Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
Δηλαδή τι να σου πούνε μέσω φόρουμ ρε τυπε;
Πολεοδόμοι είμαστε και αναλύουμε όλα τα κτίρια της Ταϊλάνδης;
Άλλη χαζομάρα δεν είχες να γράψεις;

Αν όντως πας στην χώρα, κλείσε ένα τίμιο ξενοδοχείο και στα παπαρια σου.
Αν ακόμα είναι όρθιο μετά τον κύριο σεισμό και δεν έχει ρωγμές, θα αντέξει και μετασεισμους.
Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή;
Μπανγκοκ είσαι τύπε?
Γιατί ζορίζεσαι? Πρόσεξε μη πάθεις κανένα έμφραγμα
Αν σε χαλάει να δώσεις πληροφορίες βούλωσε το κι άσε κανέναν άλλο να απαντήσει.
Αν πάλι σε χαλάνε οι ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος εδώ μέσα ξεγράψου και μη μας σπας τα αρχιδια

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206
Μπανγκοκ είσαι τύπε?
Γιατί ζορίζεσαι? Πρόσεξε μη πάθεις κανένα έμφραγμα
Αν σε χαλάει να δώσεις πληροφορίες βούλωσε το κι άσε κανέναν άλλο να απαντήσει.
Αν πάλι σε χαλάνε οι ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος εδώ μέσα ξεγράψου και μη μας σπας τα αρχιδια
Τα βούλωσε το στους φίλους σου και λοιπούς γνωστούς.
Εσένα περίμενα να μου πεις αν θα γράψω ξανά στο θέμα της Ταϊλάνδης ή όχι ρε ζαβο.
Και θυμήθηκα ποιος πουθενας είσαι.
Που έλεγες ότι έχεις πάει Ασία 20 φορές και ντρεποσουν να πεις μηδέν Ταυλανδη, ενώ το έπαιζες ιστορία.

Πληροφορίες δίνω εδώ και πολύ καιρό εδώ μέσα, εσύ ρωτάς χαζομάρες. Έχει διαφορά, αλλά θέλει μυαλό για να το καταλάβεις.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
255
Πόντοι
21
Μην μαλώνετε, ρε παιδιά. Οποίος έχει απορίες και ρωτάει καλο-προαίρετα, λογικά θα λάβει απαντήσεις.

Έχετε κατά νου ότι αλλάζει η είσοδος στην χώρα και πλέον υποχρεούνται όλοι να έχουν έτοιμη προ ημερών (2-3 ημέρες πριν την άφιξη στην χώρα) την ψηφιακή τους κάρτα. Την συμπληρώνουμε εύκολα online με τα στοιχεία μας, τα οποία ίσως ζητηθούν ΚΑΙ στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξη (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό εφαρμογής).

Τίθεται σε πλήρη ισχύ το νέο αυτό μέτρο την Πρωτομαγιά που έρχεται.

Thailand’s New Digital Arrival Card Mandatory For Foreign Arrivals From May 1, 2025​

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.328
Πόντοι
1.106
Μην μαλώνετε, ρε παιδιά. Οποίος έχει απορίες και ρωτάει καλο-προαίρετα, λογικά θα λάβει απαντήσεις.

Έχετε κατά νου ότι αλλάζει η είσοδος στην χώρα και πλέον υποχρεούνται όλοι να έχουν έτοιμη προ ημερών (2-3 ημέρες πριν την άφιξη στην χώρα) την ψηφιακή τους κάρτα. Την συμπληρώνουμε εύκολα online με τα στοιχεία μας, τα οποία ίσως ζητηθούν ΚΑΙ στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξη (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό εφαρμογής).

Τίθεται σε πλήρη ισχύ το νέο αυτό μέτρο την Πρωτομαγιά που έρχεται.

Thailand’s New Digital Arrival Card Mandatory For Foreign Arrivals From May 1, 2025​

Kαι λογικα θα ζητησουν και εισιτήριο επιστροφής

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.295
Πόντοι
7.195
Για δωσσε για Φιλιπινεζες , νομιζω οτι πιο υποκαταστατο για Ταιλανδες . Πλην Μανιλας με την πολυκοσμια και αφορητη κινηση ποια πολη ενδεικνυται για σεξοτουρισμο πρεσβυτερων ; 60 ετων δηλ και το ζητουμενο ειναι να ικανοποιηθει και το πανω κεφαλι , πχ επιθυμητο ειναι η συνοδος - συντροφος για λιγες ημερες καθ οτι η τεστοστερονη δεν φτανει για πολλα . Βεβαια και το 25χρονο μωρο θα τιμηθει. Στις μιλφ - 35αρες , οι ταριφες πεφτουν δραματικα ; Μιλαω σχετικα καλα και τα Ισπανικα , θα βοηθησουν στις επαφες ; ( Ο καθολικισμος απο τους Ισπανους αποικιοκρατες εφτασε εκει ) . Το γκομενιλικι - γαμπριλικι απο 60 χρονο μη υπερβαρο , εμφανισιμο σχετικα , με αοριστες "υποσχεσεις" - βλεψεις μακροχρονιας σχεσης - γαμου θα φτουρησει για πολυ οικονομικο σεξ , με παροχες δωρακια , φαγητο , διασκεδαση ; Πολυ χονδρικα μπορουμε να πουμε οτι οι Φιλιππινες και δη η πρωτευουσα μοιαζει με βορεια επαρχιακη πολη της Ταιλανδης σε τιμες και επιπεδο σεξοτουριστικων υπηρεσιων ;
Easy easy.
Στα περισσότερα δεν μπορώ να απαντήσω, είπα ότι τώρα ήρθα δεν είμαι έμπειρος. Οι πρώτες μου μέρες είναι και μαθαίνω.

Κάτι ψιλοδιαβαζα εδώ. Ότι όλες εδώ μόλις δουν ξένο, καβλωνουν και τρέχουν και ανοίγουν το μουνι τους τζάμπα. Αυτό δεν ισχύει καθόλου λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι ταμπού να πουν ότι είναι τανες... Και εμένα πολλές μου υπόσχονταν τα πάντα. Άλλη μου έγραψε δεν θέλω λεφτά, φτάνει που θα συναντηθούμε κτλ κτλ... Όταν τους λες στο τέλος έλα να συναντηθούμε ζητάνε κανονικά λεφτά όλες. Μέχρι τώρα ξεπετες όσες συνάντησα. Πολύ πιο πονηρές από ταυλανδες. Γαμιουνται κανονικά, από θέμα χρόνου έχει ξεπετα...

Τώρα το γυρισα σε ερωμένη διακοπών. Δλδ μιλούσαμε με ένα ωραίο κοριτσάκι πολλές μέρες πριν να πάω. Και τώρα είμαστε μαζί όλη μέρα. Ότι φάμε και ότι πιούμε δλδ φυσιολογικά πράγματα... Και κάνα δωράκι από mall κτλ... Όμορφα περνάμε αυτό έχει σημασία.

Οι Φιλιππίνες δεν είναι ταυλανδη λοιπόν σε καμία περίπτωση... Τη Μανίλα δεν μπορώ να τη συγκρίνω με Μπανγκόκ φυσικά... Ούτε με επαρχίες, μεγαλούπολη είναι. Αλλά είναι τελείως άχρωμη και άγευστη. Μέχρι τώρα ότι εχώ δει βεβαια... Θα πάω και poblacion να δω περισσότερα για νυχτερινή ζωή.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
Easy easy.
Στα περισσότερα δεν μπορώ να απαντήσω, είπα ότι τώρα ήρθα δεν είμαι έμπειρος. Οι πρώτες μου μέρες είναι και μαθαίνω.

Κάτι ψιλοδιαβαζα εδώ. Ότι όλες εδώ μόλις δουν ξένο, καβλωνουν και τρέχουν και ανοίγουν το μουνι τους τζάμπα. Αυτό δεν ισχύει καθόλου λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι ταμπού να πουν ότι είναι τανες... Και εμένα πολλές μου υπόσχονταν τα πάντα. Άλλη μου έγραψε δεν θέλω λεφτά, φτάνει που θα συναντηθούμε κτλ κτλ... Όταν τους λες στο τέλος έλα να συναντηθούμε ζητάνε κανονικά λεφτά όλες. Μέχρι τώρα ξεπετες όσες συνάντησα. Πολύ πιο πονηρές από ταυλανδες. Γαμιουνται κανονικά, από θέμα χρόνου έχει ξεπετα...

Τώρα το γυρισα σε ερωμένη διακοπών. Δλδ μιλούσαμε με ένα ωραίο κοριτσάκι πολλές μέρες πριν να πάω. Και τώρα είμαστε μαζί όλη μέρα. Ότι φάμε και ότι πιούμε δλδ φυσιολογικά πράγματα... Και κάνα δωράκι από mall κτλ... Όμορφα περνάμε αυτό έχει σημασία.

Οι Φιλιππίνες δεν είναι ταυλανδη λοιπόν σε καμία περίπτωση... Τη Μανίλα δεν μπορώ να τη συγκρίνω με Μπανγκόκ φυσικά... Ούτε με επαρχίες, μεγαλούπολη είναι. Αλλά είναι τελείως άχρωμη και άγευστη. Μέχρι τώρα ότι εχώ δει βεβαια... Θα πάω και poblacion να δω περισσότερα για νυχτερινή ζωή.
που μένεις φίλε?

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Για τον ρολο της "Μαμασάν" στα "agogo" clubs σε Παταγια και πρωτευουσα , θα μπορουσε να μας κατατοπισει ενας ειδημων ;
@ Ακορεστος βασει του "Τώρα το γυρισα σε ερωμένη διακοπών. Δλδ μιλούσαμε με ένα ωραίο κοριτσάκι πολλές μέρες πριν να πάω. Και τώρα είμαστε μαζί όλη μέρα."
: Εδω μεσα εχει αφησει "εποχη" ο LYST (Love you Short time ) ωρα του καλη , εχει χαθει , εχω χασει επεισοδια .
Τουτεστιν καλο ειναι να μην δεθεις - δοθεις συναισθηματικα με ρισκο να πικραθεις πολυ στην πορεια . Οι εμπειροι εδω προτεινουν συχνοτατη αλλαγη κορασιδων .
Να περνας καλα , πολυ χρησιμες οι αναρτησεις σου για τα τρεχοντα , συνεχισε . Εχω την εντυπωση πως εχουν αλλαξει τα παντα , περα απο τις ταριφες και την οικονομικη δυσπραγια των
Ελληνων σεξοτουριστων . Το διαδικτυο αλλαξε τον κοσμο , τα κοριτσια τα βλεπουν ολα και στην πιο απομακρυσμενη επαρχια και πορευονται αναλογως .

Τελευταία τροποποίηση:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.081
Πόντοι
1.446
Μάλλον η Ταιλανδη θα περιμένει για φετος ...

Εκτός και αν έχουμε κανένα μπουρδελιαρη πολεοδομο-μηχανικό
να κάνει μια τσάρκα από τα ξενοδοχεία και να τα μαρκάρει ...

Και τώρα συναγωνιστές που πάμε...?

Βιετνάμ - Είναι πανέμορφες ...
Φιλλιπινες - Δοτικες αλλά τίποτα ιδιαίτερο ...
Ιαπωνία - Πανάκριβη αλλά γουσταρω τις σχιστοματες ...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.328
Πόντοι
1.106
Ημερα ελευθερίας, ημερα ισοπεδωσης ασιατικων νομισμάτων, τα γαμησε ολα ο Προεδρος

Screenshot_2025_0403_105914.png

Αμα περάσει τα 40 καντε αποθεμα και για το επομενο ταξίδι

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206
Ημερα ελευθερίας, ημερα ισοπεδωσης ασιατικων νομισμάτων, τα γαμησε ολα ο Προεδρος

Screenshot_2025_0403_105914.png

Αμα περάσει τα 40 καντε αποθεμα και για το επομενο ταξίδι
Αυτό μπήκα να γράψω.
Πήγε 38 σχεδόν μετά τις μαλακίες του Τραμπ.

Πάντως οι αληθινοί θαυμαστές της χώρας του χαμόγελου παραμένουν πιστοί στα σχέδια τους: ήδη έχω ξεκινήσει ψάξιμο τιμών αεροπορικών για το προγραμματισμένο ταξίδι για Νοέμβρη.
Βλέπω Etihad, Qatar με καλά πακέτα γύρω στα 680ευρω για Bangkok, μέσω Αθήνας.

Άντε γιατί πολλοί γράφουν ότι και καλά θα πάνε και τελικά είναι μόνο λόγια.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206
Ρε κουνά το κεφάλι σου να δεις ανακατέψεις τα σκατά που έχεις μέσα
Να ντραπώ τι? Σε έχει φάει η μαλάκια και γράφεις ότι να ναι πραγματικά
Πόσο βλάκα σε έκανε η μάνα σου ρε τύπε το τερμάτισες
Έφαγες το ρεπορτ σου τυπε γιατί ενώ δε σε έβρισα, το πήγες φουλ προσωπικό και έπιασες και μάνες.

Προφανώς να περιμένουμε τέτοια συμπεριφορά από άτομα που ξεφτιλιζονται και δεν έχουν άλλον τρόπο να αμυνθούν ότι βγει στη φόρα πόσο άμυαλοι είναι.

Συνέχισε τέτοιες συμπεριφορές αν σε κάνουν άνδρα μέχρι να φας το μπανάκι σου.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.328
Πόντοι
1.106
Αυτό μπήκα να γράψω.
Πήγε 38 σχεδόν μετά τις μαλακίες του Τραμπ.

Πάντως οι αληθινοί θαυμαστές της χώρας του χαμόγελου παραμένουν πιστοί στα σχέδια τους: ήδη έχω ξεκινήσει ψάξιμο τιμών αεροπορικών για το προγραμματισμένο ταξίδι για Νοέμβρη.

Άντε γιατί πολλοί γράφουν ότι και καλά θα πάνε και τελικά είναι μόνο λόγια.
Aπ οτι ειδα στο google η μαλακισμενη η Etihad χρεωνει την βαλίτσα εξτρα ενω η Κατάρ οχι, οποτε βαλτο κι αυτο στον τελικο προυπολογισμο. Απ το κακο στο χειρότερο παει αυτη η εταιρεια. Λογικα θα βγαλει και η Τurkish αλλα η δεύτερη πτήση θα είναι κοντά 10 ωρες αν αντέχεις.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
Έφαγες το ρεπορτ σου τυπε γιατί ενώ δε σε έβρισα, το πήγες φουλ προσωπικό και έπιασες και μάνες.

Προφανώς να περιμένουμε τέτοια συμπεριφορά από άτομα που ξεφτιλιζονται και δεν έχουν άλλον τρόπο να αμυνθούν ότι βγει στη φόρα πόσο άμυαλοι είναι.

Συνέχισε τέτοιες συμπεριφορές αν σε κάνουν άνδρα μέχρι να φας το μπανάκι σου.
Βλέπω ότι συνεχίζεις το παρανοϊκό σου παραμύθι, εντυπωσιαστήκαμε όλοι τύπε.

Έφτιαξες μια κατάσταση στο μυαλό σου και απάντησες εχθρικά επειδή έγραψα ότι έχω πάει Ασία 20 φορές.

Σε ζορίζει να μην έχεις βγει από ακόμη από το μαντρί? η ξεφτίλα όλη δίκη σου.

Προσωπικά το πηγές εσύ από την αρχή αν δεν ήταν έτσι δεν θα είχα ασχοληθεί καν, δεν αξίζεις ούτε λέξη στην ουσία.

Καλά γαμησια και μακριά από μένα όσο έχεις την τύχη του πληκτρολογίου

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
33
Πόντοι
0
ήδη έχω ξεκινήσει ψάξιμο τιμών αεροπορικών για το προγραμματισμένο ταξίδι για Νοέμβρη.
Συμφωνα με μια ερευνα και βασει στατιστικης οι καλυτερες τιμες επιτυγχανονται περι τις 50 ημερες πριν την πτηση . Μηπως το Αθηνα - Μπανγκοκ συνιστα ιδιαιτερη περιπτωση ; Εν τω μεταξυ αν επιβεβαιωθει το καλο σεναριο και επελθει εκεχειρια και τα Ρωσικα καυσιμα αρχισουν να ρεουν ελευθερα μηπως αλλαξει εντελως το σκηνικο στα μεγαλα αεροπορικα ταξιδια ; Απο την προσωπικη εμπειρια με υπερατλαντικα ταξιδια κυριως προς Νοτια Αμερικη , μπορω να πω οτι ισχυει , οχι ως χαμηλοτερη τιμη , αλλα ιδια με πολλους μηνες πριν και βεβαια με το πλεονεκτημα του να συμβουν απροοπτα . Στην χαμηλη τιμη η το κανεις η το χανεις το εισιτηριο η τεσπα τα πεναλτυ ειναι υψηλα. Απο την αλλη βεβαια το καθεστως ειναι τοσο ρευστο οσο και ο κοσμος . Καλα ταξιδια και περιπλανησεις σε ολους.

Τελευταία τροποποίηση:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206
Aπ οτι ειδα στο google η μαλακισμενη η Etihad χρεωνει την βαλίτσα εξτρα ενω η Κατάρ οχι, οποτε βαλτο κι αυτο στον τελικο προυπολογισμο. Απ το κακο στο χειρότερο παει αυτη η εταιρεια. Λογικα θα βγαλει και η Τurkish αλλα η δεύτερη πτήση θα είναι κοντά 10 ωρες αν αντέχεις.
Μαξ ταξίδι που κάνω για Bangkok είναι 15 ώρες.
Για φέτος κοιτάω πτήσεις με 12 ώρες μαξ. Με μια στάση πάντα μιλάμε.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.008
Πόντοι
456
Μαξ ταξίδι που κάνω για Bangkok είναι 15 ώρες.
Για φέτος κοιτάω πτήσεις με 12 ώρες μαξ. Με μια στάση πάντα μιλάμε.
ναι ξεκινησε νεο κολπο ,ωβστοσο για Πουκετ που παω εγω εχοντα ςπερσι τιμη 503 ευρω συν 52 για ναλιτσα ηταν η καλυτερη επειδη δεν ειχε αναμονες μονο 2 και 3 ωρες αντιστοιχα.Φετος βλεπω πως εχει βγαλει στα 553 ευρω ,αλλα οχι ομως αυτη που φευγει το μεσημερι στις 1 ,25 αλλα ξημερωματα 6,25 ,οποτε για εμενα με προαστοιακο Αθηνα πρεπει η να παω απο το βραδυ , η ταξι για καπου 110 χιλιομετρα δεν συμφερει.Παντως περσι μετα τον ιουνιο την σταματησε αυτη τη πτηση στο μηχανημα αναζητησης και δεν την ξαναεβγαλε , παρα μονο αργοτερα αλλα στα 850 , δηλαδη η την ειες παρει τον Ιουνιο , η μετα Οκτωβριο δηλαδη δυο μηνες πριν καπου στα 720 η φθηνοτερη και με περισοτερες ωρτες πτησεων , ειχε και μια θυμαμαι της αραμπια το Νοεμβριο με 550 ευρω συν βαλιτσες βεβαια , αλλα με 3 πτησεις μεσω Σαγκαης η χονγκ κονγκ , σιγα μην κανουμε και το γυρο του κοσμου .Αρα δεν ισχυει το παλιο που ξεραμε γαι 2 μηνες πριν να βγαζουν καλυτερες προσφορες.Μιλαω παντα μονο για Πουκετ δεν ψαχνω για αλλου και για περοδο ταξιδιου αρχες Δεκεμβριου και για 2 μηνες φετος , απο του χρονου μαλλον θα πηγαινω για 3 .Οι φθηνοτρερε που εχω παει ποτε Αθηνα Πουκτ ηταν με τη scoot, momo me 10 kila xeiraposkeyh to Dekembrio toy 2018 me 365 , kai to Dekembrio toy 2019 me 283 eyrv milame gia phgaine ela , ta panta omvw faghto nero ejtra tsek in balitsa ta plhrvnew ejtra

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206
Παίζουν πτήσεις και με Etihad από Αθήνα με κοντά 600€ με βαλίτσα μέσα.
Θα αποφασίσω τις επόμενες βδομάδες.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
591
Πόντοι
21
Καλησπερα
δηλαδη ρε συντροφοι
για 15 ημερες Ταιλάνδη
για καθε μερα τσαρκες στα μπαρακια και γαμησια ποσα χρηματα περιπου θελεις με τα εισητηρια παντα εννοω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom