Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.194
Πόντοι
6.256
Νιουφαν,
Εχεις απολυτο δικιο σε οσα εχεις πει εδω
Αλλα πολυ παραπονιαρης εισαι  ρε φιλε.
Συχνα πυκνα βγαζεις ενα παραπονο, στελνεις μηνυματα εκει που πρεπει αλλα ποτε δεν εχουμε καταλαβει τι εχει γινει πραγματικα, ειμαστε σιγουροι ομως οτι εχεις δικιο.
Φιλικα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Δεν αναφερομαι σε αυτους που κανανε ενα ταξιδι,μια καταδρομικη για να δουν τι παιζει και ειπαν οκ,δε ξαναπαω.
Αναφερομαι σε καποιους που παροτι δεν ειναι λατρεις της ασιατικης ομορφιας..πηγαν..δε γουσταραν τις ταυλανδες,αλλα παρολα αυτα συνεχιζουν και πηγαινουν και γκρινιαζουν πως ειναι πατσαβουρες για τα γουστα τους.
Τοτε εχεις απολυτο δικαιο.
Κοιτα ολοι εχουμε τα κολληματα μας αλλα να ξαναπηγαινεις εκει που δεν σου αρεσε ειναι χασιμο χρονου και χρημτατων. Στο τελευταιο μου ταξιδι Νεα Υορκη πηρα μια λατινα,δεν μου αρεσε και διαβαζοντας αυτα που εγραψε ο sex volcano που πηγε προσφατα Κουβα,εδωσα ακυρο ενω ειχα σκοπο να παω στο νησι. Καλες ειναι λοιπον για καποιους οι πληροφοριες με τα αρνητικα σχολια.
Οποτε τουλαχιστον για μενα πισω ξανα στα ιερα χωματα της ουκρανομολδαβιας...  :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.194
Πόντοι
6.256

Μπουστάκια, στρινγκάκια και διαζύγια
Ένας αμφιλεγόμενος διάδοχος για τον θρόνο της ταιλανδης

Ο πρίγκιπας της Ταϊλάνδης στη φωτογραφία που σαρώνει το Internet X

Ένας 64χρονος αμετανόητος πλέιμποι ανεβαίνει στον θρόνο της Ταϊλάνδης, μετά τον θάνατο του βασιλιά Μπουμιμπόλ Αντουλιαντέι, του μακροβιότερου μονάρχη πάνω στον πλανήτη.
Ο διάδοχος είναι ο γιος του, Μάχα Βαϊραλονγκόρν, περισσότερο γνωστός για τις ενδυματολογικές του ακρότητες, για το σκανδαλώδες παρελθόν του και τους αποτυχημένους γάμους του, παρά για τις ηγετικές του ικανότητες.
Προς επίρρωσιν των παραπάνω, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες φωτογραφία του 64χρονου πρίγκιπα στο αεροδρόμιο του Μονάχου -πριν από λίγους μήνες- να φορά μπουστάκι, χαμηλοκάβαλο στενό τζην παντελόνι και ένα ψεύτικο τατουάζ-μανίκι.
Όπως σημειώνει ο Independent, δεν είναι αβάσιμοι οι φόβοι ότι υπό την ηγεσία του τα πράγματα θα πάνε χειρότερα για την Ταϊλάνδη.
Γεννημένος το 1952 έλαβε μόρφωση σε βρετανικά σχολεία και στη συνέχεια φοίτησε στο Βασιλικό Στρατιωτικό Κολέγιο της Αυστραλίας. Τον τελευταίο καιρό ζει τον περισσότερο χρόνο στην Γερμανία μαζί με μια πρώην αεροσυνοδό των ταϊλανδέζικων αερογραμμών, την οποία -όπως λέει- σκοπεύει να παντρευτεί.
Στην Γερμανία τον βρήκαν τα νέα της επιδείνωσης της υγείας του πατέρα του και από τότε έχει ζητήσει να καθυστερήσει η ενθρόνισή του, για να έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του να πενθήσει.
Ανάμεσα σε άλλες εκκεντρικότητες ο πρίγκιπας έχει δώσει τον τίτλο του πτεράρχου της Βασιλικής Αεροπορίας της Ταϊλάνδης στο σκυλάκι του, τον Φου Φου.
Όταν πέρυσι ο σκύλος πέθανε, ακολουθήθηκε πλήρως το τετραήμερο βουδιστικό τελετουργικό, πριν αποτεφρωθεί σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση.
Εξάλλου, ο Φου Φου είναι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η ταϊλανδέζικη αντιπολίτευση το 2014. Ο άλλος πρωταγωνιστής ήταν η τρίτη σύζυγος του πρίγκιπα, που τάιζε γονατιστή το σκυλί φορώντας μόνο το στρινγκάκι της...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.850
Πόντοι
26.141
καποιοι την διαφωνια για καποια χωρα μεσα σε αυτ το σαητ την κανουν προσωπικη υποθεση κ δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει τον διαφωνω εγω για το αν ο ολυμπιακος ή ο παναθηναικος ειναι καλυτερη ομαδα με τη διαπροσωπικη σχεση????
Οπως ειπε και ο τασος πιο πανω ο καθενας βιωνει την προσωπικη του εμπειρια οπως και το τι βλεπει!!εχω παει ανω απο 25-30 χωρες κ η ταυλανδη ειναι ενας ευχαριστΟς σεξοτουριστικος προορισμος με ασφαλως μετριες γυναικες για τα γουστα μου οπως και η χωρα μου φανηκε με τεραστια ασφαλεια χωρις το παραμικρο προβλημα απο μεριας ασφαλιας καθως και σε θεμα αν εναι τριτοκοσμικης πηρα στοιχεια της wikipedia που την καταασει πιο πισω απο τις χωρες την ΕΕ  καθως και απο θεμα φτωχιας αλλα και νομοθεσιων ασφαλως και ειναι πολυ πιο πισω απο την ευρωπη κ μου εκανε εντυπωση οτι τα μεγαλα σουπερ ματκετ εκει δεν ζηταν haccp-iso απο τους προμηθευτες!!kαθως και ανυπαρκτο tr.qa bankng κατι που η αλβανια το εχει θεσπισει απο το 1999 στο τραπεζικο της συστημα για τις συναλαγες προς τριτες χωρες για εξασφαλιση καλης πληρωμης αλλα τπαντων
υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα αν καποιος διαφωνει κ εκδιδονται σε προσωπικες επιθεσεις- :think: :think:
παντα τοσο μενος σε οποιον εχει τη δικη του γνωμη!!
τι στο διαολο? μερικοι πληρωνονται απο την κυβερνηση της ταυλανδης για προασπιση των συμφερoντων της  ?? :grin: :grin: :grin: :grin:

δεν επιτεθηκα σε κανενα αλλα μερικοι νμμιζουν το σαητ-θρεντ ειναι δικο τους οποτε αν εχουν προσωπικο προβλημα ας στειλουν πμ ;) ή ακομα κ το τηλ μου να του δωσω  :)
  φευγω τωρα διοτι ταξιδευω και μην απασχολω το δικο σας θρεντ-
ληξαν- το θεμα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.194
Πόντοι
6.256
Volcano
Ουτε εσυ επιτεθηκες ουτε σου επιτεθικε κανεις.
Και κανενας σε τρεις χιλιαδες σελιδες δεν μιλησε και ειπε οτι οι ταιλανδεζες ειναι καλλονες, για το πακετο μιλανε ολοι και συνηθως για το gfe.
Καλα να περασεις στο ταξιδι σου
ΥΓ
Μπας και ξαναπας ται και μας ριχνεις σταχτη στα ματια?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Ο list πηγε καμια 20αρια φορες ο νιουφαν μενει 18 χρονια π πιπινο και αυτος αρκετες φορες και εσυ εβγαλες γνωμη με μια φορα που πηγες?
Μην βλεπεπε μονο Νανα πλαζα,walking και patong...
Και αν θελετε να πηδατε ωραια γκομενακια ψαξτε το λιγο απο fb,thaifriendly δειτε τες στο skype καντε μια λιστα με 4-5 γκομενακια και οταν πατε θα ειναι ολα ετοιμα.Να σας κανω μια λιστα με μωρακια που αν παω σκεφτομαι να συναντησω να παθετε ζημια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
καποιοι την διαφωνια για καποια χωρα μεσα σε αυτ το σαητ την κανουν προσωπικη υποθεση κ δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει τον διαφωνω εγω για το αν ο ολυμπιακος ή ο παναθηναικος ειναι καλυτερη ομαδα με τη διαπροσωπικη σχεση????
Οπως ειπε και ο τασος πιο πανω ο καθενας βιωνει την προσωπικη του εμπειρια οπως και το τι βλεπει!!εχω παει ανω απο 25-30 χωρες κ η ταυλανδη ειναι ενας ευχαριστΟς σεξοτουριστικος προορισμος με ασφαλως μετριες γυναικες για τα γουστα μου οπως και η χωρα μου φανηκε με τεραστια ασφαλεια χωρις το παραμικρο προβλημα απο μεριας ασφαλιας καθως και σε θεμα αν εναι τριτοκοσμικης πηρα στοιχεια της wikipedia που την καταασει πιο πισω απο τις χωρες την ΕΕ  καθως και απο θεμα φτωχιας αλλα και νομοθεσιων ασφαλως και ειναι πολυ πιο πισω απο την ευρωπη κ μου εκανε εντυπωση οτι τα μεγαλα σουπερ ματκετ εκει δεν ζηταν haccp-iso απο τους προμηθευτες!!kαθως και ανυπαρκτο tr.qa bankng κατι που η αλβανια το εχει θεσπισει απο το 1999 στο τραπεζικο της συστημα για τις συναλαγες προς τριτες χωρες για εξασφαλιση καλης πληρωμης αλλα τπαντων
υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα αν καποιος διαφωνει κ εκδιδονται σε προσωπικες επιθεσεις- :think: :think:
παντα τοσο μενος σε οποιον εχει τη δικη του γνωμη!!
τι στο διαολο? μερικοι πληρωνονται απο την κυβερνηση της ταυλανδης για προασπιση των συμφερoντων της  ?? :grin: :grin: :grin: :grin:

δεν επιτεθηκα σε κανενα αλλα μερικοι νμμιζουν το σαητ-θρεντ ειναι δικο τους οποτε αν εχουν προσωπικο προβλημα ας στειλουν πμ ;) ή ακομα κ το τηλ μου να του δωσω  :)
   φευγω τωρα διοτι ταξιδευω και μην απασχολω το δικο σας θρεντ-
ληξαν- το θεμα
οι ταυλανδοιιι ειναιιι φιλοιιιι μαςςςς

Συνημμένα

• ΦΤΗΘΥΡΣ.png
    ΦΤΗΘΥΡΣ.png
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 83

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ρε τον Σταρενιο περαση χαχαχαχαχαχα 81 εμφανισεις χαχαχαχαχαχα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
ρε τον Σταρενιο περαση χαχαχαχαχαχα 81 εμφανισεις χαχαχαχαχαχα

Μεγα λαθος.μερικες φορες τρωει κολημα και με το που ανανεωνεις την σελιδα η μπαινεις μετραει σαν μια φορα.Εσυ τι λες ανηγαν την φωτο ο καθενας να δει τα μουτρα του?αφου φενεται..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.194
Πόντοι
6.256
Αν  καποιος γνωστος σας κατοικος εξωτερικου σας ρωτησει που να παει διακοπες στην ελλαδα να του πειτε να παει σουφλι αβδελα και αλιαρτο
:2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Μεγα λαθος.μερικες φορες τρωει κολημα και με το που ανανεωνεις την σελιδα η μπαινεις μετραει σαν μια φορα.Εσυ τι λες ανηγαν την φωτο ο καθενας να δει τα μουτρα του?αφου φενεται..
χαχαχαχαχαχαχαχαα ααα ειπα και γω....μια χαρα μουτρα εχει ο τυπος ο τυπος σε σχεση με πολλους που εχω δει ''εκει κατω''

Επισκέπτης
Σε κανα χρονο που θα την κοπανησω απο Βερολινο, εχω καποιους προορισμους κατα νου. Ενας ειναι η Ταιλανδη.
Αξιζει τον κοπο να ανοιξει καποιος Παταγια ας πουμε, καντινα και να πουλαει πιτογυρα και σουβλακια ? Μ΄ενα ψαξιμο στο google μου βγαζει μονο ενα ελληνικο εστιατοριο εκει.
Με αγγλικα και γερμανικα επιβιωνει καποιος εκει επαγγελματικα ?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.194
Πόντοι
6.256
Σε κανα χρονο που θα την κοπανησω απο Βερολινο, εχω καποιους προορισμους κατα νου. Ενας ειναι η Ταιλανδη.
Αξιζει τον κοπο να ανοιξει καποιος Παταγια ας πουμε, καντινα και να πουλαει πιτογυρα και σουβλακια ? Μ΄ενα ψαξιμο στο google μου βγαζει μονο ενα ελληνικο εστιατοριο εκει.
Οχι

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Βεβαίως πληρώνομαι για τις  φορτωτικές  και τις ναυλώσεις    όταν αφορούν το Ταϊλανδέζικο δημόσιο.
Αλλά  άλλου είδος μορφής συνεργασίας,  μομφές,  υπεκφυγές και  κουτοπόνηρα υπονοούμενα δεν ανέχομαι.
Ούτε  εν ήδη αστείου η ειρωνείας

Εργολαβικά την υποστηρiξη καμιάς  χώρας δεν έχω πάρει.
Όπως  θέλω να πιστεύω κάποιοι άλλοι δεν έχουν πάρει εργολαβικά την δυσφήμηση της.
Αν το  να προειδοποιήσω κάποιον   να προσέχει  σε κάτι το οποίο  εδώ  είναι  παράνομο  ενώ στην Ελλάδα μπορεί να είναι σύνηθες .
Θεωρείται  επιλήψιμο;
Μάλλον  κάποιοι στερούνται εγκεφαλικής ουσίας.

Η επίσκεψη στην χώρα εδώ  γίνεται σύμφωνα  και  κάτω  από τους νόμους, τις  συνήθειες και τα όρια  που ισχύουν  εδώ.
Δεν ισχύουν οι  νομοί τις χώρας  καταγωγής του
Η γνώση των νόμων,  των ηθών και των κανόνων μιας άλλης κοινωνίας,   είναι βασική αρχή για την παραμονή εδώ .
Οι ακρότητες που έχω διαβάσει εδώ μέσα σε συμπεριφορές  και πράξεις,  πολλές από οποίες διαφεύγουν  από την  ασφαλή συμπεριφορά  ενός επισκέπτη της χώρας και μπορεί να τον οδηγήσουν σε  δυσάρεστα αποτελέσματα,  δεν είναι και λίγες.

Με ενοχλεί όταν αυτές παρουσιάζονται εν είδη κανόνος και  ορισμένοι προτρέπουν και άλλους να τις ακολουθήσουν.

Κάποιος αναφέρθηκε  στο θέμα της  γνώμης.
Μόνο που  η  γνώμη   αν δεν  πηγάζει  από  την γνώση ενός θέματος δεν είναι ασφαλής και το πιθανότερο να είναι εσφαλμένη.
Η γνώμη για  το αν η  Μέι  η  η Φόν κάνουν καλό κρεββάτι δεν  είναι επικίνδυνη.

Γίνεται επικίνδυνη  εκείνη η γνώμη όταν  στερείται γνώσης και αναφέρεται σε  καταστάσεις η  συμπεριφορές  η σε άλλα πράγματα που μπορεί να κάνουν κάποιον να υπερβεί τα εδώ όρια η να τον οδηγήσουν  σε   καταστάσεις που μπορεί να διακινδυνεύσει την ασφάλεια  η την ελευθεριά του.
.
Στοιχεία που δεν  μπορούν κάποιοι  να αναλύσουν δεν  θεωρούνται στοιχεία. Όταν  δεν λαμβάνουν χώρα άλλοι παράγοντες που μπορεί να συντρέχουν.

Ας το κάνω  ποιο απλοϊκό  μήπως κάποιοι καταλάβουν
Ο  Α  εργάζεται και αμείβεται με 500 ευρώ τον μήνα.
Ο  Β  εργάζεται  και αμείβεται   με  300 ευρώ τον μήνα
Για την αγορά του ίδιου αντικειμένου πρώτης ανάγκης, ο Α χρειάζεται  να δώσει 100 ευρώ και ο β  25 ευρώ
Ποιος έχει καλύτερο βιωτικό επίπεδο;

Αγαπητέ Στεφάν ίσως δεν γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός  ήταν κουμουνιστής μέλος του ΕΑΜ και της αντίστασης   και διώχθηκε πολλές φόρες  για τις πολίτικες του πεποιθήσεις.
Ρόλος  ήταν.
Όπως   και  εμείς εδώ  στο φόρουμ, κάποιων τον ρόλο  αναζητούμε  που παρόλο  αντιπαθούν την χώρα, βρίσκουν άσχημες  τις γυναίκες της,   θεωρούν το βιοτικό και το πνευματικό  επίπεδο εδώ πολύ χαμηλό,  επισκέπτονται  εντούτοις την χώρα και εξακολουθούν να γράφουν στο θέρντ  με  θέμα την Ταΐλάνδη.

Αυτοί τι Ρόλο  παίζουν του μονίμως αντιρρησία του αντιφρονούντα  η του ξερόλα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
με γλωσσες αγγλικα γερμανικα μια χαρα ξεκινας , στη πορεια θελει ταυλανδικα , απο οτι ειδα ολοι οι μονιμοι επιχηρηματιες μιλανε ταυλανδικα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Βεβαίως πληρώνομαι για τις  φορτωτικές  και τις ναυλώσεις    όταν αφορούν το Ταϊλανδέζικο δημόσιο.
Αλλά  άλλου είδος μορφής συνεργασίας,  μομφές,  υπεκφυγές και  κουτοπόνηρα υπονοούμενα δεν ανέχομαι.
Ούτε  εν ήδη αστείου η ειρωνείας

Εργολαβικά την υποστηρiξη καμιάς  χώρας δεν έχω πάρει.
Όπως  θέλω να πιστεύω κάποιοι άλλοι δεν έχουν πάρει εργολαβικά την δυσφήμηση της.
Αν το  να προειδοποιήσω κάποιον  να προσέχει  σε κάτι το οποίο  εδώ  είναι  παράνομο  ενώ στην Ελλάδα μπορεί να είναι σύνηθες .
Θεωρείται  επιλήψιμο;
Μάλλον  κάποιοι στερούνται εγκεφαλικής ουσίας.

Η επίσκεψη στην χώρα εδώ  γίνεται σύμφωνα  και  κάτω  από τους νόμους, τις  συνήθειες και τα όρια  που ισχύουν  εδώ.
Δεν ισχύουν οι  νομοί τις χώρας  καταγωγής του
Η γνώση των νόμων,  των ηθών και των κανόνων μιας άλλης κοινωνίας,  είναι βασική αρχή για την παραμονή εδώ .
Οι ακρότητες που έχω διαβάσει εδώ μέσα σε συμπεριφορές  και πράξεις,  πολλές από οποίες διαφεύγουν  από την  ασφαλή συμπεριφορά  ενός επισκέπτη της χώρας και μπορεί να τον οδηγήσουν σε  δυσάρεστα αποτελέσματα,  δεν είναι και λίγες.

Με ενοχλεί όταν αυτές παρουσιάζονται εν είδη κανόνος και  ορισμένοι προτρέπουν και άλλους να τις ακολουθήσουν.

Κάποιος αναφέρθηκε  στο θέμα της  γνώμης.
Μόνο που  η  γνώμη  αν δεν  πηγάζει  από  την γνώση ενός θέματος δεν είναι ασφαλής και το πιθανότερο να είναι εσφαλμένη.
Η γνώμη για  το αν η  Μέι  η  η Φόν κάνουν καλό κρεββάτι δεν  είναι επικίνδυνη.

Γίνεται επικίνδυνη  εκείνη η γνώμη όταν  στερείται γνώσης και αναφέρεται σε  καταστάσεις η  συμπεριφορές  η σε άλλα πράγματα που μπορεί να κάνουν κάποιον να υπερβεί τα εδώ όρια η να τον οδηγήσουν  σε  καταστάσεις που μπορεί να διακινδυνεύσει την ασφάλεια  η την ελευθεριά του.
.
Στοιχεία που δεν  μπορούν κάποιοι  να αναλύσουν δεν  θεωρούνται στοιχεία. Όταν  δεν λαμβάνουν χώρα άλλοι παράγοντες που μπορεί να συντρέχουν.

Ας το κάνω  ποιο απλοϊκό  μήπως κάποιοι καταλάβουν
Ο  Α  εργάζεται και αμείβεται με 500 ευρώ τον μήνα.
Ο  Β  εργάζεται  και αμείβεται  με  300 ευρώ τον μήνα
Για την αγορά του ίδιου αντικειμένου πρώτης ανάγκης, ο Α χρειάζεται  να δώσει 100 ευρώ και ο β  25 ευρώ
Ποιος έχει καλύτερο βιωτικό επίπεδο;

Αγαπητέ Στεφάν ίσως δεν γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός  ήταν κουμουνιστής μέλος του ΕΑΜ και της αντίστασης  και διώχθηκε πολλές φόρες  για τις πολίτικες του πεποιθήσεις.
Ρόλος  ήταν.
Όπως  και  εμείς εδώ  στο φόρουμ, κάποιων τον ρόλο  αναζητούμε  που παρόλο  αντιπαθούν την χώρα, βρίσκουν άσχημες  τις γυναίκες της,  θεωρούν το βιοτικό και το πνευματικό  επίπεδο εδώ πολύ χαμηλό,  επισκέπτονται  εντούτοις την χώρα και εξακολουθούν να γράφουν στο θέρντ  με  θέμα την Ταΐλάνδη.

Αυτοί τι Ρόλο  παίζουν του μονίμως αντιρρησία του αντιφρονούντα  η του ξερόλα.
το ξερωωω ρε φιλαρακο νιουφαν τι ηταν ο σταρενιος το ξερω πανεπιστιμιο δεν εβγαλα αλλα το ξερω μια χαρα οπως και τον κατρακη που εκανε δωσιλογο παλι
μια πλακιτσα καναμε σαυτο που ειπε ο βολκανο
ας μην λογοκριθει και αυτο χαχαχα
δικε μου χαλαρωσε :)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
και ηταν και πολυ καλος ανθρωπος , εξαιρεση για κομμουνι