Bangkotsarkes
Απόψε έχει σειρά το clubing αλλά και το kolobaring.
Από νωρίς φαγητό στο Soi 7.Food market λέγεται απέναντι από το Beer Garden για Thai λιχουδιές.
Με ταρίφα πεταγόμαστε για περιπέτειες στην Αγρια Δύση.Soi Cawboy.Ξέρω γιατί την ονόμασαν έτσι.
Γιατί δε γλυτώνει κανείς από το λάσο των κοριτσιών.Μανουλομάνουλα να παρακαλάνε να μπείς μέσα.
Φυσικά και μπήκαμε στα bar και στα gogos αλλά μόνο στο Shark καθήσαμε.Το απόλυτο club.Κοριτσάκια για
φίλημα και όχι μόνο.
. Το όνειρο κάθε άντρα.Βάλε με μέσα και άσε με μέχρι το πρωί.Και η τελευταία
να μείνει πάλι αστέρι θα είναι.Μέτρησα τριάντα κορίτσια στη πίστα και σαράντα τριγύρω. Βάλε και αυτές που
τρέξανε για σορτ υποχρεώσεις...κατοστάρα εκατό!
Η ώρα πάει δώδεκα και ο επόμενος σταθμός έχει όνομα Shock Club.
Ορθάδικο που μας πάει τρίκυκλο τουκ-τουκ.Το μαγαζί μου αρέσει χωροταξικά αλλά είναι άδειο.Δυστυχώς πληρώνεις
πριν μπεις μέσα και δε ξέραμε τι παίζει.Μετά από μία ώρα μπήκανε μέσα μόνο τέσσερις πελάτες φαλάνγκ.Κορίτσια,
μία παρέα μέτριες.Οι άλλες ζευγαρωμένες.Απογοητευμένοι λέμε του ίδιου τουκ-τουκτζή που περίμενε να μας πάει
στο Spicy.Eκείνος μας πρότεινε μερικά κωλόμπαρα για ζέσταμα.Μας πήγε λοιπόν μετά μουσικής σε ένα μαγαζί
που είναι όπως τα μασατζίδικα body to body αλλά χωρίς τζαμαρία και πιο μικρό.Λεγόταν Honey...κάπως έτσι.
Εκείνος περίμενε απ' έξω.Τον προσλάβαμε οδηγό μας τελικά.Στο μαγαζί κάθεσαι λοιπόν και απέναντι σου
είναι τα κορίτσια.Ερχεται σερβιτόρος και αφού πέρνεις ποτό παραγγέλεις και κορίτσι.Εκείνο έρχεται και
κανονίζεις πως θα πάει η βραδιά.Δύο χιλιάρικα για τρεις ώρες μας ζήτησαν και οι έξτρα ώρες up to lady!
Ένα δυό άξιζαν αλλά εμείς συνεχίσαμε.Μας πάει σε ένα άλλο αληθινό κωλόμπαρο.Αριστερά κάθονται καμμιά δεκαριά
ladys και το μαγαζί άδειο.Λέω του δικού μου να πάρουμε ποτό για φάση.Κόκα κόλα διακόσια μπάτ και το κέρασμα
άλλα διακόσια.
Επειδή λοιπόν μόνο μία άξιζε πήραμε δρόμο και είπα του σωφέρ να μας πάει σε ένα
καλύτερο.
Απόψε έχει πολύ πλάκα και μεγάλη φάση με το τουκ-τουκ που έχει στερεοφωνικά, ενισχυτές και μπάσα παρακαλώ.
New Jasemin είναι το επόμενο κυριλλέ κωλόμπαρο.Μέσα σαράντα κορίτσια.Οι μισές πολλά καλές.Σορτ τάιμ και εδώ
τρεις ώρες δύο χιλιάρικα μας το έγραψε ο υπεύθυνος.Τσιμπάμε και πέρνουμε ποτό.Να πάρω ή να μην πάρω,
τελικά στη σκέψη έμεινα, όχι ότι δεν έξιζαν τα κορίτσια. Εκείνες μας γλυκοκοιτούσανε με γελάκια αλλά καμμιά δεν
πλησιάζει πελάτη.Το σύστημα εδώ είναι αμυντικό. Κάναμε τεχνικό οφσάιτ και βγήκαμε έξω.Οδηγέ πάμε παρακάτω.
Βάζει τέρμα τις μουσικές του και μας πάει στο Spicy Club.Χάλια μαύρα!Βρωμιά και δυσωδία
και το κυριότερο
άδειο.
Δύο η ώρα και ολοκληρο μαγαζί (γκαράζ δηλαδή) να έχει μόνο είκοσι πελάτες.Δυστυχώς και εκεί είσοδο τριακόσια
πριν δούμε το περιεχόμενο.Εγινα μάου :S αλλά δεν το βάλαμε κάτω.Ροζ ταξί και Ινσόμνια.Ωρα τρεις και γεμάτη.Είσοδος
τρακόσια με ένα ποτό.Τουλάχιστον εδώ γίνεται γλέντι αλλά το νέφος μεγάλο.
Τα γνωστά τραβέλια μας θυμήθηκαν πάλι
και μας την έπεσαν πολύ φάση
Φρηλάνσερς ελάχιστες.Παρέες των τεσσάρων με μπουκάλι.Η μουσική τέρμα και το πανηγύρι τρελλό.Είχε και έναν μαύρο
Dj που ξεσήκωνε τον κόσμο.Εγώ κοιτούσα πάντως τα κογιότ τα οποία ήταν απίστευτα και αν δεν ήμουνα ντίρλα θα
έπερνα δυό!
Η καπνίλα, η διαδρομές αλλά και τα ποτά με έκαναν να παραλύσω.
Ωρα τέσσερις σχεδόν πέρνω δρόμο για χοτέλ.
Ευτυχώς μένω κοντά και σιγά σιγά προσανατολίζομαι στη πρωτεύουσα.Το Ινσόμνια της Παττάγιας είναι πολλάκις
ανώτερο από πλευράς κοριτσιών φρηλάνσερ.Και μικρές και ωραίες και πάμπολες.Απογοήτευση λοιπόν τα ορθάδικα της
πρωτεύουσας τελικά.
Η δεν πάμε στα σωστά μέρη
Εγώ πάντως είμαι ευτυχισμένος να φορτώνω από τα υπέροχα Gogos έστω και μέρα παρά μέρα.
Αυριο δηλαδή είναι η σειρά μου
Εχω υπηρεσία και σκέπτομαι και για διπλοβάρδια
Από Bangkok καλημέρες και τα ξαναλέμε
PS:Σοφόγερε τα μπιμπελά δεν παθαίνουν τίποτα, αντιθέτως εκείνα ραγίζουν τη καρδιά μας.