alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Αντε επιτελους, μπες στο νοημα. Σου πηρε μια δυο μερες.Δεν μασάνε κι αυτές, θα σας παίξουμε Χαχαχαχα
Αντε επιτελους, μπες στο νοημα. Σου πηρε μια δυο μερες.Δεν μασάνε κι αυτές, θα σας παίξουμε Χαχαχαχα
Δεν της αρεσουν οι αντρες ή δεν σου αρεσουν οι γυναικες?οχι ποτε και δεν θα ηθελα μαζι της για διαφορους λογους
Οπως τα προϊόντα Lierac ας πουμε.περισσοτερες κοπελες θα ειναι καλυτερα θα μπορουμε να μιλαμε για διαφορα θεματα
Γιώργο ευχαριστώ για το αίτημα φιλίας προς στιγμή σκέφτηκα να το αποδεχτώ Γιατι είσαι συμπαθής, αλλά επειδή είναι πολλά και είπα δεν θα κάνω κανένα , δεν το πάτησα.θα πουν τις δικες τους αποψεις ηλικια ενδιαφεροντα μορφωση
πιστευεις στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;και εσυ μου φαινεσαι συμπαθητικη
;) ;) ;)Μακαρι να βλεπουμε και κοπελες εδω στο site.Αλλα συνηθως στην πισω μερος του μυαλου μας θα εχουμε μια καχυποψια. Ο λογος απλος και φανταζομαι κατανοητος σε ολες και σε ολους. Αρα ειναι λογικο να υπαρχουν πειραγματα ,παπεξηγησεις και εντασεις.Ολοι εχουν δικαιωμα στο σεξ, αρκει να μην προσβαλεται η προσωπικοτητα του καθένα. Τελος συμφωνω με το συναγωνιστη που ειπε "Στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις!! "μεχρι βεβαια αποδείξεως του αντίθετου.Ετσι λοιπόν καλά να περνάμε συναγωνίστριες και συναγωνιστές!!
ειμαστε που ειμαστε 5 κοπελες εδω μεσα, με το που γραψουμε κατι αμεσως να μας πουν κρος ή κλωνους, θα φυγουμε και αυτες οι 5 που υπαρχουμε ακομα.
Δεν κανεις γιατί δεν θες ή γιατί φοβάσαι ότι θα σε απορρίψουν;ναι διοτι εχω κολλητη φιλη απο μικρη ηλικια και βγαινω και με κοπελες για καφε χωρις να κανουμε κατι
Εγώ δεν το θέλω αλλά παραδεξου ότι είσαι πουστης ή κρος ή τρανς ή όπως αλλιώς θέλεις πεστο .
Αφού είσαι μουναρα όπως λες,τι δουλειά έχεις να ψωλαρμενιζεις εδώ μέσα?
Και άμα είσαι μουναρα και θα μας τρέχουν τα σαλια,πέρα από τα λόγια μπορείς να το αποδείξεις?