Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ηρεμιστε ρε ...νορμαλ ειμαστε ολοι , οι φατσες μας ειναι χωνεψιμες εστω και με το ζορι...
αν πιστευεις λιγο στον εαυτο σου παιρνεις απο οποιο ραφι θες αρκει να εχεις και λιγο τροπο και οχι να περιμενεις τι μακαροναδα να στη σερβιρουν
και τζαμπα ουτε ο πιτσιρικας θα παρει ουτε ο ομορφος ουτε ο γερος ουτε ο φτωχος ουτε ο πλουσιος
ο κυμπαρης θα παρει γιατι ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΣ , κα ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΛΑ που χτυπαει κατευθειαν στα ρουθουνια των λαγωνικων του πρωτου ραφιου
και φυσικα αυτη η μυρωδια ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΑΒΟΠΑΚΟΙΝΔΟΥΣ τωρα οι ασιατοειδεις τσιγκουνια δεν εχουν , ψυχραμαρα και απαιτηση ομως στο φουλ , ειναι και οι πιο δυστροποι πελατες  μη πω για βρωμοκινεζους που ειναι οι ποιο συχαμεροι σκατοψυχοι κωκομπασταρδοι ορκ σε τουριστα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
googlare sexy teens να βρεις χιλιαδες ρε stefan.
Τι να νιωσω τωρα εγω απο φωτος.

Θες να μιλησουμε για χωνεψιμες φατσες τωρα? Ξυνεσαι?

Θες να γαμησω κανενος την ψυχολογια τωρα ?  που την βλεπει και γαμιας? αντε γιατι θα ξερασω σε λιγο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
kostasf16 παρε μερος και συ ρε παληκαρι μου.Βοηθησε με λιγο.
Τελοςπαντων καλα παιδια να ειναι και οι φατσες δεν με νοιαζουν απλα να κατεβουν λιγο το καλαμι.
Και καποιοι να αφησουν τις εξυπναδες ....

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Λοιπον για καποιους ανοητους εδω μεσα λιγα λογια.
Ειναι καποιοι απο εδω μεσα και το πιστευω 100% ειμαι σιγουρος προσπαθουν να μας προσεγγισουν στο facebook με ψευτικα προφιλ που μας βρηκαν απο διαφορους κοινους φιλους κτλ κτλ. και σιγουρα καποιοι με ξερετε ποιος ειμαι.
Να πως οτι τα ψευτικα προφιλ που κανετε ειναι τοσο αθλια που ουτε καθυστερημενος τα δεχεται.
Δευτερον δεν αποδεχομαι απο κανενα ατομο που δεν γνωριζω αιτημα φιλιας ακομη και ταιλανδεζα να ειναι.
Αιτηματα φιλιας μονο κανω και δεχομαι μονο απο γνωστους μου.
Οποτε μην προσπαθητε αδικα δεν ψαρωνω στην μαλακια που σας δερνει.
Αυτος ο οποιος θα θελε να με κανει φιλο θα μπορουσε να με πει ποιος ειναι απλα χωρις πονηριες.
Το κανετε για πιο λογο? Θελετε να κανετε κακο σε καποιον? Εκει παει το μυαλο μονο οταν βλεπεις fake profil. Μα τοσο μαλακες ειστε?

Οκ εχω και φιλους που δεχονται ολα τα αιτηματα απο οποιον να νε και δεν τους νοιαζει.Εμενα με νοιαζει ομως.
Γιατί δεν λες τους "φίλους" σου να μην έχουν φόρα-παρτίδα τα προφίλ των "φίλων" τους ...?
Και φυσικά ισχύει για όλους μας...!

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
To πρωτο πραμα που εκανα αυτο ειναι Geo.
Πολλοι φιλοι μου φταινε και γιαυτο και το λεω.
Και το δικο σου facebook ξερω και του pipino αλλα ποτε δεν θα καθομουν να κανω fake profil να σας προσεγγισω γιατι δεν θελω το κακο του καθεναν ακομη και αν φαγωνομαστε εδω μεσα μεταξυ μας.
Πολλοι απο εδω εχουμε κοινους φιλους που ζουνε Ταιλανδη αλλα οκ μην φτασουμε σε καφριλικια.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ηρεμιστε ρε ...νορμαλ ειμαστε ολοι , οι φατσες μας ειναι χωνεψιμες εστω και με το ζορι...
αν πιστευεις λιγο στον εαυτο σου παιρνεις απο οποιο ραφι θες αρκει να εχεις και λιγο τροπο και οχι να περιμενεις τι μακαροναδα να στη σερβιρουν
και τζαμπα ουτε ο πιτσιρικας θα παρει ουτε ο ομορφος ουτε ο γερος ουτε ο φτωχος ουτε ο πλουσιος
ο κυμπαρης θα παρει γιατι ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΣ , κα ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΛΑ που χτυπαει κατευθειαν στα ρουθουνια των λαγωνικων του πρωτου ραφιου
και φυσικα αυτη η μυρωδια ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΡΑΒΟΠΑΚΟΙΝΔΟΥΣ τωρα οι ασιατοειδεις τσιγκουνια δεν εχουν , ψυχραμαρα και απαιτηση ομως στο φουλ , ειναι και οι πιο δυστροποι πελατες  μη πω για βρωμοκινεζους που ειναι οι ποιο συχαμεροι σκατοψυχοι κωκομπασταρδοι ορκ σε τουριστα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μη σε πει κανενας ρατσιστη θα τον σκισω!!! :dancing:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Θα προσπαθήσω  να  εξηγήσω όσο βέβαια μπορώ   κάποια πράγματα :

Παντως οσες ταιλανδεζες εχω φιλες και εχουν και καλα μακροχρονιες σχεσεις με φαλαγκ σιγα σιγα βλεπω να χωριζουν ολες.
Τωρα η οι φαλαγκς ξυπνησαν η κατι αλλο παιζει.Πιστευω το πρωτο να ειναι αν κρινω απο τα σχολια που κανουν.
Αντε να περνουν το πουλο να τις κοπει η μαγκια λιγο γιατι πολυ την ειδαν εκει στο ibar και στα παραπλησια

Δεν  ξύπνησαν οι    φάρανγ,  απλώς  με τη διολίσθηση  του  ευρώ το σπονσοριλίκι έγινε ακριβό σπορ.
Άλλο 10.000 μπατ   220 ευρώ,  και άλλο  280  όπως και να το κάνουμε,πολύ περισσότερο μιάς και   η  προοπτική δεν είναι και η  καλύτερη για το  μέλλον.

Ένα ακόμη φαινόμενο εξαιτίας της  συναλλαγματικής  διαφοράς.
Το οποίο   καταστεί ασύμφορη, η ακόμα  και  δυστυχώς ακατόρθωτη την παραμονή εδώ  χαμηλοσυνταξιούχων  που βρίσκονται  πολύ κοντά στο όριο κανόνων παραμονής  η  και επιβίωσης.

Ήδη  κάποιοι έχουν η σκέπτονται να   γυρίσουν στους  τόπους  προέλευσης η  αναζητούν νέους παραδείσους.

Το ίδιο φυσικά  επιδιώκουν και πολλοί άλλοι,  μιας  και  τα διαθέσιμα εισοδήματα  δεν προσφέρουν πιά την ποιότητα ζωής  που πρόσφεραν πριν από 2-3  χρονιά πολύ περισσότερο  παλαιότερα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Οταν γυρισω Ελλαδα θα σας πω και εγω την αποψη μου για το θεμα -σχεση με Ταυλανδεζα-.Απο εμπειρια  σχεσης 1-2χρονων τριων γνωστων μου με Ταυλανδεζες. Περιμενα 1χρονο για να βγαλω συμπερασμα. Εκεινο που ειναι σιγουρο ειναι οτι ειναι 3 διαφορετικες περιπτωσεις. Δεν μπορουμε να γενικευουμε.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Λεκ. Κομμωτρια ετων 26. Τι να πω. Οσοι δεν εχουν ερθει Ταυλανδη δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν ποτε τη διαφορα του ταυλανδεζικου gfe απο το παραμυθιασμα που σου πουλανε οι πρωην Ανατολικοευρωπαιες. Ηταν ετοιμη να μπει μεσα στο θερμαι(μακραν το καλυτερο πιπινοστεκι παρολο που σημερα οι καμικαζι ειχαν παρει απο νωρις τον αφρο)  Εγω ειχα αρχισει να απομακρυνομαι οταν αυτη κοντοσταθηκε για λιγο και αφου τπ σκεφτηκε εκανε μεταβολη και κατευθυνθηκε στο σταθμο του Ασοκ. Ξεζουμισμενος εγω επι τριημερο απο τη μιλφ γκεησα μου ειπα να την ακολουθησω για πλακα. Τελικα για να μη πολυλογω βρεθηκαμε στο δρομο να κοιταμε μαζι για ταξι(εγω μενω καμμια πενηνταρια μετρα παρακατω στο Μανχαταν και αυτη στο εκαμαι οπου υποτιθεται εμενα και εγω.
Τελικα την επεισα να πιουμε μπυρα σε υπαιθριο μπαρ οπου  της ειπα την αληθεια οτι την ειδα δηλαδη  να κοντοστεκεται στα σκαλακια του Θερμαι και μετα να φευγει. Μου ειπε οτι πρωτη φορα θα πηγαινε εκει και οτι καμμια φορα οταν δεν εχει δουλεια το κομμωτηριο ψωνιζεται στο δρομο. Τελικα καταληξαμε στο ξενοδοχειο οπου  και πρωτη φορα στη ζωη μου γυναικα μου εδειξε οτι με θελει τοσο πολυ και τοσο εντονα μεσα της. Αφου τη βρηκε δυο φορες τελειωσα και εγω της ζητησα το τηλεφωνο της για αυριο τελευταια μερα. Τι ρωτησα τι να της δωσω, μου ειπε το γνωστο απ του γιου,της εδωσα 1200 μπατ και αφου μου ειπε 10 φορες ευχαριστω της ειπα οτι πρεπει να φυγει (πρωτη φορα που ηθελα το σορτ να ειναι λονγκ αλλα για καποιους ιδιαιτερους δικους μου λογους δεν γινεται)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κωλογερε,
Σου κανε ενα μαλλι....
Ιδιο με το αβαταρ σου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Οποιος θελει τηλεφωνο για κουρεμα η για μπουμ μπουμ να στειλει πμ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λεκ. Κομμωτρια ετων 26. Τι να πω. Οσοι δεν εχουν ερθει Ταυλανδη δεν θα μπορεσουν να καταλαβουν ποτε τη διαφορα του ταυλανδεζικου gfe απο το παραμυθιασμα που σου πουλανε οι πρωην Ανατολικοευρωπαιες. Ηταν ετοιμη να μπει μεσα στο θερμαι(μακραν το καλυτερο πιπινοστεκι παρολο που σημερα οι καμικαζι ειχαν παρει απο νωρις τον αφρο)  Εγω ειχα αρχισει να απομακρυνομαι οταν αυτη κοντοσταθηκε για λιγο και αφου τπ σκεφτηκε εκανε μεταβολη και κατευθυνθηκε στο σταθμο του Ασοκ. Ξεζουμισμενος εγω επι τριημερο απο τη μιλφ γκεησα μου ειπα να την ακολουθησω για πλακα. Τελικα για να μη πολυλογω βρεθηκαμε στο δρομο να κοιταμε μαζι για ταξι(εγω μενω καμμια πενηνταρια μετρα παρακατω στο Μανχαταν και αυτη στο εκαμαι οπου υποτιθεται εμενα και εγω.
Τελικα την επεισα να πιουμε μπυρα σε υπαιθριο μπαρ οπου  της ειπα την αληθεια οτι την ειδα δηλαδη  να κοντοστεκεται στα σκαλακια του Θερμαι και μετα να φευγει. Μου ειπε οτι πρωτη φορα θα πηγαινε εκει και οτι καμμια φορα οταν δεν εχει δουλεια το κομμωτηριο ψωνιζεται στο δρομο. Τελικα καταληξαμε στο ξενοδοχειο οπου  και πρωτη φορα στη ζωη μου γυναικα μου εδειξε οτι με θελει τοσο πολυ και τοσο εντονα μεσα της. Αφου τη βρηκε δυο φορες τελειωσα και εγω της ζητησα το τηλεφωνο της για αυριο τελευταια μερα. Τι ρωτησα τι να της δωσω, μου ειπε το γνωστο απ του γιου,της εδωσα 1200 μπατ και αφου μου ειπε 10 φορες ευχαριστω της ειπα οτι πρεπει να φυγει (πρωτη φορα που ηθελα το σορτ να ειναι λονγκ αλλα για καποιους ιδιαιτερους δικους μου λογους δεν γινεται)
το να συγκρινεις ασιατικο-ταυλανδικο gfe παραμυθιασμα με ρωσοειδες γκασμα ειναι σαν να συγκρινεις μερσεντες του 15 και ανω με τρακτερ ρωσικο του 50 και πισω
κατα τα αλλα , ειδες οτι εχουν γλυκα και τα προμιλφ? αντε φτανει με τα παστεριωμενα σκορβουτο θα παθεις , βαλε και λιγο κρεας φρεσκο στο διαιτολογιο

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Και τα μιλφ εχουν την χαρη τους βρε  :erection:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Μπανγκοκ ημερα 33η. Τιτλοι τελους για φετος. Επιλογος παλι με Λεκ. Τι να πω. Η κοπελα πασχει απο οξεια καυλιτιδα. Ακουστηκαμε σε ολο το ξενοδοχειο παλι.
Τωρα τα κεφαλια μεσα και επιστροφη στη μιζερια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Και τα μιλφ εχουν την χαρη τους βρε  :erection:
Να ξαναπουμε οτι τα μιλφ ειναι 25αρες, ετσι για την ιστορια.

Στις 3000 σελιδες ζωης του θρεντ νομιζω πρεπει να γιορτασουμε,
Μπορουμε να καλεσουμε και τον αναγωγο αμορφωτο καραγκιοζη του θρεντ.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Μπανγκοκ ημερα 33η. Τιτλοι τελους για φετος. Επιλογος παλι με Λεκ. Τι να πω. Η κοπελα πασχει απο οξεια καυλιτιδα. Ακουστηκαμε σε ολο το ξενοδοχειο παλι.
Τωρα τα κεφαλια μεσα και επιστροφη στη μιζερια.

καλη επιστροφη ... δυσκολος ο δρομος της επιστροφης μετα απο 33 μερες οπως αναφερεις ! ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom