Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
:headbang:

Συνημμένα

• 10947349_433893706759345_1279397158851324169_n.jpg
    10947349_433893706759345_1279397158851324169_n.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Like
Αντιδράσεις: 968

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ναι τεκιλα τα ξερουμε κατι τετοια τα λενε ...

λες και ειναι ολες αποφοιτες της δραματικης σχολης !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Και εγω ισως να παντρευομουν μια ταιλανδεζα αλλα μετα καλο ψαξιμο βεβαια.
Τωρα αν δεν πετυχενε ο γαμος οκ και με τις ελληνιδες δεν πετυχενει πλεον.
Ας τα μαζευε και ας εφευγε.

ναι να το κανεις ... κοροιδο μην πιαστεις ομως ...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Και εγω ισως να παντρευομουν μια ταιλανδεζα αλλα μετα καλο ψαξιμο βεβαια.
Τωρα αν δεν πετυχενε ο γαμος οκ και με τις ελληνιδες δεν πετυχενει πλεον.
Ας τα μαζευε και ας εφευγε.
Τωρα και να θελα δεν θα μπορουσα να την παντρευτω γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να νταντευω και δευτερο ατομο.
Ουτε μηνα θα κρατουσε ο γαμος με ταιλανδεζα η ελληνιδα.Γιατι πλεον και με τις δυο φυλες πρεπει να εισαι και ευκαταστατος λιγο.
Αλλα ποτε δεν θα εγραφα σπιτια,λεφτα κτλ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
διαβαζα προηγουμενες σελιδες σχετικα με σπονσορες

ειλικρινα ποτε δεν καταλαβα γιατι πρεπει να στελνει καποιος λεφτα σε καποια οταν δεν ειναι μαζι της οταν δεν υπαρχει αληθινη συναισθηματικη σχεση ...

... αφου οταν ξαναπαει παλι θα την πληρωσει ...

κατι τετοιοι μαλακες μας χαλαν την πιατσα
τι λεγαμε λιγο πριν ?
εγω δεν τον παρεξηγω
αυτο ηθελε συναισθημα , αυτο πουλαν εκει
gfe το λενε και ειναι σε μορφη ψευδαισθησης
την πιατσα χαλανε φιλε αυτοι που ως αγαμητοι στερημενοι στις πατριδες τους , βαζω και αλλαδα απο τις πρωτες , πανε και αρχιζουν της δημοπρασιες...μεχρι πριν κατι χρονια βεβαια γιατι τωρα για ελληνες αστο
προλαβαν τη χαλασαν ομως και συνεχιζουν τωρα οι γνωστοι , γνωστοι μην αρχισω παλι , να τη χαλανε.
οι τυποι απο νορβηγειες κλπ εχουν οντως καλες προθεσεις για να βρουν τον ερωτα τους τον παντοτινο εκει
καταβαθος και αυτες το ιδιο θελουν , ελα ομως που η πουτανα η ταυλανδη ειναι 10 φορες πουτανα και εχει ποτισει η πουτανια μεσα της και δεν φευγει

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ο συγκεκριμενος νορβηγος που λεω μπηκα στο προφιλ του και ειδα τους φιλους του ολοι ηλικιωμενοι με ταιλανδεζες παντρεμενοι.
Εχουν κανει κλικες εκει και οχι μονο Βεβαια σαυτην την χωρα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
:fuck2: :fuck2: :fuck2:
place your picture here

Συνημμένα

• 10807051_724448234290180_1728047524_n.jpg
    10807051_724448234290180_1728047524_n.jpg
    69,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Like
Αντιδράσεις: 968

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τι λεγαμε λιγο πριν ?
εγω δεν τον παρεξηγω
αυτο ηθελε συναισθημα , αυτο πουλαν εκει
gfe το λενε και ειναι σε μορφη ψευδαισθησης
την πιατσα χαλανε φιλε αυτοι που ως αγαμητοι στερημενοι στις πατριδες τους , βαζω και αλλαδα απο τις πρωτες , πανε και αρχιζουν της δημοπρασιες...μεχρι πριν κατι χρονια βεβαια γιατι τωρα για ελληνες αστο
προλαβαν τη χαλασαν ομως και συνεχιζουν τωρα οι γνωστοι , γνωστοι μην αρχισω παλι , να τη χαλανε.
οι τυποι απο νορβηγειες κλπ εχουν οντως καλες προθεσεις για να βρουν τον ερωτα τους τον παντοτινο εκει
καταβαθος και αυτες το ιδιο θελουν , ελα ομως που η πουτανα η ταυλανδη ειναι 10 φορες πουτανα και εχει ποτισει η πουτανια μεσα της και δεν φευγει

