Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
μανίλα λες? για cebu έχω ακούσει καλά λόγια
Και Σεμπου ωραία είναι παρόμοια φάση αλλά σε πολύ μικρότερο.
Μανιλα 20 εκατομυρία Σεμπου 2, κάνε σύγκριση τώρα.
Οι Σεμπουάνες για μένα από τις ποιο καβλιάρες γκόμενες εβερ μαζί με τις μουσουλμάνες από το Μιντανάο!
Ειδικά με τις τελευταίες έχω τις ποιο απίστευτες εμπειρίας της ζωής μου, μιλάμε για απίστευτα πράγματα ειλικρινά!

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
thaifriendly 2 στις 3 είναι scammers στο ξεκινάνε φιλικά και στο τέλος σου λένε ότι δουλεύουν ευρωπη σε κάποιον συγγενή και να σε βοηθήσουν στα κρυπτο
Και στο pinalove το ίδιο συμβαίνει, αρκεί να έχεις την ικανότητα να τους καταλαβαίνεις, υπάρχουν τρόποι να ξεσκαρταρεις ώστε να μην χάνεις το χρόνο σου

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206
καμία 20αρια
τύπε
άρα την έχω μεγαλύτερη... την εμπειρία?
Άρα τι καμία 20ρια γράφεις;
Γράψε μηδέν για Ταυλανδη και άσε τα σαπια.
Και διάβασε και κανένα ποστ μπας και ξεστραβωθεις γιατί αλλιώς δεν θα πετούσες τόσες κουτσανες.
Κάποιοι γράφουμε συμβουλές εδώ και μήνες και πετάχτηκες να ρωτήσεις αν έχουμε πάει κιόλας.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Boracay για 3 4 μερες καλα ειναι, περισσοτερο δε νομιζω. Πολυ μικρο νησακι, ενα δρομο εχει και μια παραλια (πολυ ωραια αλλα μια).
Υπερεκτιμημενο και ακριβο, φαγητο κι εκει χαλια.
Ξενοδοχεια χάλια εκτός αν τα σκάσεις χοντρά, ρωσιδες και γενικα μουναρες (και φιλιππινεζες) ακριβες. Για μια φορα αξιζει.
Γενικά η χώρα έχει πολλά όμορφα μέρη να δεις και να αραξεις ανάλογα και τι ψάχνεις φυσικά.
Για γαμησι Μανίλα χωρίς σύγκριση, για μένα μακράν η καλύτερη πόλη στον κόσμο με διαφορά.
Έχει κίνηση όπως λες, δεν έχει μετρό, έχει όμως πολύ χλυδατες περιοχές που μπορείς να νοικιάσεις σε ουρανοξύστη πολύ χλιδάτο, φάση μανχαταν πολύ φτηνό δωμάτιο.
Κλαμπάκια και κλαμπαρες γεμάτο φοιτήτριες που τις φορτώνεις πραγματικά για πλάκα!
Μπορείς να φανταστείς την αίσθηση να βρίσκεσαι σε ένα κλαμπ ρουτφοπ γεμάτο 20χρονα πιπίνια και να είσαι ο μόνος ξένος και να σε κοιτάνε σα ξερολούκουμο? Μόνο εκεί!
Προσωπικά το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι οι γκόμενες γουστάρουν τόσο πολύ ξένη πουτσα που σου γίνονται αμέσως κολυτσιδες και μια μουναρα φοιτήτρια 19χρ την επόμενη μέρα ψάχνεις να βρεις τρόπους να τη ξεφορτωθείς γιατί απλαλ έχεις άπειρες επιλογές!
Νομίζω ότι αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες καλύτερα να τα πούμε στο σχετικό νήμα ώστε να μην κουράζουμε και όσους ψάχνουν για Ταυλανδη
Ή στείλτε μου μνμ
Υπάρχει νήμα για Φιλιππίνες που να γράφει κάποιος;

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
581
Πόντοι
81
thaifriendly 2 στις 3 είναι scammers στο ξεκινάνε φιλικά και στο τέλος σου λένε ότι δουλεύουν ευρωπη σε κάποιον συγγενή και να σε βοηθήσουν στα κρυπτο
Ποτέ δε μου έτυχε στην Ταϊλάνδη αυτό.

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
280
Και Σεμπου ωραία είναι παρόμοια φάση αλλά σε πολύ μικρότερο.
Μανιλα 20 εκατομυρία Σεμπου 2, κάνε σύγκριση τώρα.
Οι Σεμπουάνες για μένα από τις ποιο καβλιάρες γκόμενες εβερ μαζί με τις μουσουλμάνες από το Μιντανάο!
Ειδικά με τις τελευταίες έχω τις ποιο απίστευτες εμπειρίας της ζωής μου, μιλάμε για απίστευτα πράγματα ειλικρινά!
Ετσι αυτα ειναι τα ωραία, για πες κανένα σκηνικό από Μινταναο, όπως και να εχει προσωπικά προτιμώ λίγες και καλές, παρά πολλές ξενέρωτες που όπως λες, τελικά θες να ξεφορτωθείς και δεν μπορείς

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
280

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
1
στο search δεν βρήκα κάτι ειδικά για Φιλιππίνες. BTW το nickname σου, από που βγαίνει εάν δεν γίνομαι αδιάκριτος?
Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση το nickname, ότι σκέφτηκα έβαλα

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
1
Πιστεύω να γράφουμε εδώ καμιά ενημέρωση για Φιλιππίνες και Ασία δεν είναι κακό, έτσι κι αλλιώς όσοι ασχολούμαστε με Ταιλάνδοι συνήθως θέλουμε να πάμε και στις άλλες κοντινές χώρες. Η Μανίλα έχει κάτι παρόμοιο με Sukhumvit;

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
Πιστεύω να γράφουμε εδώ καμιά ενημέρωση για Φιλιππίνες και Ασία δεν είναι κακό, έτσι κι αλλιώς όσοι ασχολούμαστε με Ταιλάνδοι συνήθως θέλουμε να πάμε και στις άλλες κοντινές χώρες. Η Μανίλα έχει κάτι παρόμοιο με Sukhumvit;
burgos makati

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
Άρα τι καμία 20ρια γράφεις;
Γράψε μηδέν για Ταυλανδη και άσε τα σαπια.
Και διάβασε και κανένα ποστ μπας και ξεστραβωθεις γιατί αλλιώς δεν θα πετούσες τόσες κουτσανες.
Κάποιοι γράφουμε συμβουλές εδώ και μήνες και πετάχτηκες να ρωτήσεις αν έχουμε πάει κιόλας.
ρε πάρε καμία καρτέλα ζαναξ καλό θα σου κάνει
για Ασία δε ρώτησες?
όπου και να πας άμα είσαι γίδι χόρτα θα μασάς

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.328
Πόντοι
1.106
έχεις εμπειρία φίλε ή απλά γράφεις για να περνάει η ώρα σου?
προσωπικά έχω δει απίστευτα βυζια στην Ασία
βέβαια όχι μαστάρια 5 κιλά το ένα αν το εννοείς με αυτή την έννοια αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω σε μια 20χρονη
H γνωστη Ailyn του Boracay

Κατα τα λεγόμενα ενός τυπου, την πήρε το 2016 προσφέροντας τις 30.000 πέσος για 15 μερες, πόσο που υστερα το θεώρησε υπερβολικο.
Αργότερα δεν το μετάνιωσε καθολου καθότι η συνολική εμπειρια κατα την εκτίμηση του αξιζε μεχρι και την τελευταία δεκάρα
post-13547-0-79789700-1456314897_thumb.jpg

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
H γνωστη Ailyn του Boracay

Κατα τα λεγόμενα ενός τυπου, την πήρε το 2016 προσφέροντας τις 30.000 πέσος για 15 μερες, πόσο που υστερα το θεώρησε υπερβολικο.
Αργότερα δεν το μετάνιωσε καθολου καθότι η συνολική εμπειρια κατα την εκτίμηση του αξιζε μεχρι και την τελευταία δεκάρα
post-13547-0-79789700-1456314897_thumb.jpg
500 ευρώ για 30αρα φεύγα Φιλιππινέζα πριν 10 χρόνια είναι σαν να ακουμπάς τα αρχίδια σου επάνω στο τραπέζι και να τα βαράς με σφυρί...
το μεγαλύτερο πόσο που έχω δώσει ήταν σε 20χρονη ινφλουενσερ μουναρα όμως 5κ για ένα βράδυ.
περισσότερο δεν με ενδιέφερε να τις κρατήσω, δεν έχουν κάτι να δώσουν εκτός από 5 γαμησια όσο μουναρες και να είναι.
αυτή προσωπικά αν την έπαιρνα ή θα ήμουν τύφλα στα ξύδια ή δεν θα την πλήρωνα
φιλικά

• Χαχα
Αντιδράσεις: The1

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.328
Πόντοι
1.106
500 ευρώ για 30αρα φεύγα Φιλιππινέζα πριν 10 χρόνια είναι σαν να ακουμπάς τα αρχίδια σου επάνω στο τραπέζι και να τα βαράς με σφυρί...
το μεγαλύτερο πόσο που έχω δώσει ήταν σε 20χρονη ινφλουενσερ μουναρα όμως 5κ για ένα βράδυ.
περισσότερο δεν με ενδιέφερε να τις κρατήσω, δεν έχουν κάτι να δώσουν εκτός από 5 γαμησια όσο μουναρες και να είναι.
αυτή προσωπικά αν την έπαιρνα ή θα ήμουν τύφλα στα ξύδια ή δεν θα την πλήρωνα
φιλικά
Tυπε δυστυχώς υπαρχουν πολλοί (νεο)πλουτοι που δεν λογαριαζουν Χριστο. Αφήνουν λογαριασμούς 10-12κ μπατ στα μπαρ πριν ψωνίσουν γκομενα. Τι ν ασχοληθούν με ευρωπέους και ελληνες. Εμείς ήμαστε μια κλάση πανω μόνο απο τους ινδους

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
255
Πόντοι
21
Μας τα πρήξατε με τις χοντρο-μ@νες τις Φιλιππινέζες ( :2funny: ) ρε τύποι, λίγο έλεος δηλαδή, τρεις σελίδες συνεχόμενα για την Μανίλα και κάτι ώριμες γριες πινέζες ( :tooth: ) , μπουχτήσαμε, γράψ'τε τα σε διπλανό topic στο φινάλε :coffee:

Χαβαλέ κάνω, αλλά ηρεμήστε λιγάκι με τις συνεχόμενες αναφορές στις Φιλιππίνες (κι εσείς κι εμείς χαχαχα)

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.126
Πόντοι
206
Η Ινδία λέει τίποτα; Έχει πάει κανείς;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206
Η Ινδία λέει τίποτα; Έχει πάει κανείς;
Πήγα Σρι Λάνκα, σου κάνει;
Άσχημες εντελώς οι Ινδες και Σριλανκεζες με χάλια δέρμα και χάλια σώμα.
Και μη βγει κανένας έξυπνος να πει ότι είδε ωραίες ινδες σε ταινίες.
Αυτές είναι μια στο εκατομμύριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom