Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Επίσης θέλω να γράψω εδώ μία φαντασίωση που έχω μπας και έχει κανείς τα κονέ να μας βοηθήσει.

Θα ήθελα πάρα πολύ κάποιος που παίζει 5χ5 με φίλους, ή και πιο επαγγελματικά μπάλα σε κάποια ομάδα, αν γινόταν να με βάλει κάποια μέρα στα αποδυτήρια!

Εγώ και όταν είναι άδεια τα αποδυτήρια να έμπαινα εκεί μέσα θα έχυνα ασταμάτητα από τη μυρωδιά και την ιδέα.
Αλλά αν θέλουν και οι παίχτες ή κάποιοι από αυτούς να ξεκαυλώσουν πάνω μου ή απλά να με χύσουν/ξεφτιλίσουν θα ήμουν πανευτυχισμένος.

Επίσης θα ήθελα πολύ να έβρισκα και μία δουλειά σχετική με τα αποδυτήρια, είτε σαν καθαριστής σε κάποια ομάδα, είτε σαν βοηθός μασέρ, είτε απλά σαν υπηρέτης δεν ξέρω! :cheesy:
Τρελαίνομαι για ποδαρίλα, ιδρώτα και γενικότερα αντρική μυρωδιά.

[URL unfurl="true"]https://s20.postimg.org/46l3rw4bh/tumblr_my896v6_LH21qivoe8o1_1280.jpg[/img[/URL]]

Το ίδιο ισχύει και για γυμναστήρια, αν έχει κανείς γνωστό και τα σχετικά, είτε να με έπαιρναν να καθαρίζω, είτε απλά να με βάλουν κάποια μέρα μετά το κλείσιμο και να με ξεφτυλίσουν κάποια άτομα σε γυμναστήριο μέσα, και αυτό θα μου άρεσε το ίδιο.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Έχουμε πει... εσείς κάνετε πάντα ερωτήσεις που με αποκαλύπτουν...τεσπα... θα πω. Υγειονομικό ήμουν (2008-2009) οπότε παρουσιάστηκα Άρτα και όλοι ήταν γιατροί :cheesy: ετκός κάτι βύσματα και κάτι ροσοπόντιους που ήταν σε ξεχωριστό λόχο... οπότε υπήρχε ένα επίπεδο.

Μετά Κω, όπου και πάλι σαν νοσηλευτής, έφυγα από το λόχο και κοιμόμουν στο ΣΤΕΠ (ιατρείο) και ήταν σαν να δουλεύω... οπότε ούτε αναφορές, κρεβάτια κτλπ :P είχα και την λοχαγό γυναίκα τότε εκεί που καθάριζε για εμένα σε τέτοια θέματα.

και τέλος ΚΑΑΥ Άγιο Ανδρέα, όπου και πάλι... έφυγα από το λόχο και ήταν σαν να δουλεύω στη λέσχη, πάντα με τα πολιτικά (στολή φορούσα μόνο κανά βράδυ για περίπολο, και αυτό δίπλα στη παραλία ε...) :cheesy: οπότε και εκεί ο αξιωματικός της λέσχης καθάριζε για εμένα (και τα άλλα παιδιά) και γενικότερα πέρασα τέλεια.

Και όλα αυτά χωρίς μέσον.

Κω πήρα δυο πιπούλες εντός στρατοπέδου.
ΚΑΑΥ, με είχαν πάρει χαμπάρι πολλοί, απλά παίζαμε, εννοώ με λόγια κτλπ, αλλά δεν έγινε κάτι. Πάντως το χάρηκα πολύ... γιατί εκεί έχει από όλες τις ειδικότητες οπότε γνώρισα και έβλεπα με τα εσώρουχα, πρασινοσκούφιδες, στρατονόμους και ένα σωρό καύλαρους  :erection: :wanker:

Μακάρι να μπορούσα να ξαναμπώ στρατό!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τέντυ είμαστε σειρές κι υπηρετήσαμε και ίδια περίοδο στην Κώ.... Έχω φέρει άπειρους φάνταρους στο ΣΤΕΠ με κίνηση από διπλανή μονάδα....

Καυλάκι τρελλό η υπίατρος Πα....λου ε??? Για πολύ κρεμπιέ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Να σε ρωτήσω μιας και γουστάρεις ενστόλους κάτι τέτοιο θα σε έφτιαχνε???

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 56

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
Επίσης θέλω να γράψω εδώ μία φαντασίωση που έχω μπας και έχει κανείς τα κονέ να μας βοηθήσει.

Θα ήθελα πάρα πολύ κάποιος που παίζει 5χ5 με φίλους, ή και πιο επαγγελματικά μπάλα σε κάποια ομάδα, αν γινόταν να με βάλει κάποια μέρα στα αποδυτήρια!

Εγώ και όταν είναι άδεια τα αποδυτήρια να έμπαινα εκεί μέσα θα έχυνα ασταμάτητα από τη μυρωδιά και την ιδέα.
Αλλά αν θέλουν και οι παίχτες ή κάποιοι από αυτούς να ξεκαυλώσουν πάνω μου ή απλά να με χύσουν/ξεφτιλίσουν θα ήμουν πανευτυχισμένος.

Επίσης θα ήθελα πολύ να έβρισκα και μία δουλειά σχετική με τα αποδυτήρια, είτε σαν καθαριστής σε κάποια ομάδα, είτε σαν βοηθός μασέρ, είτε απλά σαν υπηρέτης δεν ξέρω! :cheesy:
Τρελαίνομαι για ποδαρίλα, ιδρώτα και γενικότερα αντρική μυρωδιά.

[URL unfurl="true"]https://s20.postimg.org/46l3rw4bh/tumblr_my896v6_LH21qivoe8o1_1280.jpg[/img[/URL]]

Το ίδιο ισχύει και για γυμναστήρια, αν έχει κανείς γνωστό και τα σχετικά, είτε να με έπαιρναν να καθαρίζω, είτε απλά να με βάλουν κάποια μέρα μετά το κλείσιμο και να με ξεφτυλίσουν κάποια άτομα σε γυμναστήριο μέσα, και αυτό θα μου άρεσε το ίδιο.
[/quote]

τι θεση παιζεις στην μπαλα;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.703
Πόντοι
6.256
Οι μεγαλυτερες ανωμαλιες γινονται στη βουλη.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τέντυ θα μπορουσες να ακολουθησεις μια καριερα σα φροντιστης σε μια ομαδα ποδοσφαιρου εστω εθελοντικα και εστω σε μια ερασιτεχνικη γι αρχη. Και τη δοση σου θα επερνες και σιγουρα θα ειχες τα τυχερα σου  :2on1: :pipa3:, σκεψου το.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Τέντυ θα μπορουσες να ακολουθησεις μια καριερα σα φροντιστης σε μια ομαδα ποδοσφαιρου εστω εθελοντικα και εστω σε μια ερασιτεχνικη γι αρχη. Και τη δοση σου θα επερνες και σιγουρα θα ειχες τα τυχερα σου  :2on1: :pipa3:, σκεψου το.

Τύπε κάπως έτσι ξεκίνησαν Ιμπραήμοβιτς και Πικέ ....

Λές να δούμε Τέντυ να παίζει στο Ολντ Τραφορντ???

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τέντυ θα μπορουσες να ακολουθησεις μια καριερα σα φροντιστης σε μια ομαδα ποδοσφαιρου εστω εθελοντικα και εστω σε μια ερασιτεχνικη γι αρχη. Και τη δοση σου θα επερνες και σιγουρα θα ειχες τα τυχερα σου  :2on1: :pipa3:, σκεψου το.

Μα το έχω σκεφτεί... και θα το ήθελα! Και το έχω προσπαθήσει όσο μπορώ... δηλαδή βρήκα από fb, έχω βρει πολλές ομάδες, και μίλησα σε έναν προπονητή και τον έψηνα του είπα να πάμε για καφέ να με γνωρίσει πρώτα... αλλά τίποτα.

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα αν δεν έχεις μέσον δεν βρίσκεις μόνιμη δουλειά, κι εγώ γι αυτό ακόμα μένω με γονείς δυστυχώς... διότι οι βλάχοι ούτε λεφτά είχαν, ούτε έναν γνωστό αλλά θέλανε και παιδιά.

Τεσπα... γι αυτό το έγραψα... μπας και θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Εγώ για τέτοιες δουλειές ή και για άλλες που μου αρέσουν εννοείται ότι πάω και εθελοντικά ή έστω μόνο με ένσημα.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μα το έχω σκεφτεί... και θα το ήθελα! Και το έχω προσπαθήσει όσο μπορώ... δηλαδή βρήκα από fb, έχω βρει πολλές ομάδες, και μίλησα σε έναν προπονητή και τον έψηνα του είπα να πάμε για καφέ να με γνωρίσει πρώτα... αλλά τίποτα.

Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα αν δεν έχεις μέσον δεν βρίσκεις μόνιμη δουλειά, κι εγώ γι αυτό ακόμα μένω με γονείς δυστυχώς... διότι οι βλάχοι ούτε λεφτά είχαν, ούτε έναν γνωστό αλλά θέλανε και παιδιά.

Τεσπα... γι αυτό το έγραψα... μπας και θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Εγώ για τέτοιες δουλειές ή και για άλλες που μου αρέσουν εννοείται ότι πάω και εθελοντικά ή έστω μόνο με ένσημα.

Γι αρχη πηγαινε σε κανα παιχνιδι τοπικου (ειναι γεματη η Αθηνα) και πιασε απο κοντα τον φροντιστη, κανε και τ κουνηματα σου και τα ναζια σου και ισως σε προωθησει, πιστευω αν το κυνηγησεις θα χωθεις καπου, απλα θελει υπομονη.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216

Τέντυ δείξε λίγο σεβασμό.... Δηλαδή προτιμούσες να είσαι σπερματοζωάριο στο στομάχι κάποιο χυσολάγνου παλαιότερης γενιάς???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom