Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
με 36 το μπατ ... δεν ειναι ευκολα πλεον κατω ....

... τελος στα σεναρια την βγαζω με 50 ευρω την μερα ...

ο οποιοσδηποτε τωρα θελει περιπου 100 ευρω την μερα για να εχει μια φυσιολογικη διαμονη ...
(συμπεριλαμβανει ημερησιως λονγκ ταϊμ ... γευματα ... διαμονη και τα απολυτως απαραιτητα στα υπολοιπα .... )

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ασχετο ... θα διοργανωθει καμια συναντηση ?

με μαζικη συμμετοχη ομως !

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
εσεις οι Αθηναιοι συναντηση μονο με  :uzi: :uzi: :uzi: πρεπει να κανετε.
Μεταξυ σας φαγωνεστε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΠΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΤΑΥΛΑΝΔΗ?
ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ......ΕΙΝΑΙ 1000000000000% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ...
ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Συνημμένα

• kathgoroumenos-ws-paidofilos.jpg
    kathgoroumenos-ws-paidofilos.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 16

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΥΠΟΑΝΘΡΟΠΟΕΙΔΕΣ ΟΡΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΕΛΑΣ
ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ , ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΦΙΤΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ 10000000 ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΓΚΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΨΩΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΜΟΜΕΝΟ ΜΠΙΚ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΒΡΩΜΟΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ....ΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φαίνεται απο τη φάτσα ότι ο τύπος είναι άρρωστος.

Αλλά το εξωφρενικό είναι ότι ενώ είχε συληφθεί παλιά για υπόθεση βιασμού με ένα κοριτσάκι αφέθηκε τότε ελεύθερος.

Θέλω πραγματικά να ακούσω με ποια δικαιολογία τον άφησαν τότε ελεύθερο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Το wi fi στο καινουργιο αεροδρομιο του Καταρ γαμαει.
Για το κοστος ζωης τωρα στη Μπανγκοκ οταν γυρισω θα δωσω μερικα τιπ για καλο και φτηνο φαγητο. Π.χ. 135 μπατ 930 γραμ. ψαρι τηγανισμενο ετοιμο νοστιμοτατο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
ΠΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΧΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΤΑΥΛΑΝΔΗ?
ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ......ΕΙΝΑΙ 1000000000000% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ...
ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Καπου τον εχει παρει το ματι μου αυτον τον πουστη.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Και εγω που πηγα φετος με 4-5 22χρονεε λετε να ειμαι παιδοφιλος;

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ταχω παρει ασχημα...μας θαβουν οι μπασταρδοδημοσιογραφοι...και να ξερουν την αληθεια περι ταυλανδης αυτοι πουλανε λασπη τωρα για ολους μας...''συνηθησμενος προορισμος παιδιφιλων'' και ας γαμιουνται αυτοι με καθε λαθροπακι αντρες και γυναικες , και ας παραγγελνουν ντελιβερι αυτοι πιτσιρικια σπιτια τους 10χρονα και κατω αυτοι
22χρονες μπορεις να καταγγειλεις οτι σε βιασανε
βγαζουν τετραδυμα

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Απο λεγομενα φιλων που βρίσκονται παταγια επιβεβαιώνεται οτι οι στερημενοι πιτσιρικάδες αραβες τα ξεσκιζουν ολα. Το λογκ ακομη και παραλια αρχιζει απο 3000 για καλα μωρα. Με 35,90 το ευρω και την κακιστη νοοτροπία ειμαι μουναρος και αμα σ αρεσει μαλακα φαραγκ ο τοπος εχει ποιο πολλα αρνητικα απο θετικα.

Σημερα φίλος εφαγε προστιμο διοτι δεν ειχε διεθνές διπλωμα. Φυσικά οπως μου πε τα μηχανακια με ταυλανδους χωρίς κρανος, τρικαβαλα κλπ περναγαν εντελως ανενοχλητα?

Οσον αφορα τους πουστηδες που πάνε με πιτσιρίκους
εστω και ενηλικους οριακαα γινεται ο χαμος.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Με 35,90 το ευρω και την κακιστη νοοτροπία ειμαι μουναρος και αμα σ αρεσει μαλακα φαραγκ ο τοπος εχει ποιο πολλα αρνητικα απο θετικα.
7-8 χρονια πριν ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα πιστευε οτι θα φταναμε σε αυτο σημειο..
Ουτε σεναριο της πιο αρρωστημενης φαντασιας.. :headbang:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
7-8 χρονια πριν ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα πιστευε οτι θα φταναμε σε αυτο σημειο..
Ουτε σεναριο της πιο αρρωστημενης φαντασιας.. :headbang:
Εχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι η κρίση είναι σαν την ίωση. Είναι δηλαδή μεταδοτική.
Μην εκπλαγείς αν μετά απο λίγο χρόνο σκάσει η φούσκα της Ταιλανδέζικης οικονομίας και τους πάρει και αυτούς ο διάολος.
Ο οικονομικός κύκλος είναι ο ίδιος και επαναλαμβάνεται με μια περιοδικότητα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Θυμηθηκα τωρα ενα σκηνικο απο το πρωτο ταξιδι στη Ταυλανδη...

