Δεν ισοπεδωνει κανενας μια ολοκληρη χωρα.
Απλα καποιοι ξεχνανε σε τι τοπικ γραφουν.
Το τοπικ δεν ειναι "Ταυλανδη-φυσιολατρεια trip",αλλα "Ταυλανδη sex trip".
Εδω λοιπον μιλαμε ως επι το πλειστον για τις γκομενες που θα γνωρισει αυτος που παει για sex trip στις πουτανοπιατσες και περιξ,και οχι για τη βλαχα που θα γνωρισει στο χωριο της ορεινης Ταυλανδης.
Σαφεστατα βεβαια οπως εχω γραψει πολλες φορες,η σχεση ακομα και με μια Ταυλανδη που δεν ασκει αυτο το επαγγελμα,κρυβει πολλες περισσοτερες δυσκολιες απο οτι μια σχεση με Ελληνιδα.
Οποιαδηποτε αλλοδαπη,εχει διαφορετικη κουλτουρα,ηθη και αξιες.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι καταδικασμενη εξ αρχης να αποτυχει.
Οπως και να εχει παντως,το συγκεκριμενο θεμα ΔΕΝ ειναι κυριο αντικειμενο συζητησης του συγκεκριμενου τοπικ.
Ξαναγυρνωντας λοιπον στο θεμα μας,που ειναι οι γκομενες που γνωριζει ενας σεξοτουριστας που παει Ταυλανδη,εγω απλα θελω να επιστησω την προσοχη σε οσους συναναστρεφονται με αυτες,πως τα πραγματα ΔΕΝ ειναι συνηθως οπως θελουν να πιστευουν.
Επαναλαμβανω λοιπον για οσους δεν καταλαβαν.
Οταν μια γκομενα που μενει στη Πατταγια,στο Πουκετ,στη Μπανγκοκ η σε μια αλλη μεγαλη πολη,εχει προφιλ στο facebook γεματο φαρανγκ,ειναι ηλιου φαεινοτερον πως ειναι "της δουλειας".
Ακομα και αυτη που το αρνειται πεισματικα.
Αν επισης εχει φιλες καμμια 100στη που δουλευουν σε αγκογκο και μπαρακια,ακομα και φαλανγκ φιλους να μην εχει,μου φαινεται πολυ λογικο να μην ειναι τοσα "ακεραιη" οσο θελει να δειχνει..Σιγουρα θα εχει ψηστηρι απο τις αλλες που κονομανε ενα μηνιατικο δικο της τη βραδια.
Οποιαδηποτε επισης,ειναι ολη μερα στο thai friendly η σε αλλα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και συνομιλαει με φαρανγκ 10-15 χρονια μεγαλυτερους (η και παραπανω),οπως εγραψα και πριν "ΨΑΧΝΕΤΑΙ"...
Και για να τελειωσει το παραμυθι καποιων "αγαπουληδων"..
Οταν μια γυναικα δεν σε επιλεγει βαση της εξωτερικης ομορφιας σου,της κοντινης σε αυτη ηλικιας και της γενικοτερης προσωπικοτητας σου,αλλα βαζει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ την οικονομικη σιγουρια και ασφαλεια που μπορεις να της προσφερεις,αδιαφορωντας για την ηλικια σου,τοτε για μενα ειναι εν δυναμει ΠΟΥΤΑΝΑ..Τελεια και παυλα..
Και κατι τελευταιο..Σταματηστε να εχετε την εντυπωση πως οι Ταυλανδες σαγηνευονται απο την ομορφια του "δυτικου αντρα"...Τα λεφτα του θελουν και να πανε σε μια αλλη χωρα να ζησουν (και να επισκεπτονται τη πατριδα 1-2 φορες το χρονο τουλαχιστον)..
Και πιστεψτε με...Αν ειχαν να διαλεξουν αναμεσα σε ενα πλουσιο φαλανγκ και εναν πλουσιο Ταυλανδο...ΤΑΥΛΑΝΔΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΝ στη πλειοψηφια τους.. ;)
Υ.Γ:Τεκιλα εγω αυτο κανω...επειδη δεν αντεχω για πολλες μερες τη πουτανια στους σεξοπροορισμους της Ταυλανδης,καθε χρονο επισκεπτομαι και καποια αλλη χωρα...Εστω και για λιγες μερες...για αλλαγη...για να γνωρισω και τι υπαρχει γυρω... ;)