Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εσυ εισαι ο παππους που με κανει καζουρα?
Την αποψη μου για σενα την εχω πει.Αλλα εσυ ολα στραβα τα περνεις τι να σε πω.
Η ηλικια σου δεν ειναι παππους κα ενα παραπανω η εΜφανιση.
Ενας 40 αρης ισως ειναι και πιο παππους απο σενα.
Και εγω βαφτιζω παππου απο 60 και ανω.
Ποτε δεν θα μαρεζε να βλεπω τον μπαμπα μου 65 ετων να χαμουρευει στη παταγια ενα κοριτσακι 23.
Ελεος πια...
Σον και καλα να με αλαξετε την γνωμη μου?
εγω ειμαι.......  :grin: :grin: :grin:χαχαχαχαχα ελαααα εδω στραβωσες με τον αλλο το 45αρη :zombie: :zombie: που σου γαμησε την αλλη ελααα
μαρεσει πυ τσατιστικες και δε με μιλας εξω αλλα εδω  :tickedoff:χαχαχαχαχαχαχα
για να σοβαρευτουμε ...τα ειπαν και οι αλλοι ποιο πανω , ξεχνα τα δεδομενα που ισχυουν για οπουδηποτε αλλου
και εμενα που ειμαι ψειρας δεν μαρεσουν στους 10 οι 100 χοντροι βρωμιαρηδες τσιγκουνηδες  :helpplea:μιζεροι βλακοφατσες πακια  :ak:ρωσοι κινεζοι και αλλοι 1000οι
δεν θα επρεπε ουτε σε θηλυκη κοτα να μιλαω εκει
κρατα τη γνωμη σου η μαλλον πεστην οπως τη λεω εγω αλλα αποδεξου την πραγματικοτητα
δεν αλλαζει τιποτα οσο ρατσιστες και να ειμαστε
ουτε εγω που βριζω αυτους που βριζω με καθε ευκαιρια ουτε εσυ με τους μεγαλους
και μη νομιζεις οτι αυτο ισχυει για πατταγια...οοοοχι ισχυει παντου οπου γης και ταυλανδη και ας πει ο καθενας οτι θελει :blahblah1: :blahblah1:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Εγω ειμαι 36 και τελευταια πηγα με μια μεγαλυτερη και με φαγες τα αυτια.
Και ουτε γρια ειναι ουτε εδειχνε τα χρονια της,
Εσεις ομως δεν δεχεστε το αντιθετο που ειναι και πιο αντιαισθητικο.
Και θα κατσω να ανεχτω τωρα τον αλλο 60 ετων με 20-25 ε οχιιιι
γιατι σταφαγα?? αν στα εφαγα δηλαδη που ψιλη πλακιτσα σεκανα αλλοι σε κραζαν....στα φαγα γιατι εδωσες επιβεβαιωση σε καποια σαν κιαυτη που μεδειξες χτες , καταλαβες ποια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εκει δεν ανεχεσαι , γινεσαι ενα με ολα σε ρουφαει η ταυλανδη οπως ειπε και ο αλλος στο χανγκ οβερ
αλλιως αστο καλητερα περνας στην αμουλιανη εκει τουλαχιστον γερο με πιτσιρικα δεν θα δεις....στα φανερα τουλαχιστον

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Με τον 45αρη δεν στραβωσα,μαυτην στραβωσα που μας το επαιζε και ιστορια.
Περα απο αυτα ομως αυτος αγαπησε να τα λεμε και ολα.Στελνει πλεον τα λεφτακια απο νορβηγια αλλα το αλλο το πουτανι συνεχιζει με μενα το chat.
Ποσταρει στο facebook: My boyfriend coming soon again,miss you baby και νιωθει ερωτευμενη με φατσουλα.
Μονο και μονο που τον δουλευει το αλλον και μας το παιζει και ιστορια η γκομενα εγω αυτην δεν την γαμαω.
Τωρα θα μου πεις γιατι το ψαχνω τοσο,ναι γιατι θα την δινω υποσχεσεις οτι θα παω εκει και θα ειμαι μαζι της καθε μερα ενω οταν παω θα με δει απλα μα καποια αλλη για να της γαμηθει η ψυχολογια οπως κανουν αυτες στους φαλαγκ.
Θα με πεις τωρα χεστηκε κιολας.Μια χαρα νευριαζουν.
Τεσπαντ.τι να μιλαω τωρα αφου θα αργησω να ξαναπαω.Τσαμπα ασχολουμαι εξαλου με καμια ελληνιδα βλεπω να κανω σχεση

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ε οκ τι σε νοιαζει δικασου λεφτα στελνει? αστη να κανει τη δουλεια της
και αν δεν τη πηδες γιατι δεν της κοβεις την καλημερα
για το κυπριακο λετε
τεσπα μη στραβωνεις ετσι ηταν παντα δυσκολα να αλαξει κατι εκει
φταις εσυ που τις υποστηρειζες καποτε
στα λεγα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
διαβαζα προηγουμενες σελιδες σχετικα με σπονσορες

ειλικρινα ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να στελνει καποιος λεφτα σε καποια οταν δεν ειναι μαζι της οταν δεν υπαρχει αληθινη συναισθηματικη σχεση ...

... αφου οταν ξαναπαει παλι θα την πληρωσει ...

κατι τετοιοι μαλακες μας χαλαν την πιατσα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αν με μια γυναικα εχεις σοβαρο δεσμο ή αμοιβαια συναισθηματα ενταξει το καταλαβαινω ...

... αλλα μια γυναικα που οταν δεν θα εχεις απλα σου πει αντιο δεν μπορω καταλαβω ποσο μαλακας ειναι καποιος να την σπονσοραρει ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Με τον 45αρη δεν στραβωσα,μαυτην στραβωσα που μας το επαιζε και ιστορια.
Περα απο αυτα ομως αυτος αγαπησε να τα λεμε και ολα.Στελνει πλεον τα λεφτακια απο νορβηγια αλλα το αλλο το πουτανι συνεχιζει με μενα το chat.
Ποσταρει στο facebook: My boyfriend coming soon again,miss you baby και νιωθει ερωτευμενη με φατσουλα.
Μονο και μονο που τον δουλευει το αλλον και μας το παιζει και ιστορια η γκομενα εγω αυτην δεν την γαμαω.
Τωρα θα μου πεις γιατι το ψαχνω τοσο,ναι γιατι θα την δινω υποσχεσεις οτι θα παω εκει και θα ειμαι μαζι της καθε μερα ενω οταν παω θα με δει απλα μα καποια αλλη για να της γαμηθει η ψυχολογια οπως κανουν αυτες στους φαλαγκ.
Θα με πεις τωρα χεστηκε κιολας.Μια χαρα νευριαζουν.
Τεσπαντ.τι να μιλαω τωρα αφου θα αργησω να ξαναπαω.Τσαμπα ασχολουμαι εξαλου με καμια ελληνιδα βλεπω να κανω σχεση

βρε τι ασχολεισαι αφου εσενα δεν σου τρωει λεφτα αστην με τον νορβηγο κανει οτι θελει ...

... εσυ οπως ολοι μας κοιτα εδω ελλαδα τι να κανεις ... και οταν μπορεσεις ξαναβρεθεις κατω ειτε πας με αυτην ειτε πας με αλλη το ιδιο ειναι...

... αν σου βγαζει τα γουστα που θελεις ας εχει εσκιμωο σπονσορα !

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ρε φιλε μιμικο βαζουν οτι εχουν σχεση στο facebook και νιωθουν μαγκες στους φιλους τους.
Μα τοσο μαλακες ειναι.
Δε λεω αν γνωριζα καποιο κοριτσι στην ταιλανδη και εβλεπα οτι οντως ειχε προβλημα και ειχα τα λεφτα αλλα τα λεφτα ισως να την βοηθουσα μια φορα στην ζωη μου.
Αλλα τωρα να στελνουν μηνιατικα τι να πω.
τεσπα η μαλακια παει συννεφο στο πλανητη.Το παμε ας κανουν οτι θελουν.Αλλα ας πουλησουν πνευμα αλλου στα παιδακια που τα χαφτουν.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ρε φιλε μιμικο βαζουν οτι εχουν σχεση στο facebook και νιωθουν μαγκες στους φιλους τους.
Μα τοσο μαλακες ειναι.
Δε λεω αν γνωριζα καποιο κοριτσι στην ταιλανδη και εβλεπα οτι οντως ειχε προβλημα και ειχα τα λεφτα αλλα τα λεφτα ισως να την βοηθουσα μια φορα στην ζωη μου.
Αλλα τωρα να στελνουν μηνιατικα τι να πω.

γουστο του καθενος πως διαθετει λεφτα του ... το οτι μας χαλαει την πιατσα ομως μας απασχολει ...

το να βαζει στο φατσοβιβλιο αυτο που γουσταρει να κανει για να νιωσει τον σπονσορα οτι ειναι μοναδικος αυτα ειναι τερτιπια δικια της ... κατακριτεα βεβαια και απο εμενα οπως εσυ τα κατακρινεις ...

... εσυ οπως ειπαμε οταν πας παλι κατω αν σου βγαζει τα γουστα και τα λεφτα ειναι τα σωστα ΟΡΜΑ !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο μαλακας ο νορβηγος εχει παγωσει εγκεφαλος του εκει που ειναι ...

... τι να του κανουμε ... εσυ αν βρεις ποιος ειναι πιαστον και μιλα του μεσα απο φατσοβιβλιο

μηπως και καταλαβει

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
1000 baht ειναι τα λεφτα.
Ρε δεν κολαω σαυτην.Εχω ποσες στην λιστα λαγκαρντ.
Αλλα συγκεκριμενα εχω μια στο νου πλεον απο Bkk.
Τωρα οτι και να πω δεν αξιζει θελω να παω πρωτα και μετα γιατι δεν θα με πιστευετε.
Παντως νιωθω τυχερος μονο και μονο γιατι θα μπω σε καλη κλικα της Bkk.
Αν και εχω μπει τωρα μαυτην ενα παραπανω.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ααα τεκιλας παντως να ξερεις οτι και εδω αναμεσα μας εχουμε αρκετους κρυφοσπονσορακους

καποιοι βεβαια δικαιολογημενα .... αλλοι μολις καταλαβαν οτι πιαστηκαν κοροιδα καναν την παπια

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
1000 baht ειναι τα λεφτα.
Ρε δεν κολαω σαυτην.Εχω ποσες στην λιστα λαγκαρντ.
Αλλα συγκεκριμενα εχω μια στο νου πλεον απο Bkk.
Τωρα οτι και να πω δεν αξιζει θελω να παω πρωτα και μετα γιατι δεν θα με πιστευετε.
Παντως νιωθω τυχερος μονο και μονο γιατι θα μπω σε καλη κλικα της Bkk.
Αν και εχω μπει τωρα μαυτην ενα παραπανω.

εξαιρετικα προχωρα ...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Τον ξερω ποιος ειναι ο νορβηγος.Ξερω το facεbook του.Αλλα δεν φτανω σε αυτα τα σημεια να κανω το ρουφιανο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
ααα τεκιλας παντως να ξερεις οτι και εδω αναμεσα μας εχουμε αρκετους κρυφοσπονσορακους

καποιοι βεβαια δικαιολογημενα .... αλλοι μολις καταλαβαν οτι πιαστηκαν κοροιδα καναν την παπια

Αυτο το ξερω οκ.
ΟΚ ετσι νιωθουν ευχαριστηση τι να τους πεις.Αλλα μετα να μας λενε και την αληθεια για να προσεχουν και αλλοι.Δεν ειναι ντροπη αν παρεδεχτουν τα λαθη τους.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αυτο το ξερω οκ.
ΟΚ ετσι νιωθουν ευχαριστηση τι να τους πεις.Αλλα μετα να μας λενε και την αληθεια για να προσεχουν και αλλοι.Δεν ειναι ντροπη αν παρεδεχτουν τα λαθη τους.

λιγος κοσμος εχει την ψυχικη δυναμη να πει μετα το παθημα του .... οτι να ρε γαμωτο πιαστηκα κοροιδο ή εκανα κατι και δεν μου βγηκε ή παιδια προσεξτε εγω την πατησα ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καποιοι τις παντρευτηκαν κιολας ....

αν κανεις ενα γκαλοπ λιγοι τα καταφεραν ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom