Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ:Μολις εφτασε ο νορβηγος χορηγος σημερα και αρχισαν τα mak mak,love,jup.
Μαλλον πολλοι δεν με καταλαβατε η μαλλον δεν σας εδωσα εγω να καταλαβετε καλα.
Τελος παντως,σε συζητηση να μαστε.

τι κατεφτασε το πουλεν μας ? πωπω αυτα ειναι !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οσο αφορα προηγουμενες αναφορες συναγωνιστων σε προηγουμενα ποστ για να  μην απαντω στο καθενα ξεχωριστα ... ενα εχω να πω !!!!

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ασχετο επειδη δεν ξερω.ΤΟ baht στα 36 επηρεαζεται και απο την κριση στην Ελλαδα?
Το μπατ σημερα ειναι στα 35.2 ανα ευρω.
Και δεν εχει επηρεαστει μονο απο το θεμα της Ελλαδας αλλα επειδη καποιοι παπαρηδες εχουν στοιχηματισει λεει στη διαλυση της ευρωζωνης μεχρι το τελος του χρονου. Φυσικα. οι γερμανικες βιομηχανιες ξεσχιζονται στις παραγγελιες με τετοιες ισοτιμιες ευρω-δολαριου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ:Μολις εφτασε ο νορβηγος χορηγος σημερα και αρχισαν τα mak mak,love,jup.
Μαλλον πολλοι δεν με καταλαβατε η μαλλον δεν σας εδωσα εγω να καταλαβετε καλα.
Τελος παντως,σε συζητηση να μαστε.
Tekila,ειναι απλα τα πραγματα...
Ας παρουμε 2 βασικους κανονες..

α)Οποια Ταυλανδεζα εχει φαλανγκ φιλους στο facebook,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ...
β)Οποια δεν εχει,αλλα παρολα αυτα αποδεχτει το αιτημα φιλιας σου και ανταποκριθει στο chat,"ψαχνεται" να γινει ΠΟΥΤΑΝΑ..

Η αναζητηση της "απλης,καθημερινης Ταυλανδεζας",δηλαδη "το κοριτσι της διπλανης πορτας" στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης,ειναι μαζοχισμος και ουτοπια.
Η μονη χρησιμοτητα της προσθεσης τους στη λιστα φιλων,ειναι για να αποκτησεις λιγη οικειοτητα παραπανω μεσω του chat,μηπως σου κανουν κανενα σκοντο οταν κατεβεις και πας να τις γαμησεις.. ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Tekila,ειναι απλα τα πραγματα...
Ας παρουμε 2 βασικους κανονες..

α)Οποια Ταυλανδεζα εχει φαλανγκ φιλους στο facebook,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ...
β)Οποια δεν εχει,αλλα παρολα αυτα αποδεχτει το αιτημα φιλιας σου και ανταποκριθει στο chat,"ψαχνεται" να γινει ΠΟΥΤΑΝΑ..

Η αναζητηση της "απλης,καθημερινης Ταυλανδεζας",δηλαδη "το κοριτσι της διπλανης πορτας" στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης,ειναι μαζοχισμος και ουτοπια.
Η μονη χρησιμοτητα της προσθεσης τους στη λιστα φιλων,ειναι για να αποκτησεις λιγη οικειοτητα παραπανω μεσω του chat,μηπως σου κανουν κανενα σκοντο οταν κατεβεις και πας να τις γαμησεις.. ;)
παλιοτερα οταν ελεγες παρομοια, ελεγα τρολαρει και σπαει πλακα

αλλα ρε τυπε, με το μισος που βγαζεις,  ειλικρινα θελεις ψυχιατρο  :idiot: 
χαμπαρι δεν εχεις περι ταυλανδης και το παιζεις και ειδημονας  :jerking:
πηγες μερικες φορες στη πατονγκ στη παταγια και στη νανα
και εχεις "αναλυσει" τους παντες
ξερεις τη νοοτροπια του μεσου ταυλανδου/ης  :jerking:)
και φυσικα
μιλας παντα για τα αρνητικα τους
(οχι πως δεν εχουν, εχουν και πολλα)
αλλα ποτε για τα θετικα τους

φυσικα και υπαρχουν  αυτες που αναφερεις
αλλα υπαρχουν και πολλες αλλες
παρα πολλες ταυλανδες που ποτε δεν θα γνωρισεις
λογω χαρακτηρα
παρολα αυτα

εσυ οταν μιλας
αναφερεσε σε ΟΛΕΣ  :jerking:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Εχω τρεις γνωστους που εχουν σχεση με Ταυλανδεζες. Οι δυο μεσω του Ται-φρεντλι και ο τριτος απο καμακι.
Οι κοπελες εχουν και οι τρεις τις δουλειες τους, η μια ασ πουμε επιχειρηση εκκλησιαστικων ειδων κοντα
σε ναο ετων 42, η δευτερη δουλευει σε καποια διευθυντικη θεση καποιας ασφαλιστικης εταιρειας ετων 34, (αυτες οι δυο
γνωριστικανε με τους γνωστους μου μεσω ται φρεντλι- η πρωτη εδω και δυο χρονια η δευτερη εδω και ενα χρονο} και η τριτη
ετων 32 εχει ενα αναψυκτηριο σε πολυ κεντρικο σημειο της Μπανγκοκ. {Ελπιζω οι γνωστοι μου να μην διαδαζουν μπουρδελα
και βρω και κανενα μπελα).
(Συνεχεια).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Εννοειται οτι και οι τρεις εχουν αυτη τη σχεση σαν μονιμη και δεν ειναι πεταλουδες σαν και μενα.
Ο πρωτος φιλος ειναι συνταξιουχος χωρισμενος απο την γυναικα του στην Ελλαδα, μπαφιασμενος
απο τη συμπεριφορα της πρωην, πηγαινοερχεται για την ωρα ανα διμηνο και απο οτι λεει ειναι πολυ
ευχαριστημενος απο την κοπελα, (η οποια σημειωτεον δεν μιλαει γρι αγγλικα ενω αυτος δεν μιλαει
γρι ταυλανδεζικα, συνεννοουνται μια χαρα ομως εκεινη ταυλανδεζικα εκεινος Ελληνικα- οπως στη σειρα
"Δυο ξενοι" η Ντενη Μαρκορα με την υπηρετρια τη Μαρουσκα).
Η κοπελα εχει μια κορη παντρεμενη, η οποια δεν επιβαρυνει το ζευγαρι. Οικονομικη επιβαρυνση του φιλου
μου? 2500 χιλ. ευρω για να βελτιωσει ενα δωματιο που μενει αυτος, να βαλει θερμοσυφωνα και να αγορασει
κρεβατοκαμαρα, ποσο που εχει γινει αποσβεση νομιζω στα 2 χρονια που παει κατω ο φιλος και γλυτωνει
απο ξενοδοχεια. Επισης επιβαρυνεται 1-2 φορες την εβδομαδα με τα εξοδα του Σουπερ μαρκετ και καποιες εξοδους
που πληρωνει αυτος.
Ο φιλος δηλωνει "βασιλιας" και ειναι πολυ ευχαριστημενος, ενω ειναι και μονογαμικος τυπος και δεν εχει
αναγκη να ξενοκοιταζει τους πειρασμους της Μπανγκοκ.
Μοναδικο προβλημα το προβλημα της επικοινωνιας, πραγμα που αναγκαζει το φιλο μου να τριγυρναει σχεδον
καθημερινα σε καποιο δρομο κοντα στο ποταμι, οπου συνηθως μπορεις να συναντησεις καποιον Ελληνα που
ασχολειται με καποιο συγκεκριμενο επαγγελμα.
(Συνεχεια)

-

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ο δευτερος φιλος κατεβαινει Ταυλανδη 1-2 φορες το χρονο για δουλειες. Απολυτα μονογαμικος και αυτος γνωριστηκε με τη
κοπελα πριν απο ενα χρονο μεσω ται-φρεντλι. Η πρωτη αντιδραση της κοπελας 34 ετων {εκεινος 60 αλλα καλοστεκουμενος) ηταν να του πει:
Τι θες απο εμενα, εγω ειμαι γρια. Η κοπελα ειναι σε ανερχομενη πορεια στη δουλεια της, μεσα στο χρονο πηρε προαγωγη, αυξηση
στο μισθο της, καινουργιο πολυτελες αυτοκινητο 2000 κυβ. ενω μενει στην οικογενειακη τριοροφη κατοικια (Ο ενας οροφος ειναι
δικος της}, και ειναι αρκετα εμφανισημη. Μιλαει πολυ καλα αγγλικα οποτε ο φιλος δεν εχει προβλημα επικοινωνιας, δεν τον επιβαρυνει
καθολου οικονομικα εκτος απο οταν βγαινουν, που πληρωνει ο φιλος γιατι ετσι θελει, ενω η κοπελα δεν εχει δεχτει ουτε ενα μπατ για
τις βενζινες στις εκδρομες που πανε. Γενικα ο φιλος ειναι ευχαριστημενος, παρολο που λεει οτι ακομα ειναι νωρις, ενω η κοπελα
ειναι πολυ χαμηλων τονων και οταν βγαινουμε παρεα προσπαθει να περναει οσο το δυνατον απαρατηρητη.
(Συνεχεια)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ο τριτος φιλος τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολη η περιπτωση του. Παντρεμενος με πρωην Ανατολικοευρωπαια εδω στην Ελλαδα
με πολλα προβληματα (απο μερους της γυναικας του) στο γαμο του, εκανε καμακι την κοπελα 32 χρονων στη δουλεια της στη
Μπανγκοκ. Ειναι λιγο πεταλουδας, γεγονος που του δημιουργησε εξαρχης προβλημα, ενω η κοπελα με ενα ανηλικο παιδι απο
Ταυλανδο που της εχει φαει πολλα λεφτα, ενω ειχε μαχαιρωσει και τον πατερα της.
Τα προβληματα ξεκινησαν σχεδον εξαρχης σαυτη τη διμηνη σχεση, αρχικα οταν η κοπελα του ειπε να ερθει διακοπες στην
Ελλαδα (η κοπελα εχει την οικονομικη δυνατοτητα γιαυτο) και αργοτερα οταν του ζητησε να παει να γνωρισει τους δικους της
και ο φιλος αρνηθηκε. Η σχεση συνεχιστηκε αλλα με πολλους καβγαδες ενω υπηρξαν και απειλες απο μερους της κοπελας
οτι ειναι ξενος στη Ταυλανδη και να προσεχει γιατι δεν ξερει τι μπορει να του συμβει στο δρομο, ακομα και απειλη
οτι θα του δημιουργουσε προβλημα για να μην μπορει να φυγει απο την Ταυλανδη.

Αυτα με το ματι ενος ουδετερου  και οσο το δυνατον αντικειμενικου παρατηρητη, βγαλτε τωρα εσεις  συμπερασματα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πρωτον,το μηνυμα μου ειχε αποδεκτη τον Tekila,αλλα και οσους "μαζευουν" ΠΙΤΣΙΡΙΚΕΣ Ταυλανδες,οπως αυτος στο facebook..
Αρα τα παραδειγματα σου φιλε κωλογερε ειναι ακυρα απο θεμα ηλικιας...δεν μιλησα για 40αρες και 35αρες...

Επισης αφου το λεει ο asia fun,που ειναι μεγας ειδημων ( :jerking: ),ΜΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2-3.000 ΦΙΛΟΥΣ ΦΑΛΑΝΓΚ ΣΤΟ FACEBOOK,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ.

ΝΤΡΟΠΗ μου που τις αποκαλω ολες αυτες πουτανες.
Υπαρχουν βεβαια μερικες,αλλα δεν ειναι ολες οπως λεει και ο asia fun..
Μπορει απλα να εχει τοσους φαλανγκ φιλους επειδη εχουν αλλα κοινα ενδιαφεροντα...Οπως ας πουμε την αγαπη για την Οπερα η για τη χελωνα καρετα-καρετα... :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Πρεπει να διευκρινισω ενα πραγμα. Η επιλογη των δυο κοριτσιων απο το Ται φρεντλι απο τους δυο φιλους εγινε βασικα με κριτηριο οτι ηταν καινουριες στο σαιτ και δεν ειχαν κανενα φιλο.(δηλ. δεν ηταν επαγγελματιες)  Οσ

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ευχαριστουμε ρε Γερο.
Θα θελα να πω πολλα αλλα δεν ανοιγω θεμα τωρα.
Εγω δεν πιστευω οτι ολες οι ταιλανδες ειναι αυτο που λεμε Πουτ@νες ακομη και αυτες που σε δεχονται στο facebook.
Γιατι εχω και εγω τα παρδειγματα μου.
Ειναι πολλα αυτα που θα θελα να πω αλλα δεν ξεκιναω.
Ειναι γενικα ευκολο να βρεις και να κανεις μια σχεση στην ταιλανδη γιατι ετσι ειναι και η νοοτροπια τους αλλα γουτευοντε και απο τους φαλαγκ που ειναι πολλοι ομορφοτεροι απο τα δικα τους μαιμουδακια και ετσι ξαφνικα τις βαφτισαμε εμεις ολες πουτανες.
Επισης βαφτιζουμε ολες πουτανες και τις ελληνιδες γιατι ειναι ακρως το αντιθετο δυσκολες αλλα μπορει να πηδιουντε με τον καθενα.
Τελικα μια πουτανα βαφτιζετε αυτη επι πληρωμη? Η η πουτανα στην ψυχη?
Να σας πω ενα παραδειγμα για τον φιλο μου μηπως που πηγαμε μαζι και πηδουσε μια 40 μερες τζαμπα?
Που τον κερνουσε και απο πανω? Που τον πληρωσε και το χοτελ στην bangkok?
Το οτι αυτη θελει να ρθει ελλαδα να μεινει μαζι του ενω ξερει αυτη οτι αυτος δεν ειναι καλα οικονομικα και δεν εχει να κερδισει τπτ απο αυτην την σχεση?
Που αυτη μας πηρε και τους 3 φιλους δωρα οταν φυγαμε απο 1000 baht εμενα και τον αλλον φιλο μου και 2000 baht εδωσε για να παρει δωρο τον δικο της?
Οσο μπορεις να βρεις ελληνιδα για παντρεια η για σχεση και να σου φερθει πουστικα τοσο μπορεις να βρεις και για ταιλανδεζα.
Εαν εβγαζα 1000 ευρω το μηνα και παντρευομουν μια ταιλανδεζα και την εφερνα εδω ελλαδα θα ηταν πιο πιστη απο ελληνιδα,
Ολα αυτα βεβαια χωρις να ειμαι μαλακας και να την γραφω σπιτια η λεφτα στο ονομα της.
Αλλα θα ηξερα ποια θα διαλεγα.Δεν θα πηγαινα στο ibar Η στην tiger να την ψωνισω.
Απο κει και περα μπορει πχ να μασταν 5 χρονια παντρεμενοι και για μια στιγμη να βαριοταν να φευγε και να χωριζαμε για α,β λογους.
Ακομη ισως και εγω να βαριομουν.
Αυτο σημενει οτι ειναι πουτανα?
Εαν δεν βγαζεις ενα σεβαστο ποσο το μηνα για να εχεις αξιοπρεπεστατη ζωη ουτε με ελληνιδα δεν πετυχενει η συνταγη γιατι τωρα θα με πειτε οτι η ταιλανδεζα θα ρθει μαζι σου μονο για μια καλυτερη ζωη και για τα λεφτα και οχι επηδει σε αγαπαει πραγματικα.
Ανετα θα παντρευομουν Ταιλανδεζα αλλα με το μυαλο στο κεφαλι παντα και ας μην πετυχενε στο τελος η συνταγη.
Πλεον βλεπετε ποσα ζευγαρια ελληνων χωριζουν.
Η δουλεια μου εχει να κανει με Γαμους και βλεπω τι γινεται στα σπιτια δηλαδη στο backstage.
Μην λεμε μονο πουτανες της Ταιλανδες και μην ισωπεδωνουμε μια χωρα στην οποια και εμεις ειμαστε κατα ενα ποσοστο το ιδιο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Φιλε pipino να σου πω την αληθεια στο facebook εχω να κανω παρα μα παρα πολυ καιρο αιτημα φιλιας σε pattayani η phuketiani
Οπως ειπα οι επομενες διακοπες μου θα αργησουν αλλα θα ειναι αλλου ειδους διακοπες για μενα και θα ειναι μονο Bkk.
Οταν ημουν τελευταια Bkk και γνωρισα καποια ατομα τα οποια δεν εχουν κανενα κερδος απο μενα τοτε ανοιξα τα πλοκαμια μου σε μια αλλη κοινωνια της Bangkok.
Εγω πλεον θα παω για διασκεδαση και παραλληλα να εχω 1 ταιλανδεζα μονο μαζι μου εκει.Αντε και κανα 2 στην αρχη για ξεπετα.
Πολλοι ισως να με κοροιδευεται οπως κανει ο φιλος μου ο stefan σιγουρα αλλα πρωτα θελω να παω και μετα να βουλωσω καποια στοματα.
Μακαρι να εχω αρκετες μερες στην Bkk οταν παω και λεφτα να κινουμαι λιγο ανετα στην πολη,δεν εννοω τα μαμησια σιγουρα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Το να πηγαινω ταιλανδη πλεον να την βγαζω στην pattaya σε beer bar κανα ibar και τσαρκες στη walking street δεν εχει νοημα για μενα.
Οκ ο καθενας οπως περναει καλυτερα γιαυτον σιγουρα.
θελω να γνωρισω και αλλα πραματα σαυτην την χωρα ειτε ειναι διασκεδαση ειτε αξιοθεατα ειτε Ταιλανδες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Αυτο που ηθελσ να πω ειναι οτι δεν πρεπει να γενικευουμε προσωπα και καταστασεις. Κοινα χαρακτηριστικα μπορει να υπαρχουν σε καποιους λαους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι, με το ιδιο κοινωνικο η οικονομικο η  ακομα και μορφωτικο περιβαλλον. Σημειωτεον η δευτερη κοπελα που αναφερω (αυτη που ειναι χαμηλων τονων) εχει τελειωσει πανεπιστημιο.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Αν ειχα λιγο την οικονομικη δυνατοτητα και μπορουσα να πηγαινω 2 φορες ταξιδια το χρονο εκει οπως κανετε πολλοι θα ειχα καταφερει αρκετα πραματα και σε καλες γκομενες γιατι πιστευω στον ευατο μου για καποια συγκεκριμενα θεματα.
Δεν θα κολουσα μονο με ενα ibar και τις βλαμενες εκει μεσα που τις θεοποιητε και σας κοροιδευουν και ενα περισσοτερο.
Και μου χετε την Yo dizz και κανα 2 αλλες για super γκομενες και τις βαζετε και στο απο πανω ραφι ενω για να βρεις ωραια γκομενα εκει μεσα πρεπει να κανεις ταμα στη παναγια της τηνου.
Δε λεω μαρεσει και μενα το ibar κανεις χαβαλε και φορτωσα πολλες απο εκει.Αλλα οκ φτανει θελω καινουργια πραματα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
θελω να γνωρισω και αλλα πραματα σαυτην την χωρα ειτε ειναι διασκεδαση ειτε αξιοθεατα ειτε Ταιλανδες.
Τι αλλο εχει δηλαδη που δεν το γνωρισες, μηπως να ζησεις κανα δύο χρονια σε παραγκα και να δουλευεις σε ρυζοχωραφα στο ισααν?

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ρε κωστακη εδω δε γνωρισαμε την ελλαδα καλα καλα θα γνωρισουμε μια χωρα στην οποια παω και δυσκολα πλεον?
Αλλοι πηγαν 15 φορες ταιλανδη σε μια παταγια η μια bangla.
E εγω δεν μπορω αυτην την στασιμοτητα τι δεν καταλαβενεις?
Ασε τους αλλους ελληναρες να λενε οτι τα ζεισαν ολα εκει.
Δηλαδη πρεπει να πηγαινω σαυτην την χωρα για σεξοτουρισμο 100% δεν το καταλαβα.
Οι ελληνες δεν ξερουν να κανουν διακοπες οπως αλλοι φαλαγκ στην ταιλανδη.
Μονο εμεις παμε σαν τα ζωα για βοσκη.Δεν μας νοιαζει τπτ αλλο εκει εκτος το boom boom
Kαι αν ειχα την δυνατοτητα των αλλων εδω μεσα που πηγαινουν συνεχεια θα πηγαινα και λιγο βιετναμ,λαος,καμποτζη,Σιγκαπουρη,Μαλεσια εστω και για λιγες μερες χωρις boom boom βεβαια.Ε μαρεσει να βλεπω διαφορετικα πραματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom