Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ούτε εγώ κατάλαβα αλλά πλάκα έχουνμμμ....16 σελιδες διαβασα εδω κ δεν καταλαβα τιποτα...δεν πειραζει αλλεσ 4 φορες καλησπερα να πω να ολοκληρωσω τα 5 ποστ..
Καλημέρα
Ούτε εγώ κατάλαβα αλλά πλάκα έχουνμμμ....16 σελιδες διαβασα εδω κ δεν καταλαβα τιποτα...δεν πειραζει αλλεσ 4 φορες καλησπερα να πω να ολοκληρωσω τα 5 ποστ..
και χαιρομαι για αυτο....το σηγουρο ειναι οτι δεν θα ηθελαν οι μπουρδελιαριδες να τουσ διαβαζουν κοινες γυναικες...για μενα το site αυτο ηταν αποκαλυψη
Τελικά μόνο 3 κοπέλες μπαίνουν;
Τελικά μόνο 3 κοπέλες μπαίνουν;
Κοριτσια εγω θελω γεματουλες με κωλαρες,Οποια εχει κυβικα..αλλα σωστα κατανεμημενα ας στειλει και ανταλλαζουμε φωτος.
Άσε να λένε ότι θέλουνΜάλλον υπάρχουν κι άλλες απλά που να τολμήσουν να εμφανιστούν ... εδω στην καλύτερη των περιπτώσεων να σε θεωρήσουν ... troll
και από αυτές ποιες είναι κανονικά κορίτσια και ποιες κρος σαν και εσένα ;Τελικά μόνο 3 κοπέλες μπαίνουν;
και από αυτές ποιες είναι κανονικά κορίτσια και ποιες κρος σαν και εσένα ;
Καλά δεν το κατάλαβες; και εσύ κροσσακι είσαι ;Πάνω που άρχισα να ανησυχώ ...
Καλά αυτούς τους αγνοώ όπως επίσης και τα μηνύματα πολλώνΠάνω που άρχισα να ανησυχώ ...
είδες πού σε κατάλαβα ...Καλά αυτούς τους αγνοώ όπως επίσης και τα μηνύματα πολλών
Γελάω μαζί τους