Προχθες συναντησα επιτελους την pia φοβερο μωρακι απο Βανγκοκ που την ειχα γνωρισει ον λινε και επειδη ειδε και αποειδε η κοπελα οτι θα αργησω να παω Βανγκοκ κατεβηκε αυτη με δυο φιλες της πατταγια, συναντηθηκαμε στην σεντραλ και υστερα απο 1-2 μπυρες ηρθαμε στο χοτελ οπου και οι φιλες της εκλεισαν δωματιο εδω, μιας και ηρθαν για ΣΚ απο μπανγκοκ. Πηγαμε Lucifer για ποτακι μιας και οι φιλες της ηθελαν και εκει εξακριβωσα την κλοπη που γινεται εις βαρος των φαλανγκ. Ποσο εχει το Bacardi lemon? 190 Baht για εμας αλλα για ταυλανδες-ους 90 Bath παρακαλω, μου το ειπε μια κοπελια τις προαλλες αλλα ηθελα να το εξακριβωσω, ετσι ειστε λεω, ωραια το λεω στις κοπελες και τα παραγγελνουν ολα αυτες, το αποτελεσμα? γλυτωσα τα μισα λεφτα, καλυτερα να τα δωσω αλλου παρα στο boss του Lucifer, αφου γυρισαμε στο λουμ το κοριτσι ηταν απλα εκπληκτικο δεν θα μπω σε λεπτομερειες απλα θα πω εκπληκτικο!!!! Εχθες εκανα την καθιερωμενη βολτα στα περιξ και ο βουδας μου εφερε την Κιου ενα 19χρονο εκφυλο μωρακι με κοντο καρε μαλλακι, μετα την καθιερωμενη ανταλαγη ινφο και επειτα απο 3 μπυρες ηρθαμε στο λουμ. Καλα λεμε το κοριτσι δεν παιζονταν, και τι δεν εκανε το μαλακισμενο, λιγο πριν το τελος μου ειπε οτι της αρεσει το natural juice και την τιμησα δεοντως! Σημερα γνωρισα την Pen ενα πανεμορφο κοντο μωρακι απο το Λαος,εχει ωραιο, πεταχτο και σφικτο κωλαρακι και πολυ ωραια βυζακια σαν μικρα πεπονια, τωρα κοιμαται οποτε μπορω και γραφω. Οσο για το θεμα της βιζας χωρις ταξιδι τα τεινα ειναι 2 η καποιος που πηγαινω-ερχεται στο Λαος και εχει γνωστους εκει βαζει το stamp οποτε στα αρχιδια μας, η το stamp ειναι πλαστο(καθολου στα αρχιδια μας)αλλα επειδη δεν το πολυπιστευω το 2 σεναριο το πιο πιθανο ειναι οτι οταν το βανακι που παει λαος με κοσμο για βιζα υπαρχει καποιος που κουβαλαει μαζι του και τα διαβατηρια αυτων που δεν θελουν να πανε,στα συνορα ειναι συνενοειμενοι με τους τυπους στο immigration του λαος, τους δινουν ενα ποσοστο και αυτοι βαζουν την σφραγιδα,οποτε κανεις δεν μπορει να αποδειξει τιποτα!