KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Ειναι σε σημειο της πολης που δε θυμιζει πατταγια ;)Ρε stefan για κοιτα και το LANDMARK
Γιατι οπως καλα ξερουμε ο λορδος δεν παει πατταγια για τους γνωστους λογους
Ειναι σε σημειο της πολης που δε θυμιζει πατταγια ;)Ρε stefan για κοιτα και το LANDMARK
Ειναι σε σημειο της πολης που δε θυμιζει πατταγια ;)
Της ιδιας εταιριας αλλα πιο φτηνο,το icheck inn soi 11 (πρωην Narry Nana),που εμενα τη τελευταια φορα.iCheck Inn Nana
Σήμερα επισκέφτηκα έναν καλό φίλο που ήρθε μετά από πολύ καιρό στην χώρα.
Είχε διαλέξει ένα ξενοδοχείο σε μέρος που με ξένισε πολύ, ( Soi 7/1 Sukhumvit ) όταν του το ανέφερα μου ζήτησε να επισκεφτώ το δωμάτιο του.
Καινούργιο, σχετικά ευρύχωρο σε πολύ κεντρικό σημείο για τα ενδιαφέροντα πολλών εδώ.
1400 το απλό και 1600 το deluxe, δεν με ενθουσίασε, αλλά το θεωρώ καλή επιλογή για τα χρήματα του.
Οχι απλα προτεινα ξενοδοχειο που εχω μεινει και το ξερω!λορδε
οτι και να κανεις δεν μπορεις να ξεκολησεις καποιον απο Παταγια
εγω θελω μαλλον κατα σοι 11 σε σημειο που να εχω μια ακτινα 20 λεπτων το πολυ με τα ποδια στα γυρω κεντρικα εμπορικα και κολομπαρικα τα χοτελ που μου προτεινουν τα παι δια μεχρι τωρα ειναι ολα οκΕιναι σε σημειο της πολης που δε θυμιζει πατταγια ;)
φιλε 14 χρονια πατταγια πατταγια το καναμε χαλκιδικη , τωρα παλι εκει θα καταληξουμε αλλα αν δεν βαλω και καποια αλλα στο προγραμμα (φιλλιπινες και σιγκαπουρη-μπαταμ) ΔΕΝ ΠΑΩ , και παω σκιαθο λιγοτερες φορες πηγαγια μπανγκοκ γιατι ψαχνετε μεινετε ?
εκει ολα ακριβα ... καλυτερα περνατε τον χρονο σας στα τριγυρω .... πατταγια και σχετικα ......
ενταξει δεν λεω να δεις και πρωτευουσα .... αλλα καλυτερα να το κανετε οταν ξεκινησει παλι η εποχη των παχιων αγελαδων .... (οπου τα οικονομικα ολων θα ειναι καλυτερα ! )
ε , οχι αν ψαχνεις συνεχως νεες παραστασεις δεν κολλας , απλα ειναι πολυ βολικα για πολυ κοσμολορδε
οτι και να κανεις δεν μπορεις να ξεκολησεις καποιον απο Παταγια
Ποσες φορες πηγες Σκιαθο?φιλε 14 χρονια πατταγια πατταγια το καναμε χαλκιδικη , τωρα παλι εκει θα καταληξουμε αλλα αν δεν βαλω και καποια αλλα στο προγραμμα (φιλλιπινες και σιγκαπουρη-μπαταμ) ΔΕΝ ΠΑΩ , και παω σκιαθο λιγοτερες φορες πηγα
Ποσες φορες πηγες Σκιαθο?
Πρεπει να εισαι φραγκατος για να μπορεις να κανεις διακοπες σε ελληνικο νησικαι παω σκιαθο
Τωρα δυστυχως το ιδιο συμβαινει και για Ταυλανδη με το ευρω στα 36-37 μπατ..Πρεπει να εισαι φραγκατος για να μπορεις να κανεις διακοπες σε ελληνικο νησι