Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.735
Πόντοι
19.795
ευχαριστώ πολύ κατατοπιστικός
περιοχή ανάμεσα σε 4 και 22 κάτω από νάνα είναι καλά?
εννοώ τα γυρνάς σχεδόν όλα με τα πόδια?
4 με 21. Το 22 αν και ακουγεται κοντα στο 21 ειναι καμμια 800ρια μετρα μακρυα, 22 και 24 δεν εχει φρι-λεινσερς εχουν πολλα μασσατζιδικα με μπουμ-μπουμ.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
572
Πόντοι
301
4 με 21. Το 22 αν και ακουγεται κοντα στο 21 ειναι καμμια 800ρια μετρα μακρυα, 22 και 24 δεν εχει φρι-λεινσερς εχουν πολλα μασσατζιδικα με μπουμ-μπουμ.
ωραιος
που βρίσκω πιο εύκολα φριλανσερς? φαντάζομαι αυτές έξω από τα μαγαζιά θα βαράνε περισσότερο...?
έχω ακούσει κάτι για περιοχές όπου απευθύνονται περισσότερο σε Ασιάτες με καλύτερες τιμές και λευκότερες κοπελες
ισχύει ή ράδιο αρβύλα?

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
486
Πόντοι
21
ωραιος
που βρίσκω πιο εύκολα φριλανσερς? φαντάζομαι αυτές έξω από τα μαγαζιά θα βαράνε περισσότερο...?
έχω ακούσει κάτι για περιοχές όπου απευθύνονται περισσότερο σε Ασιάτες με καλύτερες τιμές και λευκότερες κοπελες
ισχύει ή ράδιο αρβύλα?
Βρο με τις παραπανω απαντησεις που ελαβες, σκεφτςσ; ι ακομα να πας +?
Οφφ εμτελως δειχνει η φαση μς το συμπάθιο

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
572
Πόντοι
301
Βρο με τις παραπανω απαντησεις που ελαβες, σκεφτςσ; ι ακομα να πας +?
Οφφ εμτελως δειχνει η φαση μς το συμπάθιο
δεν το σκέφτομαι έχω ήδη αποφασίσει απλά ψάχνω για πληροφορίες που θα με διευκολύνουν όσο θα είμαι εκεί
που το βρίσκεις το οφ?

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
486
Πόντοι
21
δεν το σκέφτομαι έχω ήδη αποφασίσει απλά ψάχνω για πληροφορίες που θα με διευκολύνουν όσο θα είμαι εκεί
που το βρίσκεις το οφ?
Το οφ ειναι οτι οι γυναικες δεννλεν μια γενικά, κωλος βυζι απουσιάζουν, ακριβεια βλςπω κατο για 3500 και 4000 μπατ την ωρα διαβαζω ειναι κ πολυ μακρια
Στην θεση σου θα πήγαινα παλι φιλιπινες για τις οποιες εχω διαβασει τα καλύτερα για γκομενες και τιμές γενικα
Θαλεγα για Βιετναμ. Αλλα. Εχω φιλους πηγαν 2 φορες καο πιασαν τα παπαρια τους καο τις δυο...

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
572
Πόντοι
301
Το οφ ειναι οτι οι γυναικες δεννλεν μια γενικά, κωλος βυζι απουσιάζουν, ακριβεια βλςπω κατο για 3500 και 4000 μπατ την ωρα διαβαζω ειναι κ πολυ μακρια
Στην θεση σου θα πήγαινα παλι φιλιπινες για τις οποιες εχω διαβασει τα καλύτερα για γκομενες καο τιμές
εγώ πάλι έχω ακούσει ότι από βυζι πάνε καλά...
φιλιππινες έχω πάει πολλές φορές τις έχω βαρεθεί αν και είναι οι πιο εύκολες γκόμενες του κόσμου για μένα μιας χρήσης πραγματικά
εκεί γαμάς πραγματικά τσάμπα. ζήτημα να έχω πληρώσει 5 στις 100 γκόμενες επειδή ήταν αστέρια
εννοείται πως στις φρι πληρώνεις ταξί και φαγητό αλλά μέχρι εκεί
αν με ένα 60αρι βρίσκεις ωραίες πιτσιρίκες ασιατισες που να γαμιουνται καλά και να είναι δοτικές για μένα δεν είναι οφ
δε πάω και για γάμο... φιλικά πάντα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.735
Πόντοι
19.795
ωραιος
ισχύει ή ράδιο αρβύλα?
Soi 4 και σε ολη τη Σουκχουμβιτ απο σοι 3 εως σοι 21. Προσοχη στη Σουκχουμβιτ μετα τις 12 το βραδι πολλα λειντι-μποις, καλυτερα να ρωτας αν ειναι λειντι η, λειντι μποι, 99,9% λενε την αληθεια.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
572
Πόντοι
301
Soi 4 και σε ολη τη Σουκχουμβιτ απο σοι 3 εως σοι 21. Προσοχη στη Σουκχουμβιτ μετα τις 12 το βραδι πολλα λειντι-μποις, καλυτερα να ρωτας αν ειναι λειντι η, λειντι μποι, 99,9% λενε την αληθεια.
τόσο εύκολο είναι να μπερδευτείς στην ταιλανδη?! φιλιππινες κάνουν μπαμ τα λειντι μποιζ

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
486
Πόντοι
21
φιλιππινες έχω πάει πολλές φορές τις έχω βαρεθεί αν και είναι οι πιο εύκολες γκόμενες του κόσμου για μένα μιας χρήσης πραγματικά
εκεί γαμάς πραγματικά τσάμπα. ζήτημα να έχω πληρώσει 5 στις 100 γκόμενες επειδή ήταν αστέρια
αν με ένα 60αρι βρίσκεις ωραίες πιτσιρίκες ασιατισες που να γαμιουνται καλά και να είναι δοτικές για μένα δεν είναι οφ
Μολις επιβεβαιωσες τις φήμες περι Φιλιππίνες σαν ΜΟΝΑΔΙΚΌ προορισμό
Θενκς

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
741
Πόντοι
81
Αν θες σεξοτουρισμό κυρίως, η πόλη είναι η παττάγια και όχι η bkk.

dhyryufsg6

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας. Χρειάζομαι
e-visa για να εισέλθω στη χώρα (σκοπός αμιγώς τουρισμός ή απλά συμπληρώνω χαρτάκι στο αεροπλάνο)? Δεν είδα κάτι στο site της Πρεσβείας τους, το tdac αρχίζει από Μάιο
(και αν... έχουν IT προβλήματα). Πετάω από Φιλιππίνες, όχι από Ελλάδα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.735
Πόντοι
19.795
τόσο εύκολο είναι να μπερδευτείς στην ταιλανδη?! φιλιππινες κάνουν μπαμ τα λειντι μποιζ
Aν εχεις μαθει να τα ξεχωριζεις στις Φιλιππινες, νομιζω δεν θα εχεις προβλημα ουτε στην Ταιλανδη. Πολλοι ομως πρωταρηδες μπερδευονται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
80.936
Πόντοι
12.756
Aν εχεις μαθει να τα ξεχωριζεις στις Φιλιππινες, νομιζω δεν θα εχεις προβλημα ουτε στην Ταιλανδη. Πολλοι ομως πρωταρηδες μπερδευονται.

Πόσες εφαγες παπουλη μου μεχρι να γινεις εξπερ ; :confused::confused::confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.365
Πόντοι
3.556
Τώρα τελευταία λένε ότι είναι λειντι ακόμα και αν έχουν ψεύτικο μουνι

Όποτε ρωτάς αν ήταν πάντα λειντι

Γνωστός μου πήγε να την πάθει και τον έσωσε ο ρεσεψιόνιστ

Sisfun

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
3
Like
93
Πόντοι
0
ενημερωνω μετα απο 8 μερες στην pattaya , στο αεροδρομιο ολες κοντες και μελαχροινες και αδυνατες παραδεισος δηλαδη, βρηκαμε ξενοδοχειο μ 3αστερο με 24 ευρο το δικλινο, πισινες κτλ. λοιπον το παιχνιδι γινεται στην walking street το βραδυ, εχειπολλα κλαμπ με απειρα μουνακια ελαχιστους αντρες και ειναι δυσκολο να επιλεξεις γιατι ειναι ολα ωραια, εκει ψωνιζονται ολα αλλα αμα δε σε γουσταρει δεν ερχεται μαζι σου, ενα χαμογελο αρκει για το πλησιασμα, αν πατε να θυμασται οτι πρεπαι να χαμογελατε, εκει γελουν ολοι, ειναι ολα περιποιημενα αψογα και κοντα, σχιστα ματακια φουσκωτα χειλακια, και μερικα εχουν και βυζακι μεγαλουτσικο για το μεγεθος τους, απο 20 ως 30 ευρο το πολυ τις παιρνεις στο δωματιο γαμας οσο θες και αν εισαι λιγο καλος μαζι της και γουσταρεις την κρατας ολη μερα, την ταιζεις τρωνε ελαχιστα λιγο ρυζι και βλαστους ολα πικαντικα, δεν εχουν ιχνος λιπους πανω τους η κυταριτιδα σταματαει στα συνορα... συνεχιζω γαμιουνται τρελλα σε ολες τις στασεις χυνουν εχουν πολυ μικρα μουνια με απολυτη εφαρμογη, οταν πας να βγεις το κεφαλι φρακαρει στην ακρη, τελεια αισθηση, κ@λο δεν ζητησα, δε μαρεσει, παντως κ@λοτρυπιδα δεν μπορεις καν να τη δεις(φορουσα παντα φακους επαφης} τα κορμακια τους ειναι πολυ μικρα . υπαρχουν και τα a gogo bars ειναι πασαρελα με μπαρα καθετη και το καθε μουνακι χορευει γυμνο, στεγνο παντα και καυλιαρικο, σε ενα που πηγα με μια ταυλανδεζα gfe to dollhousepattaya.com βρηκαμε ενα πιπινι απο την ιδια πολη με τη δικια μου 17 χρονων σκετη καυλα, πανο τρεμανε τα ποδια μου οταν εκατσε διπλα μου και της επιασα τη μεση, poui τη λεγανε, εκει εδινες 10 ευρο στο μαγαζι και 50 στην κοπελα και την επαιρνες για .... κρατηθειτε 24 ωρες, ειχε και μεγαλα μπαρ με μικροτερα μεσα στα οποια ειχε πολλα κοριτσια που φωναζανε να πλησιασεις ολα πολυ καλα, εκει εδινες 7 ευρο στο μαγαζι και 15 στην κοπελα και την επαιρνες, η καλυτερη φαση ηταν ομως τα κλαμπ, χαλαρη αισθησε gfe συνεχιζω...
Ναι αλλά κάτι τα υπόλοιπα έξοδα για να πας εκεί;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.597
Πόντοι
206
Υπάρχει ασιατισα που έχει βυζί;
Θα μας τρελάνεις;
Μόνο σιλικόνη αν βάλουν θα δείξει λίγο μπροστά.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.597
Πόντοι
206
Καλημέρα σας. Χρειάζομαι
e-visa για να εισέλθω στη χώρα (σκοπός αμιγώς τουρισμός ή απλά συμπληρώνω χαρτάκι στο αεροπλάνο)? Δεν είδα κάτι στο site της Πρεσβείας τους, το tdac αρχίζει από Μάιο
(και αν... έχουν IT προβλήματα). Πετάω από Φιλιππίνες, όχι από Ελλάδα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
Σαφώς χρειάζεται;
Το έψαξες καθόλου ή απλά έγραψες εδώ;

Δηλαδή τη σελίδα αυτή δεν την βρήκες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom