Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Μου αρεσει που ενοχλειστε απο τον παπου που περπαταει χερακι χερακι με τη μικρη. ΑΛΛΑ δεν σχολιαζετε τον καθε μαλακα σπονσορα ή τον καθε φουκαρα, ανεξαρτητως χωρας, που παει χιλιαδες μιλια μακρυα μονο για να πηδηξει. :grin:

:thumbsup: :thumbsup:

vre7876

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ πάλι φίλε τον χαίρομαι τον "μαλάκα σπόνσορα", που διατηρεί την αξιοπρέπειά του και αντί να κάθεται να υποκύπτει στις ανωμαλίες της κάθε πειραγμένης εν Ελλάδι, που θα του πουλήσει οικογένειες και παιδιά σε αντάλλαγμα με το "κάτσε μαλάκα και δούλευε τώρα μια ζωή, για να λιάζω εγώ την μουνάρα μου, μια και το χρέος μου στην κοινωνία το έκανα διαιωνίζοντας το είδος", πάει χιλιάδες μίλια μακριά, για να ικανοποιήσει μια βιολογική ανάγκη, χωρίς μακροπρόθεσμα ηθικίστικα ανταλλάγματα... Αυτά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οσον αφορά το θέμα με τους γέρους, μερικές προσωπικές απόψεις παρακάτω.

Πρώτον. Δικαίωμα στο σεξ έχουν όλοι οι άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας και για όσο τους σηκώνεται.

Δεύτερον. Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους σεξουαλικούς συντρόφους είναι ένα μάλλον προσωπικό ζήτημα. Συνήθως ο άντρας όταν είναι πιτσιρικάς παλαβώνει με την εμπειρία των μεγάλων γυναικών και όταν μεγαλώνει έλκεται απο τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα τψν νέων. Ουσιαστικά ο καθένας σε κάθε ηλικία έλκεται από ότι του λείπει.

Τρίτον. Μπορεί η θέα ενός γέρου που σαλιαρίζει με πιπίνια να φαίνεται σε κάποιους απο εμάς γελοία η αποκρουστική. Και απο κάποιο όριο και πέρα θα συμφωνήσω ότι είναι. Πρέπει και ο γέρος να κρατάει την αξιοπρέπειά του. Το ότι όμως η συγκεκριμένη νεα κοπέλα μπορεί χάριν του επιούσιου, να πηγαίνει καθημερινά με βρωμιάρηδες η άρρωστους επιλεκτικά το ξεχνάμε και δεν μας φαίνεται αποκρουστικό. Οπως επίσης ξεχνάμε ότι πιθανότατα πέραν της επαγγελματικής σχέσης με τους περισσότερους απο εμάς οι περισσότερες απο αυτές δεν θα έκανα τίποτα περεταίρω ασχέτως αν εμείς καλιεργούμε ψευδαισθήσεις περί της και καλά αντρικής γοητείας μας. Οσο λοπον δικαίωμα στη ψαιδαίσθηση έχει ο νεος έχει και ο γέρος.

Τέταρτον. Οσον αφορά το πόσο ρόλο παίζει η δική σου εμφάνιση ως πελάτη στη διαμόρφωση της τελικής τιμής. Σίγουρα είναι και οι κοπέλες αυτές  άνθρωποι και έχουν τις αισθητικές τους προτιμήσεις. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι στη πλειοψηφία των κοριτσιών η εμφάνιση του πελάτη  παίζει ελάχιστο ρόλο. Ισα ίσα που για την ίδια αμοιβή στη πλειονότητα τους προτιμούν τους γέρους φαράνγκ διότι ξέρουν ότι σε αντίθεση με τους νεους δεν θα τις ξεπατώσουν στο boom  boom. Επιπλέον οι γεροφαραγκ είναι στην πλειοψηφία τους μαλακοαγαπούληδες και άρα πιο επιρεπεις στα εξτραδάκια και στις πιθανές μελλοντικές χορηγίες. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι στατιστικά είναι λίγες. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που για εμάς είναι διασκέδαση, για αυτές είναι δουλειά και μάλιστα απο ψυχολογικής απόψεως σκληρή δουλειά. Βλεποντας το λοιπον επαγγελματικά επιζητούν την καλύτερη αμοιβή μέσω της μικρότερης καταπόνησης, πράγμα που οι γεροφαράγκ προσφέρουν.

Πέμπτον. Προσωπικά πιστεύω ότι ο λόγος που οι περισσότεροι πορνο τουρίστες επισκέπτονται σεξοπροορισμούς οπως η Ταιλάνδη δεν είναι αυτό καθαυτό το σεξ. Το σεξ επι πληρωμή το βρίσκουν και στη χώρα τους και χωρίς να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του κόσμου.  Στη Ταυλάνδη οι ποορνοτουρίστες "νοικιαζουν" για όσο είναι εκεί το sex appeal ενος επωνυμου ηθοποιού η rock star οσον αφορά το ψεύτικο παιχνίδι του φλερτ και της απηχησης τους στις γυναίκες. Ουσιαστικά αγοράζουν μια ψευδαίσθηση. Τη ψαιδαίσθηση πληρώνουν. Οι κοπέλες εκεί το καταλαβαίνουν και επενδύουν πάνω σε αυτό για αυτό και έχουν γίνει masters στο gfe.

Είναι κατακριτέο αυτό ?? Το να ζείς δηλαδή τη ψευδαίσθησή σου. Δεν νομίζω. Αν κάτσεις και σκεφτεις καλά πόσα πράγματα στη ζωή μας βασίζονται σε ψευδαισθήσεις θα καταρεύσεις ψυχολογικά.

Για αυτό λοιπον το λογο, πιστεύω   ότι ο άνθρωπος ωφείλει μέχρι ενός σημείου να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει να αισθάνεται ότι η ζωή του έχει καποιο νόημα.
Αλλά με μέτρο πάντα. Και κυρίως χωρίς να κατακρίνει άλλους, οταν κανουν το ίδιο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Αν κάτσεις και σκεφτεις καλά πόσα πράγματα στη ζωή μας βασίζονται σε ψευδαισθήσεις θα καταρεύσεις ψυχολογικά.

Για αυτό λοιπον το λογο, πιστεύω   ότι ο άνθρωπος ωφείλει μέχρι ενός σημείου να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει να αισθάνεται ότι η ζωή του έχει καποιο νόημα.
Αλλά με μέτρο πάντα. Και κυρίως χωρίς να κατακρίνει άλλους, οταν κανουν το ίδιο, ανεξαρτήτως ηλικίας.
:thumbsup: Αλλιώς,το'χουμε αναλύσει κι αλλού αυτό,καταλήγεις με ψυχοφάρμακα τρόφιμος του Δρομοκαΐτειου...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εμενα βασικα σταρχιδια μου
και να γερασω (ποιο πολυ) ποιο συχαμερος θα γινω και αν με σηκωνετε θα πηδαω πιπινια εφοσον δεν ειναι ανηλικα οταν και αν εχω ορεξη και δεν θα ρωτησω κανενα ουτε θα δω ταυτοτητα απο καμια για να αποριψω...ουτε βεβαια οπως ημουν εως τωρα θα επιδιωξω να γελιοποιουμε στο δρομο με χαχανουλιδακια και βλαμμενα υφακια για να δινω γελιο στο κοινο
στο κατω κατω οποιου δεν αρεσει το θεαμα σε περιοχες σαν κι αυτη ας παει σινεμα η κατσει σπιτι του
η στο φιναλε ας ζητησει απαγορευση εξοδου απο τη χωρα οταν πιασει τα 40 αφου θα ειναι με το ενα ποδι στο ταφο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οσον αφορά το θέμα με τους γέρους, μερικές προσωπικές απόψεις παρακάτω.

Πρώτον. Δικαίωμα στο σεξ έχουν όλοι οι άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας και για όσο τους σηκώνεται.

Δεύτερον. Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους σεξουαλικούς συντρόφους είναι ένα μάλλον προσωπικό ζήτημα. Συνήθως ο άντρας όταν είναι πιτσιρικάς παλαβώνει με την εμπειρία των μεγάλων γυναικών και όταν μεγαλώνει έλκεται απο τη νεανικότητα και τη φρεσκάδα τψν νέων. Ουσιαστικά ο καθένας σε κάθε ηλικία έλκεται από ότι του λείπει.

Τρίτον. Μπορεί η θέα ενός γέρου που σαλιαρίζει με πιπίνια να φαίνεται σε κάποιους απο εμάς γελοία η αποκρουστική. Και απο κάποιο όριο και πέρα θα συμφωνήσω ότι είναι. Πρέπει και ο γέρος να κρατάει την αξιοπρέπειά του. Το ότι όμως η συγκεκριμένη νεα κοπέλα μπορεί χάριν του επιούσιου, να πηγαίνει καθημερινά με βρωμιάρηδες η άρρωστους επιλεκτικά το ξεχνάμε και δεν μας φαίνεται αποκρουστικό. Οπως επίσης ξεχνάμε ότι πιθανότατα πέραν της επαγγελματικής σχέσης με τους περισσότερους απο εμάς οι περισσότερες απο αυτές δεν θα έκανα τίποτα περεταίρω ασχέτως αν εμείς καλιεργούμε ψευδαισθήσεις περί της και καλά αντρικής γοητείας μας. Οσο λοπον δικαίωμα στη ψαιδαίσθηση έχει ο νεος έχει και ο γέρος.

Τέταρτον. Οσον αφορά το πόσο ρόλο παίζει η δική σου εμφάνιση ως πελάτη στη διαμόρφωση της τελικής τιμής. Σίγουρα είναι και οι κοπέλες αυτές  άνθρωποι και έχουν τις αισθητικές τους προτιμήσεις. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι στη πλειοψηφία των κοριτσιών η εμφάνιση του πελάτη  παίζει ελάχιστο ρόλο. Ισα ίσα που για την ίδια αμοιβή στη πλειονότητα τους προτιμούν τους γέρους φαράνγκ διότι ξέρουν ότι σε αντίθεση με τους νεους δεν θα τις ξεπατώσουν στο boom  boom. Επιπλέον οι γεροφαραγκ είναι στην πλειοψηφία τους μαλακοαγαπούληδες και άρα πιο επιρεπεις στα εξτραδάκια και στις πιθανές μελλοντικές χορηγίες. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι στατιστικά είναι λίγες. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό που για εμάς είναι διασκέδαση, για αυτές είναι δουλειά και μάλιστα απο ψυχολογικής απόψεως σκληρή δουλειά. Βλεποντας το λοιπον επαγγελματικά επιζητούν την καλύτερη αμοιβή μέσω της μικρότερης καταπόνησης, πράγμα που οι γεροφαράγκ προσφέρουν.

Πέμπτον. Προσωπικά πιστεύω ότι ο λόγος που οι περισσότεροι πορνο τουρίστες επισκέπτονται σεξοπροορισμούς οπως η Ταιλάνδη δεν είναι αυτό καθαυτό το σεξ. Το σεξ επι πληρωμή το βρίσκουν και στη χώρα τους και χωρίς να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του κόσμου.  Στη Ταυλάνδη οι ποορνοτουρίστες "νοικιαζουν" για όσο είναι εκεί το sex appeal ενος επωνυμου ηθοποιού η rock star οσον αφορά το ψεύτικο παιχνίδι του φλερτ και της απηχησης τους στις γυναίκες. Ουσιαστικά αγοράζουν μια ψευδαίσθηση. Τη ψαιδαίσθηση πληρώνουν. Οι κοπέλες εκεί το καταλαβαίνουν και επενδύουν πάνω σε αυτό για αυτό και έχουν γίνει masters στο gfe.

Είναι κατακριτέο αυτό ?? Το να ζείς δηλαδή τη ψευδαίσθησή σου. Δεν νομίζω. Αν κάτσεις και σκεφτεις καλά πόσα πράγματα στη ζωή μας βασίζονται σε ψευδαισθήσεις θα καταρεύσεις ψυχολογικά.

Για αυτό λοιπον το λογο, πιστεύω  ότι ο άνθρωπος ωφείλει μέχρι ενός σημείου να καλλιεργεί τις ψευδαισθήσεις του αν θέλει να αισθάνεται ότι η ζωή του έχει καποιο νόημα.
συμφωνω σε ολα φιλε μου αλλα στο πεμπτο.....??? πως ειναι δυνατο να αγοραζει καποιος συνεχως ενα προιον που ειναι μιας χρησης
η μαλλον ενα φαρμακο που ο γιατρος το δινει μια φορα και δεν εχει νοημα να το ξαναπαρεις?
οχι ..για μενα προσωπικα και νομιζω για πολυ κοσμο ειδικα αυτων που ειναι χαμηλων τονων και ποτε δεν θεουρουσαν τον εαυτο τους λογο ιδιοσυγκρασιας και χαρακτηρος κατι το σουπερ ουαου , η ταυλανδη και ποιο συγκεκριμενα η πατταγια η το πουκετ και κανα δυο αλλα παρεμφερη ειναι προορισμος διακοπων που ο συνδιασμος του καιρου του φαγητου της ηλεκτρισμενης ατμοσφαιρας γενικα βαζοντας το συν των απιστευτα γοητευτικων και θυληκων γυναικων που ειναι διαθεσημες επι πληρωμη αρα και ευκολοτερο , τον κανει αυτος τον προορισμο πολυ πιο ελκυστικο απο την καλικρατεια την κατερινη και αλλα της νοτιας ελλαδας που μου διαφευγουν....αυτο και μονο
αυτο βεβαια ισχυει γιαυτους που πηγαινουν επανηλλειμενα  και οχι στους πρωταρηδες
αυτοι ναι ειναι ακομα μαστουρωμενοι απο το φαρμακο ''gfe''
υστερογραφο....και αυτοι που εχουν μακροχρονια αποχη απο τον προορισμο και εχουν εθιστει , τοτε σαν τα πρεζονια αποζητουν αυτο το συγκεκριμενο χαπι απεγνωσμενα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Εγω αηδιαζω και αν ξαναπω και βλεπω μικρες με παππουδες θα πηγαινω κοντα τις και θα τις λεω αυτος ειναι ο παππους σου καλε?
Τον αγαπας?τον λες και i love you baby?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγώ πάλι φίλε τον χαίρομαι τον "μαλάκα σπόνσορα", που διατηρεί την αξιοπρέπειά του και αντί να κάθεται να υποκύπτει στις ανωμαλίες της κάθε πειραγμένης εν Ελλάδι, που θα του πουλήσει οικογένειες και παιδιά σε αντάλλαγμα με το "κάτσε μαλάκα και δούλευε τώρα μια ζωή, για να λιάζω εγώ την μουνάρα μου, μια και το χρέος μου στην κοινωνία το έκανα διαιωνίζοντας το είδος", πάει χιλιάδες μίλια μακριά, για να ικανοποιήσει μια βιολογική ανάγκη, χωρίς μακροπρόθεσμα ηθικίστικα ανταλλάγματα... Αυτά.
σωστα ,στο μετρο της λογικης οσων αφορα τα χιλιαδες μιλια

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
συμφωνω σε ολα φιλε μου αλλα στο πεμπτο.....??? πως ειναι δυνατο να αγοραζει καποιος συνεχως ενα προιον που ειναι μιας χρησης
η μαλλον ενα φαρμακο που ο γιατρος το δινει μια φορα και δεν εχει νοημα να το ξαναπαρεις?
οχι ..για μενα προσωπικα και νομιζω για πολυ κοσμο ειδικα αυτων που ειναι χαμηλων τονων και ποτε δεν θεουρουσαν τον εαυτο τους λογο ιδιοσυγκρασιας και χαρακτηρος κατι το σουπερ ουαου , η ταυλανδη και ποιο συγκεκριμενα η πατταγια η το πουκετ και κανα δυο αλλα παρεμφερη ειναι προορισμος διακοπων που ο συνδιασμος του καιρου του φαγητου της ηλεκτρισμενης ατμοσφαιρας γενικα βαζοντας το συν των απιστευτα γοητευτικων και θυληκων γυναικων που ειναι διαθεσημες επι πληρωμη αρα και ευκολοτερο , τον κανει αυτος τον προορισμο πολυ πιο ελκυστικο απο την καλικρατεια την κατερινη και αλλα της νοτιας ελλαδας που μου διαφευγουν....αυτο και μονο
αυτο βεβαια ισχυει γιαυτους που πηγαινουν επανηλλειμενα  και οχι στους πρωταρηδες
αυτοι ναι ειναι ακομα μαστουρωμενοι απο το φαρμακο ''gfe''
υστερογραφο....και αυτοι που εχουν μακροχρονια αποχη απο τον προορισμο και εχουν εθιστει , τοτε σαν τα πρεζονια αποζητουν αυτο το συγκεκριμενο χαπι απεγνωσμενα

Δεν διαφωνούμε ούτε στο 5 φιλσράκο.Αν προσεξεις αναφέρομαι στους πορνοτουριστες όχι στους τουρίστες.
Το οτι συνολικα σαν τουριστικο προιον αυτο που η ταιλανδη προσφερει ειναι μάλλον μοναδικο ειναι αληθεια και εχει επανηλειμενα γραφτει απο διαφορους φίλους του thread.

Τώρα για το κατα ποσο μπορει καποιος να χρησιμοποει συνεχεια το ιδιο υποκαταστατο το θεμα είναι μάλλον μεγάλο.Απλά θα σου πω οτιαπο συτα που βλεπω και διαβαζω μεγαλυτερο αλκοολικι απο τα κωλομπαρα που προσφερουν μια παρεμφερή ψευδαισθηση  με αυτή στην οποία αναφερομαστε δεν υπαρχει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα αυτο ειναι οντως αλκοολικι μισο βημα πριν το φερετρο με τα αθλια κολωμπαρα τα δικα μας
πιο αθλια δεν εχει

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Δηλαδή ρε φίλε,  εγώ  που  έχω 2 “αραβωνιάρες” 21  και 23  συν την γραμματέα  26  χρονών   και ζω εδώ.
Tι είμαι για σένα;
Βέβαια  60αρης  δεν  είμαι, αισίως μπήκαμε στα 40.

Tώρα   για  να χαλάσω  και των μεν και των δε την σούπα,  να σας  πω  ότι για του επαγγέλματος  αυτού   τα κορίτσια,  ούτε η  εμφάνιση  ούτε η ηλικία σας   παίζει κανένα ρόλο.

Το [size=12pt]ποσό[/size] ενδιαφέρει,   απλώς η ηλικία   και  η  καλή εμφάνιση,   φυσικά με το ανάλογο ποσό, ανεβάζει το λεγόμενο [size=12pt]face[/size].
Το 90%      έχει  πάντα κάποιον Ταϊλανδό “φίλο”.  
Που μπορεί πολλοί από τους σπόνσορες   να το έχετε γνωρίσει σαν αδελφό η ξάδελφο, εκεί   καταλήγει τον   μεγαλύτερο μέρος  των χρημάτων τους  .
Η οικογένεια και το μωρό στο Ισσάν  θα   πάρει ότι περισσέψει.

Όσο για το θέμα  των φωτογραφιών,  μην νομίζεται  και εκείνες  βγάζουν φωτογραφίες στο δωμάτιο. Για  να έχουν  στην συνέχεια να ασχοληθούν  την ώρα του  κοινωνικού σχολίου  με τις  φίλες,  για το μακρύ,  το  κοντό,  το πόσο πάνω η το πόσο κάτω είναι.

Το θέμα ηλικίας δεν με ενόχλησε ποτέ.
Το θέμα συμπεριφοράς  με έχει ενοχλήσει πολλές φορές  εδώ.
Ειδικά   από πολλούς πατριώτες   που εν  είδη μπουδελότσαρκας  μεταξουργείου, επιδίδονται και εδώ στο συγκεκριμένο άθλημα  κατ  ομάδες.
Φωνασκώντας και συμπεριφερόμενοι  εν είδη οπαδών κατά την είσοδο τούς στο γήπεδο.

Είναι πολύ   παράξενο, αλλά  όλοι  οι πατριώτες που έρχονται εδώ έχουν όλοι το ίδιο όνομα

Ακόμα περισσότερο,  όταν μην έχοντας   τίποτα άλλο  να ασχοληθούν  ασχολούνται με τους  γύρω τους εν είδη  κουτσομπολιού.
Άλλωστε η σοφία του λαού  μας  λέει με τον παρά του και τη κυρα του.
Ελάτε κάτω, περάστε   καλά αποφεύγεται τις  κακοτοπιές   και όποια πράγματα απαγορεύονται εδώ.  Κοιτάξτε να περάσετε εσείς  καλά  και αφήστε τον καθένα  να κάνει αυτό που του άρεσε.

Άλλωστε  για αυτό ήρθε.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
True Love..... :smitten: :smitten: :smitten:
Να ζησετε παιδια και καλους Απογονους.

Συνημμένα

• Page1.jpg
    Page1.jpg
    107,7 KB · Εμφανίσεις: 18

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δηλαδή ρε φίλε,  εγώ  που  έχω 2 “αραβωνιάρες” 21  και 23  συν την γραμματέα  26  χρονών  και ζω εδώ.
Tι είμαι για σένα;
Βέβαια  60αρης  δεν  είμαι, αισίως μπήκαμε στα 40.

Tώρα  για  να χαλάσω  και των μεν και των δε την σούπα,  να σας  πω  ότι για του επαγγέλματος  αυτού  τα κορίτσια,  ούτε η  εμφάνιση  ούτε η ηλικία σας  παίζει κανένα ρόλο.

Το [size=12pt]ποσό[/size] ενδιαφέρει,  απλώς η ηλικία  και  η  καλή εμφάνιση,  φυσικά με το ανάλογο ποσό, ανεβάζει το λεγόμενο [size=12pt]face[/size].
Το 90%      έχει  πάντα κάποιον Ταϊλανδό “φίλο”. 
Που μπορεί πολλοί από τους σπόνσορες  να το έχετε γνωρίσει σαν αδελφό η ξάδελφο, εκεί  καταλήγει τον  μεγαλύτερο μέρος  των χρημάτων τους  .
Η οικογένεια και το μωρό στο Ισσάν  θα  πάρει ότι περισσέψει.

Όσο για το θέμα  των φωτογραφιών,  μην νομίζεται  και εκείνες  βγάζουν φωτογραφίες στο δωμάτιο. Για  να έχουν  στην συνέχεια να ασχοληθούν  την ώρα του  κοινωνικού σχολίου  με τις  φίλες,  για το μακρύ,  το  κοντό,  το πόσο πάνω η το πόσο κάτω είναι.

Το θέμα ηλικίας δεν με ενόχλησε ποτέ.
Το θέμα συμπεριφοράς  με έχει ενοχλήσει πολλές φορές  εδώ.
Ειδικά  από πολλούς πατριώτες  που εν  είδη μπουδελότσαρκας  μεταξουργείου, επιδίδονται και εδώ στο συγκεκριμένο άθλημα  κατ  ομάδες.
Φωνασκώντας και συμπεριφερόμενοι  εν είδη οπαδών κατά την είσοδο τούς στο γήπεδο.

Είναι πολύ  παράξενο, αλλά  όλοι  οι πατριώτες που έρχονται εδώ έχουν όλοι το ίδιο όνομα

Ακόμα περισσότερο,  όταν μην έχοντας  τίποτα άλλο  να ασχοληθούν  ασχολούνται με τους  γύρω τους εν είδη  κουτσομπολιού.
Άλλωστε η σοφία του λαού  μας  λέει με τον παρά του και τη κυρα του.
Ελάτε κάτω, περάστε  καλά αποφεύγεται τις  κακοτοπιές  και όποια πράγματα απαγορεύονται εδώ.  Κοιτάξτε να περάσετε εσείς  καλά  και αφήστε τον καθένα  να κάνει αυτό που του άρεσε.

Άλλωστε  για αυτό ήρθε.
να υποθεσω πιο ονομα εχουν ολοι :cheesy: ?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω αηδιαζω και αν ξαναπω και βλεπω μικρες με παππουδες θα πηγαινω κοντα τις και θα τις λεω αυτος ειναι ο παππους σου καλε?
Τον αγαπας?τον λες και i love you baby?
μη το κανεις γιατι εχει κατι μερακληδες παπουληδες μη καταληξεις με αιμοροιδες ;)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Θα μου κλασουν μια μαντρα αρχιδια οι παππουδες και ειδικα στην pattaya που δεν ξαναπαταω.Αντε το πολυ κανα 4ημερο να δω τα παιδια.
Ξερω να προστατευομαι σαυτην την χωρα αυτα να τα λετε στα πρωτακια.
Eγω απορω γιατι αρπαζεσε μαζι μου? Θαρρεις και ειπα κατι για σενα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Θα μου κλασουν μια μαντρα αρχιδια οι παππουδες και ειδικα στην pattaya που δεν ξαναπαταω.Αντε το πολυ κανα 4ημερο να δω τα παιδια.
Ξερω να προστατευομαι σαυτην την χωρα αυτα να τα λετε στα πρωτακια.
Eγω απορω γιατι αρπαζεσε μαζι μου? Θαρρεις και ειπα κατι για σενα
ποιος αρπαζετε ρε μεγαλε...καλμ
καζουρα κανεις στους παππουδες ε καζουρα κανουν και αυτοι σε σενα χαχα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Εσυ εισαι ο παππους που με κανει καζουρα?
Την αποψη μου για σενα την εχω πει.Αλλα εσυ ολα στραβα τα περνεις τι να σε πω.
Η ηλικια σου δεν ειναι παππους κα ενα παραπανω η εΜφανιση.
Ενας 40 αρης ισως ειναι και πιο παππους απο σενα.
Και εγω βαφτιζω παππου απο 60 και ανω.
Ποτε δεν θα μαρεζε να βλεπω τον μπαμπα μου 65 ετων να χαμουρευει στη παταγια ενα κοριτσακι 23.
Ελεος πια...
Σον και καλα να με αλαξετε την γνωμη μου?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Εγω ειμαι 36 και τελευταια πηγα με μια μεγαλυτερη και με φαγες τα αυτια.
Και ουτε γρια ειναι ουτε εδειχνε τα χρονια της,
Εσεις ομως δεν δεχεστε το αντιθετο που ειναι και πιο αντιαισθητικο.
Και θα κατσω να ανεχτω τωρα τον αλλο 60 ετων με 20-25 ε οχιιιι

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βρε παιδια αναφορικα με θεματα ηλικιας ...
.... βλεπε κοντομηνα σπυροπουλου ....

ο ερως χρονια δεν κοιτα

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
:hi: :hi: :hi:

Συνημμένα