Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
591
Πόντοι
21
οπως επισης ερωτηση αλλη μια συγγνωμη για το πριξιμο) (

πως αποφευγουμε αφροδισια κλπ εννοειται τα παντα με προφυλακτικο φανταζομαι

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
56
Πόντοι
1
Καλησπερα
δηλαδη ρε συντροφοι
για 15 ημερες Ταιλάνδη
για καθε μερα τσαρκες στα μπαρακια και γαμησια ποσα χρηματα περιπου θελεις με τα εισητηρια παντα εννοω
για πρωτη φορα 3000

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
591
Πόντοι
21
150 τη μερα εβαλα επι15=2250 συν αεροπορικα καπου τοσο βγαινει
Οκκ σε ευχαριστώ πολύ! Για τη βοήθεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τιμές εκεί από γυναίκες πως είναι? Είχα ακούσει παλαιότερα κάτι τύπου 40 ευρώ όλη την ημέρα κάτι τέτοια δε ξέρω αν ισχύουν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.573
Πόντοι
19.795

Η τιμές εκεί από γυναίκες πως είναι? Είχα ακούσει παλαιότερα κάτι τύπου 40 ευρώ όλη την ημέρα κάτι τέτοια δε ξέρω αν ισχύουν
Εξαρτάται σε τι ηλικίες σκοπεύεις. 40 ευρω όλη μέρα, μονο αν βρεις καμμία 35+ και την έχεις μόνιμα.

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
56
Πόντοι
1

καπου τοσα εδινα πριν απο 10 χρονια ομως που ειχα παει

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.314
Πόντοι
3.556

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.311
Πόντοι
7.195
Πολεμική ανταπόκριση από Μπανγκόκ εδώ!!

Ήρθα χτες. Σαν να μην πέρασε μια μέρα και σαν να μην άλλαξε απολύτως τίποτα, σχετικά με τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα εννοώ του εγκέλαδου.

Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι η ποσότητα γυναικών στο δρόμο είναι απίστευτη... Γίνεται χαμός. 3-4 φορές που έχω έρθει Μπανγκόκ ποτέ δεν ήταν έτσι. Νανα στην πινακίδα δίπλα στο hooters που έβλεπες 2-3 γκόμενες συνήθως. Τώρα μπορεί να δεις και 10-20. Και γενικά σε όλη τη σοι 4 παντού γυναίκες. Αλλά και στον κεντρικό δρόμο από Νανά προς ασοκ. Ταυλανδες και πολλές Αφρικανες.

Τα σημεία που δεν μου αρέσουν στην παρούσα φάση:

1 Τα lady boys είναι σε τεράστια πληθώρα. Είναι παντού και πολλά. Σαν ζόμπι. Σε κυνηγάνε κιόλας να σε ακουμπήσουν και να σου προτείνουν. Ενώ παλιότερα δεν με ενοχλούσαν και να με αγγίζουν άμα δεν τις κοιταξεις...

2 Γενικά το πέσιμο. Δηλαδή όπου και να περπατήσεις σε κυνηγάνε και μαύροι να σου λένε whats up bro και σε παίρνουν στο κατόπι. Δεν ξέρω καν τί καπνό φουμαρουν... Πουλάνε ναρκωτικά? Κάτι άλλο? Δεν ξέρω, απλά επιταχύνω βήμα και κάνω αποφύγες χωρίς να τους μιλάω δεν γουστάρω. Δεν είμαι πρωταρης. Πάντα γίνονταν αυτά βέβαια. Αλλά τώρα είναι παντού... Πολύ πέσιμο και κυνήγι.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.567
Πόντοι
206

Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές που λες.

Στην καλύτερη βρίσκεις 50€ για 2 ώρες πια και αυτά εκτός Bangkok.

Επίσης είσαι 21 χρόνων και ετοιμάζεσαι για Ταυλανδη;
Έχεις μαζέψει τέτοιο πακέτο και το ψήνεις;
Δεν πας με 1000€ στη τσέπη.

emmanouil2003

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Κριτικές
9
Like
591
Πόντοι
21
Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές που λες.

Στην καλύτερη βρίσκεις 50€ για 2 ώρες πια και αυτά εκτός Bangkok.

Επίσης είσαι 21 χρόνων και ετοιμάζεσαι για Ταυλανδη;
Έχεις μαζέψει τέτοιο πακέτο και το ψήνεις;
Δεν πας με 1000€ στη τσέπη.
Τα χρήματα δεν είναι.θεμα
Το θέμα είναι να πας με σωστά γνώσεις για να μη τη φας

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε μου.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Οι μαύροι πουλάνε "μαυρο". Φέτος είχε και παρά πολλές Βιετναμέζες, οι περισσότερες αράζουν μπροστά από το Hillary 1 στο σόι 4.
Αξίζουν οι Βιετναμέζες, εγώ είχα πετύχει αρκετές μαύρες εκεί, μερικές πολύ εντυπωσιακές

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Πολεμική ανταπόκριση από Μπανγκόκ εδώ!!

Ήρθα χτες. Σαν να μην πέρασε μια μέρα και σαν να μην άλλαξε απολύτως τίποτα, σχετικά με τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα εννοώ του εγκέλαδου.

Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι η ποσότητα γυναικών στο δρόμο είναι απίστευτη... Γίνεται χαμός. 3-4 φορές που έχω έρθει Μπανγκόκ ποτέ δεν ήταν έτσι. Νανα στην πινακίδα δίπλα στο hooters που έβλεπες 2-3 γκόμενες συνήθως. Τώρα μπορεί να δεις και 10-20. Και γενικά σε όλη τη σοι 4 παντού γυναίκες. Αλλά και στον κεντρικό δρόμο από Νανά προς ασοκ. Ταυλανδες και πολλές Αφρικανες.

Τα σημεία που δεν μου αρέσουν στην παρούσα φάση:

1 Τα lady boys είναι σε τεράστια πληθώρα. Είναι παντού και πολλά. Σαν ζόμπι. Σε κυνηγάνε κιόλας να σε ακουμπήσουν και να σου προτείνουν. Ενώ παλιότερα δεν με ενοχλούσαν και να με αγγίζουν άμα δεν τις κοιταξεις...

2 Γενικά το πέσιμο. Δηλαδή όπου και να περπατήσεις σε κυνηγάνε και μαύροι να σου λένε whats up bro και σε παίρνουν στο κατόπι. Δεν ξέρω καν τί καπνό φουμαρουν... Πουλάνε ναρκωτικά? Κάτι άλλο? Δεν ξέρω, απλά επιταχύνω βήμα και κάνω αποφύγες χωρίς να τους μιλάω δεν γουστάρω. Δεν είμαι πρωταρης. Πάντα γίνονταν αυτά βέβαια. Αλλά τώρα είναι παντού... Πολύ πέσιμο και κυνήγι.
Όταν είχα πάει το καλοκαίρι τα lady boys δεν σε κυνηγούσαν, μόνο σε κοιτούσαν. Οι κανονικές γυναίκες σε τραβούσαν και σου έπιαναν κουβέντα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.567
Πόντοι
206

Αφού τα χρήματα δεν είναι θέμα, τότε παίζεις μπάλα και βγάζεις γούστα καλά.
Διάβασε καλά τις προηγούμενες σελίδες. Έχουμε αναφέρει τιμές, τι προσέχεις και γενικά πως να κινήσε αν και τόσες φορές που πήγα, ποτέ δεν έφαγα εκμετάλλευση ή φοβήθηκα μη με κλέψουν.
Απλά μην είσαι προκλητικός.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.479
Πόντοι
446

Ότι μαθαίνεις καλά ....το έχεις βιώσει και το έχεις ζήσει μόνος σου και με τα όλα του
Αυτό είναι που αξίζει και σε κάνει πιο δυνατό γι'αυτά που έρχονται....
.....γνώμη μου πάντα....
καλά ταξίδια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom