ΕΛΛΑΔΑ - ΩΡΑ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ 05:55
Τέτοια ώρα κάτω είχα τελειώσει από τη γραμμή του πολέμου και ήμουνα στη γραμμή της ανταπόκρισης.Δύσκολα να
ξεκολλήσω.Εξάρτηση!Εξω κάνει κρύο, καμμιά δεκαριά βαθμούς.Σκέπτομαι αν έκανα κάτι στο ταξίδι μου που το έχω
μετανιώσει.Φυσικά και έκανα για αυτό και κάθε φορά αποκτούμε εμπειρίες και την επομένη πάμε σοφότεροι.
Απρόοπτα πάντα θα υπάρχουν.
Φέτος ξεκόλλησα επιτέλους από τους κλασικούς προορισμούς και επισκέφτηκα νέους τόπους όπως τη Chiang Mai,ακόμα
βορειότερα την Chian Rai και κυρίως έμεινα πολλές μέρες στη πρωτεύουσα.Οπωσδήποτε η Παττάγια κλέβει την παράσταση
για τους γνωστούς λόγους.Ειναι φτηνή και τα έχει όλα μαζεμένα.Εύκολη πόλη σα τη Θεσσαλονίκη όπως λέει ο μεγαλύτερος
λάτρης της.Ο Λάκης!Παραλιακή same same, Τσιμισκή Second road και Εγνατίας Third road,Aριστοτέλους Walking Street
κλπ. Η Παττάγια είναι πόλη για δέκα μέρες.Τράβα πλώρη μετά για κανένα ησυχαστήριο νησί με ένα κορίτσι παρέα και την
στιγμή που θα βαρεθείς έλα ξανά πίσω.Τότε θα δεις την αξία της.Η πρωτεύουσα θέλει όρεξη και γεμάτα ΑΤΜ.Στο δίνει
πίσω όμως με το παραπάνω.Αν μάθεις να κινείσαι δε θα ξεκολλήσεις μετά.Ηδη εγώ ενώ πριν δεν έμενα ούτε ώρα φέτος με
φιλοξένησε για πάνω από δεκαπέντε μέρες, μάλλον μαγικές νύχτες.Πήγα σε αρκετά μέρη για πρώτη φορά άσχετα που προτιμούσα τελική φορτωτική από το γνωστά Gogos.Aς όψονται οι κουκλίτσες που ήσαν εκεί και με περίμεναν.Φυσικά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βρεις ερωτική σύντροφο φτηνότερη ή και τζάμπα σε αυτή τη Πόλη αλλά και στους άλλους προορισμούς.
Free lancers από τις disco και τα κλάμπς,κορίτσια του δρόμου αλλά και κορίτσια από τα μασσατζίδικα και άλλα ιδρύματα.
Επίσης παίζει καμάκι σε ότι κινείται αλλά και τηλεγνωριμίες ή σχέσεις διαδυκτίου.Κάθεσαι το χειμώνα και ψάχνεσαι
σε όλα τα γνωστά www,lookingforlove,com .Η Khemarine πάντως μου είπε ότι τα περισότερα κορίτσια που παίζουν στα
chat είναι οι ίδιες κοπέλλες που συναντάμε στα κλαμπς.Οι φρηλάνσερς!Ειναι απλό.Ποια σοβαρή κοπέλα θα καθόταν να
ψάχνει φαλάνγκ από το Ιντερνετ (ενώ καταφτάνουν χιλιάδες κάθε βδομάδα) και με το που θα ερχόταν στη χώρα της
εκείνος θα μαμιότανε μαζί του στο τζάμπα και αμέσως άσχετα αν το σεξ για τους Ταϊλανδούς-έζες είναι κάτι το απλό
και δώρο Βούδα και όχι χριστιανοταμπού.Λοιπόν ότι πληρώνεις παίρνεις.Εγώ επέλεξα τον εύκολο τρόπο της αρπαγής
τρυφερών γκογκολεζακιών, γιατί οπως έχω ξαναπεί βλέπω τι ψωνίζω και πάντα έχω φρέσκο νεανικό ψαχνό.Ας μην είναι
και κάθε μέρα στο μενού.
Ενα αλλο που συνηθως κάνω σε κάθε μου ταξίδι είναι η παραμονή με κάποια κοπέλλα για κάποιο χρονικό διάστημα.
Αυτό όμως έχει το ρίσκο να βαρεθώ εύκολα αλλά και την επικίνδυνη περίπτωση να κολλήσω.Εγώ είμαι κάπου στη μέση
και το ρυθμίζω ανάλογα.Μου αρέσει και το κόλλημα εδώ που τα λέμε.Δε λέει και συνέχεια μπαρφάιν και μπουμπουμ-
σκουπήστε-τελειώσατε.
Οχι ότι τη βγάζω πιο φτηνά με τα τιλάκ. Ισα ίσα εκείνες τρώνε παραπάνω σε πεσκέσια,στολίδια και αναλώσιμα.
Ειδικά η βόρεια καλλονή ξεσήκωσε την αγορά της Chiang Mai!Καλά να είναι το κορίτσι είχε και ατύχημα με το μηχανάκι
αλλά ευτυχώς τη γλύτωσε με μώλωπες.Πάντως ακόμη δεν με ρώτησε το κλασικό: "You buy me new motorbike honey?"
Hunk αρχοντα της Παττάγιας και εραστή των Soi7 και Soi8 μόνο εσύ έμεινες κάτω.Κρεμόμαστε από τον πούτσ.....
εννοώ από το πληκτρολόγιο σου.Γράφε και ποστάριζε από κάτω όλα τα νέα.Τη δικιά μου τη βλέπεις;Αν τη συναντήσεις
πολλά φιλιά και πες της ότι μαθαίνω που πεταλουδίζει αλλά να προσέχει.Αποκλείεται να έγινες Gogo-fun αλλά αν ναι
στείλε ρεπορτάζ!
Isidoro,Taou,Sofogere,Mykonos,Arximousikos,master,Bik,Pipi και οι υπόλοιποι φίλοι ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.
Καλά να είμαστε και να τα λέμε από κοντά όταν βρεθούμε αλλά και από το site τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Λάκη γρήγορα καλά και περιμένουμε νέα σου.