Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ερωτηση:
Ολοι εσεις που διαφωνειται μαζι μου,και λετε πως δεν σας αρεσει να βλεπετε παππουδες να φορτωνουν πιπινια..
Οταν θα φτασετε κι εσεις στην ηλικια τους...και εχετε την ορεξη,τα κουραγια και την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινετε ακομα Ταυλανδη..ΔΕΝ θα φορτωνετε πιπινια και θα τη πεφτετε σε 40αρες και ανω?
Η μηπως τοτε οι ηθικες αναστολες θα πανε περιπατο και θα τη κανετε γαργαρα? :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ερωτηση:
Ολοι εσεις που διαφωνειται μαζι μου,και λετε πως δεν σας αρεσει να βλεπετε παππουδες να φορτωνουν πιπινια..
Οταν θα φτασετε κι εσεις στην ηλικια τους...και εχετε την ορεξη,τα κουραγια και την οικονομικη δυνατοτητα να πηγαινετε ακομα Ταυλανδη..ΔΕΝ θα φορτωνετε πιπινια και θα τη πεφτετε σε 40αρες και ανω?
Η μηπως τοτε οι ηθικες αναστολες θα πανε περιπατο και θα τη κανετε γαργαρα? :grin:

Μη το βλέπεις αρνητικά. Θα βαράμε ταυλανδέζες μεγαλοπέλες 24 ετών. Η milf 27 ετών !!!  Οπότε θα ταιριάζουν απόλυτα στην ηλικια μας.:2funny::2funny:

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Ερωτηση:

Καλημέρα σε όλους.Με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συγγραφέων στο forum είναι κάτω των 40 ετών έχω να πω δύο πράγματα :
1)ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ,ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ.
2)ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ.

ΥΓ.Αυτή τη στιγμή είμαι 40 ετών (για προλάβω την ερώτηση σας)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εγω θα το πω απλα.....
ειμαι πανω απο 40
προκαλω οποιονδηποτε απο 18 εως 39 να βγουμε στην πιατσα
με λιγοτερα λεφτα εγω
με γκριζοασπρο μαλλι εγω
να δουμε ποιος θα πετυχει καποιο οι καποια ''τροπαια'' που θα θεσουμε
ο χαμενος πληρωνει το μπουκαλι σε ινσομνια ΚΑΙ το μπουκαλι στο ibar

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
η και οπως εχω πει κατεπαναληψη να βαλουμε και τις μαπες μας εδω και τα πτωματα μας να κρινουμε τι πιθανοτητες εχει ο καθενας απο ''οπτικη αποψη''
θα πεσει γελιο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Οτι ευχαριστει και τους δυο ειναι ευλογιμενο απο το Βουδα. Ετσι λεει ο βουδισμος. Απλως εγω βλεπω το θεμα (θεαμα) αισθητικα. Δεν κρινω το αν ο 60αρης κανει οτι θελει στο κρεβατι του με το πιπινι. Το χερακι- χερακι δημοσιως δεν μου παει αισθητικα.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Ρε πιπινο ο καθενας 60αρης θα θελε να πηγαινε με 25αρα σιγουρα.
Αλλα οπως λεει και ο κολογερος απο πανω αισθητικα ειναι αηδια εαν ειναι ειδικα και αθλιος ο τυπος.
Στεφανε κατουρα και λιγο.
Για που ενοεις τσαρκα?Για θεσνικη sea road? η papaya walking road?
Σιγα φοβηθηκαμε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οτι ευχαριστει και τους δυο ειναι ευλογιμενο απο το Βουδα. Ετσι λεει ο βουδισμος. Απλως εγω βλεπω το θεμα (θεαμα) αισθητικα. Δεν κρινω το αν ο 60αρης κανει οτι θελει στο κρεβατι του με το πιπινι. Το χερακι- χερακι δημοσιως δεν μου παει αισθητικα.
οκ σιγουρα καραγκιοζιλικια τυπου χερακι - κουκλακια- παιχνιδακια - ναζακια σε τετοια περιπτωση μονο ναυτια φερνουν

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε πιπινο ο καθενας 60αρης θα θελε να πηγαινε με 25αρα σιγουρα.
Αλλα οπως λεει και ο κολογερος απο πανω αισθητικα ειναι αηδια εαν ειναι ειδικα και αθλιος ο τυπος.
Στεφανε κατουρα και λιγο.
Για που ενοεις τσαρκα?Για θεσνικη sea road? η papaya walking road?
Σιγα φοβηθηκαμε
σε παω και sea road papargias και sea road του χωριου μας any time any place

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Σε προκαλω να βαλεις ολες τις επιτυχιες που ειχες στην ζωη σου με γκομενες εδω με φωτο χωρις να ειναι πουτανες επι πληρωμη και μετα θα βαλω και εγω και ελα μετα να μου μιλησεις.Σχεσεις,Γκομενες κτλ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ανατολιτες εραστες εξωτικοι που μας παιρνουν τα καλητερα κοριτσια εμας τους κρυους φαλανγκ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ετσι οπως το θετετε τωρα αλλαζει το θεμα..
Δηλαδη δεν σας πειραζει που ο 70χρονος πηδαει το 20χρονο..αρκει να μην την κυκλοφοραει χερακι-χερακι στο δρομο..
ΟΚ...θα συμφωνησω...
Σε καθε περιπτωση και εμενα με ξενιζει το θεαμα και μου προκαλει θυμηδια και διαθεση για κουτσομπολιο..
Απλα δε φτανω στο σημειο να το καταδικασω.Αν θελει ο παππους να τον κραζουν στο δρομο,δεν με απασχολει.. ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Μου αρεσει που ενοχλειστε απο τον παπου που περπαταει χερακι χερακι με τη μικρη. ΑΛΛΑ δεν σχολιαζετε τον καθε μαλακα σπονσορα ή τον καθε φουκαρα, ανεξαρτητως χωρας, που παει χιλιαδες μιλια μακρυα μονο για να πηδηξει. :grin:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
435
Πόντοι
36
Με αηδιαζει και να την πηδαει ο παππους και ολα οσα εχει σχεση με παππου.
Να βρει μια 45χρονη.
Εχω μια φιλη στο facebook 23 ετων απο Ταιλανδη και λεγαμε οταν παω να την πηδηξω.
Τελος παντων βρηκε εναν φαλαγκ 45 ετων περιπου μαυρο χαλι και ηταν μαζι μερικες μερες.
Ε ωραια αυτην την γκομενα εγω δεν την πηδαω πλεον.
Ξερω αυτες που πηδηξα εκει θα χουν παει και με πολυ πιο χαλια αλλα τουλαχιστον δεν το ειδα.
Δε μπορω ρε φιλε να δω μια 23χρονη στην walking με το γερο φαλαγκ 65 ετων και την επομενη μερα να την πηδηξω.
Οχι ρε σαβουρα δεν σε πηδαω σορρυ.Ας ειναι και θεομουνο.
Δεν μαρεσει να το βλεπω ξενερωνω πως να το κανουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom