Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ο λορδος εχει γραψει πολλες φορες γιατι πανε διακοπες στην ταιλανδη,
Τελευταια φορα το εγραψε πριν κανα δυο σελιδες,

Τεκιλα, θες να γνωρισεις και αλλες χωρες αλλα δεν πας γιατι πρεπει να περασεις απο ταιλανδη και ως εκ θαυματος κολλας και δεν φευγεις,
Υ.Γ.
Δεν ειναι προσωπικο

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Τι να κατσεις να μιλας εδω μεσα οταν ολη γελατε στο καθετι που γραφουμε.
Οκ εχετε και δικιο η σελιδα λεγεται μπουρδελα και σεξ τριπ αποκλειστηκα για αγαμητους.
Απορω γιατι συνεχιζω και γραφω εδω μεσα,Καλα το ειχα κοψει για λιγο διαστημα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Φιλε εισαι λαθος 100%
Καταρχην στην ταιλανδη εχω παει μονο το 2005-2007-2012-2013 δεν εχω την οικονομικη ανεση και τις μερες να συνδιασω και αλλες χωρες και ακομη δεν την εχω χορτασει σαν χωρα γιατι ειναι πολλα αυτα που θελω να δω.
Θα μου πεις οτι σιγουρα την ταιλανδη και 50 φορες να πας δεν την χορτενεις.
Αλλα οταν εγω βλεπω κατι φιλους μου απο θεσνικη που πανε 2 φορες το χρονο παταγια και εχουν παει ηδη πανω απο 30 φορες βγαλε συμπερασμα τωρα εσυ.Θες να πεις οτι εγω θα κανα κατι τετοιο? (δεν μιλαω για φιλους μου που παμε στο davinci ουτε το stefan)
Θα ειχα την πολυτελεια να κανω 2 ταξιδια το χρονο και θα την εβγαζα μονο ταιλανδη?
Αν θες ρωτα και το stefan πως κανονιζαμε το επομενο ταξιδι που θα καναμε αν ειχα την ανεση.
Φιλλιπινες,Βιετναμ και Ταιλανδη.
Αυτο που ειπα στο stefan ειναι οτι θελω 1 μηνα να κατσω Bkk και απο κει και περα να παω σε καποια κοντινα μερη της Bkk να δω.
Tα επομενα ταξιδια μου θα ειναι συνδιασμος παντα.Απλα ακομη μια φορα θελω να παω ενα μηνα να καω στην Bkk να ησυχασω το χω αχτι.
Mην βγαζετε ευκολα συμπερασματα για ατομα που καν δεν τ ειδατε στην ζωη σας.
Το οτι μιλαμε εδω μεσα δεν σημαινει οτι ξερετε και τι εχω εγω στο μυαλο μου.
Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙς ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 2005 ΧΩΡΙς ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ και εζησα πρωτογνωρα πραματα για μενα.Την πρωτη αγαπη εξαλου δεν την ξεχνας ποτε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν ισοπεδωνει κανενας μια ολοκληρη χωρα.
Απλα καποιοι ξεχνανε σε τι τοπικ γραφουν.
Το τοπικ δεν ειναι "Ταυλανδη-φυσιολατρεια trip",αλλα "Ταυλανδη sex trip".
Εδω λοιπον μιλαμε ως επι το πλειστον για τις γκομενες που θα γνωρισει αυτος που παει για sex trip στις πουτανοπιατσες και περιξ,και οχι για τη βλαχα που θα γνωρισει στο χωριο της ορεινης Ταυλανδης.

Σαφεστατα βεβαια οπως εχω γραψει πολλες φορες,η σχεση ακομα και με μια Ταυλανδη που δεν ασκει αυτο το επαγγελμα,κρυβει πολλες περισσοτερες δυσκολιες απο οτι μια σχεση με Ελληνιδα.
Οποιαδηποτε αλλοδαπη,εχει διαφορετικη κουλτουρα,ηθη και αξιες.
Αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι καταδικασμενη εξ αρχης να αποτυχει.
Οπως και να εχει παντως,το συγκεκριμενο θεμα ΔΕΝ ειναι κυριο αντικειμενο συζητησης του συγκεκριμενου τοπικ.

Ξαναγυρνωντας λοιπον στο θεμα μας,που ειναι οι γκομενες που γνωριζει ενας σεξοτουριστας που παει Ταυλανδη,εγω απλα θελω να επιστησω την προσοχη σε οσους συναναστρεφονται με αυτες,πως τα πραγματα ΔΕΝ ειναι συνηθως οπως θελουν να πιστευουν.

Επαναλαμβανω λοιπον για οσους δεν καταλαβαν.
Οταν μια γκομενα που μενει στη Πατταγια,στο Πουκετ,στη Μπανγκοκ η σε μια αλλη μεγαλη πολη,εχει προφιλ στο facebook γεματο φαρανγκ,ειναι ηλιου φαεινοτερον πως ειναι "της δουλειας".
Ακομα και αυτη που το αρνειται πεισματικα.
Αν επισης εχει φιλες καμμια 100στη που δουλευουν σε αγκογκο και μπαρακια,ακομα και φαλανγκ φιλους να μην εχει,μου φαινεται πολυ λογικο να μην ειναι τοσα "ακεραιη" οσο θελει να δειχνει..Σιγουρα θα εχει ψηστηρι απο τις αλλες που κονομανε ενα μηνιατικο δικο της τη βραδια.
Οποιαδηποτε επισης,ειναι ολη μερα στο thai friendly η σε αλλα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και συνομιλαει με φαρανγκ 10-15 χρονια μεγαλυτερους (η και παραπανω),οπως εγραψα και πριν "ΨΑΧΝΕΤΑΙ"...

Και για να τελειωσει το παραμυθι καποιων "αγαπουληδων"..
Οταν μια γυναικα δεν σε επιλεγει βαση της εξωτερικης ομορφιας σου,της κοντινης σε αυτη ηλικιας και της γενικοτερης προσωπικοτητας σου,αλλα βαζει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ την οικονομικη σιγουρια και ασφαλεια που μπορεις να της προσφερεις,αδιαφορωντας για την ηλικια σου,τοτε για μενα ειναι εν δυναμει ΠΟΥΤΑΝΑ..Τελεια και παυλα..

Και κατι τελευταιο..Σταματηστε να εχετε την εντυπωση πως οι Ταυλανδες σαγηνευονται απο την ομορφια του "δυτικου αντρα"...Τα λεφτα του θελουν και να πανε σε μια αλλη χωρα να ζησουν (και να επισκεπτονται τη πατριδα 1-2 φορες το χρονο τουλαχιστον)..
Και πιστεψτε με...Αν ειχαν να διαλεξουν αναμεσα σε ενα πλουσιο φαλανγκ και εναν πλουσιο Ταυλανδο...ΤΑΥΛΑΝΔΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΝ στη πλειοψηφια τους.. ;)

Υ.Γ:Τεκιλα εγω αυτο κανω...επειδη δεν αντεχω για πολλες μερες τη πουτανια στους σεξοπροορισμους της Ταυλανδης,καθε χρονο επισκεπτομαι και καποια αλλη χωρα...Εστω και για λιγες μερες...για αλλαγη...για να γνωρισω και τι υπαρχει γυρω... ;)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Με κουρασατε αφηστε με να ηρεμησω τα λεμε.

Συνημμένα

• Thailand-Flooding-2011-46.jpg
    Thailand-Flooding-2011-46.jpg
    113,2 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Κανω κατι δουλειες σπιτι και θα σε απαντησω σε λιγο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε κωστακη εδω δε γνωρισαμε την ελλαδα καλα καλα θα γνωρισουμε μια χωρα στην οποια παω και δυσκολα πλεον?
Αλλοι πηγαν 15 φορες ταιλανδη σε μια παταγια η μια bangla.
E εγω δεν μπορω αυτην την στασιμοτητα τι δεν καταλαβενεις?
Ασε τους αλλους ελληναρες να λενε οτι τα ζεισαν ολα εκει.
Δηλαδη πρεπει να πηγαινω σαυτην την χωρα για σεξοτουρισμο 100% δεν το καταλαβα.
Οι ελληνες δεν ξερουν να κανουν διακοπες οπως αλλοι φαλαγκ στην ταιλανδη.
Μονο εμεις παμε σαν τα ζωα για βοσκη.Δεν μας νοιαζει τπτ αλλο εκει εκτος το boom boom
Kαι αν ειχα την δυνατοτητα των αλλων εδω μεσα που πηγαινουν συνεχεια θα πηγαινα και λιγο βιετναμ,λαος,καμποτζη,Σιγκαπουρη,Μαλεσια εστω και για λιγες μερες χωρις boom boom βεβαια.Ε μαρεσει να βλεπω διαφορετικα πραματα.
εγω τα λεω κανα δυο χρονια αυτα περι μπαφιασματος και βαρεμαρας και οτι βλεπω την ταυλανδη σαν την επανωμη +γυναικες , και εχω πεταψει κατα καιρους ιδεες του τυπου βιετναμ λαος μαλαισια σιγκαπουρη ινδονησια , φιλλιπινες ενοειτε αλλα και ευρωπη , γελια προκαλω ομως και σειρηνες του τυπου μη πας θα το μετανοιωσεις θα σε κλεψουν θα σε σφαξουν θα σε γαμησουν και αλλα ωραια , δεν εισαι εσυ για εκει κλπ , τεσπα σιγα μη ρωτησω κιολας
οσον αφορα τις κοπελιες εκει ο κανονας ειναι η πουτανια
εχουμε ομως ζωντανα παραδειγματα φιλων που παντρευτηκαν και ζουν φυσιολογικοτατα και ευχομαι να μην αλλαξει αυτο και προκειται για παρα πολυ αξιολογα ατομα εστω σαυτο το μικρο διαστημα που τις γνωριζω
οπως ξερεις εγω ειμαι αυτος που βαριετε πιο πολυ απολους μια παρασταση και ενα μερος οταν ειμαι διακοπες , τρωγομαι συνεχεια

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
445
Πόντοι
36
Οκ τοτε επειδη ο τιτλος του νηματος ονομαζεται Ταιλανδη σεξ τριπ να μην μιλαμε μεταξυ μας για το πιο χοτελ να παμε ακριβο η φθηνο το ποσο καλο ειναι.
Να μην μιλαμε για τα scams που υπαρχουν και τους κινδυνους ενω γινονται απο τους υπολοιπους ταιλανδους.
Να μην μιλαμε για 2-3 πραματα που ειδαμε και μας αρεσαν.
Να μην αναλυουμε το ποσο πηγε το μπατ και γιατι.
Να μην μιλαμε για το φαγητο που εχει φθηνο και καλο.
Να μην μιλαμε για ποια νησια ειναι ωραια να επισκεφτουμε η οχι.
Να μιλαμε μονο πηγα γνωρισα μια απο το i bar πηγαμε στο χοτελ την πηδηξα 5 φορες σαυτες τις στασεις,κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα και ολα τελεια.
Ας μας πει ο kostasf16 που εκανε την αρχη αν εχει θεμα να μιλαμε γενικα για ταιλανδη και εγω το σταματαω και ουτε ξαναασχολουμε.
Και πολυ ασχοληθηκα μαλιστα.
Εξαλλου οτι εκανα σαυτην την χωρα το κανα χωρις να παρω πληροφοριες απο εδω.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για ολα τα θεματα μιλαμε περι Ταυλανδης.
Απλα,προσωπικα θεωρω λαθος να δινουμε ως παραδειγμα την καλη Ταυλανδεζα κοπελα,που γνωρισε καποιος απο καμακι η μεσω chat,εκανε σχεση,παντρευτηκε και "ζησαμε εμεις καλα κι αυτοι καλυτερα".
Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που μπαινουν και διαβαζουν,στη Πατταγια θα πανε η στη Πατονγκ.
Και τα κοριτσια που θα γνωρισουν στα αγκογκο,τα μπαρ και τα φρηλανσεραδικα,απεχουν ετη φωτος απο αυτο που ονομαζουμε "καλη κοπελα"... ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.887
Πόντοι
19.795
Τωρα το εθεσες στη σωστη βαση. Χωρις αυτο να σημαινει οτι η σχεση με μια σωστη ταυλανδεζα δδν περιλαμβανει και αφθονο σεξ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
εγω τα λεω κανα δυο χρονια αυτα περι μπαφιασματος και βαρεμαρας και οτι βλεπω την ταυλανδη σαν την επανωμη +γυναικες , και εχω πεταψει κατα καιρους ιδεες του τυπου βιετναμ λαος μαλαισια σιγκαπουρη ινδονησια , φιλλιπινες ενοειτε αλλα και ευρωπη , γελια προκαλω ομως και σειρηνες του τυπου μη πας θα το μετανοιωσεις θα σε κλεψουν θα σε σφαξουν θα σε γαμησουν και αλλα ωραια , δεν εισαι εσυ για εκει κλπ , τεσπα σιγα μη ρωτησω κιολας
οσον αφορα τις κοπελιες εκει ο κανονας ειναι η πουτανια
εχουμε ομως ζωντανα παραδειγματα φιλων που παντρευτηκαν και ζουν φυσιολογικοτατα και ευχομαι να μην αλλαξει αυτο και προκειται για παρα πολυ αξιολογα ατομα εστω σαυτο το μικρο διαστημα που τις γνωριζω
οπως ξερεις εγω ειμαι αυτος που βαριετε πιο πολυ απολους μια παρασταση και ενα μερος οταν ειμαι διακοπες , τρωγομαι συνεχεια

Στεφαν και εσυ αλλα και ολοι οι αλλοι, πηγαινε οπου γουσταρεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!!
Και ηλικιακα 40 οπως ειπες εισαι ενταξει και  νοητικα, δεν σε κοβω για βλακα, οπως και τους περισσοτερους εδω μεσα, εξαιρεσεις υπαρχουν!!
ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ, ισως δεν θα σας ξαναδοθει η ευκαιρια πατε οπου γουσταρετε!!
Ρε σεις 25 χρονων πανω στη φουλ μαλακια μου, μου τη καρφωσε και πηρα λεωφορειο απο το LOS ANGELES και πηγα Μεξικο, ουτε με φαγανε ουτε με βιασανε ουτε με κλεψανε.
Καντε το τωρα που μπορειτε και μην ακουτε τη καθε παπαρια που σας λεει ο καθε κολλημενος.
Και κατι για τον Κωστα F16.
Ρε Κωστη εκτος απο 1 φορα Bkk και καμμια 10αρια Πατταγια που αλλου εχεις παει και λες οτι Ταυλανδη ειναι μονο το Ισσαν;
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στεφαν και εσυ αλλα και ολοι οι αλλοι, πηγαινε οπου γουσταρεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!!
Και ηλικιακα 40 οπως ειπες εισαι ενταξει και  νοητικα, δεν σε κοβω για βλακα, οπως και τους περισσοτερους εδω μεσα, εξαιρεσεις υπαρχουν!!
ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ, ισως δεν θα σας ξαναδοθει η ευκαιρια πατε οπου γουσταρετε!!
Ρε σεις 25 χρονων πανω στη φουλ μαλακια μου, μου τη καρφωσε και πηρα λεωφορειο απο το LOS ANGELES και πηγα Μεξικο, ουτε με φαγανε ουτε με βιασανε ουτε με κλεψανε.
Καντε το τωρα που μπορειτε και μην ακουτε τη καθε παπαρια που σας λεει ο καθε κολλημενος.
Και κατι για τον Κωστα F16.
Ρε Κωστη εκτος απο 1 φορα Bkk και καμμια 10αρια Πατταγια που αλλου εχεις παει και λες οτι Ταυλανδη ειναι μονο το Ισσαν;
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
οκ ρε συ.....ενα ειπαμε μη λες 10 peace

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και εχεις δικιο σαυτα που λες τωρα

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
, γελια προκαλω ομως και σειρηνες του τυπου μη πας θα το μετανοιωσεις θα σε κλεψουν θα σε σφαξουν θα σε γαμησουν και αλλα ωραια , δεν εισαι εσυ για εκει κλπ , τεσπα σιγα μη ρωτησω κιολας

