Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε newfan..διορθωσε με αν ειμαι λαθος...Αλλα πριν 10 χρονια που πρωτοπηγα..με το 1 ευρω στα 50-51 μπατ..ο βασικος μισθος ηταν 4500 μπατ..Τουλαχιστον τοσο μου ειχαν πει κατι γκομενες που ειχα γνωρισει..Ο κατωτατος μισθος διπλασιαστηκε σχεδον οταν ανεβηκε στην εξουσια η αδερφη του Σινουατρα,η Γινγκλουκ και εφτασε στα επιπεδα του 10χιλιρου..Κανω λαθος?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
μμε μια λεξη για να μην το κουραζομαι εδω μεσα----οι χειροτερη βιοτικα χωρα στην εε δεν ειαι ανωτερα βιοτικα απο την ταυλανδη???human idex of life
δλδ μισθος αγαθα υπηρεσιες μορφωση παιδεια υγεια περοθαλψη υποδομες κλπ
εδω πατε να μου βγαλετε ανωτερη την ταυλανδη απο την ελλαδα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Ρε newfan..διορθωσε με αν ειμαι λαθος...Αλλα πριν 10 χρονια που πρωτοπηγα..με το 1 ευρω στα 50-51 μπατ..ο βασικος μισθος ηταν 4500 μπατ..Τουλαχιστον τοσο μου ειχαν πει κατι γκομενες που ειχα γνωρισει..Ο κατωτατος μισθος διπλασιαστηκε σχεδον οταν ανεβηκε στην εξουσια η αδερφη του Σινουατρα,η Γινγκλουκ και εφτασε στα επιπεδα του 10χιλιρου..Κανω λαθος?

Στις κοπέλες των Μπάρ  και τον GoGo ακόμα τόσος  είναι Πιπίνο μου.
Άλλωστε αυτές δεν περιμένουν να ζήσουν από τον μισθό.
Αμείβονται με bar fee, ποτά, tips  και κρεβατοκάματο από τους πελάτες.

Στην αγορά εργασίας ακόμη  και στην κρίση του 1997 πότε δεν έπεσε κάτω  από τις 8 χιλιάδες, παρ όλη την τότε ανεργία  δεν  κατέβασαν τους μισθούς,  απλώς ανέβασαν κάποιες  κοινωνικές παροχές
Τον καιρό της Yingluck Shinawatra απλώς το ημερομίσθιο στις αγροτικές και οικοδομικές εργασίες ( όπου απασχολούνται  επί το πλείστον αλλοδαποί) ανέβηκε από τα 250 στα 300 μπάτ.
Ο μισθός  από τα 12.000 στα 13.400.
Τα πληρώνω και  άφησε με να γνωρίζω

Όσο για τον κύριο sex volcano.
Αν ενθυμούμαι καλώς  ένα ταξίδι έχει κάνει στην χώρα.
Πως απεκόμισε τόση γνώση   ώστε να είναι κάθετος σε τέτοιο βαθμό στις απόψεις του δεν το γνωρίζω.  
Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι.

Αριθμούς και στοιχεία   παραθέτω,  εάν ενοχλούν πρόβλημα αυτών που ενοχλούνται.

Με τον  μισθό στα 390  ευρώ εδώ, και στα  216 ευρώ  μισθό στην Βουλγαρία όπου ζει.
Με την βενζίνη εκεί  στην Βουλγαρία στο 1 ευρώ  και εδώ στα 69 λεπτά του ευρώ.
Προκύπτει μια διαφορά της τάξεως  του 30% υψηλότερα  η τιμή πώλησης στην Βουλγαρία.
Όταν  ο μισθός στην εν λόγο χώρα, βρίσκεται  45%  χαμηλότερα  σε σχέση με  εδώ.

Απλά μαθηματικά  είναι.

Τα  υπόλοιπα  απλώς  να είχαμε να λέγαμε.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Πριν απο λιγο σε επικοινωνια με κοπελα απο Μπανγκοκ, που δουλευει σε δημοσια υπηρεσια. Εχουν εξαφανιστει τα μαυρα ρουχα, ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι πρεπει να φορανε μαυρα για ενα χρονο και αυτο οχι επειδη τους το επιβαλλουν, αλλα απο αποψη.

Οποιος δεν εχει πάει Ται δεν μπορει να καταλάβει τ δέσιμο είχαν με τον βασιλια τους. Οταν πρωτοπηγα κάτι ειπα σε μια που ειχα παρει στο ξενοδοχείο για το βασιλια τους και παρ ολιγο να την κοπανησει.....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Στις κοπέλες των Μπάρ  και τον GoGo ακόμα τόσος  είναι Πιπίνο μου.
Άλλωστε αυτές δεν περιμένουν να ζήσουν από τον μισθό.
Αμείβονται με bar fee, ποτά, tips  και κρεβατοκάματο από τους πελάτες.

Στην αγορά εργασίας ακόμη  και στην κρίση του 1997 πότε δεν έπεσε κάτω  από τις 8 χιλιάδες, παρ όλη την τότε ανεργία  δεν  κατέβασαν τους μισθούς,  απλώς ανέβασαν κάποιες  κοινωνικές παροχές
Τον καιρό της Yingluck Shinawatra απλώς το ημερομίσθιο στις αγροτικές και οικοδομικές εργασίες ( όπου απασχολούνται  επί το πλείστον αλλοδαποί) ανέβηκε από τα 250 στα 300 μπάτ.
Ο μισθός  από τα 12.000 στα 13.400.
Τα πληρώνω και  άφησε με να γνωρίζω

Όσο για τον κύριο sex volcano.
Αν ενθυμούμαι καλώς  ένα ταξίδι έχει κάνει στην χώρα.
Πως απεκόμισε τόση γνώση   ώστε να είναι κάθετος σε τέτοιο βαθμό στις απόψεις του δεν το γνωρίζω.  
Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι.

Αριθμούς και στοιχεία   παραθέτω,  εάν ενοχλούν πρόβλημα αυτών που ενοχλούνται.

Με τον  μισθό στα 390  ευρώ εδώ, και στα  216 ευρώ  μισθό στην Βουλγαρία όπου ζει.
Με την βενζίνη εκεί  στην Βουλγαρία στο 1 ευρώ  και εδώ στα 69 λεπτά του ευρώ.
Προκύπτει μια διαφορά της τάξεως  του 30% υψηλότερα  η τιμή πώλησης στην Βουλγαρία.
Όταν  ο μισθός στην εν λόγο χώρα, βρίσκεται  45%  χαμηλότερα  σε σχέση με  εδώ.

Απλά μαθηματικά  είναι.

Τα  υπόλοιπα  απλώς  να είχαμε να λέγαμε.
και οι αριθμοι μιλησαν

εδω εινια το κατακεφαλιν εισοδημ της τελευταις τρυπα τυ ζουρνα tης ΕΕ βουλγαριας σε 6500 ετησιο εισοδημα και της ταυλανδης 5000 δολλαρια
καθως καθως και to dev index

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
[redtube]@sex volcano

Η Ταυλ[/redtube]ανδη ειναι μια χωρα με πολυ μεγαλες αντιθεσεις..Υπαρχει μεγαλη διαφορα στο κατα κεφαλην εισοδημα αναμεσα στις αστικες και τις αγροτικες περιοχες.Αυτος ειναι ο λογος που ο μεσος ορος πεφτει τοσο χαμηλα.
Χωρις να το παιζω ειδικος,μιας και η πολυ μικρη εμπειρια που εχω απο τη χωρα περιοριζεται στην επισκεψη κατα βαση μονο "αστικων" περιοχων...Δεν εχω μονο την αισθηση,αλλα ειμαι πεπεισμενος 100%,πως καποιος που ζει και εργαζεται στη Μπανγκοκ..με χρηματικες απολαβες ακομα και του "βασικου" μισθου,εχει πολυ καλυτερο βιωτικο επιπεδο και ποιοτητα ζωης απο καποιον που ζει με τα 480 ευρω του βασικου στην Αθηνα.
Μπορει η Ταυλανδη να υστερει σε τομεις οπως παιδεια,υγεια και γενικα κοινωνικες παροχες,αλλα ο Ταυλανδος με τα 13.000 μπατ,ειναι "βασιλιας" σε σχεση με τον Ελληνα των 480 ευρω.
Αν δε,αφαιρεσεις απο τα 480 ευρω τη ληστρικη φορολογια,ΕΝΦΙΑ,ΦΠΑ 24% (εναντι 7% της Ταυλανδης) και λογης λογης αλλα χαρατσια σε εμμεσους και αμεσους φορους που πληρωνουμε,μη σου πω πως ο Ταυλανδος παιρνει και περισσοτερα στη τσεπη,εχοντας παραλληλα και σαφεστατα χαμηλοτερο κοστος ζωης.

Οταν πρωτοπηγα πριν 10 χρονια,συγκρινα την ποιοτητα ζωης τη δικη μου με των Ταυλανδων και ελεγα απο μεσα μου "Ε ρε να βρεθει κανενα κοριτσακι απο εδω να το ερωτευτω..Θα κανει τη τυχη του..θα το παρω στην Ελλαδα και θα ζει σα βασιλισσα σε σχεση με εδω"...
Πιστεψε με πως τωρα συμβαινει το αντιθετο..Μακαρι να εβρισκα μια Ταυλανδη να με παρει να ζησω στη Ταυλανδη!!!

Οσον αφορα την "υγεια" που προανεφερα,φετος δυστυχως ειχα μια ατυχια και χρειαστηκε να "δοκιμασω" τις ιατρικες υπηρεσιες σε ιδιωτικο νοσοκομειο της Ταυλανδης.Οι τιμες σαφως υψηλες σε σχεση με τους μισθους που παιρνουν εκει,αλλα φτηνοτερα απο εδω..Και βεβαια υπαρχουν ιδιωτικα νοσοκομεια στη Ταυλανδη,που κατι "Ιατρικο κεντρο","Υγεια","Metropolitan" και λοιπα ιδιωτικα θεραπευτηρια στην Ελλαδα ειναι ΑΧΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΒΛΟΙ μπροστα τους.
Εχω δυστυχως επισης την εντυπωση,πως με τις ελλειψεις που υπαρχουν τωρα πια στα Ελληνικα κρατικα νοσοκομεια σε φαρμακα και αναλωσιμα,δεν απεχουν πολυ απο τα αντιστοιχα της Ταυλανδης.Το μονο που μας σωζει ειναι η υψηλη σε σχεση με το μεσο ορο καταρτιση των Ελληνων ιατρων.

Τελος να αναφερω πως στον γενικο ορο "ποιοτητα ζωης",βασικος παραγοντας ειναι και η "περιρρεουσα" ατμοσφαιρα που επικρατει και βιωνεις σαν κατοικος ενος τοπου..Δευτερα..Τριτη..Τεταρτη βραδυ κλπ...κυκλοφορεις στο κεντρο της Μπανγκοκ και βλεπεις παντου ΖΩΗ..Ανθρωπους χαμογελαστους να διασκεδαζουν..Στην Αθηνα αντιστοιχα,εκτος του οτι τις καθημερινες ειναι παντου νεκρα,αυτο που βλεπεις και εισπρατεις ειναι κατηφια,προβληματισμο,λυπημενα προσωπα και αγωνια για την επομενη μερα..

Υ.Γ:Και επειδη σου αρεσει να παραθετεις στοιχεια..Ψαξε και βρες την πανευρωπαικη ερευνα που κατεταξε τους Ελληνες ως ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
:o :o :o :o :o :o
μαλλον εχετε δικαιο !!ισως δεν πηγα στα καταλληλα μερη για να δω την ταυλανδη καλυτερα και να δω το ψιλοτερο βιοτικο επιπεδο απο αλλες ευρωπαικες χωρες

πολυ πιθανον ακομα και οι ταυλανδες να ειναι πολυ ομορφοτερες απο τις ρωσσιδες και πολωνεζες

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Στην περιοχή της Naklua βρίσκεται  για  όσους δεν διαθέτουν το βαλάντιο για  ιδιωτικά, το κρατικό Banglamung Hospital μια ματιά   και σε αυτό θα σε πείσει ότι και τα περισσότερα κρατικά νοσοκομεία βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από αντίστοιχα ελληνικά  και μια και  έχω μικρή  εμπειρία  από ελληνικά νοσοκομεία  αυτό διαπίστωσα  όταν επισκέφτηκα συγγενικό πρόσωπο στο ΚΑΤ.
Αχρείαστα να είναι   αλλά  ακόμη και τα επαρχιακά  νοσοκομεία  όχι μόνο σε πόλεις αλλά και σε  μικρές κωμοπόλεις στο μακρινό και υποβαθμισμένο   Ισσάν.  Όχι σε  πρωτεύουσες νομών αλλά  σε σημεία που εξυπηρετούν απλώς τα γύρω χωριά πολλά  από τα όποια διαθέτουν και κέντρο υγείας βρίσκονται σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση

Αγαπητέ Volcano πίσω από τους αριθμούς βρίσκεται η αλήθεια των αριθμών.
Αναζητήστε την.
Στην χώρα την φιλοσοφίας  του διαλογισμού  και της ρητορικής από την οποία προέρχεστε.
Οι δογματικές αντιλήψεις  σας αδικούν.Επίσης  και η  ειρωνία.
Δυστυχώς ζούσαν και άλλοι άνθρωποι  των ίδιο καιρό η και προγενέστερα από τους  προγόνους μας  σε άλλα  σημεία του πλανήτη και  διέπρεπαν και αυτοί

Η ανάλυση του Πιπίνου βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Η Ταϊλάνδη δεν είναι ούτε τριτοκοσμική χώρα ούτε  ο παράδεισος.
Προσφέρει ένα  πολύ καλό βιοτικό επίπεδο με  ελάχιστο ποσοστό ανεργίας, ασφαλή χώρα με τα όποια προβλήματα της.
Ανάπτυξη   η οποία βασίζεται σε βαριά βιομηχανία, γεωργία  με τεράστια εξαγωγική δύναμη, έναν μεγάλο  τομέα μεταποίησης και υπηρεσιών με   χιλιάδες επενδύσεις ανά έτος .
Με ένα δημόσιο χρέος  της τάξεως  του 25%,  με την Ελλάδα στο 185%, την Βουλγαρία στο 105%, την Σλοβενία στο 112%, την Ουγγαρία  στο 90%.

Andrew19

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
18
Πόντοι
1
Αν το πάρουμε από θέμα ορισμού η Ταιλάνδη είναι χώρα του πρώτου κόσμου, ενώ η Βουλγαρία του δεύτερου. Και οι 2 βέβαια είναι αναπτυσσόμενες χώρες με τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Τώρα από οικονομική άποψη αυτός που παίρνει τον βασικό μισθό στην Ταιλάνδη εκτός Μπανγκόκ και τουριστικές περιοχές ζει απόλυτα αξιοπρεπώς, το οποίο δεν θα το έλεγα ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Βουλγαρία. Σε Μπανγκοκ ζει αξιοπρεπώς, αλλά θα τον φάνε οι άπειρες μετακινήσεις, μια και η εργασία του μπορεί να είναι πολύ μακριά από το σπίτι του (ή εκεί που τον παίρνει η τσέπη του να νοικιάζει). Για την εφορία πάντως, δοκιμάστε να ρωτήσετε καμιά κοπέλα αν έχει ιδέα του τι είναι η φορολογική δήλωση!

Τώρα οι τιμές που πληρώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι σε κάποια πράγματα είναι αρκετά χαμηλότερες από αυτές που πληρώνει ο τουρίστας. Ο μόνιμος δεν θα πάει στο γκογκο να πληρώνει 1500 μπατ μόνο το μαγαζί, εκτός του ότι μπορεί να έχει άνετα μια στο σπίτι του, της οποίας καλύπτει τα έξοδα με περίπου 10000 το μήνα. Τώρα η κοπέλα στον τουρίστα μπορεί να ζητάει όσο θέλει, μπορεί να ρίχνει άδεια να πιάσει γεμάτα, μπορεί να ψάχνει μόνο εκείνον που ξοδεύει λεφτά ή τον νουμπά που δεν ξέρει πόσο πάνε οι τιμές γενικά. Η να είναι η Φερράρι που την πληρώνεις ακριβά σε όλες τις χώρες. Για τον Αμερικάνο τα 4000 (110 δολλάρια περίπου) μπορεί να μην είναι μεγάλο το ποσό, μια και αυτός σκέφτεται το πόσο κάνουν οι αντίστοιχες υπηρεσίες στην Αμερική.

Νοσοκομεία φτιάχτηκαν πάρα πολλά στην Ταιλάνδη τα τελευταία 10 χρόνια. Τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια. Χρέος μεγάλο δεν έχει η Ταιλάνδη, μικρή ανεργία έχει, μεγάλες επενδύσεις σε βιομηχανία έχει, μεγάλη αγροτική παραγωγή έχει, σχετικά ασφαλής χώρα είναι. Μεγάλη κοινωνική ανισότητα υπάρχει, αλλά σταδιακά ένα μέρος του πλούτου άρχισε να κυλάει και προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουνε κοπέλες τα μπαρ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Στην περιοχή της Naklua βρίσκεται  για  όσους δεν διαθέτουν το βαλάντιο για  ιδιωτικά, το κρατικό Banglamung Hospital μια ματιά   και σε αυτό θα σε πείσει ότι και τα περισσότερα κρατικά νοσοκομεία βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από αντίστοιχα ελληνικά  και μια και  έχω μικρή  εμπειρία  από ελληνικά νοσοκομεία  αυτό διαπίστωσα  όταν επισκέφτηκα συγγενικό πρόσωπο στο ΚΑΤ.
Αχρείαστα να είναι   αλλά  ακόμη και τα επαρχιακά  νοσοκομεία  όχι μόνο σε πόλεις αλλά και σε  μικρές κωμοπόλεις στο μακρινό και υποβαθμισμένο   Ισσάν.  Όχι σε  πρωτεύουσες νομών αλλά  σε σημεία που εξυπηρετούν απλώς τα γύρω χωριά πολλά  από τα όποια διαθέτουν και κέντρο υγείας βρίσκονται σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση

Αγαπητέ Volcano πίσω από τους αριθμούς βρίσκεται η αλήθεια των αριθμών.
Αναζητήστε την.
Στην χώρα την φιλοσοφίας  του διαλογισμού  και της ρητορικής από την οποία προέρχεστε.
Οι δογματικές αντιλήψεις  σας αδικούν.Επίσης  και η  ειρωνία.
Δυστυχώς ζούσαν και άλλοι άνθρωποι  των ίδιο καιρό η και προγενέστερα από τους  προγόνους μας  σε άλλα  σημεία του πλανήτη και  διέπρεπαν και αυτοί

Η ανάλυση του Πιπίνου βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Η Ταϊλάνδη δεν είναι ούτε τριτοκοσμική χώρα ούτε  ο παράδεισος.
Προσφέρει ένα  πολύ καλό βιοτικό επίπεδο με  ελάχιστο ποσοστό ανεργίας, ασφαλή χώρα με τα όποια προβλήματα της.
Ανάπτυξη   η οποία βασίζεται σε βαριά βιομηχανία, γεωργία  με τεράστια εξαγωγική δύναμη, έναν μεγάλο  τομέα μεταποίησης και υπηρεσιών με   χιλιάδες επενδύσεις ανά έτος .
Με ένα δημόσιο χρέος  της τάξεως  του 25%,  με την Ελλάδα στο 185%, την Βουλγαρία στο 105%, την Σλοβενία στο 112%, την Ουγγαρία  στο 90%.
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
μαλλον εχετε δικαιο !!ισως δεν πηγα στα καταλληλα μερη για να δω την ταυλανδη καλυτερα και να δω το ψιλοτερο βιοτικο επιπεδο απο αλλες ευρωπαικες χωρες

πολυ πιθανον ακομα και οι ταυλανδες να ειναι πολυ ομορφοτερες απο τις ρωσσιδες και πολωνεζες

kaiη ιαπωνια και το λουξεμβυργο επισης με μεγαλυτερο δημοσ χρεος απο την ταυλανδη κοντα στι 250% αρα η ταυλανδη καλυτερα κ απο την ιαπωνια και το λουξεμβουργο

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Γαμησε μας ρε volcano τωρα....Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια...
Συμφωνω με pipinomaniac,list,newfan σε ολα!!! Τα ειπατε ολα δεν χρειαζεται να του αποδειξετε τπτ παραπανω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.040
Πόντοι
22.266
Γαμησε μας ρε volcano τωρα....Τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια...
Συμφωνω με pipinomaniac,list,newfan σε ολα!!! Τα ειπατε ολα δεν χρειαζεται να του αποδειξετε τπτ παραπανω.
οταν θα φτιαξεις δικο σου σαιτ ττε θα μπορεις απολυταρχικα να διωχνεις προς το παρον φιλοξενησε σε σαιτ που το εχουν αλλη
και υπαρχουν σε αυτο το θρεντ  3οο σελιδες κι βαλε και απορω αν ειναι η ουσια του θεματος οι μισες σελιδες!!για ενημερωση του πληθους και ασφαλως δεν ειμαι εγω που γραφω εδω 3000 σελιδες και παρεκτρεπω το θρεντακι αλλα καποιοι αλλοι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
sex volcano πες τους οτι η Ταυλανδη ειναι μια παμπλουτη χωρα με πανεμορφες γυναικες για να ησυχασουν  :grin:

απο ποτε παντως απεκτησε νταβατζηδες το θρεντ που θα λενε στον καθενα τι να γραφει?
καποιοι που πηγαμε εστω και μια φορα στην χωρα,εχουμε το δικαιωμα να γραφουμε οτι θελουμε...θετικα και αρνητικα φυσικα
τα εχω ξαναγραψει,η χωρα μου αρεσε αλλα οι γυναικες της (πουτανες και μη) ΟΧΙ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Υπενθυμιζω σε μερικους,πως ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα.
Καποιοι λατρευουν την ασιατικη ομορφια και θεωρουν τις ασιατισες τις πιο ομορφες γυναικες στο κοσμο.
Καποιοι αλλοι τις Ρωσσιδες..τις Τσεχες..Τις Πολωνεζες..Τις Βραζιλιανες..και παει λεγοντας..
Ολες οι αποψεις σεβαστες και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Απο την αλλη,θεωρω τραγικο να πηγαινει καποιος σε μια χωρα που ειναι στην αλλη ακρη του κοσμου,για να γαμησει γκομενες που δεν ειναι του γουστου του.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
Υπενθυμιζω σε μερικους,πως ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα γουστα.
Καποιοι λατρευουν την ασιατικη ομορφια και θεωρουν τις ασιατισες τις πιο ομορφες γυναικες στο κοσμο.
Καποιοι αλλοι τις Ρωσσιδες..τις Τσεχες..Τις Πολωνεζες..Τις Βραζιλιανες..και παει λεγοντας..
Ολες οι αποψεις σεβαστες και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Απο την αλλη,θεωρω τραγικο να πηγαινει καποιος σε μια χωρα που ειναι στην αλλη ακρη του κοσμου,για να γαμησει γκομενες που δεν ειναι του γουστου του.
Στο πρωτο συμφωνω,στο δευτερο πρεπει να πας να δεις απο μονος σου τι παιζει...
Προσωπικα δεν βαζω καμμια πιο πανω απο τις ανατολικοευρωπαιες (εμφανιση και συμμετοχη στο σεξ), ξεκινησα με Ουγγαρια πριν 25 χρονια :grin: και τελευταια μενω ημιμονιμα Μολδαβια. Στην Ταυλανδη ημουνα πρωτοχρονια,πηγα ειδα και εγραψα αυτα που εζησα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
Μαλλον δεν πηγες στα καταλληλα μερη, που περιπου κινηθηκες?
Παταγια,πηγαμε τρεις φιλοι για μια βδομαδα. Πηραμε ολοι μαζι στο συνολο καμια 15αρια πουτανες και βγαλαμε τα συμπερασματα μας.
Στο Isomnia club που πηγα εφυγα τρεχοντας,τοσες ασχημες γυναικες σε ενα μαγαζι μαζεμενες ουτε στην Ελλαδα πετυχαινεις...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Για να τελειώνει μια και καλή αυτό το θέμα  όποιου του αρέσει έρχεται εδώ όποιου δεν του αρέσει δεν έρχεται.
Εάν, όπως  σε προσωπικό μήνυμα κάποιος μου είπε, οι γυναίκες εδώ είναι σαν μαϊμούδες, κακώς ήρθε και  κακώς  γάμησε,  εκτός  εάν θεωρεί τον εαυτό του κτηνοβάτη.
Το τι είναι   η χώρα σε σχέση με άλλες  χώρες,  το δείχνουν οι αριθμοί   για όποιον ξέρει να τους διαβάζει. Το γνωρίζει   εκείνος που μένει η έχει μείνει αρκετά διαστήματα εδώ  και σε χώρους μακρά της  λεγόμενης τουριστικής ζώνης.
Δεν  έχω γνώση περί της μουχρίτσας της φυλλοξέρας η άλλων ασθενειών των φυτών.
Οι  Σπουδές μου   είναι γύρω  από τα οικονομικά  και νομικά θέματα με εξειδίκευση τα ναυτιλιακά και αυτά   τα θέματα τα γνωρίζω καλά  όπως γνωρίζω την χώρα και τον τρόπο  ζωής εδώ ζώντας και επιχειρώντας τα  τελευταία 18 χρόνια.
Θα ήταν τραγικό εκ μέρους μου να προσπαθήσω να  εκφέρω γνώμη  η να ασκήσω κριτική  για την ελληνική πολίτικη σκηνή  μετά  από 18 χρόνια απουσίας.
Αντλώντας  γνώση  από μερικές ολοήμερες επισκέψεις μου εκεί, όπως κάνουν κάποιοι για την Ταΐλάνδη.

Νισάφι πιά
Η Παττάγια,  το Σόι καουμπόι, η Νάνα,  δεν είναι ο καθρέπτης  της χώρας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική ζωή εδώ. Μάλλον την παραμορφώνουν.
Ποτέ μου δεν ανέφερα   ότι είμαι βαθύς γνώστης της   νυχτερινής  ζωής εδώ,   μιας  και είμαι πάνω στο δένδρο (μένω εδώ)  και είναι εύκολο να κόψω τους καρπούς  χωρίς ιδιαίτερο   κόπο.

Ρωτήθηκα εμμέσως   το τι μέλει γενέστε  μετά τον θάνατο του βασιλιά.

Για κάποιον που ήρθε μα φορά  και θα  έρθει η δεν θα  ξανάρθει ποτέ λίγο ενδιαφέρει.
Ενδιαφέρει όμως αυτόν που απ την Ελλάδα προγραμματίζει ένα ταξίδι εδώ  και μάλιστα αυτό το διάστημα από το υστέρημα του.
Έχει μεγάλη σημασία γιά αυτόν,  τι θα βρει και τι θα αντιμετωπίσει εδώ.
Το ίδιο ενδιαφέρει  και εκείνους που έρχονται τακτικά.
Γιατί ήδη πολλά έχουν αλλάξει στο θέμα της βίζας,  στις επεκτάσεις  της,  και στην παραμονή εδώ.

Ένας από  αυτούς  του φωτεινούς παντογνώστες τους εδώ, του ενός ταξιδιού,  πριν καιρό   σε προσωπικά  μηνύματα άλλα έγραφε για την χώρα.
Τότε  φυσικά   επιζητούσε την βοήθεια μου  σε εξαγωγές  και την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας  εδώ.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο,   ούτε σε αυτήν την φάση  θα δημοσιεύσω τα  προσωπικά μηνύματά του.
Φυσικά  από ότι καταλαβαίνεται  αυτά τα πράγματα και αυτοί οι παλιμπαιδισμοί,  με έχουν κάνει να αποφεύγω να συναντηθώ με οποιοδήποτε πατριώτη, πλην ελαχίστων παρ όλη την καλή μου διάθεση.
Δεν είμαι αργόσχολος εδώ.
Η ώρα είναι 2 πμ  και ο χρόνος που αφιερώνω  να ενημερώσω  είναι για μένα σημαντικός  για τον λόγο αυτόν   περιμένω   τον σεβασμό κάποιων.
Αντιθέτως πολλές  φορές  η ζήλια;
Η κακία;
Ο φθόνος
Οδηγούν τις σκέψεις  κάποιων σε παραληρήματα κακότητας
Το τελευταίο μήνυμά  μου, πριν από αυτά εδώ για το θέμα του θανάτου του βασιλιά  και την κατάσταση στη χώρα,  ήταν τον περασμένο Αύγουστο.
Δεν γράφω για να  γράψω   όπως κάποιοι έστω και αν ψελλίζουν μα....ιες.
Γράφω  όταν έχω κάτι να πω η  όταν  ρωτηθώ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.706
Πόντοι
19.795
Για να τελειώνει μια και καλή αυτό το θέμα  όποιου του αρέσει έρχεται εδώ όποιου δεν του αρέσει δεν έρχεται.
Εάν, όπως  σε προσωπικό μήνυμα κάποιος μου είπε, οι γυναίκες εδώ είναι σαν μαϊμούδες, κακώς ήρθε και  κακώς  γάμησε,  εκτός  εάν θεωρεί τον εαυτό του κτηνοβάτη.
Το τι είναι   η χώρα σε σχέση με άλλες  χώρες,  το δείχνουν οι αριθμοί   για όποιον ξέρει να τους διαβάζει. Το γνωρίζει   εκείνος που μένει η έχει μείνει   ρκετά διαστήματα εδώ  και σε χώρους μακρά της  λεγόμενης τουριστικής ζώνης.
Δεν  έχω γνώση περί της μουχρίτσας της φυλλοξέρας η άλλων ασθενειών των φυτών.
Οι  Σπουδές μου   είναι γύρω  από τα οικονομικά  και νομικά θέματα με εξειδίκευση τα ναυτιλιακά και αυτά   τα θέματα τα γνωρίζω καλά  όπως γνωρίζω την χώρα και τον τρόπο  ζωής εδώ ζώντας και επιχειρώντας τα  τελευταία 18 χρόνια.
Θα ήταν τραγικό εκ μέρους μου να προσπαθήσω να  εκφέρω γνώμη  η να ασκήσω κριτική  για την ελληνική πολίτικη σκηνή  μετά  από 18 χρόνια απουσίας.
Αντλώντας  γνώση  από μερικές ολοήμερες επισκέψεις μου εκεί, όπως κάνουν κάποιοι για την Ταΐλάνδη.

Νισάφι πιά
Η Παττάγια,  το Σόι καουμπόι, η Νάνα,  δεν είναι ο καθρέπτης  της χώρας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική ζωή εδώ. Μάλλον την παραμορφώνουν.
Ποτέ μου δεν ανέφερα   ότι είμαι βαθύς γνώστης της   νυχτερινής  ζωής εδώ,   μιας  και είμαι πάνω στο δένδρο (μένω εδώ)  και είναι εύκολο να κόψω τους καρπούς  χωρίς ιδιαίτερο   κόπο.

Ρωτήθηκα εμμέσως   το τι μέλει γενέστε  μετά τον θάνατο του βασιλιά.

Για κάποιον που ήρθε μα φορά  και θα  έρθει η δεν θα  ξανάρθει ποτέ λίγο ενδιαφέρει.
Ενδιαφέρει όμως αυτόν που απ την Ελλάδα προγραμματίζει ένα ταξίδι εδώ  και μάλιστα αυτό το διάστημα από το υστέρημα του.
Έχει μεγάλη σημασία γιά αυτόν,  τι θα βρει και τι θα αντιμετωπίσει εδώ.
Το ίδιο ενδιαφέρει  και εκείνους που έρχονται τακτικά.
Γιατί ήδη πολλά έχουν αλλάξει στο θέμα της βίζας,  στις επεκτάσεις  της,  και στην παραμονή εδώ.

Ένας από  αυτούς  του φωτεινούς παντογνώστες τους εδώ, του ενός ταξιδιού,  πριν καιρό   σε προσωπικά  μηνύματα άλλα έγραφε για την χώρα.
Τότε  φυσικά   επιζητούσε την βοήθεια μου  σε εξαγωγές  και την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας  εδώ.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο,   ούτε σε αυτήν την φάση  θα δημοσιεύσω τα  προσωπικά μηνύματά του.
Φυσικά  από ότι καταλαβαίνεται  αυτά τα πράγματα και αυτοί οι παλιμπαιδισμοί,  με έχουν κάνει να αποφεύγω να συναντηθώ με οποιοδήποτε πατριώτη, πλην ελαχίστων παρ όλη την καλή μου διάθεση.
Δεν είμαι αργόσχολος εδώ.
Η ώρα είναι 2 πμ  και ο χρόνος που αφιερώνω  να ενημερώσω  είναι για μένα σημαντικός  για τον λόγο αυτόν   περιμένω   τον σεβασμό κάποιων.
Αντιθέτως πολλές  φορές  η ζήλια;
Η κακία;
Ο φθόνος
Οδηγούν τις σκέψεις  κάποιων σε παραληρήματα κακότητας
Το τελευταίο μήνυμά  μου, πριν από αυτά εδώ για το θέμα του θανάτου του βασιλιά  και την κατάσταση στη χώρα,  ήταν τον περασμένο Αύγουστο.
Δεν γράφω για να  γράψω   όπως κάποιοι έστω και αν ψελλίζουν μα....ιες.
Γράφω  όταν έχω κάτι να πω η  όταν  ρωτηθώ.
χ1000

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Στο πρωτο συμφωνω,στο δευτερο πρεπει να πας να δεις απο μονος σου τι παιζει...
Προσωπικα δεν βαζω καμμια πιο πανω απο τις ανατολικοευρωπαιες (εμφανιση και συμμετοχη στο σεξ), ξεκινησα με Ουγγαρια πριν 25 χρονια :grin: και τελευταια μενω ημιμονιμα Μολδαβια. Στην Ταυλανδη ημουνα πρωτοχρονια,πηγα ειδα και εγραψα αυτα που εζησα.
Δεν αναφερομαι σε αυτους που κανανε ενα ταξιδι,μια καταδρομικη για να δουν τι παιζει και ειπαν οκ,δε ξαναπαω.
Αναφερομαι σε καποιους που παροτι δεν ειναι λατρεις της ασιατικης ομορφιας..πηγαν..δε γουσταραν τις ταυλανδες,αλλα παρολα αυτα συνεχιζουν και πηγαινουν και γκρινιαζουν πως ειναι πατσαβουρες για τα γουστα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom