το ξερωωω ρε φιλαρακο νιουφαν τι ηταν ο σταρενιος το ξερω πανεπιστιμιο δεν εβγαλα αλλα το ξερω μια χαρα οπως και τον κατρακη που εκανε δωσιλογο παλι
μια πλακιτσα καναμε σαυτο που ειπε ο βολκανο
ας μην λογοκριθει και αυτο χαχαχα
δικε μου χαλαρωσε
παντως αν στο τελος υπονοεις εμενα , με αδικειςΒεβαίως πληρώνομαι για τις φορτωτικές και τις ναυλώσεις όταν αφορούν το Ταϊλανδέζικο δημόσιο.
Αλλά άλλου είδος μορφής συνεργασίας, μομφές, υπεκφυγές και κουτοπόνηρα υπονοούμενα δεν ανέχομαι.
Ούτε εν ήδη αστείου η ειρωνείας
Εργολαβικά την υποστηρiξη καμιάς χώρας δεν έχω πάρει.
Όπως θέλω να πιστεύω κάποιοι άλλοι δεν έχουν πάρει εργολαβικά την δυσφήμηση της.
Αν το να προειδοποιήσω κάποιον να προσέχει σε κάτι το οποίο εδώ είναι παράνομο ενώ στην Ελλάδα μπορεί να είναι σύνηθες .
Θεωρείται επιλήψιμο;
Μάλλον κάποιοι στερούνται εγκεφαλικής ουσίας.
Η επίσκεψη στην χώρα εδώ γίνεται σύμφωνα και κάτω από τους νόμους, τις συνήθειες και τα όρια που ισχύουν εδώ.
Δεν ισχύουν οι νομοί τις χώρας καταγωγής του
Η γνώση των νόμων, των ηθών και των κανόνων μιας άλλης κοινωνίας, είναι βασική αρχή για την παραμονή εδώ .
Οι ακρότητες που έχω διαβάσει εδώ μέσα σε συμπεριφορές και πράξεις, πολλές από οποίες διαφεύγουν από την ασφαλή συμπεριφορά ενός επισκέπτη της χώρας και μπορεί να τον οδηγήσουν σε δυσάρεστα αποτελέσματα, δεν είναι και λίγες.
Με ενοχλεί όταν αυτές παρουσιάζονται εν είδη κανόνος και ορισμένοι προτρέπουν και άλλους να τις ακολουθήσουν.
Κάποιος αναφέρθηκε στο θέμα της γνώμης.
Μόνο που η γνώμη αν δεν πηγάζει από την γνώση ενός θέματος δεν είναι ασφαλής και το πιθανότερο να είναι εσφαλμένη.
Η γνώμη για το αν η Μέι η η Φόν κάνουν καλό κρεββάτι δεν είναι επικίνδυνη.
Γίνεται επικίνδυνη εκείνη η γνώμη όταν στερείται γνώσης και αναφέρεται σε καταστάσεις η συμπεριφορές η σε άλλα πράγματα που μπορεί να κάνουν κάποιον να υπερβεί τα εδώ όρια η να τον οδηγήσουν σε καταστάσεις που μπορεί να διακινδυνεύσει την ασφάλεια η την ελευθεριά του.
.
Στοιχεία που δεν μπορούν κάποιοι να αναλύσουν δεν θεωρούνται στοιχεία. Όταν δεν λαμβάνουν χώρα άλλοι παράγοντες που μπορεί να συντρέχουν.
Ας το κάνω ποιο απλοϊκό μήπως κάποιοι καταλάβουν
Ο Α εργάζεται και αμείβεται με 500 ευρώ τον μήνα.
Ο Β εργάζεται και αμείβεται με 300 ευρώ τον μήνα
Για την αγορά του ίδιου αντικειμένου πρώτης ανάγκης, ο Α χρειάζεται να δώσει 100 ευρώ και ο β 25 ευρώ
Ποιος έχει καλύτερο βιωτικό επίπεδο;
Αγαπητέ Στεφάν ίσως δεν γνωρίζεις ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός ήταν κουμουνιστής μέλος του ΕΑΜ και της αντίστασης και διώχθηκε πολλές φόρες για τις πολίτικες του πεποιθήσεις.
Ρόλος ήταν.
Όπως και εμείς εδώ στο φόρουμ, κάποιων τον ρόλο αναζητούμε που παρόλο αντιπαθούν την χώρα, βρίσκουν άσχημες τις γυναίκες της, θεωρούν το βιοτικό και το πνευματικό επίπεδο εδώ πολύ χαμηλό, επισκέπτονται εντούτοις την χώρα και εξακολουθούν να γράφουν στο θέρντ με θέμα την Ταΐλάνδη.
Αυτοί τι Ρόλο παίζουν του μονίμως αντιρρησία του αντιφρονούντα η του ξερόλα.
και τις ταυλανδες ομορφες τις βρισκω ουτε αντιφρονουντας ειμαι μια χαρα ειναι η χουντα και μια χαρα αναπτυγμενους τους βρισκω , απλα λιγο καπως σαν να μην με τρελλαινει η επισκεψη και να θελω ενα διαλλειμα απο αυτην οχι οτι δεν θα ξαναπαω
αλλα μαλλον ενοεις καποιους αλλους οκ και εχεις δικιο , εχουν καποιοι κοληματα στα υπερ και καποιοι στα κατα , τι να κανουμε , αλλα πηγαινουν , ευχομαι να περασαν καλα και να μη κλαινε το χρονο και το χρημα