Επειδή είμαι από αυτούς  που σου απάντησαν σχετικά  με την πρόθεση σου  να επισκεφτείς  το Μπατάμ, ίσως  μια από τις σειρήνες όπως τους η μας αποκαλείς.  
Να  ξεκαθαρίσω  κάτι μια  που για το  συγκεκριμένο  νησί λόγο της   δραστηριότητας μου γνωρίζω πολύ καλά και το επισκέπτομαι τακτικά.
Οι απαντήσεις μου είχαν σκοπό  να σε αφυπνίσουν   διότι  :
Λόγο της μικρής εμπειρίας  σου στη Ασία  τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά  σε  ότι έχει σχέση με  τους τουριστικούς προορισμούς της Ταϊλάνδης   ειδικότερα λόγο  του μουσουλμανικού στοιχείου όπως  θα συμβούλευα  και οποίον φίλο σκέφτεται  να  επισκεφτεί τα νησιά του νοτίου συμπλέγματος των  Φιλιππίνων.
Κατά τα άλλα μεγάλο παιδί είσαι  δικαίωμα σου   που πότε και πως θα πας.
Αν τώρα  θεωρείς τις όποιες προσπάθειες  μου ενοχλητικές    θα προσπαθήσω  να μην  απαντώ σε αυτά που γράφεις.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Επειδή είμαι από αυτούς  που σου απάντησαν σχετικά  με την πρόθεση σου  να επισκεφτείς  το Μπατάμ, ίσως  μια από τις σειρήνες όπως τους η μας αποκαλείς. 
Να  ξεκαθαρίσω  κάτι μια  που για το  συγκεκριμένο  νησί λόγο της  δραστηριότητας μου γνωρίζω πολύ καλά και το επισκέπτομαι τακτικά.
Οι απαντήσεις μου είχαν σκοπό  να σε αφυπνίσουν  διότι  :
Λόγο της μικρής εμπειρίας  σου στη Ασία  τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά  σε  ότι έχει σχέση με  τους τουριστικούς προορισμούς της Ταϊλάνδης  ειδικότερα λόγο  του μουσουλμανικού στοιχείου όπως  θα συμβούλευα  και οποίον φίλο σκέφτεται  να  επισκεφτεί τα νησιά του νοτίου συμπλέγματος των  Φιλιππίνων.
Κατά τα άλλα μεγάλο παιδί είσαι  δικαίωμα σου  που πότε και πως θα πας.
Αν τώρα  θεωρείς τις όποιες προσπάθειες  μου ενοχλητικές    θα προσπαθήσω  να μην  απαντώ σε αυτά που γράφεις.
να σου πω κατι φιλε??...το τι εμπειρια εχει ο καθε ενας και απο τι το γνωριζει ο ιδιος και οι γυρω του και οχι το bourdela.com
δεν ονομασα κανενα και απορω γιατι θεωρεις οτι απευθηνομαι σε σενα η σε σας τελος παντων
εχω και ζωη εξω απο εδω και μιλαω με φιλους που με κραζουν τους κραζω τους επικροτω το ιδιο και αυτοι και ετσι γινεται η ''σειρηνα'' η οχι
ουτε εσυ ουτε κανενας απο εδω μεσα δεν με ενοχλει, το εχω πει αλλωστε οτι εμενα εδω μενδιαφερει καμια γενικη πληροφορεια , ουτε οι εμπειριες με νοιαζουν ουτε παλαμακια θα χτυπησω για κανενα ουτε θελω να πολυμπαινω σε λεπτομαρειες για τη παρτη μου
καμια πλακα κανοω που και που εκει που πρεπει και καμια φωτο ανεβαζουμε για να φτιαχτουμε λιγο μια στις 1000ες
εχω ευχαριστησει και σενα και οποιον εχω ρωτησει κατι και μου απαντησαν
τωρα αν πεφτη καμια παρεξηγησουλα ε ανθρωπινα ειναι
το για ποιους λογους παλι θελω μα επισκεφτω το νησι αυτο δεν χρειαζετε και δεν ενδιαφερει κανενα , απλα 1-2 ερωτησεις εκανα
το τι καθεστωτα θρησκευτικα και πολιτικα ισχυουν σαυτες τις χωρες τα γνωριζω , ιντερνετικοι ειμαστε
αυτα , και παλι ευχαριστω για οσες πληροφορειες μου εδωσες στο παρελθον αλλα αν ειναι να στραβωνεις με καποια φραση που σε μυγιαζει αστο μη με απαντας αλλη φορα , υγεια
εγω αν χρειαστεις κατι απο αυτα που γνωριζω ευχαριστως να σε βοηθησω

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Για ολα τα θεματα μιλαμε περι Ταυλανδης.
Απλα,προσωπικα θεωρω λαθος να δινουμε ως παραδειγμα την καλη Ταυλανδεζα κοπελα,που γνωρισε καποιος απο καμακι η μεσω chat,εκανε σχεση,παντρευτηκε και "ζησαμε εμεις καλα κι αυτοι καλυτερα".
Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που μπαινουν και διαβαζουν,στη Πατταγια θα πανε η στη Πατονγκ.
Και τα κοριτσια που θα γνωρισουν στα αγκογκο,τα μπαρ και τα φρηλανσεραδικα,απεχουν ετη φωτος απο αυτο που ονομαζουμε "καλη κοπελα"... ;)
μη το κουραζεις αλλο, ειναι ΟΛΕΣ πουτανες  :2funny: το τσουβαλιασμα ειναι ιδεολογια  :dancing:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Λορδε ο Κωστας εχει φαγουριτσα αποτι καταλαβα.....θα του τα πω απο κοντα οταν τον δω

Ιακωβε καλα καταλαβες  ..πρεπει ομως και η κατηγορια η δικη μου να βρισκει καμμια λιγοτερη αγαμητη

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μερικές προσωπικές απόψεις για τα τελευταία θέματα του thread.

Πρώτον. Το thread έχει κυρίως ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Μια σοφή σέρβικη παροιμία λέει ''ο έξυπνος άνθρωπος μαθαίνει απο τα λάθη του, ο πολύ έξυπνος όμως άνθρωπος μαθαίνει απο τα λάθη των άλλων''. Προσωπικά έχω ωφεληθεί και διευκολυνθεί πολύ απο τα post φίλων με μεγαλύτερη απο εμένα εμπειρία στη συγκεκριμένη χώρα, τους οποίους για άλλη μια φορά ευχαριστώ. Το να σου επιστούν καποιοι φίλοι τη προσοχή σε κάποια συγκεκριμένα μέρη για κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις το θεωρώ χρήσιμο. Τώρα οι παρεξηγήσεις είναι ανθρώπινο ιδίωμα, και σίγουρα μέσα στο παιχνίδι της επικοινωνίας, δεν είμαστε και ρομπότ.

Δεύτερον. Το να χαρακτηρίζεις όλο το γυναικείο πληθυσμό μιας χώρας ως πουτάνες είναι μια απλοική γενίκευση και σαν τέτοια είναι σίγουρα ανακριβής. Το να γίνεσαι όμως συγκεκριμένος λέγοντας ότι όσες ταυλανδές έχουν 3-4 διαφορετικά facebook profil και γκαβλαντίζουν με διαφορετικό farang στο καθένα τότε μάλλον είναι πουτάνες είναι μαλλον πολύ ακριβές. Η πουτάνα είναι επάγγελμα. Η πουτανιά όμως είναι τρόπος ζωής. Και αναγνωρίζεται εύκολα αν είσαι ανοικτόμυαλος και αν κυρίως δεν γκαβώνεσαι απο συναισθηματισμούς δικαιολογόντας τα αδικαιολόγητα. Οι χορηγίες των απανταχού sponsors σε ''άτυχες, αναγκασμένες απο τη ζωή'' πουτάνες είναι μια άμεση απόδειξη του ότι πέρα απο τις σεξουαλικές ανάγκες οι άντρες έχουν και συναισθηματικές ανάγκες, τις οποίες όμως επιλέγουν να ικανοποιήσουν με τα πολύ λάθος πρόσωπα και σε πολύ λάθος βάση. Αν θέλεις πάρα πολύ κάτι να είναι αλήθεια το καταπίνεις ακόμη και άν είναι προφανές ότι είναι ψέμα. Το έχω δει πολλές φορές αυτό να συμβαίνει σε ανθρώπους γύρω μου. Ακόμη και σε έξυπνους και καταξιωμένους ανθρώπους. Ο Οδυσέας ήταν πολύ ικανός άνθρωπος αλλά ο ίδιος ζήτησε να τον δέσουν πριν ακούσει τις σειρήνες. Ο κίνδυνος του να σε κάνει το συναίσθημα μαλάκα είναι πολύ υπαρκτός ακομη και στους περπατημένους της πιάτσας.

Τρίτον.. Η Ταιλάνδη  είναι σεξοτουριστικός προορισμός. Τελεία. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τραβάει σαν μαγνήτης τους απανταχού μπάκουρους και αγάμητους διεθνώς. Αμα όμως δουλεύει στοιχειωδώς το κεφάλι σου τότε σε κάποια φάση καταλαβαίνεις ότι όσο μαλάκας είναι ό ρώσος που μέρα νύκτα πέρα απο το να μπεκρουλιάζει δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο, άλλο τόσο μαλάκας γίνεσαι και εσύ αν πέρα απο το να γαμάς σαν κουνέλι μέρα νύχτα δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο σε μια ξένη χώρα τοσο διαφορετική απο τη δική σου.  
Η Ταιλάνδη προσφέρει ένα συνολικό πακέτο απο τουριστικές υπηρεσίες που έχει το στοιχείο της μοναδικότητας και είναι στο χέρι σου ( και κυρίως στο μυαλό σου ) να το ανακαλύψεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom