Λοιπον παιδες αυτο ηταν, η Πατταγια αδειασε οσο ηταν γιορτες κτλ καλα ηταν( για αυτους) τωρα ερημιες! Αυτο που μου την εσπασε χοντρα (περα απο τους βλαχορωσους της Σιβηριας) ειναι οτι τωρα που δεν εχουν δουλεια εχουν αρχισει τις παπαριες δηλ παω χθες το βραδυ να παιξω μπιλιαρδο, ειχα δει και ενα γκομενακι στο συγκεκριμενο μπαρ αλλα δεν τρελαθηκα κιολας, αφου τελειωνουμε 3 παιχνιδια και ζηταω λογαριασμο μου ερχεται και ενα lady drink χωρις να το εχω παραγγειλει(οταν κερναω κοπελες και το τι παραγγελνω το γνωριζω πολυ καλα) τι ειναι αυτο τους λεω? Lady drink μου λενε, το παραγγειλες, να σου πω της λεω σου μοιαζω για stupid farang? οχι μου λεει το παραγγελες, ε παρτα τα αρχιδι@@ μου τις λεω δεν το πληρωνω παπαρω να δω τι θα κανεις( ηξερα οτι εχω το δικιο με το μερος μου γιατι οντως δεν το παραγγειλα και πηγαν να με φανε, γιατι διαφορετικα εχουν αυτοι το πανω χερι) μαγκωθηκαν, ξανα μαγκωθηκαν και πηγαν στη γωνια τους, αποψε το βραδυ τα ιδια, τι στο διαολο εγινε 2 βραδια τωρα μαλακοπαγιδα εχω ρε πουστη μου?Απο γκομενακια? αφθονια, ελατε δειτε και μην παρετε που ελεγε και ο Βεγκος αλλα και απο μαλακες επισης, το οτι δεν κατεβαινω WS με εχει κανει και ηρεμω, ξερω ακριβως τους ψαροτοπους, ποτε εχει φεγγαρι, και ποτε τα ψαρια βγαινουν στα ρηχα και ετσι δεν αναλωνομαι ασκοπα, αλλα αμα δεν βρεξεις κωλο δεν πιανεις ψαρι, δηλ το κυνηγαω το πραγμα αλλα οχι εκει που πανε ολοι για ψαρεμα, στην απεναντι οχθη εγω!