Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.208
Πόντοι
1.106
Μας τα πρήξατε με τις χοντρο-μ@νες τις Φιλιππινέζες ( :2funny: ) ρε τύποι, λίγο έλεος δηλαδή, τρεις σελίδες συνεχόμενα για την Μανίλα και κάτι ώριμες γριες πινέζες ( :tooth: ) , μπουχτήσαμε, γράψ'τε τα σε διπλανό topic στο φινάλε :coffee:

Χαβαλέ κάνω, αλλά ηρεμήστε λιγάκι με τις συνεχόμενες αναφορές στις Φιλιππίνες (κι εσείς κι εμείς χαχαχα)
Είναι διεθνηστικο το θρεντ
Τωρα πήγαμε Ινδια, σε λιγο θα πάμε Μογγολια και μετα πιο δυτικά, Μεση Ανατολη.

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
533
Πόντοι
81
1000062656.jpg

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Τρομερος σεισμος 7,7 ριχτερ επληξε την Μυανμαρ και προκαλεσε καταρρευσεις και στην Ταιλανδη . Η σκεψη μας πηγαινει στα μελη του Φορουμ
που βρισκονται στην περιοχη και ελπιζουμε να πανε ολα καλα. Αναμενουμε τις αναφορες τους . "

Ισχυρός σεισμός 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ​

Σοκαριστικές εικόνες από κατάρρευση ουρανοξύστη - Χάος στην Ταϋλάνδη

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
247
Πόντοι
21
Πολύ ισχυρός ο σεισμός, και δυστυχώς κατά πλακώθηκε κόσμος που δούλευε στα υπό κατασκευή κτίρια (κυρίως μετανάστες από γειτονικές χώρες εργάζονται εκεί). Αν είχε συμβεί αντίστοιχου μεγέθους σεισμός εδώ στο Ελλάντα (έστω και επίκεντρο αρκετά μακρυά), θα είχαν πέσει μέχρι και τα παγκάκια στα πάρκα...

Από όσο μίλησα με κορασίδες, εκεί προς Ισσάν είναι ήρεμα, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές (προφανώς πλην του νότου), έχουν τρομοκρατηθεί, όπως είναι λογικό.

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Πολύ ισχυρός ο σεισμός, και δυστυχώς κατά πλακώθηκε κόσμος που δούλευε στα υπό κατασκευή κτίρια (κυρίως μετανάστες από γειτονικές χώρες εργάζονται εκεί). Αν είχε συμβεί αντίστοιχου μεγέθους σεισμός εδώ στο Ελλάντα (έστω και επίκεντρο αρκετά μακρυά), θα είχαν πέσει μέχρι και τα παγκάκια στα πάρκα...

Από όσο μίλησα με κορασίδες, εκεί προς Ισσάν είναι ήρεμα, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές (προφανώς πλην του νότου), έχουν τρομοκρατηθεί, όπως είναι λογικό.
Σοβαρολογεις ; Η χωρα μας εχει θεσπισει τους αυστηροτερους αντισεισμικους κανονισμους αντιθετα με την Ταιλανδη οπου θεωρουσαν οτι δεν διατρεχουν κινδυνο και ειναι εντελως χαλαροι οι κανονισμοι δομησης . Τρομερος ο σεισμος αν επιβεβαιωθει το 7,7 Ριχτερ αλλα και η πρωτευουσα Μπανγκοκ απεχει Γεωγραφικα απο το επικεντρο (Mandalay) πανω απο 1000 χλμ , βεβαιως στην στερια χωρις να μεσολαβει θαλασσα. Δες τι αναφερει Ελληνας επιχειρηματιας κατοικος " ο Βασίλης Στεργίου, Έλληνας επιχειρηματίας και κάτοικος Ταϊλάνδης, περιγράφοντας από την δική του ματιά την κατάσταση που συνέβη εκεί. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «βιβλική» την καταστροφή, με πολλούς νεκρούς, καθώς η χώρα δεν θεωρείται σεισμογενής με αποτέλεσμα τα κτήρια να μην έχουν ενισχυμένες υποδομές" .

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Κωλογερε αγωνιουμε για σενα και την ευζωια σου , νασαι καλα , γερός ,δυνατός και θαλερός . Σε πρωτη ευκαιρια ενημερωσε το νημα για τα καθεκαστα. Φαινεται οτι το κακο ειναι μεγαλο στην Ταιλανδη και βεβαια βιβλικη η καταστροφη στην Μυανμαρ.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.507
Πόντοι
206
Μου έστειλε βίντεο ένα από τα πουτανάκια μου στο Chiang Mai.
7ο όροφο, είχε στο μπάνιο ένα λεκανακι και έκανε κουνια μπελλα.
Τρομακτικό λέμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.522
Πόντοι
19.795
Κωλογερε αγωνιουμε για σενα και την ευζωια σου , νασαι καλα , γερός ,δυνατός και θαλερός . Σε πρωτη ευκαιρια ενημερωσε το νημα για τα καθεκαστα. Φαινεται οτι το κακο ειναι μεγαλο στην Ταιλανδη και βεβαια βιβλικη η καταστροφη στην Μυανμαρ.
Απο την περασμενη Πεμπτη ειμαι Ελλαδα. Περιμενω να μαθω και εγω νεωτερα απο κορασσιδες και απο συνεργατες μου εκει.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
247
Πόντοι
21
Απο την περασμενη Πεμπτη ειμαι Ελλαδα. Περιμενω να μαθω και εγω νεωτερα απο κορασσιδες και απο συνεργατες μου εκει.

Σχεδόν μαζί επιστρέψαμε, Γέροντα. Γλυτώσαμε την ανησυχία (και την δική μας και των δικών μας ανθρώπων), τουλάχιστον.

Αλλά εάν μου έλεγες ότι αύριο πετάω πάλι πίσω, θα ετοίμαζα βαλίτσες σε ένα δεκάλεπτο για να φύγω, κι ας κουνάει η Γη ακόμα.

Τέλος πάντων, καλά να είμαστε και μακάρι τα θύματα της σημερινής τραγωδίας να είναι λίγα, αν και δυστυχώς υπάρχουν ήδη ενημερώσεις για πολλούς νεκρούς (κυρίως εργάτες).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom