Souvarnabhumi airport
Οση χαρά σου δίνει η άφιξη στο παραδεισοδρόμειο σου την παίρνει πίσω διπλά στην αναχώρηση.
Σε δύο ώρες η επιβίβαση.Συναισθήματα ανάμικτα και πολύ κούραση.Λίγο πριν το check out ακόμη πελεκούσα.
Το θύμα ήταν η Rin από τη Μπανγκόκ που συνάντησα στο Beer Garden τις προάλλες.Μου ήρθε με ταξί κανονικά
στις μία το μεσημέρι.Η Κέμαριν όπως είναι το πλήρες της όνομα είναι "εργαζόμενο κορίτσι".Πρώην παντρεμένη
με Σιγκαπουριώτη που της έκανε ένα παιδί ηλικίας τώρα πέντε.Η συμπεριφορά της με εξέπληξε.Θετικότατη αύρα
πολύ φιλικιά με χιούμορ και άριστα Αγγλικά.Ηλικία στα εικοσιοκτώ.Την έφαγαν τα τρυφερούδια γκογκολεζάκια.
Της το είχα πει όμως.Με πήρε λοιπόν και πήγαμε για ψώνια.Ηταν η συνοδός αλλά και η ξεναγός μου.Της είπα φυσικά
ότι βλέπει και της αρέσει να το αγοράσει εγώ πληρώνω.Γέλασε και δεν πήρε ούτε πασατέμπο.Με πήγε με ταξί στη
γειτονιά που είναι γύρω από το Platinum Mall.Μου θύμισε πολύ την Πλάκα.Εκεί μου βρήκε μαγαζιά με πολύ φτηνά
ρούχα αλλά και μαγαζιά με καλό γούστο.Πήρα δύο παντελόνια που σαν να τα ράψανε πάνω μου και μερικά μπλουζάκια.
Επίσης σουβενίρ και Thai νοστιμιές για συγγενείς και φίλους.Η φιλενάδα πολύ εξυπηρετική.Κανόνιζε τιμές,
μεταφράσεις και πλακίτσες.Με πήγε μετά σε Thai local restaurant και φάγαμε πιάτα των τριάντα μπατ τα ίδια
που στα άλλα τουριστικά δίναμε εκατό και πάνω!Στις τέσσερις είχα βάλει στόχο τη λήξη των ωνίων.Ταξάκι και γραμμή
για Νανά χοτελ.A! Βig room η σινιόρα.Αφού με βοηθάει στο βαλίτσωμα και ώρα πέντε πιά πάω στο μπάνιο και γεμίζω
με ζεστό νερό και αφρούς τη μπανιέρα.Μπαίνω μέσα και τη φωνάζω.Μετά τις πρώτες ντροπές και αφού χαμηλώνει φώτα
την πέφτει και η λεγάμενη.Αυτά είναι τα καλά!Που τα βρήσκω ο κατόης τελευταίες ώρες.Το μικροκαμωμένο της κορμί
χώρεσε άνετα ανάμεσα μου.Εριξα πάνω μου όσο αφρόλουτρο είχα και εκείνη άρχισε το μασάζ.Αργά και στοργικά.Της
το ανταμπέδωσα αν και αδέξια.Μετά πήγαμε στο κρεβάτι δήθεν για ύπνο.Εβαλα και δύο ξυπνητήρια να μη την πάθω
σαν τον Μπικ.Και εκείνος από Τιλάκ μέθυσε.Η κοπέλα σε πάθος ήταν όσο όλες μαζί του Ιανουαρίου.Τεράστια!
Η γριά η κότα έχει το ζουμί ρεεεεε!Φυσικά και το γνώριζα αλλά τα τρυφερούδια του Πλάζα είχαν άλλη γνώμη.
Ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα ...sua!Δεν προλαβαίνω για λεπτομέρεις γιατί θα χάσω αεροπλάνο!Μιλάμε ότι πήρε
φωτιά η Ναναμεριά!Και μετά από ημίωρη ανάπαυση δεύτερο ημίχρονο!Απίστευτό και πρωτοφανές για μένα φέτος.
Η κοπέλα επίσης έπαθε τραλαλά και στο τέλος ξεφώνιζε το όνομα μου.Μεγάλη φάση και τρελό φινάλε.Την χαρτζηλίκωσα
αυτά που άξιζε και μόνο που δε μου φίλησε τα πόδια η κυρία.Την πήρα δυό φορές τηλέφωνο μέχρι στιγμής από το
αεροδρόμιο.Τρέχω για την Πύλη την κακιά.Αντε και στο επανειδείν λεβέντες.Τα ρέστα από Ελλάδα.
Λάκη κράτα γερά, είμαστε όλοι μαζί σου