Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Τέντυ γράψε λάθος Υπίατρος είναι ο Υπολοχαγός.....

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Υπίατρος = Λοχαγός στο υγειονομικό !!!

lol ε που να τα ξέρω εγώ αυτά :P Δεν ήμουν και στο 401 εμείς εκεί λοχαγέ την λέγαμε ή κυρία Π...λου.
Κουκλίτσα!

Εν το μεταξύ το ξέρετε (πόσο χρονών ήσασταν εσείς τότε) ότι και στον ταξίαρχο που ερχόταν αυτή δεν βάραγε προσοχή και του μιλούσε στον ενικό? :P
Και το ίδιο και εμείς εκεί οι 3 νοσηλευτές... ειδικά εγώ... ούτε προσοχή δεν βάραγα δίπλα της :cheesy:

Κάποτε είχε τσακωθεί με τον λοχαγό του λόχου για εμένα, επειδή ο άλλος φώναζε να πάω να στρώσω το κρεβάτι, που δεν κοιμόμουν ποτέ.... και αυτή έλεγε ότι τον χρειάζομαι εδώ κτλπ :P

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
τι διαλο ρε , ηταν τοσοι κ παλιοτερα η' ξαφνικα τα πουστρεψε το φεησμπουκ?

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
lol ε που να τα ξέρω εγώ αυτά :P Δεν ήμουν και στο 401 εμείς εκεί λοχαγέ την λέγαμε ή κυρία Π...λου.
Κουκλίτσα!

Εν το μεταξύ το ξέρετε (πόσο χρονών ήσασταν εσείς τότε) ότι και στον ταξίαρχο που ερχόταν αυτή δεν βάραγε προσοχή και του μιλούσε στον ενικό? :P
Και το ίδιο και εμείς εκεί οι 3 νοσηλευτές... ειδικά εγώ... ούτε προσοχή δεν βάραγα δίπλα της :cheesy:

Κάποτε είχε τσακωθεί με τον λοχαγό του λόχου για εμένα, επειδή ο άλλος φώναζε να πάω να στρώσω το κρεβάτι, που δεν κοιμόμουν ποτέ.... και αυτή έλεγε ότι τον χρειάζομαι εδώ κτλπ :P

Είχε ένα κωλί κόλαση η καργιόλα!!!!  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Τέντα μας είχε εμάς το αρχίδι , τι μου τον θύμισες!!!!

Ήσουν και γαμώσειρο βλέπω Τέντυ!!!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Σωστός δεν θα τον δώσουμε όπου κι όπου!!!

χαχα, ρε σεις μη παρανοείτε... είπα ότι προτιμώ.... αλλά επειδή ξέρω πόσο δύσκολο είναι... και αστυφύλακας στο ατ της γειτονιάς μου να είναι ο άλλος θα καθόμουν να με ξεφτιλίσει :P

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Είχε ένα κωλί κόλαση η καργιόλα!!!!  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Τέντα μας είχε εμάς το αρχίδι , τι μου τον θύμισες!!!!

Ήσουν και γαμώσειρο βλέπω Τέντυ!!!

Τι εννοείτε με το γαμώσειρο?

Τώρα δεν κάνει που τα λέω αυτά γιατί όπως με εσάς που μπορεί και να με έχετε δει, ... αλλά τεσπα... στα τέτοια μου.
Εκεί στην μονάδα στην Κω... ήταν δύο οι λοχαγοί γιατροί του λόχου... και την πρώτη μέρα που πήγα εγώ από το κέντρο....

ο ένας ήταν ψηλός και μεγαλόσωμος και μου κάνει κάποιο σχόλιο για τα κιλά μου...δεν το τρως το φαγητό σου κάτι τέτοιο, και του κάνω εγώ... ενώ εσείς από ότι βλέπω το τρώτε όλο.... :S
Πρώτη μέρα, πρώτη επαφή... εεε και από τότε δεν με συμπάθησαν ποτέ αυτοί.... άστα να πάνε.
αλλά ευτυχώς ήμουν πάνω, και δεν τους πολυ έβλεπα.

Εννοείται στην Κω στο νοσοκομείο με συμπαθούσαν όλοι.

ααα και είχα ρουφήξει και έναν σε ένα οικόπεδο με αρχαία που έχει εκεί στο κέντρο, αυτός με κουκούλα κασκόλ, ούτε που τον είδα, πίπα στα σκοτεινά και γεια σας :P

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Έχωνες σειρές σου ???

Ρε Τέτυ ώρες ώρες με απογοητεύεις.... Δεν ξέρεις τις ορολογίες του ΕΣ???

αυτον μονο τον χωνανε
και οι προηγουμενες και οι μετεπειτα σειρες

επρεπε να κανει την θητεια του σε ψυχιατρικη κλινικη γιατι τωρα το προβλημα του ειναι μη αναστρεψιμο

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Έχωνες σειρές σου ???

Ρε Τέτυ ώρες ώρες με απογοητεύεις.... Δεν ξέρεις τις ορολογίες του ΕΣ???

Ούτε καν... αφού σας είπα, και θα είχατε δει ότι εμείς εκεί είναι σαν να δουλεύαμε το πρωί, αίματα και τέτοια... δεν κατάλαβα...
Φυσικά δεν έκανα αναφορές και αγγαρείες και τέτοιες βλακείες που είναι και άχρηστα.

Αλλά σκοπιές εννοείται κανονικά και μου άρεσε όπως σας είπα.

Ιδίως γιατί αν είχατε δει στο στρατόπεδο, κοντά στην πύλη είχε ένα δωματιάκι, ξέχωρο από τους λόχους όπου ήταν 3χ3 και εκεί μέσα κοιμόντουσταν όλοι όσοι είχαν υπηρεσία... οπότε....αχχχχχχχχχχχ ποδαρίλα εκεί μέσα!!! χαρά μου ήταν :)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Ούτε καν... αφού σας είπα, και θα είχατε δει ότι εμείς εκεί είναι σαν να δουλεύαμε το πρωί, αίματα και τέτοια... δεν κατάλαβα...
Φυσικά δεν έκανα αναφορές και αγγαρείες και τέτοιες βλακείες που είναι και άχρηστα.

Αλλά σκοπιές εννοείται κανονικά και μου άρεσε όπως σας είπα.

Ιδίως γιατί αν είχατε δει στο στρατόπεδο, κοντά στην πύλη είχε ένα δωματιάκι, ξέχωρο από τους λόχους όπου ήταν 3χ3 και εκεί μέσα κοιμόντουσταν όλοι όσοι είχαν υπηρεσία... οπότε....αχχχχχχχχχχχ ποδαρίλα εκεί μέσα!!! χαρά μου ήταν :)

:vomit: :vomit: :vomit:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
νασο  τι να κανουμε μπουρδελλο δεν γινεται διοτι θα  πρεπει αν με παει  να δει πως γαμαω την γυναικα μου 

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

Stories

Νέο!