Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Στεφαν και εσυ αλλα και ολοι οι αλλοι, πηγαινε οπου γουσταρεις, δεν θα εχεις κανενα προβλημα!!!
Και ηλικιακα 40 οπως ειπες εισαι ενταξει και  νοητικα, δεν σε κοβω για βλακα, οπως και τους περισσοτερους εδω μεσα, εξαιρεσεις υπαρχουν!!
ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ, ισως δεν θα σας ξαναδοθει η ευκαιρια πατε οπου γουσταρετε!!
Ρε σεις 25 χρονων πανω στη φουλ μαλακια μου, μου τη καρφωσε και πηρα λεωφορειο απο το LOS ANGELES και πηγα Μεξικο, ουτε με φαγανε ουτε με βιασανε ουτε με κλεψανε.
Καντε το τωρα που μπορειτε και μην ακουτε τη καθε παπαρια που σας λεει ο καθε κολλημενος.
Και κατι για τον Κωστα F16.
Ρε Κωστη εκτος απο 1 φορα Bkk και καμμια 10αρια Πατταγια που αλλου εχεις παει και λες οτι Ταυλανδη ειναι μονο το Ισσαν;
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Λορδε καταρχην τα σεβη μου !

καταδευτερον οσο αφορα τον κωσταφ16 ο οποιος ηταν φανατικος πατταγιανος ο ανθρωπος εχει τα χουγια του ...
βεβαια ο ανθρωπος εχει δηλωσει καθαρος και αγνος σεξοτουριστας που ψαχνει κοντες να συνουσιαστει ...

ενας 100% σεξοτουριστας δεν εχει σκοπο να δει κατι παραπανω απο αυτη την χωρα περαν του πως θα βρει ωραιες γυναικες στα στανταρ που επιζητει ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επειδή πολύ το βάρυνα με τις φιλοσοφίες πριν πάρτε μια φωτο τελευταίας εσοδείας για να ελαφρύνουμε το κλίμα.

Συνημμένα

• 11034622_1574234559520484_146945958_o (2).jpg
    11034622_1574234559520484_146945958_o (2).jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Ευχαριστούμε φίλε  Mindreader. Πάντα σαφής και τεκμηριωμένος στην γνώμη σου  :thumbsup:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Λορδε ο Κωστας εχει φαγουριτσα αποτι καταλαβα.....θα του τα πω απο κοντα οταν τον δω
Μετα τις τρεις χιλιαδες σελιδες
Ε ρε τι κανει η "παντοφλα" σε μερικους.. :2funny:
Για πες μας,
Δεν εχει γραψει κανεις εδω, παντοφλα ηταν η αιτια τελικα?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
Το 2001   έκανα μια μεγάλη μεταφορά ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για λογαριασμό μιας Αυστριακής εταιρείας  για ένα φράγμα   στο Λάος που κατασκεύαζε.    
Για  χάρη της  δουλειάς  και εξυπηρετώντας την  εταιρεία, ανέλαβα την μεταφορά και την αποθήκευση τους  εκεί.  
Έτσι αναγκαστικά    έμεινα εκεί ένα διάστημα  15  ημερών .

Μαζί μου αποφάσισε να έρθει και ένας φίλος  που  έκανε τις διακοπές του εδώ και μου ζήτησε να έρθει μαζί μου μιας και δεν είχε πάει ποτέ το Λάος.
Η μόνη του εμπειρία  παρόλο που ερχόταν εδώ κάτω  τακτικά,  ( μάλιστα   πριν από την μόνιμη διαμονή  μου εδώ  το 1998), ήταν   τα συνηθισμένα καταγώγια   της  Σούκουμβιτ  και της  Παττάγια.

Δυστυχώς  παρόλο   τόσο εγώ,  αλλά  και ο αείμνηστος  πια Βαγγέλης, του  είχαμε επιστήσει την προσοχή  για την διαφορετικότητα εκεί  σε  νοοτροπία και συνθήκες.  
Μετά  από 3 ημέρες διαμονής κατάφερε με την νοοτροπία της  Παττάγια,  να εξαγριώσει  την οικογένεια μιας κοπέλας  εκεί.  
Με την  άθλια συμπεριφορά του  και   την άποψη του  ότι όλες  παντού το ίδιο είναι αρκεί  να  υπάρχει  χρήμα.
Όταν  επέστρεψα  το μεσημέρι τον βρήκα στο τμήμα της περιοχής σε άθλια κατάσταση ξυλοδαρμένο, εάν δεν ερχόταν ο εργοταξιάρχης  του φράγματος, αμφιβάλω  εάν είχα καταφέρει  να τον πάρω από εκεί και ίσως  να ειία και εγώ την ίδια  αντιμετώπιση.

Παρόμοιο με άλλον φίλο,  μου έτυχε και πάλι αρκετά χρόνια αργότερα στο Κοράτ. Με μια κοπελιά από ένα πολυκατάστημα,  όταν ο φίλος αποφάσισε  αντί να παζαρέψει τα ρούχα που ήθελε να αγοράσει, να προσπαθήσει να ρωτήσει την τιμή  της  κοπέλας.

Αυτό και άλλα πολλά,  ιδιαίτερα   οι πατριώτες  δεν φημίζονται  για την αυτοσυγκράτηση τους

Παραδείγματος χάρη, η ποινή στην Ινδονησία για τον κάτοχο και χρήστη  ναρκωτικών ουσιών πάρα πολλές φορές  είναι η θανατική.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Λοιπον, για να κλεισω το θεμα απο τη πλευρα μου. Τα 200.000 "δικα μας" κοριτσια και οι αλλοι 1.000.000 παρατρεχαμενοι αγαπητικοι,νταβατζηδες,
ταξιτζηδες, και τουκτουκτζηδες που ζουν απο αυτο το επαγγελμα δεν αποτελουν τον κανονα σε μια χωρα σαν την Ταυλανδη. Υπαρχουν και αλλα 60.000.000
ανθρωποι, ανδρες και γυναικες που δουλευουν σε κανονικες δουλειες και ζουν σε συνθηκες εκτος πορνειας.
Εκτος αν γενικευσουμε για τις γυναικες σε ολο το κοσμο. Και πιστεψτε με. Λογω δουλειας εχω γνωρισει ανθρωπους απο παρα πολλα κρατη του κοσμου.
Ολοι μα ολοι θεωρουν τις γυναικες της πατριδας τους οτι ολες πουτανες ειναι και ολες εχουν τον διαολο μεσα τους :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
συναγωνιστες το μπατ πηγε 35 ή κανω λαθος ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
μαθαινω μεχρι και για 34 ,5 σε καποια ανταλλακτηρια

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
34,56 τώρα SBC

35.10 Super Rich
34.70 kasikorn

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
34,56 τώρα SBC

35.10 Super Rich
34.70 kasikorn

πω πω αστα να πανε ελπιζω τουλαχιστον να ξεκινησαν τα κοστη να πεφτουν στις τιμες χαμηλες περιοδου.
μηπως και γινει λιγο υποφερτη η κατασταση

θα ξεκινησουμε να μιλαμε οτι ελλαδα μας ερχεται ποιο οικονομικα οι πουτανοκαταστασεις!
σιγουρα δεν ειναι το ιδιο ....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ταϊλάνδη έχει πάει ο Αkis30 από την προηγούμενη Τετάρτη και βαριέται να κάτσει να μάς γράψει κάνα νέο ο παλιο Μίζερος.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ταϊλάνδη έχει πάει ο Αkis30 από την προηγούμενη Τετάρτη και βαριέται να κάτσει να μάς γράψει κάνα νέο ο παλιο Μίζερος.

ωωωω ο Κυριος Μιζεροπουλος στις αιθεριες επαλξεις !

θα εχει παθει πολιτισμικο σοκ ... με την ανατιμηση του νομισματος ...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ωωωω ο Κυριος Μιζεροπουλος στις αιθεριες επαλξεις !

θα εχει παθει πολιτισμικο σοκ ... με την ανατιμηση του νομισματος ...

αυτος κανει πεταχτες εκει ... τα λεγομενα σορταδακια ...

Θα καθήσει κάνα δίμηνο.

Όταν τον ρώτησα πως είναι εκεί τα πράγματα,καλύτερα ή χειρότερα από την τελευταία φορά που πήγε,μού είπε ότι λόγω του νομίσματος είναι χειρότερα ως προς τον πληρωμένο-αγοραίο έρωτα αλλά σίγουρα πολύ πιο συμφέρουσα η κατάσταση για κάποιον που θέλει να δουλέψει.

Την δεύτερη ημέρα τού κάθησε μία έτσι,δίχως λεφτά,η οποία μάλιστα τού είπε ότι τον θέλει για μόνιμα!

Οπότε του ευχήθηκα καλούς Μιζερο απογόνους!!!  :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Θα καθήσει κάνα δίμηνο.

Όταν τον ρώτησα πως είναι εκεί τα πράγματα,καλύτερα ή χειρότερα από την τελευταία φορά που πήγε,μού είπε ότι λόγω του νομίσματος είναι χειρότερα ως προς τον πληρωμένο-αγοραίο έρωτα αλλά σίγουρα πολύ πιο συμφέρουσα η κατάσταση για κάποιον που θέλει να δουλέψει.

Την δεύτερη ημέρα τού κάθησε μία έτσι,δίχως λεφτά,η οποία μάλιστα τού είπε ότι τον θέλει για μόνιμα!

εξαιρετικη η μιζεροενημερωση του Κυριου Μιζεροπουλου !

αναμενουμε την αναπαραγωγη του ειδους !
θα γεμισει το μερος μιζερακια !

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πως γινετε και ολοι του ιδιου ειδους να λενε τα ιδια....μελι εχουν?....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πως γινετε και ολοι του ιδιου ειδους να λενε τα ιδια....μελι εχουν?....

Να σου πω την αλήθεια,ως άσχετος με το θέμα όταν τον ρώτησα "καλά ρε συ,πώς γίνεται να σου κάτσει μία έτσι,χωρίς λεφτά;" η απάντησή του ήταν η εξής:

"Αν δεν είσαι χοντρός και γέρος και είσαι λευκός και με ας πούμε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως με ανοικτό χρώμα ματιών,θα βρεις.

Αρκεί να ξέρεις λίγο τη γλώσσα και να λες ότι είσαι μόνιμα εδώ και όχι ότι είσαι τουρίστας".

Αυτά μού είπε-αυτά σάς λέω!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Θα καθήσει κάνα δίμηνο.

έχω ξεροχύσει με play-boy...μιζερό............

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να σου πω την αλήθεια,ως άσχετος με το θέμα όταν τον ρώτησα "καλά ρε συ,πώς γίνεται να σου κάτσει μία έτσι,χωρίς λεφτά;" η απάντησή του ήταν η εξής:

"Αν δεν είσαι χοντρός και γέρος και είσαι λευκός και με ας πούμε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως με ανοικτό χρώμα ματιών,θα βρεις.

Αρκεί να ξέρεις λίγο τη γλώσσα και να λες ότι είσαι μόνιμα εδώ και όχι ότι είσαι τουρίστας".

:) :) :) :-* :-* :-*

URL]]

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

ναι ολα παιζουν ...

τι δουλεια παει να κανει σου ειπε dude ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom