pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Το περιστροφο του "πεθερου"?πιπι κωλοφαρδε οταν πας το μαρτη θα σε περιμενει το 45αρι..
Η το exchange rate του μπατ?
"Χλωμα" και τα 2... ;)
Το περιστροφο του "πεθερου"?πιπι κωλοφαρδε οταν πας το μαρτη θα σε περιμενει το 45αρι..
το rate φυσικα, μην τρομαζεις..Το περιστροφο του "πεθερου"?
Η το exchange rate του μπατ?
"Χλωμα" και τα 2... ;)
Τα καλα ξενοδοχεια,στο 99% των περιπτωσεων,χρεωνουν joiners.
Δωματιο με jacuzzi,με γυρω στα 3000 μπατ δε ξερω να σου πω(λογικα καπου θα υπαρχει),παντως το θεμα "private pool" το ειχα ψαξει για ενα φιλικο μου ζευγαρι που τους εστειλα honeymoon...Το φτηνοτερο που ειχα βρει ηταν στα 9000 μπατ...
Και ειναι λογικο...αν εδω στην Ελλαδα θελεις τουλαχιστον 700-800 ευρω τη βραδια για ενα τετοιο δωματιο,αντιστοιχα θα ειναι και οι τιμες εκει,που παιζουν στον 1/3-1/4...
Αν δεν ειναι τοτε θα προτιμουσα να μεινω αγαμητος 2-3 νυχτες και να τα εσκαγα εστω και για sort!!!γ)Ειναι λογικο να ζηταει και τουλαχιστον 200-300 ευρω για μια νυχτα...
Φιλε μου για να σε βοηθησω λιγο,εχεις 2 βασικες επιλογες για Ταιλανδη:Για private pool το σκεφτόμουνα και εγώ αλλα είδα τις τιμές και είπα να κατεβω κατηγορια. Για 5στερa διάβασα 2500 Baht το joiners fee και είναι πολλά, δεν μου ταιριάζει και η ατμόσφαιρα 5star με το ταξίδι.
Μ' αρεσεις... ;)Αν δεν ειναι τοτε θα προτιμουσα να μεινω αγαμητος 2-3 νυχτες και να τα εσκαγα εστω και για sort!!!
Γι'αυτο λοιπον & εγω παω καπακι δευτερη φορα,γιατι ειτε οι τιμες θα ξεφυγουν εντελως, στο αμεσο μελλον,ειτε θα παρουμε τον πουλο ως "Ελλαδα" και ουτε μεχρι τη Χαλκιδα δεν θα μπορουμε να παμε...Μ' αρεσεις... ;)
Ετσι ειναι αλλωστε...Το καλο μουνι το πληρωνεις...ΠΑΝΤΟΥ...
Δυστυχως τωρα πια ΚΑΙ στη Ταυλανδη,που οι τιμες εχουν αρχισει και ξεφευγουν επικινδυνα...
Βλεπετε τι γραφει ο Pagtao... ;)
Το διχιλιαρο και το τριχιλιαρο εχει καταντησει στανταρ για τις "κοινες θνητες"...Αν θες να γαμησεις τετοια "εξωγηινα" πλασματα,πρεπει να βαλεις χοντρα το χερι στη τσεπη...
Ενα κορυφαιο ποστ,ετσι δια να ευθυμησομεν δι ολιγον...μπανγκοκ σωτηριον ετος 2573 (2030) σε ταυλανδεζικο σαιτ σχετικο με τον πληρωμενο ερωτα, εχει προ μηνων ανοιχτει θρεντ με τον τιτλο "ελλαδα σεξ τριπ" οπου οι διαφοροι χρηστες εχουν χωριστει σε χαλκιδαιους (παταγια) και φυσιολατρες οι πρωτοι υποστιριζουν οτι η χαλκιδα σου προσφερει φτηνο και ευκολο σεξ και δεν χρειαζετε να τρεχεις οπως οι φυσιολατρες σε νησια οπως ροδος (πουκετ) η ναξος (σαμουι) η ακομα ακομα να εξερευνεις τη φτωχη υπειρωτικη χωρα ηπειρο και μακεδονια (ισααν) για τους πιο κοσμοπολιτες υπαρχει παντα η χαοτικη αθηνα (μπανγκοκ) ενα απο τα μελη του σαιτ ο "χαλκιδα 69" εγραψε προσφατα πως το πακετο χαλκιδα ειναι μοναδικο στο κοσμο! και δεν συγκρινετε ουτε με την πορτογαλια (φιλιπιννες) ενα αλλο μελος εστιασε στο οτι του φαινετε αδιανοητο πως πριν 20-25 χρονια αυτος ο φτωχος λαος οι ελληνες ερχονταν στη ταυλανδη για σεξ και φτηνες διακοπες, ενας αλλος βρισκει τη συμπεριφορα των ελληνιδων κοριτσιων της βιομηχανιας του σεξ καταπληκτικη, με μεγαλες δοσεις gfe, και απορει πραγματικα πως αυτες οι καλοψυχες και χαμογελαστες φτωχες κοπελες, χαρακτηριζοταν πριν 20 χρονια απο τους συμπατριωτες τους υποτιμητικα "ελλεηνιδες" εχει ο καιρος γυρισματα ;)
....δωμάτιο με private pool η jacuzzi....
μιλας σοβαρα?το ξερεις αυτο το μωρο και ειναι ladyboy?εγω φιλε θα το ελιωνα στο πηδημα...πιο ομορφο απο κοριτσακι ειναι.πιστευω να εισαι σιγουρος γιατι για κανονικο κοριτσακι το κοβω...αν ειναι ladyboy.οταν με το καλο γυρισεις θελω πληροφοριες σχετικα με αυτο το μωρο...θα μου τα πεις στην παλια πολη.θελω αναλυτικο μαθημα!!!μαθημα σολφεζ αν υπαρχει ακομα δωσε πληροφοριες απο αυτο το μωρο.παντως φιλε λειπουν απο το φορουμ ο ντοκτορτιλακ και ο κυκλαδεςgr.μακαρι να ξαναποσταρουν.πολυ θα ηθελα να τους γνωρισω απο κοντα.Kostas έχεις χάσει επεισόδια....
Πρώτον:Πρόεδρος εδώ και δύο χρόνια στο ψαροχώρι είναι ο Ναύαρχος.
Δεύτερον: Aν είναι να πας με τέτοια "μωρά" ....να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι
Το έπιασες το υπονοούμενο έ;
Αντε καλημέρες
Pipin για το μαυρομαλικο πολλοι θα τρωγαμε "μουστακια"Bangkok day 5th
Ακόμη τρεις νύχτες και από τη μαγική πόλη των Αγγέλων σας καληνυχτίζω τρισευτυχισμένος.