Πουκετ-Πατονγκ..Πρωτη βολτα στη Μπανγκλα μαζι με τη παρεα..και ακολουθει ο παρακατω διαλογος με ενα φιλο...

-Ρε Πιπινο κοιτα!!!!..Κοιτα ρε εκεινον τον παππου τι γκομενακι εχει φορτωσει!!
-Μμμμμ...τρελλο πιπινακι!!Γαμαει τον αφρο ο παππους!
-Μα καλα..Αυτο εχεις να πεις?..Σου αρεσει αυτο το θεαμα με τον κωλογερο που παει χερι-χερι με το κοριτσακι?
-Δε με χαλαει το θεαμα..Μαγκας ειναι ο παππους που το χτυπησε..
-Ρε αυτος θα μπορουσε να ειναι παππους της..Για να μη πω προπαππος της!
-Ε και λοιπον?..Τι σε νοιαζει?..Στο κωλο σου μπαινει?..Αλλωστε δε γαμαει τζαμπα..Τα χωνει στο μωρο..Ειναι μια συνδιαλλαγη...Αυτος πληρωνει μπατ κι αυτη ανοιγει τα ποδια...
-Δηλαδη δε σε αηδιαζει το θεαμα...???!!!!
-Οχι..καθολου...Για την ακριβεια μου αρεσει κιολας..Γιατι αποδεικνυει οτι οντως η Ταυλανδη ειναι σεξοτουριστικος παραδεισος...Ακομα και να σε εχει αδικησει η φυση και να μη σε εχει κανει ομορφαντρα..ακομα και αν περασανε τα χρονια και γερασες..εχεις ενα μερος που μπορεις,εστω και πληρωνοντας,να χαρεις λιγα νειατα στο κρεββατι σου...και "χρατσα-χρουτσα με τη μασελιτσα σου",οτι καταφερεις να φας...
Και για να ληξει εδω η συζητηση,φιλε μου μη κρινεις για να μη κριθεις..Εδω που εισαι ητανε ο παππους..κι εκει που ειναι θα πας...
Ευχομαι οταν θα φτασουμε στην ηλικια του,να υπαρχει ακομα η Ταυλανδη οπως τωρα...
Γιατι αν οι τιμες παρουν την ανηφορα..η οι γκομενιτσες λογω πληθωρας επιλογων αποκτησουν το δικαιωμα να διαλεγουν με ποιον θα γαμιουνται (αποφευγωντας τους ασχημους η γηραιοτερους),τοτε ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΤΕΛΟΣ...
Η διαφορα ενος σεξοτουριστικου "προορισμου" απο τον σεξοτουριστικο "παραδεισο" ειναι η δυνατοτητα η μη ακομα και για τον ασχημο η γερο να μπορει να ψωνιζει απο το πανω ραφι... ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Τι να πουμε κσι οσοι παμε για δουλειες κατω σε Ταυλανδη και Κινα.Εγω προσωπικα εχασα ενα 25% της αγοραστικης μου δυναμης. Μιλαμε για ζημια.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795
Θυμηθηκα τωρα ενα σκηνικο απο το πρωτο ταξιδι στη Ταυλανδη...

Πουκετ-Πατονγκ..Πρωτη βολτα στη Μπανγκλα μαζι με τη παρεα..και ακολουθει ο παρακατω διαλογος με ενα φιλο...

-Ρε Πιπινο κοιτα!!!!..Κοιτα ρε εκεινον τον παππου τι γκομενακι εχει φορτωσει!!
-Μμμμμ...τρελλο πιπινακι!!Γαμαει τον αφρο ο παππους!
-Μα καλα..Αυτο εχεις να πεις?..Σου αρεσει αυτο το θεαμα με τον κωλογερο που παει χερι-χερι με το κοριτσακι?
-Δε με χαλαει το θεαμα..Μαγκας ειναι ο παππους που το χτυπησε..
-Ρε αυτος θα μπορουσε να ειναι παππους της..Για να μη πω προπαππος της!
-Ε και λοιπον?..Τι σε νοιαζει?..Στο κωλο σου μπαινει?..Αλλωστε δε γαμαει τζαμπα..Τα χωνει στο μωρο..Ειναι μια συνδιαλλαγη...Αυτος πληρωνει μπατ κι αυτη ανοιγει τα ποδια...
-Δηλαδη δε σε αηδιαζει το θεαμα...???!!!!
-Οχι..καθολου...Για την ακριβεια μου αρεσει κιολας..Γιατι αποδεικνυει οτι οντως η Ταυλανδη ειναι σεξοτουριστικος παραδεισος...Ακομα και να σε εχει αδικησει η φυση και να μη σε εχει κανει ομορφαντρα..ακομα και αν περασανε τα χρονια και γερασες..εχεις ενα μερος που μπορεις,εστω και πληρωνοντας,να χαρεις λιγα νειατα στο κρεββατι σου...και "χρατσα-χρουτσα με τη μασελιτσα σου",οτι καταφερεις να φας...
Και για να ληξει εδω η συζητηση,φιλε μου μη κρινεις για να μη κριθεις..Εδω που εισαι ητανε ο παππους..κι εκει που ειναι θα πας...
Ευχομαι οταν θα φτασουμε στην ηλικια του,να υπαρχει ακομα η Ταυλανδη οπως τωρα...
Γιατι αν οι τιμες παρουν την ανηφορα..η οι γκομενιτσες λογω πληθωρας επιλογων αποκτησουν το δικαιωμα να διαλεγουν με ποιον θα γαμιουνται (αποφευγωντας τους ασχημους η γηραιοτερους),τοτε ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΤΕΛΟΣ...
Η διαφορα ενος σεξοτουριστικου "προορισμου" απο τον σεξοτουριστικο "παραδεισο" ειναι η δυνατοτητα η μη ακομα και για τον ασχημο η γερο να μπορει να ψωνιζει απο το πανω ραφι... ;)
Το θεαμα του παπου που παει χερακι-χερακι με την εγγονουλα του δεν μου αρεσει ουτε και μενα που πλησιαζω σε αυτη την ηλικια.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το θεαμα του παπου που παει χερακι-χερακι με την εγγονουλα του δεν μου αρεσει ουτε και μενα που πλησιαζω σε αυτη την ηλικια.
Ουτε κι εμενα μου αρεσει,που το καθε ξεκωλακι εκει,δε με βλεπει σαν ανθρωπινο ον αλλα σα κινουμενο ΑΤΜ...
Αλλα εγω εχω αποδεχτει το ρολο μου...Ειμαι ο μαλακας που πληρωνει για να γαμησει..
Θα πρεπει και αυτες να αποδεχτουν τον δικο τους..Ειναι πουτανες και πληρωνονται για να γαμιουνται...

Κι εδω να κανουμε ενα διαχωρισμο..Αλλο "βγηκα στη βιζιτα" για να ζησω την οικογενεια μου γιατι αν δε το κανω θα πεθανουμε απο τη πεινα και αλλο για να παρω iphone,ipad ,"λουσα" και να εχω λεφτα για να κανω παρτυ καθε βραδυ και να πινω "τον κωλο μου"...
Στη πρωτη περιπτωση,δικαιουνται καποιου ειδους "συμπαθεια"...Στη δευτερη δεν υπαρχει δικαιολογια...

Εγω λοιπον ξενερωνω στην ακριβως αντιθετη περιπτωση..Οταν τις βλεπω να τις φορτωνουν κατι πιτσιρικαδες "σα τα κρυα τα νερα"...Να συνδιαζουν δηλαδη "business and pleasure"...Και να γαμιουνται με παιδαραδες και να τα "κονομανε"...

Μακαρι λοιπον να ηταν οι πουτανοπιατσες της Ταυλανδης γεματες με γερους,ασχημους και απλυτους...Να "δουλευανε σκληρα" για το μεροκαματο...Και οχι να εχουν παρει ψηλα τον αμανε,να την εχουν δει "μουναρες" και "φιρμες" ζητωντας 2-3 και 5 χιλιαρικα μπατ προσφερωντας μαλιστα υπηρεσιες επιπεδου μπουρδελου στη Φυλης...Να τους γινοταν τα μουνι πηγαδι για 200-300 μπατ...Και οχι να εχει βρει η καθε μια απο 2-3 κοροιδα-σπονσορες,και να κονομανε καποιες απο αυτες χωρις κοπο,τοσα λεφτα καθε μηνα οσα δε βγαζω εγω στο 6μηνο καθημερινης σκληρης δουλειας...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
431
Πόντοι
36
Δεν μου αρεσει να βλεπω εναν 60-70 ετων με μια 20-25 αηδιαζω.

κατα ταλλα συνφωνω με pipino.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν μου αρεσει να βλεπω εναν 60-70 ετων με μια 20-25 αηδιαζω.
Βεβαια οκ υπαρχουν και καποιοι που κρατιουντε σε μεγαλη ηλικια.Πχ stefan εχει καλυτερο σωμα και απο μενα αν και με περναει 14 χρονια.
Ειναι και ωραιο παιδακι..Αντε ολο καλα λογια λεω για σενα αλλα τπτ δεν εκτιμας.
Κατα ταλλα συνφωνω με pipino.
σιγα μη σε περναω 14 χρονια γερομπαμπαλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom