα ειναι και το 2ο μου ταξιδι πρωτα ο Θεος, αλλα ηδη εχω μαθει αρκετες βασικες λεξεις και εκφρασεις ..... Το δυσκολο ειναι η προφορα και οι τονοι ....Γιατι πολλες λεξεις μοιαζουν μεταξυ τους και αλλαζει ΜΟΝΟ ο τονος....Και αν τονισεις αλλιως, βγαινει ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικο νοημα.....
Ειδομεν.... :-) ;)
οταν λεμε σοβαρο σημαινει υπαρχει προβλημα με καποιο ζωτικο οργανο...που πρεπει να προσεχεις εφ"ορου ζωης ιδιαιτερα...μου ειπε να μην πω τιποτα...θα τα γραψει με το καλο οταν βγει απο το νοσοκομειο...
Καλοσ εισαι και συ!!!τι φατσα σου --του να δουμε ......
Οχι γιατι απο λογια ξερουμε ολοι να λεμε...το δια ταυτα ομως..τελως παντων ταυλανδη ακομα μπορει και γαμαει ο οποιοδηποτε,αλλα το θεμα ειναι να παιζει και λιγο ποιοτητα!!!Αστα μεγαλε επεσες σε ντροπαλους εδω μεσα, φατσες εμφανιζουμε μονο πριβε και σε αλλες χωρες ή εστω σκοταδι.
Γιατι νομιζεις αλωστε οτι παμε ολοι Ταυλανδη;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ εισαι ο "ποιοτικος" που ξεχωριζεις απο τον "οποιοδηποτε" η μιλας για τις γκομενες?Οχι γιατι απο λογια ξερουμε ολοι να λεμε...το δια ταυτα ομως..τελως παντων ταυλανδη ακομα μπορει και γαμαει ο οποιοδηποτε,αλλα το θεμα ειναι να παιζει και λιγο ποιοτητα!!!
Για το σχολιο σου στη φωτο πρωτα!!για τις γκομενες λιγο-πολυ ολοι ξερουμε τι γινεται ταυλανδη,,απλα λεω τι καλυτερο μπορει να βγει!!!!Εσυ εισαι ο "ποιοτικος" που ξεχωριζεις απο τον "οποιοδηποτε" η μιλας για τις γκομενες?
Τελος παντων...σαβατο φευγω με Τhai για πουκετ 15 μερες και μετα αλλες 15 παταγια.Και αν εχω κατι καλο θα κανω την αναλογη ενημερωσηΟσο αναφορά τον Λάκη δεν είναι σωστό να σχολιάζετε τίποτα αν και φίλος μας καλός.
Θα έρθει η μέρα που θα μας ενημερώσει.Οτι και να έχει περαστικά του από όλους μας
Ρε φίλε spyba δεν το έχεις το γράψιμο, άστο να πάει στο καλό...
Tέλος πάντων φόρουμ είναι θα το υποστώ my last night in Bangkok
..................Ετοιμάζεται και το ρέκβιεμ![]()
εγω ειμαι χαλια, μονο στην ται καταφερα να μαμησω κοντες και αδυνατες, ο πιπινομανιακ ειναι ομορφοπαιδο.τι φατσα σου --του να δουμε ......
και συ τι σαι νταβαντζης του?μιλατε στα ισα ρε να γαμησουμε θελουμε και οχι να βγαλουμε τα ματια μας!!!!εγω ειμαι χαλια, μονο στην ται καταφερα να μαμησω κοντες και αδυνατες, ο πιπινομανιακ ειναι ομορφοπαιδο.
Ρε φιλε, εδω που τα λεμε εσυ μπηκες επιθετικα εδω μεσα και τωρα ολοι σε αντιμετωπιζουν με μισο ματι.και συ τι σαι νταβαντζης του?μιλατε στα ισα ρε να γαμησουμε θελουμε και οχι να βγαλουμε τα ματια μας!!!!