Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Διασκεδάζω με αυτά που λένε οι άντρες εδώ μέσα. Κάποια τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Σίγουρα πολλοί σπο σας μπαίνετε σε γυναικεία φόρουμ για να παίρνετε ιδέες. Έτσι κι εγώ.
Θέλω παρά πολύ να το κανειςΕγώ το αποδεικνυω οπότε θέλεις, άλλωστε αυτά που ανέφερα φτάνουν .
Μπορώ να γράψω και που μενεις και ποιο μετρό παίρνεις κάθε πρωί για την δουλειά σου αλλά δεν θα το κάνω .
για να βρεις γκόμενο μπαίνεις, τουλάχιστον πες τι σόι κορίτσι είσαι γιατί θα βρεις ενδιαφερόμενοΔιασκεδάζω με αυτά που λένε οι άντρες εδώ μέσα. Κάποια τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Σίγουρα πολλοί σπο σας μπαίνετε σε γυναικεία φόρουμ για να παίρνετε ιδέες. Έτσι κι εγώ.
Πολλά είπα ήδη . Ο νοών νοειτοΘέλω παρά πολύ να το κανεις
κριμα δεν θα άντεχα από τα γέλια αν τα έγραφεςΠολλά είπα ήδη . Ο νοών νοειτο
.η πλειοψηφια ειστε ναι
ειναι κουφο μια γκομενα να διαβαζει μπουρδελοσαιτ
ειναι σου ξαναλεω σαν ενας αντρας να διαβαζει το cosmopolitan
κραγμενη πουσταρα θα τον πεις.
εκτος αν πιστευεις οτι ο δικος σου εχει παρε δωσε εδω μεσα και σε εχει τρελανει στο κερατο και θες να παρεις ινφο
μπες και πουθενά αλλού να σου λυθεί η απορίαποιος λεει αληθεια απο τους δυο σας θα φανει
Τα συμπεράσματα κρατά τα για τον εαυτό σου,Δεν είπα κάτι τέτοιο και δεν ρώτησα εσένα!!!
Εγώ έχω μάθει να μιλάω και να γράφω με αποδείξεις,Εσύ άμα έμαθες να λες λόγια του αέρα είναι πρόβλημα σου,απλά γραψτο για να έχουμε αποδείξεις για το άτομο σου.
ο καθενας εχει την δικια του αποψη απλως το σαιτ εχει πολους ανδρες και τους ειναι παραξενο που υπαρχουν γυναικες
Iδέες για ποιο πραγμα να παρεις?Διασκεδάζω με αυτά που λένε οι άντρες εδώ μέσα. Κάποια τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Σίγουρα πολλοί σπο σας μπαίνετε σε γυναικεία φόρουμ για να παίρνετε ιδέες. Έτσι κι εγώ.
Γλυκέ μου εχεις καταλάβει πως αυτά που γράφεις δεν βγάζουν κανένα νοημα ?
Καλημερα F, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Iδέες για ποιο πραγμα να παρεις?
Εσενα δεν σε χαιρεταω, σε εχω χαιρετισει παλιοτερα.Ναι το καταλαβαίνω και αυτό ακριβώς αποδεικνύει πόσο λάθος τελικά άποψη έχετε για τις γυναίκες! ;)
Μας προβληματιζει αν θα μας κατσετε και μας ενδιαφερουν τα βυζια και ο κωλος σας. Καλυφθηκες?Κατ'αρχήν το πιο απλό ... βλέπεις πως σκέπτονται γενικά οι άντρες ... τι τους προβληματίζει, τι τους ενδιαφέρει...