ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω fey δεν εχω θεμα με γυναικες ο καθενας κανει οτι θελει
ΔιάφοραIδέες για ποιο πραγμα να παρεις?
.
Κοίτα αυτό που λες αποδεικνύει πόσο επίπεδα σκέπτεστε ( συνήθως) οι άντρες (δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτό). Καλώς ή κακώς το site κάνει αναφορά σε διαφορα θέματα που αφορούν ΚΑΙ τις γυναίκες! Οταν ψαχνεις για κατι που σε ενδιαφέρει ή ακουσες ή εχεις αναρωτηθει πολλες φορές οδηγείσαι εδω. Οπότε αυτό που λες δεν ισχύει... αντιθέτως ειναι κουφό να μην βρεθεί κατι ενδιαφερον για ανάγνωση εδω μεσα , ειτε από αντρα είτε από γυναικα.
Οσο για το cosmopolitan προσωπικά δεν το έχω διαβάσει ποτέ όμως σε άλλα "γυναικείου" ενδιαφέροντος site θα έβρισκα ωφέλιμο για εναν αντρα να ενημερωθεί για κάποια θέματα.
ο λογος που πατας πολλες φορες το spacebar αναμεσα σε δυο λεξεις ποιος ειναι?εγω fey δεν εχω θεμα με γυναικες ο καθενας κανει οτι θελει
Μας προβληματιζει αν θα μας κατσετε και μας ενδιαφερουν τα βυζια και ο κωλος σας. Καλυφθηκες?
Τύπε πριν μερικα χρονια, μια κοπελα απο εδω μεσα μού ειχε ζητησει με πμ να την ενημερωσω πώς διαγραφεται το ιστορικο απο το mozilla επειδη θα ερχοταν σπιτι ο αδελφος της και φοβοταν μην δει στο ιστορικο οτι εμπαινε εδω μεσα.δεκτο αυτο που λες αλλα αν πας σε μια οποιαδηποτε φιλη σου και της πεις :
"τωρα εδω αραζω λιγο σπιτι μωρε διαβαζω λιγο μπουρδελα.κομ αν θες να βγουμε για καφε σε κανα 20λεπτο"
θα νομιζει οτι παιρνεις τα σκληρα...ουτε καν μπαφο
Κοιμισου αγγελούδι μου.Χμμμμ οχι ακριβως ... νομιζω πως αυτό που λες δεν αντιπροσωπεύει το σύνολό των αντρών ...
Ωχ μανα μου.αλεξ το παταω για να μην κολανε τα γραμματα
δεκτο αυτο που λες αλλα αν πας σε μια οποιαδηποτε φιλη σου και της πεις :
"τωρα εδω αραζω λιγο σπιτι μωρε διαβαζω λιγο μπουρδελα.κομ αν θες να βγουμε για καφε σε κανα 20λεπτο"
Ωχ μανα μου.
Δεν έχω πρόβλημα, ήδη το είπα σε 2 κολλητές και ίσως μπουνδεκτο αυτο που λες αλλα αν πας σε μια οποιαδηποτε φιλη σου και της πεις :
Τι εισαι μωρε για να εχεις κολλητη? 5 ετών? Οι αντρες δεν εχουν "κολλητές".η κολητη μου μπαινει σε διαφορα σαιτ ανδρικου περιεχομενου
Δεν έχω πρόβλημα, ήδη το είπα σε 2 κολλητές και ίσως μπουν
Α μπραβο. Τωρα μιλας ομορφα.Δεν έχω πρόβλημα, ήδη το είπα σε 2 κολλητές και ίσως μπουν
Δεν εχει πεσει κανενα μπαλαμουτακι?την ξερω απο μικρα παιδια την θα την πω αλεξ
Δεν μασάνε κι αυτές, θα σας παίξουμε ΧαχαχαχαΑ μπραβο. Τωρα μιλας ομορφα.