Δηλαδή ρε φίλε, εγώ που έχω 2 “αραβωνιάρες” 21 και 23 συν την γραμματέα 26 χρονών και ζω εδώ.
Tι είμαι για σένα;
Βέβαια 60αρης δεν είμαι, αισίως μπήκαμε στα 40.
Tώρα για να χαλάσω και των μεν και των δε την σούπα, να σας πω ότι για του επαγγέλματος αυτού τα κορίτσια, ούτε η εμφάνιση ούτε η ηλικία σας παίζει κανένα ρόλο.
Το [size=12pt]ποσό[/size] ενδιαφέρει, απλώς η ηλικία και η καλή εμφάνιση, φυσικά με το ανάλογο ποσό, ανεβάζει το λεγόμενο [size=12pt]face[/size].
Το 90% έχει πάντα κάποιον Ταϊλανδό “φίλο”.
Που μπορεί πολλοί από τους σπόνσορες να το έχετε γνωρίσει σαν αδελφό η ξάδελφο, εκεί καταλήγει τον μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους .
Η οικογένεια και το μωρό στο Ισσάν θα πάρει ότι περισσέψει.
Όσο για το θέμα των φωτογραφιών, μην νομίζεται και εκείνες βγάζουν φωτογραφίες στο δωμάτιο. Για να έχουν στην συνέχεια να ασχοληθούν την ώρα του κοινωνικού σχολίου με τις φίλες, για το μακρύ, το κοντό, το πόσο πάνω η το πόσο κάτω είναι.
Το θέμα ηλικίας δεν με ενόχλησε ποτέ.
Το θέμα συμπεριφοράς με έχει ενοχλήσει πολλές φορές εδώ.
Ειδικά από πολλούς πατριώτες που εν είδη μπουδελότσαρκας μεταξουργείου, επιδίδονται και εδώ στο συγκεκριμένο άθλημα κατ ομάδες.
Φωνασκώντας και συμπεριφερόμενοι εν είδη οπαδών κατά την είσοδο τούς στο γήπεδο.
Είναι πολύ παράξενο, αλλά όλοι οι πατριώτες που έρχονται εδώ έχουν όλοι το ίδιο όνομα
Ακόμα περισσότερο, όταν μην έχοντας τίποτα άλλο να ασχοληθούν ασχολούνται με τους γύρω τους εν είδη κουτσομπολιού.
Άλλωστε η σοφία του λαού μας λέει με τον παρά του και τη κυρα του.
Ελάτε κάτω, περάστε καλά αποφεύγεται τις κακοτοπιές και όποια πράγματα απαγορεύονται εδώ. Κοιτάξτε να περάσετε εσείς καλά και αφήστε τον καθένα να κάνει αυτό που του άρεσε.
Άλλωστε για αυτό ήρθε.