καλα τα λες

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ο συγκεκριμενος νορβηγος που λεω μπηκα στο προφιλ του και ειδα τους φιλους του ολοι ηλικιωμενοι με ταιλανδεζες παντρεμενοι.
Εχουν κανει κλικες εκει και οχι μονο Βεβαια σαυτην την χωρα.

και εδω ειχαν κλικες αλλα τις σπασανε

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Είναι αστείο να κάθεται κάποιος και να κριτικάρει τι γράφουν στα διάφορα facebook οι πιο hardcore πουτάνες της Ταιλάνδης που εννοείται ότι σε αυτές ανήκουν  και οι κατοικοεδρεύουσες στο ibar της  Pattaya. Αφού βρίσκουν και τα κάνουν και πάνω απ' όλα κονομάνε χοντρά ποιος ο λόγος να το σταματήσουν. Και ένα και δύο και δέκα προφίλ θα ανοίξουν και σε κάθε ένα θα εμφανίζουν ότι είναι σε σχέση και με άλλο μαλάκα. Όταν για κάθε τέτοιο προφίλ ο παραμυθιασμένος αγαπητικός πληρώνει μίνιμουμ 300-400 ευρουδάκια  και νομίζει ότι έχει γκόμενα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Αγαπητέ Τεκίλα δεν καταλαβαίνω γιατί στραβώνεις. Αν δηλαδή είχες την ίδια δυνατότητα να λες ότι είσαι σε σχέση με μια φωτογραφία στο ιντερνετ , να της λες love you, miss you κτλ κανα δύο φορες και να κονομάς 400 ευρουδάκια την φωτογραφία πες μου ότι δεν θα το έκανες. Για κάθε μια από αυτές είναι μίνιμουμ 4-5 σπόνσορες δηλαδή 2000 ευρω!!!!.  Το κακό της υπόθεσης όμως είναι άλλο. Αφού εργάζονται ως εκδιδόμενες θα πρέπει να προσφέρουν και τις αντίστοιχες υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνονται σε αυτούς που δεν θα μασήσουν το δακρύβρεχτο παραμύθι τους. Γιατί όταν τους πεις ότι έχεις πάει Ταιλάνδη πολλές φορές κοιτάζουν να σε βγάλουν στην ξεπέτα ενώ αν τους λές ότι είναι πρώτη φορά και αγάπες παιζουν και λουλούδια και gfe. Προφανώς γιατι ο σκοπος τους είναι να  σε προωθήσουν στην κατηγορία της "σχέσης από την φωτογραφία".  Εύκολα και σίγουρα λεφτά μέχρι να ξυπνήσει ο μαλάκας και να αντικατασταθεί από τον επόμενο..... :jerking:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Κυριοι
Οσο και να το αναλυετε ΕΝΑΣ ειναι ο παραγοντας που κανει τους αντρες να πηγαινουν Ταυλανδη και αλλου και αντι να πηδανε/πληρωνουν και εξω απο το δωματιο, καθονται και συζητανε για gfe ή διατηρηση επαφης ή οπως αλιως θελετε να το πειτε. Η αγαμια και η ελλειψη συντροφου στη χωρα τους!!
Ξερω και μαλλον ξερετε και εσεις πολλους που οταν βρηκαν συντροφο στη χωρα τους κοψανε και τις Ταυλανδες και τα ταξειδια.
Ολα τα αλλα για Ελλεηνιδες, βρωμοεγγλεζες κλπ ειναι δικαιολογιες.
Και οπως λεει και η παροιμια " της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες"

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
insomnia kai ibar tigka sto kosmo.alla polloi farang kai araves kai oi gkomenes me toupe.2 phra kai oi 2 me dialeksan  :headbang: :headbang:
barakia h monh lysh alla thelei ligo psaksimo.petyxa asteraki xwris tattoo ktl 22 maiwn xwris na zhtaei 2000 akatevata kai na xei kai 10 araves na paizei tautoxrona.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
33 νυχτες στη Μπανγκοκ. 4 ρεπο, 29 νυχτες μπουμ-μπουμ με 23 διαφορετικες"συντροφους". Απο αυτες οι 6 ηταν πολυ καλες, οι 5 η απολυτη ξεπετα και οι
υπολοιπες απο μετριες εως αδιαφορες τις περισσοτερες τις εχω ηδη ξεχασει.
Γιατι ομως αρχισα να μετραω απο τωρα τις μερες;

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
33 νυχτες στη Μπανγκοκ. 4 ρεπο, 29 νυχτες μπουμ-μπουμ με 23 διαφορετικες"συντροφους". Απο αυτες οι 6 ηταν πολυ καλες, οι 5 η απολυτη ξεπετα και οι
υπολοιπες απο μετριες εως αδιαφορες τις περισσοτερες τις εχω ηδη ξεχασει.

Για κωλόγερος ψιλοσάρωσες  :rockon:
Δεν υπάρχει πρόβλημα αν τις ξέχασες
Καλύτερα να δουλεύει το εργαλείο παρά η μνήμη .......

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εγω το μονο που σκεπτομαι οταν παω κατω ειναι αν η γκομενα εχει πηδηχτει με γερο η με μεσηλικα (ειμαι και γω σε αυτη τη κατηγορια) η μηπως την εχει ξεχειλωσει κανενας με μεγαλο παπαρι και δεν ειναι σφιχτη

τελικα που ειναι αυτες να παω να βρω και γω καμμια και δεν θα βγω χερακι χερακι και χαλασω μερικους , γιατι αυτο δεν με ενδιαφερει περαν απο τις υπηρεσιες δωματιου

α ξεχασα ειναι και το gfe  αλλη παπαρια και αυτη τωρα πως να το μεταφρασω ....παρηγορια στον αρρωστο μαλλον

εγω δεν ξαναπαω αν δεν βρω καποια αγαμητη η τουλαχιστον γαμημενη απο μικροτσουτσουνο

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ:Μολις εφτασε ο νορβηγος χορηγος σημερα και αρχισαν τα mak mak,love,jup.
Μαλλον πολλοι δεν με καταλαβατε η μαλλον δεν σας εδωσα εγω να καταλαβετε καλα.
Τελος παντως,σε συζητηση να μαστε.

Συνημμένα

• Καταγραφή.JPG
    Καταγραφή.JPG
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 37

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
εγω το μονο που σκεπτομαι οταν παω κατω ειναι αν η γκομενα εχει πηδηχτει με γερο η με μεσηλικα (ειμαι και γω σε αυτη τη κατηγορια) η μηπως την εχει ξεχειλωσει κανενας με μεγαλο παπαρι και δεν ειναι σφιχτη

τελικα που ειναι αυτες να παω να βρω και γω καμμια και δεν θα βγω χερακι χερακι και χαλασω μερικους , γιατι αυτο δεν με ενδιαφερει περαν απο τις υπηρεσιες δωματιου

α ξεχασα ειναι και το gfe  αλλη παπαρια και αυτη τωρα πως να το μεταφρασω ....παρηγορια στον αρρωστο μαλλον

εγω δεν ξαναπαω αν δεν βρω καποια αγαμητη η τουλαχιστον γαμημενη απο μικροτσουτσουνο

τυπε πρεπει να εισαι μικροτσουτσουνος και σου φαίνονται ολα τα μουνια πηγάδια  :S

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Ασχετο επειδη δεν ξερω.ΤΟ baht στα 36 επηρεαζεται και απο την κριση στην Ελλαδα?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
Κολογερε σε ζηλευω ρε μουνι  :kneel: :kneel:
33 μερες Bkk?μην μας πληγωνεις ετσι.

Εγω παντως οσες πηδηξα δεν θυμαμε να ειχαν ανοιχτο μουνι.Ολες μια χαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom