Νέα

Τα ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 660
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το ότι είσαι γυναίκα είναι κάτι που το λες εσύ. Και πάλι, δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Άλλωστε αν είσαι γυναίκα που μιλάει σα μπετατζής με λεξιλόγιο δεκαετίας '80 καταλαβαίνω από που προέρχεται η τόση επιθετικότητα.

Εγώ είμαι μπετατζής και εσύ το γνωστό μέντιουμ Νίκος Χορταρέας με τη λαμέ μπλούζα.

Βρήκες και αφορμή να μου ζητήσεις πριβέ μηνύματα τρομάρα σου :Ρ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οπως παντα ειναι εμφανεστατη η ελλειψη επιχειρηματων στο γυναικιο φυλλο.............Ολοκληρα κειμενα απο τα παιδια για να απαντιση αοριστα,ανουσια και με ειρωνια η κυρια της παρεας.......Ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση....
μα φιλτατε livemak, ποια επιχειρηματα ? ειναι σαν να λεμε οτι ο μπους για τους πολεμους που κανει εχει επιχειρηματα που-στηριζονται κιολας.. αστα καλυτερα.. ειναι ετσι κι αλλιως θυματα της υποτιθεμενης ανεξαρτησιας τους, και το φυσανε και δεν κρυωνει.. εχουν καβατζωσει απο εναν λουκουμα η καθεμια και οταν τυχει και συναντησουν κανεναν ΑΝΤΡΑ χανουν τη μπαλα. ο μισος εαυτος τους τον λιμπιζεται και ο αλλος μισος τους λεει μακρια απ αυτον μην τυχει και τις βαλει στο σωστο δρομο.. αστα λεμε.. διχασμενες προσωπικοτητες...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Οταν απαντησεις σε αυτο που ρωτησα θα σου πω. καλη η εξυπναδα αλλα και η αγραμματοσυνη ακυρώνει το πνεύμα. Υπαρχει θηλυκο του Cheetah στ Αγγλικά? ακομα και αν υπηρχε, το ουσιαστικό εννοεί πάντα το αρσενικό. Lion/Lioness ή κατι πιο γνωστό σε σένα dog/bitch.

Και μια συμβουλή για τις διαφορες περιεργες. Ας κανουν λιγη παρεα με τις ξένες ( οποιασδήποτε παροικίας ) ή και ομογενείς ελληνίδες που ζουν στην Ελλάδα, να δουν τις απόψεις άλλων γυναικών για τις ίδιες.  Ισως τότε να καταλάβουν πόσο απίστευτα άκυρες είναι.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Εγώ είμαι μπετατζής και εσύ το γνωστό μέντιουμ Νίκος Χορταρέας με τη λαμέ μπλούζα.
Βρήκες και αφορμή να μου ζητήσεις πριβέ μηνύματα τρομάρα σου

Κοιτα υφος και ηθος η κυρια που θα την πλησιασεις στον δρομο ευγενικα και θα σε κοιταξει με υφος 1000καρδιναλιων ΕΛΕΟΣ!!!!!

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι παντα υπηρχαν και κυνηγοι και ληγουρια και ντροπαλοι και κοτες κλπ , αυτο που εχει αλλαξει ειναι η νοοτροπια των κοριτσιων.
Οταν βγαινουν 2φιλες σε ενα κλαμπ σημερα , τι νομιζετε οτι θελουν να συμβει για το παιξουν η μια στην αλλη?Να γνωρισουν εναν που να τους αρεσει και να πηδηκτουν/κανουν σχεση ή να τους την πεσουν δεκαδες σε ενα βραδυ να τις κερασουν ποτα , να παιξουν λιγο μαζι τους και μετα να τους ριξουν χυλοπιτα και γυρνωντας σπιτι να συζηταει με την φιλη "πωπω τι ληγουρια/μαλακες ειδες πως μου την πεφταν και με ενοχλουσαν , εγω βγηκα για να χορεψω!"

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Ειμαι σε ενα bar στου Ψυρη.Ο επιχ/τιας ειναι φιλος και καθωμαστε μαζι.Δουλευει εκει ενα τρελο μωρο σαν <<δημ.σχεσεις>>Κραχτης δηλαδη....Την φωναζει στο Τραπεζι μας και για κακη μου τυχη ανοιγει θεμα δυο φυλλων....
-Εγω παντος θελω να μην δουλευω να νιωθω οικονομικη και συναισθηματικη ασφαλεια,ελευθερια.τρυφεροτιτα και να μπορω να ταξιδευω,,,,αυτα θελω απο τον αντρα μου!!!!!
ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ
-Εκτος απο ενα πολυ καλο ΓΑΜΗΣΙ που ειμαι σιγουρος οτι κανεις εσυ τι αλλο προσφερεις για ολλα αυτα....;;;;;;
φυσικα ακομα περιμενω απαντιση!!

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν απαντησεις σε αυτο που ρωτησα θα σου πω. καλη η εξυπναδα αλλα και η αγραμματοσυνη ακυρώνει το πνεύμα. Υπαρχει θηλυκο του Cheetah στ Αγγλικά? ακομα και αν υπηρχε, το ουσιαστικό εννοεί πάντα το αρσενικό. Lion/Lioness ή κατι πιο γνωστό σε σένα dog/bitch.

Ωραίες οι εξυπνάδες σου..μήπως έχεις ακουστά τον Ταρζάν με την τσίτα (cheetah) όμως? Μήπως θα μπορούσα να το έχω πάρει από εκεί και να μην εννοώ τον γατόπαρδο (cheetah) (--το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν είχα καν στο μυαλό μου πριν που ρώταγες). :Ρ

Αυτά και αφήστε τις πολλές συμβουλές, γιατί νιώθω σα να μιλάω με την Τένια Μακρή

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ειμαι σε ενα bar στου Ψυρη.Ο επιχ/τιας ειναι φιλος και καθωμαστε μαζι.Δουλευει εκει ενα τρελο μωρο σαν <<δημ.σχεσεις>>Κραχτης δηλαδη....Την φωναζει στο Τραπεζι μας και για κακη μου τυχη ανοιγει θεμα δυο φυλλων....
-Εγω παντος θελω να μην δουλευω να νιωθω οικονομικη και συναισθηματικη ασφαλεια,ελευθερια.τρυφεροτιτα και να μπορω να ταξιδευω,,,,αυτα θελω απο τον αντρα μου!!!!!
ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ
-Εκτος απο ενα πολυ καλο ΓΑΜΗΣΙ που ειμαι σιγουρος οτι κανεις εσυ τι αλλο προσφερεις για ολλα αυτα....;;;;;;
φυσικα ακομα περιμενω απαντιση!!
θα ειχε ενδιαφερον να απαντουσε στην ιδια ερωτηση και η φιλη σου η τσιτα, αλλα προτεινω τετοια γύναια (και μονο ετσι μπορω να τα χαρακτηρισω) να τα γειωνουμε (τουλαχιστο εγω ετσι κανω) γιατι η κατασταση τους ειναι μη αναστρεψιμη..!

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Έτσι απο περιέργεια θα μου εξηγήσει κάποιος τι κάνουν γυναίκες σε αυτό το forum????

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Και παρεπιπτόντως πρέπει να ομολογήσω ότι είναι μοναδική η ικανότητα των γυναικών να ασχολούντε με τη διατύπωση ενός μυνήματος για να αποφύγουν το νόημα ...

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Εκτος και αν εγραψα εγώ το cheetah στο account σου...

The Cheetah (derived from Sanskrit word Chitraka meaning "Speckled") (Acinonyx jubatus) is an atypical member of the cat family (Felidae) that hunts by speed rather than by stealth or pack tactics. It is the fastest of all land animals and can reach speeds of up to 70 mph (112 km/h)-San Diego Facts Links-. The cheetah is well known for its amazing acceleration (0-100 km/h in 3.5 seconds which is faster than the SLR McLaren, the Lamborghini Murciélago and the F/A-18 Hornet).

Παρεπιπτόντως κάνε αυτό που πρότεινα. το εχω δοκιμάσει  με φίλες μου και με ευχαριστούσαν. Την παρέα με ξένες/ομογενείς εννοώ. Αλλά πες τους ότι θες την πραγματική τους γνώμη, γιατί σε αντίθεση με τις μαλακισμένες ντόπιες είναι και ευγενικές.

Επισκέπτης
Οταν βγαινουν 2φιλες σε ενα κλαμπ σημερα , τι νομιζετε οτι θελουν να συμβει για το παιξουν η μια στην αλλη?Να γνωρισουν εναν που να τους αρεσει και να πηδηκτουν/κανουν σχεση ή να τους την πεσουν δεκαδες σε ενα βραδυ να τις κερασουν ποτα , να παιξουν λιγο μαζι τους και μετα να τους ριξουν χυλοπιτα και γυρνωντας σπιτι να συζηταει με την φιλη "πωπω τι ληγουρια/μαλακες ειδες πως μου την πεφταν και με ενοχλουσαν , εγω βγηκα για να χορεψω!"

Όπως έχω πει και σε άλλο post, ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα το πρόβλημα παραμένει στις ίδιες. Γιατί ΟΚ, καλά είναι να σε κερνάνε και να χορεύεις, αλλά αν δεν δεις και χαρά στα σκέλια σου αρχίζει η κακοκεφιά, η γκρίνια, η μαλάκινση κι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις περισσότερες ελληνίδες σήμερα :) Εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο που μέσα σε μια περίοδο 10 ετών οι δονητές στα sex shops έχουν 3000 σχήματα και μεγέθη (μεγάλο, μικρό, καμπουρωτό, ντούρο, κτλ), εκατοντάδες χρωμάτων (άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε, κτλ), δεκάδες υλικά κατασκευής (πλαστικό, σιδερένιο, αλουμίνιο, καουτσούκ, κτλ). Επίσης, έχω να παρατηρήσω ότι οι περισσότεροι πελάτες μέσα σε ένα sex shop είναι γυναικείου φύλλου. Πάτε σε ένα οποιοδήποτε sex shop και διαπιστώστε μόνοι σας!

Εμείς από την άλλη... το πολύ-πολύ όντως να έχουμε κεράσει κάποια κοπέλα σε club έτσι για να την κάνουμε να αισθανθεί λίγο καλύτερα, αλλά μετά τον πούτσο θα τον ρίξουμε!!! Είτε στην ίδια είτε σε πουτάνα :cheesy: Σε αντίθεση με εκείνες που θα καταλήξουν με τον δονητή γιανα τους πει καληνύχτα το βράδυ!!!

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εκτος και αν εγραψα εγώ το cheetah στο account σου...
...

Μπορείς να παραθέσεις όλες τις εγκυκλοπαίδειες που έχεις εδώ..εγώ όμως επαναλαμβάνω ότι: α) το νικ μου βασίστηκε σε ΑΛΛΗ τσίτα, β) δεν μου ήρθε ο συνειρμός με το συγκεκριμένο αιλοροειδές στο πρώτο σου μήνυμα.
Τώρα συνέχισε τα copy/paste αν θες να μας δείξεις τι σοφός που είσαι.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Έτσι απο περιέργεια θα μου εξηγήσει κάποιος τι κάνουν γυναίκες σε αυτό το forum????

Αν δεις καμία σφύρα κλέφτικα φίλε.Εδώ ο καθένας είναι ότι δηλώσει....Και αυτά τα 1Post users που ξεκινάνε flame wars εγώ απλά τους θεωρώ μαλάκες...

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα ειχε ενδιαφερον να απαντουσε στην ιδια ερωτηση και η φιλη σου η τσιτα, αλλα προτεινω τετοια γύναια (και μονο ετσι μπορω να τα χαρακτηρισω) να τα γειωνουμε (τουλαχιστο εγω ετσι κανω) γιατι η κατασταση τους ειναι μη αναστρεψιμη..!

Δεν διαφωνώ με τον 'συναγωνιστή' αγαπητέ γιώργο παππά. Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που απάντησε στη γκόμενα.
Το ότι είμαι γυναίκα δε σημαίνει ότι θα υπερασπιστώ όλες τις ανεγκέφαλες της Ελλάδας και του πλανήτη.

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Περιέργεια (αυτή που σκότωσε τη γάτα) :Ρ
Όπως κάποιοι 'συναγωνιστές' μπαίνουν σε γυναικεία fora και τσεκάρουν τι λένε γυναίκες ;)

Επισκέπτης

Προσπαθούν (λένε!) να καταλάβουν τους άντρες (λένε!). Λες κι εμείς κρύβουμε κάτι!!! Ανοιχτά βιβλία είμαστε, τα λέμε χύμα και στ' αρχίδια μας αν μας χαρακτηρίσουν.... πουτάνους!!!!  :grin:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μπορείς να παραθέσεις όλες τις εγκυκλοπαίδειες που έχεις εδώ..εγώ όμως επαναλαμβάνω ότι: α) το νικ μου βασίστηκε σε ΑΛΛΗ τσίτα, β) δεν μου ήρθε ο συνειρμός με το συγκεκριμένο αιλοροειδές στο πρώτο σου μήνυμα.
Τώρα συνέχισε τα copy/paste αν θες να μας δείξεις τι σοφός που είσαι.

Δεν λέω ότι είμαι σοφός, αλλά εσύ ειρωνική απέναντι σε άλλους για την ορθογραφία τους, ενώ είσαι τεκμηριωμένα άσχετη από Αγγλικά. Η Τσίτα του ταρζάν είναι cheeta. Ταιριαστό account πάντως. Περαστικά

Cheeta (born April 9, 1932) is a male chimpanzee noted for appearing in numerous movies and television shows, most famously many Hollywood Tarzan films of the 1930s and 1940s, in which he portrayed a fictional chimp of the same name.

The role of Cheeta was originally played by a different chimpanzee, who appeared as such in the first two Johnny Weismuller Tarzan films, Tarzan the Ape Man (1932) and Tarzan and his Mate (1934). The first movie appearance of the chimpanzee who is the subject of this article was in the latter, in which he appeared uncredited as a young chimpanzee riding on the back of the the original Cheeta. He was cast in the role of Cheeta himself in the other Weismuller Tarzans that followed. Cheeta also appeared in Doctor Dolittle (1967) with Rex Harrison, the chimp's last role before retirement.

While inextricably associated in the public mind with Tarzan, Cheeta as a character was a product of the movies, never appearing in any of the original Tarzan novels by Edgar Rice Burroughs. There are in fact no chimpanzees at all in the novels, the closest analog to Cheeta therein being Tarzan's monkey companion N'kima, who appears in several of the later books.

Cheeta became the longest lived known chimpanzee upon reaching the age 64 in 1996. Cheeta is still alive at the age of 74, living at the primate sanctuary called Creative Habitats and Enrichment for Endangered and Threatened Apes - or CHEETA in Palm Springs, California. He is cited by the Guinness Book of World Records as the world's oldest primate (presumably meaning oldest non-human primate).

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
α ρε lioma αυτα λες και μου φτιαχνεις την διαθεση.
Ολα αυτα τα λιγουρια εξω χαλανε την πιατσα, που της ανεβαζουν σαν θεες.
Που τις παρακαλνε για ενα ξερο γαμισι.Ενω θα επρεπε να τις γραφουν
Εχει παρει πολυ αξια το μουνι , η μετοχη εχει ανεβει ψηλα ενω ειναι φουσκα τελειως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom