Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Λακη σημερα, και επειτα απο δικια του προτροπη (αν και ειμουνα αντιθετος), θα γραψω μερικα πραγματα για την κατασταση της υγειας του, γιατι πολλοι φιλοι απο το φορουμ ρωτανε και ανησυχουν (το τηλεφωνο του ειναι κλειστο).
Ο Λακης εδω και μερικες μερες πασχει απο μια πολλη σοβαρη αρρωστια. Το ειδος της ασθενειας δεν θα το αναφερω, αν και ο ιδιος δεν εχει προβλημα.
Λεπτομεριες για την περιπετεια της υγειας του θα γραψει ο ιδιος αν βελτιωθει η κατασταση του (ηταν σε κομα), και αν δεν μπορεσει "ο θεος να βαλει το χερι του", οπως μου ζητησε ο ιδιος θα το κανω εγω.
Καποιοι φιλοι ισως ρωτησουνε γιατι διαλεξε να εκθεσει τον εαυτο του δημοσια σε ενα φορουμ, και το ιδιο τον ρωτησα και εγω.
Δεν το κανει ουτε για λυπηση, ουτε για χλευασμο, αλλα οπως μου ειπε ο ιδιος προς τιμην του "Θελω να προφηλαξω πολλα παιδια που πανε στα τουριστηκα μερη της Ταιλανδης μονο για συγκεκρημενο σκοπο". Ο νοων νοητω!
Επισης να τον ευχαριστησω εγω και καποιοι συναδερφοι μου για την βοηθεια που μας εδωσε, παρα την κατασταση του, και λιγο πριν μπει νοσοκομειο, στην περεωση καποιων εκρεμοτητων που μας παρουσιαστηκαν στην Ελλαδα, κατα την απουσια μας.
Οι αρρωστιες δεν κανουν διακρισεις, χτυπανε και τα καλητερα παιδια.
Οσοι φιλοι του ανησυχουνε και θελουνε να μαθουν λεπτομεριες για την πορεια της υγειας του, ας μου στειλουνε π.μ.
Θα παρακαλεσω το παρων ποσταρισμα να μη γινει αντικιμενο αντιπαραθεσεων.
Απο μερους μου να του ευχηθω΄
"Λακη καλη δυναμη ρε φιλε, παλεψε την πουτ@να και να εισαι σιγουρος οτι θα νικησεις"Τον φιλο δεν τον ξερω του ευχομαι βεβαια ολοψυχα περαστικα.Πιστευω μάυτα που καταλαβα βεβαια οτι προκειται για ηπαττιδα β,που το ειδος αυτο ευδοκιμει στην Ταυλανδη...αν ειναι αυτο πιστεψεμε ειλικρινα μικρο το κακο!!!κουραγιο και οπωσδηπωτε τετοιες φουρτουνες- αρωστιες,φυλακες,ςπερασαμε και μεις...τα μπουρδελοταξιδια αυτα τα εχουν,και οπως λεει και ο φιλος ...προφυλαξη αλλα και οπου υπαρχει εμβολιο χωρις αναστολες..αnyway, φιλοι απο παταυα μου ειπαν σημερα οτι πιπινια καργιολιτσες τους ξαφρισαν κανονικα χρηματα κλπ. long time servis.θελει προσοχη!Η ταυλανδη τα ειχε πανταα αυτα ,σε μικρο βαθμο βεβαια,Phuket π.καλο στο ψωνιστηρη αλλα θελεις 1000 μπατ το λιγοτερο γιαω την τελευταια καργιολιτσα.