Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
Και εγω ισως να παντρευομουν μια ταιλανδεζα αλλα μετα καλο ψαξιμο βεβαια.
Τωρα αν δεν πετυχενε ο γαμος οκ και με τις ελληνιδες δεν πετυχενει πλεον.
Ας τα μαζευε και ας εφευγε.
τι λεγαμε λιγο πριν ?διαβαζα προηγουμενες σελιδες σχετικα με σπονσορες
ειλικρινα ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να στελνει καποιος λεφτα σε καποια οταν δεν ειναι μαζι της οταν δεν υπαρχει αληθινη συναισθηματικη σχεση ...
... αφου οταν ξαναπαει παλι θα την πληρωσει ...
κατι τετοιοι μαλακες μας χαλαν την πιατσα
η δικια μου εμπειρια απο το phuket ιναι με φωτος !!!!!!!!!!
τι λεγαμε λιγο πριν ?
εγω δεν τον παρεξηγω
αυτο ηθελε συναισθημα , αυτο πουλαν εκει
gfe το λενε και ειναι σε μορφη ψευδαισθησης
την πιατσα χαλανε φιλε αυτοι που ως αγαμητοι στερημενοι στις πατριδες τους , βαζω και αλλαδα απο τις πρωτες , πανε και αρχιζουν της δημοπρασιες...μεχρι πριν κατι χρονια βεβαια γιατι τωρα για ελληνες αστο
προλαβαν τη χαλασαν ομως και συνεχιζουν τωρα οι γνωστοι , γνωστοι μην αρχισω παλι , να τη χαλανε.
οι τυποι απο νορβηγειες κλπ εχουν οντως καλες προθεσεις για να βρουν τον ερωτα τους τον παντοτινο εκει
καταβαθος και αυτες το ιδιο θελουν , ελα ομως που η πουτανα η ταυλανδη ειναι 10 φορες πουτανα και εχει ποτισει η πουτανια μεσα της και δεν φευγει
Ο συγκεκριμενος νορβηγος που λεω μπηκα στο προφιλ του και ειδα τους φιλους του ολοι ηλικιωμενοι με ταιλανδεζες παντρεμενοι.
Εχουν κανει κλικες εκει και οχι μονο Βεβαια σαυτην την χωρα.
33 νυχτες στη Μπανγκοκ. 4 ρεπο, 29 νυχτες μπουμ-μπουμ με 23 διαφορετικες"συντροφους". Απο αυτες οι 6 ηταν πολυ καλες, οι 5 η απολυτη ξεπετα και οι
υπολοιπες απο μετριες εως αδιαφορες τις περισσοτερες τις εχω ηδη ξεχασει.
εγω το μονο που σκεπτομαι οταν παω κατω ειναι αν η γκομενα εχει πηδηχτει με γερο η με μεσηλικα (ειμαι και γω σε αυτη τη κατηγορια) η μηπως την εχει ξεχειλωσει κανενας με μεγαλο παπαρι και δεν ειναι σφιχτη
τελικα που ειναι αυτες να παω να βρω και γω καμμια και δεν θα βγω χερακι χερακι και χαλασω μερικους , γιατι αυτο δεν με ενδιαφερει περαν απο τις υπηρεσιες δωματιου
α ξεχασα ειναι και το gfe αλλη παπαρια και αυτη τωρα πως να το μεταφρασω ....παρηγορια στον αρρωστο μαλλον
εγω δεν ξαναπαω αν δεν βρω καποια αγαμητη η τουλαχιστον γαμημενη απο μικροτσουτσουνο