Το θεαμα του παπου που παει χερακι-χερακι με την εγγονουλα του δεν μου αρεσει ουτε και μενα που πλησιαζω σε αυτη την ηλικια.
Ουτε κι εμενα μου αρεσει,που το καθε ξεκωλακι εκει,δε με βλεπει σαν ανθρωπινο ον αλλα σα κινουμενο ΑΤΜ...
Αλλα εγω εχω αποδεχτει το ρολο μου...Ειμαι ο μαλακας που πληρωνει για να γαμησει..
Θα πρεπει και αυτες να αποδεχτουν τον δικο τους..Ειναι πουτανες και πληρωνονται για να γαμιουνται...
Κι εδω να κανουμε ενα διαχωρισμο..Αλλο "βγηκα στη βιζιτα" για να ζησω την οικογενεια μου γιατι αν δε το κανω θα πεθανουμε απο τη πεινα και αλλο για να παρω iphone,ipad ,"λουσα" και να εχω λεφτα για να κανω παρτυ καθε βραδυ και να πινω "τον κωλο μου"...
Στη πρωτη περιπτωση,δικαιουνται καποιου ειδους "συμπαθεια"...Στη δευτερη δεν υπαρχει δικαιολογια...
Εγω λοιπον ξενερωνω στην ακριβως αντιθετη περιπτωση..Οταν τις βλεπω να τις φορτωνουν κατι πιτσιρικαδες "σα τα κρυα τα νερα"...Να συνδιαζουν δηλαδη "business and pleasure"...Και να γαμιουνται με παιδαραδες και να τα "κονομανε"...
Μακαρι λοιπον να ηταν οι πουτανοπιατσες της Ταυλανδης γεματες με γερους,ασχημους και απλυτους...Να "δουλευανε σκληρα" για το μεροκαματο...Και οχι να εχουν παρει ψηλα τον αμανε,να την εχουν δει "μουναρες" και "φιρμες" ζητωντας 2-3 και 5 χιλιαρικα μπατ προσφερωντας μαλιστα υπηρεσιες επιπεδου μπουρδελου στη Φυλης...Να τους γινοταν τα μουνι πηγαδι για 200-300 μπατ...Και οχι να εχει βρει η καθε μια απο 2-3 κοροιδα-σπονσορες,και να κονομανε καποιες απο αυτες χωρις κοπο,τοσα λεφτα καθε μηνα οσα δε βγαζω εγω στο 6μηνο καθημερινης σκληρης δουλειας...