Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν έχω και δεν θέλω , δόξα το θεό μια χαρά γνωριμίες κάνω έξω.αμα ειχες γυναικειο προφιλ σε καποιο site γνωριμιων θα καταλαβαινες ..
Δεν έχω και δεν θέλω , δόξα το θεό μια χαρά γνωριμίες κάνω έξω.αμα ειχες γυναικειο προφιλ σε καποιο site γνωριμιων θα καταλαβαινες ..
αμα ειχες γυναικειο προφιλ σε καποιο site γνωριμιων θα καταλαβαινες ..
οχι ρε φιλε... δεν ειμαι τοσο καμενος! Το να στειλεισ την πουτσα σου σε μια γυναικα θελει και καποιο παιχνιδι , θελει μια οικειοτητα, θελει πολλα... Και συν της αλλης θα δει την δικια μου την πουτσα και θα πει αυτην θελω!!1! Ελεος!! Το παν για μενα αγαπητε μου εινα πρωτα να πηδηξεις το μυαλο τησ γυναικας και ολα τα αλλα ειναι το κερασακι στην τουρτα.Κοινος να ξερει και ο ενας και ο αλλος να παιζειαμα ειχες γυναικειο προφιλ σε καποιο site γνωριμιων θα καταλαβαινες ..
καλά , βολέψου με τις πούστρεςΜακαρι να βλεπουμε και κοπελες εδω στο site.Αλλα συνηθως στην πισω μερος του μυαλου μας θα εχουμε μια καχυποψια. Ο λογος απλος και φανταζομαι κατανοητος σε ολες και σε ολους. Αρα ειναι λογικο να υπαρχουν πειραγματα ,παπεξηγησεις και εντασεις.Ολοι εχουν δικαιωμα στο σεξ, αρκει να μην προσβαλεται η προσωπικοτητα του καθένα. Τελος συμφωνω με το συναγωνιστη που ειπε "Στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις!! "μεχρι βεβαια αποδείξεως του αντίθετου.Ετσι λοιπόν καλά να περνάμε συναγωνίστριες και συναγωνιστές!!
κατά φαντασίαν κορίτσια ...Υπάρχουν δηλαδήπούστηδεςτύποι που μπαίνουν με γυναικεία nick ;
Εντυπωσιάζομαι ....
Τσιμπάνε οι Στρατάρχες ;και εσυ μου φαινεσαι συμπαθητικη
τι να κνουμε ρε τυπε δεν ειμαστε τοσο μπηχτηδες σαν και σενα..... Συγνωμη δεν θα ξαναγινει!!καλά , βολέψου με τις πούστρες
δεν χρειάζεται να είσαι μπηχτης για να μην πέσεις με τα μούτρα πάνω στην πουστρα που κοροϊδεύει .τι να κνουμε ρε τυπε δεν ειμαστε τοσο μπηχτηδες σαν και σενα..... Συγνωμη δεν θα ξαναγινει!!
Τυπε ο καθενας οπωσ ειπα και πιο πανω ειναι οτι δηλωσει μεχρι αποδειξεως του αντιθετου, Δευτερον τωρα η κοπελα, τραβελι πεσ την οπωσ θες μπορει να κανει το χαβαλε της/του. Αρα απλα μιλας συζητας για να περασει η ωρα. Για να φορτωσεισ απο εδω ειναι 1 στο 100000000000000000000000 αρα καταληγουμε στο συμπερασμα καλα να περναμε και χαβαλε να κανουμε.δεν χρειάζεται να είσαι μπηχτης για να μην πέσεις με τα μούτρα πάνω στην πουστρα που κοροϊδεύει .
Έχετε πολύ πλάκα που νομίζετε ότι μιλάτε σε μουνι ...
Και κατι αλλο σημαντικο. Εγω απο εδω μεσα γνωρισα γυναικα. real οχι να κρεμεται κατι χχαχαχα .Και γαμω τα ατομα , openmind τρελλη και πολλα αλλα. Εαν με ρωτησεται εαν κατρληξα στο κρεβατι ναι καταληξαμε πολλεσ φορεσ και ακομα εχουμε επαφες και μιλαμε στο τηλεφωνο και γενικα τα λεμε.Και σας πληροφορω ουτε φαλαινα ειναι ουτε μπαζο ουτε σαπιοδοντα ,ουτε καμια βρωμιαρα. Εχει και αυτη σχεση απλα θελει να περναει καλα οπωσ και εμεις ολοι.Σας πληροφορω δε βεβαια οτι μιλουσαμε κανενα διημηνο και μετα παιχτηκε σκηνικο. Αλλα ωσ που να την δω δεν το κρυβω οτι ειχα πολλεσ αμφιβολιες...!!! Σιγουρα θα το διαβασει για αυτο να σαι καλα φιλαρακι μου!!!
δεν σε ρωτησαμε τυπε σταματα τους προλογους μεσημεριατικα
ξεκολα ρε
ο τυπος ειχε αναγκη να το πει
ηθελε να το βγαλει απο μεσα του χαχαχα
Τα θηλυκά μέλη που πλασάρονται ως τέτοια καλά θα κάνουν να σταματήσουν να μαλακίζονται γραφόμενες και:
να ανεβάσουν φωτογραφίες με στάμπα στο μπούτι τον γλομπέο ή τον τίτλο του site ώστε να εξαφανίσουν αιωρούμενες καχυποψίες.
Έπειτα να περάσουν από την κριτική επιτροπή που θα αποφασίσει κατά πόσο θα τους δοθεί αξία ή όχι.
απλα να ξερετε οταν καποιος ανοιγει ενα λογαριασμο με γυναικειο ονομα δεν τον κανει αυτοματα θηλυκο !