Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
551
Πόντοι
301
Δηλαδή τι να σου πούνε μέσω φόρουμ ρε τυπε;
Πολεοδόμοι είμαστε και αναλύουμε όλα τα κτίρια της Ταϊλάνδης;
Άλλη χαζομάρα δεν είχες να γράψεις;

Αν όντως πας στην χώρα, κλείσε ένα τίμιο ξενοδοχείο και στα παπαρια σου.
Αν ακόμα είναι όρθιο μετά τον κύριο σεισμό και δεν έχει ρωγμές, θα αντέξει και μετασεισμους.
Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή;
Μπανγκοκ είσαι τύπε?
Γιατί ζορίζεσαι? Πρόσεξε μη πάθεις κανένα έμφραγμα
Αν σε χαλάει να δώσεις πληροφορίες βούλωσε το κι άσε κανέναν άλλο να απαντήσει.
Αν πάλι σε χαλάνε οι ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος εδώ μέσα ξεγράψου και μη μας σπας τα αρχιδια

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.522
Πόντοι
206
Μπανγκοκ είσαι τύπε?
Γιατί ζορίζεσαι? Πρόσεξε μη πάθεις κανένα έμφραγμα
Αν σε χαλάει να δώσεις πληροφορίες βούλωσε το κι άσε κανέναν άλλο να απαντήσει.
Αν πάλι σε χαλάνε οι ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος εδώ μέσα ξεγράψου και μη μας σπας τα αρχιδια
Τα βούλωσε το στους φίλους σου και λοιπούς γνωστούς.
Εσένα περίμενα να μου πεις αν θα γράψω ξανά στο θέμα της Ταϊλάνδης ή όχι ρε ζαβο.
Και θυμήθηκα ποιος πουθενας είσαι.
Που έλεγες ότι έχεις πάει Ασία 20 φορές και ντρεποσουν να πεις μηδέν Ταυλανδη, ενώ το έπαιζες ιστορία.

Πληροφορίες δίνω εδώ και πολύ καιρό εδώ μέσα, εσύ ρωτάς χαζομάρες. Έχει διαφορά, αλλά θέλει μυαλό για να το καταλάβεις.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
551
Πόντοι
301
Τα βούλωσε το στους φίλους σου και λοιπούς γνωστούς.
Εσένα περίμενα να μου πεις αν θα γράψω ξανά στο θέμα της Ταϊλάνδης ή όχι ρε ζαβο.
Και θυμήθηκα ποιος πουθενας είσαι.
Που έλεγες ότι έχεις πάει Ασία 20 φορές και ντρεποσουν να πεις μηδέν Ταυλανδη, ενώ το έπαιζες ιστορία.

Πληροφορίες δίνω εδώ και πολύ καιρό εδώ μέσα, εσύ ρωτάς χαζομάρες. Έχει διαφορά, αλλά θέλει μυαλό για να το καταλάβεις.
Ρε κουνά το κεφάλι σου να δεις ανακατέψεις τα σκατά που έχεις μέσα
Να ντραπώ τι? Σε έχει φάει η μαλάκια και γράφεις ότι να ναι πραγματικά
Πόσο βλάκα σε έκανε η μάνα σου ρε τύπε το τερμάτισες

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
253
Πόντοι
21
Μην μαλώνετε, ρε παιδιά. Οποίος έχει απορίες και ρωτάει καλο-προαίρετα, λογικά θα λάβει απαντήσεις.

Έχετε κατά νου ότι αλλάζει η είσοδος στην χώρα και πλέον υποχρεούνται όλοι να έχουν έτοιμη προ ημερών (2-3 ημέρες πριν την άφιξη στην χώρα) την ψηφιακή τους κάρτα. Την συμπληρώνουμε εύκολα online με τα στοιχεία μας, τα οποία ίσως ζητηθούν ΚΑΙ στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξη (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό εφαρμογής).

Τίθεται σε πλήρη ισχύ το νέο αυτό μέτρο την Πρωτομαγιά που έρχεται.

Thailand’s New Digital Arrival Card Mandatory For Foreign Arrivals From May 1, 2025​

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.229
Πόντοι
1.106
Μην μαλώνετε, ρε παιδιά. Οποίος έχει απορίες και ρωτάει καλο-προαίρετα, λογικά θα λάβει απαντήσεις.

Έχετε κατά νου ότι αλλάζει η είσοδος στην χώρα και πλέον υποχρεούνται όλοι να έχουν έτοιμη προ ημερών (2-3 ημέρες πριν την άφιξη στην χώρα) την ψηφιακή τους κάρτα. Την συμπληρώνουμε εύκολα online με τα στοιχεία μας, τα οποία ίσως ζητηθούν ΚΑΙ στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξη (τουλάχιστον τον πρώτο καιρό εφαρμογής).

Τίθεται σε πλήρη ισχύ το νέο αυτό μέτρο την Πρωτομαγιά που έρχεται.

Thailand’s New Digital Arrival Card Mandatory For Foreign Arrivals From May 1, 2025​

Kαι λογικα θα ζητησουν και εισιτήριο επιστροφής

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.295
Πόντοι
7.195
Για δωσσε για Φιλιπινεζες , νομιζω οτι πιο υποκαταστατο για Ταιλανδες . Πλην Μανιλας με την πολυκοσμια και αφορητη κινηση ποια πολη ενδεικνυται για σεξοτουρισμο πρεσβυτερων ; 60 ετων δηλ και το ζητουμενο ειναι να ικανοποιηθει και το πανω κεφαλι , πχ επιθυμητο ειναι η συνοδος - συντροφος για λιγες ημερες καθ οτι η τεστοστερονη δεν φτανει για πολλα . Βεβαια και το 25χρονο μωρο θα τιμηθει. Στις μιλφ - 35αρες , οι ταριφες πεφτουν δραματικα ; Μιλαω σχετικα καλα και τα Ισπανικα , θα βοηθησουν στις επαφες ; ( Ο καθολικισμος απο τους Ισπανους αποικιοκρατες εφτασε εκει ) . Το γκομενιλικι - γαμπριλικι απο 60 χρονο μη υπερβαρο , εμφανισιμο σχετικα , με αοριστες "υποσχεσεις" - βλεψεις μακροχρονιας σχεσης - γαμου θα φτουρησει για πολυ οικονομικο σεξ , με παροχες δωρακια , φαγητο , διασκεδαση ; Πολυ χονδρικα μπορουμε να πουμε οτι οι Φιλιππινες και δη η πρωτευουσα μοιαζει με βορεια επαρχιακη πολη της Ταιλανδης σε τιμες και επιπεδο σεξοτουριστικων υπηρεσιων ;
Easy easy.
Στα περισσότερα δεν μπορώ να απαντήσω, είπα ότι τώρα ήρθα δεν είμαι έμπειρος. Οι πρώτες μου μέρες είναι και μαθαίνω.

Κάτι ψιλοδιαβαζα εδώ. Ότι όλες εδώ μόλις δουν ξένο, καβλωνουν και τρέχουν και ανοίγουν το μουνι τους τζάμπα. Αυτό δεν ισχύει καθόλου λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι ταμπού να πουν ότι είναι τανες... Και εμένα πολλές μου υπόσχονταν τα πάντα. Άλλη μου έγραψε δεν θέλω λεφτά, φτάνει που θα συναντηθούμε κτλ κτλ... Όταν τους λες στο τέλος έλα να συναντηθούμε ζητάνε κανονικά λεφτά όλες. Μέχρι τώρα ξεπετες όσες συνάντησα. Πολύ πιο πονηρές από ταυλανδες. Γαμιουνται κανονικά, από θέμα χρόνου έχει ξεπετα...

Τώρα το γυρισα σε ερωμένη διακοπών. Δλδ μιλούσαμε με ένα ωραίο κοριτσάκι πολλές μέρες πριν να πάω. Και τώρα είμαστε μαζί όλη μέρα. Ότι φάμε και ότι πιούμε δλδ φυσιολογικά πράγματα... Και κάνα δωράκι από mall κτλ... Όμορφα περνάμε αυτό έχει σημασία.

Οι Φιλιππίνες δεν είναι ταυλανδη λοιπόν σε καμία περίπτωση... Τη Μανίλα δεν μπορώ να τη συγκρίνω με Μπανγκόκ φυσικά... Ούτε με επαρχίες, μεγαλούπολη είναι. Αλλά είναι τελείως άχρωμη και άγευστη. Μέχρι τώρα ότι εχώ δει βεβαια... Θα πάω και poblacion να δω περισσότερα για νυχτερινή ζωή.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
551
Πόντοι
301
Easy easy.
Στα περισσότερα δεν μπορώ να απαντήσω, είπα ότι τώρα ήρθα δεν είμαι έμπειρος. Οι πρώτες μου μέρες είναι και μαθαίνω.

Κάτι ψιλοδιαβαζα εδώ. Ότι όλες εδώ μόλις δουν ξένο, καβλωνουν και τρέχουν και ανοίγουν το μουνι τους τζάμπα. Αυτό δεν ισχύει καθόλου λοιπόν. Δεν ξέρω αν είναι ταμπού να πουν ότι είναι τανες... Και εμένα πολλές μου υπόσχονταν τα πάντα. Άλλη μου έγραψε δεν θέλω λεφτά, φτάνει που θα συναντηθούμε κτλ κτλ... Όταν τους λες στο τέλος έλα να συναντηθούμε ζητάνε κανονικά λεφτά όλες. Μέχρι τώρα ξεπετες όσες συνάντησα. Πολύ πιο πονηρές από ταυλανδες. Γαμιουνται κανονικά, από θέμα χρόνου έχει ξεπετα...

Τώρα το γυρισα σε ερωμένη διακοπών. Δλδ μιλούσαμε με ένα ωραίο κοριτσάκι πολλές μέρες πριν να πάω. Και τώρα είμαστε μαζί όλη μέρα. Ότι φάμε και ότι πιούμε δλδ φυσιολογικά πράγματα... Και κάνα δωράκι από mall κτλ... Όμορφα περνάμε αυτό έχει σημασία.

Οι Φιλιππίνες δεν είναι ταυλανδη λοιπόν σε καμία περίπτωση... Τη Μανίλα δεν μπορώ να τη συγκρίνω με Μπανγκόκ φυσικά... Ούτε με επαρχίες, μεγαλούπολη είναι. Αλλά είναι τελείως άχρωμη και άγευστη. Μέχρι τώρα ότι εχώ δει βεβαια... Θα πάω και poblacion να δω περισσότερα για νυχτερινή ζωή.
που μένεις φίλε?

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Για τον ρολο της "Μαμασάν" στα "agogo" clubs σε Παταγια και πρωτευουσα , θα μπορουσε να μας κατατοπισει ενας ειδημων ;
@ Ακορεστος βασει του "Τώρα το γυρισα σε ερωμένη διακοπών. Δλδ μιλούσαμε με ένα ωραίο κοριτσάκι πολλές μέρες πριν να πάω. Και τώρα είμαστε μαζί όλη μέρα."
: Εδω μεσα εχει αφησει "εποχη" ο LYST (Love you Short time ) ωρα του καλη , εχει χαθει , εχω χασει επεισοδια .
Τουτεστιν καλο ειναι να μην δεθεις - δοθεις συναισθηματικα με ρισκο να πικραθεις πολυ στην πορεια . Οι εμπειροι εδω προτεινουν συχνοτατη αλλαγη κορασιδων .
Να περνας καλα , πολυ χρησιμες οι αναρτησεις σου για τα τρεχοντα , συνεχισε . Εχω την εντυπωση πως εχουν αλλαξει τα παντα , περα απο τις ταριφες και την οικονομικη δυσπραγια των
Ελληνων σεξοτουριστων . Το διαδικτυο αλλαξε τον κοσμο , τα κοριτσια τα βλεπουν ολα και στην πιο απομακρυσμενη επαρχια και πορευονται αναλογως .

Τελευταία τροποποίηση:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.075
Πόντοι
1.446
Μάλλον η Ταιλανδη θα περιμένει για φετος ...

Εκτός και αν έχουμε κανένα μπουρδελιαρη πολεοδομο-μηχανικό
να κάνει μια τσάρκα από τα ξενοδοχεία και να τα μαρκάρει ...

Και τώρα συναγωνιστές που πάμε...?

Βιετνάμ - Είναι πανέμορφες ...
Φιλλιπινες - Δοτικες αλλά τίποτα ιδιαίτερο ...
Ιαπωνία - Πανάκριβη αλλά γουσταρω τις σχιστοματες ...

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.229
Πόντοι
1.106
Ημερα ελευθερίας, ημερα ισοπεδωσης ασιατικων νομισμάτων, τα γαμησε ολα ο Προεδρος

Screenshot_2025_0403_105914.png

Αμα περάσει τα 40 καντε αποθεμα και για το επομενο ταξίδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom