ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
Βαρυ τεντι :S :S :S
Βαρυ τεντι :S :S :S
Γι αρχη πηγαινε σε κανα παιχνιδι τοπικου (ειναι γεματη η Αθηνα) και πιασε απο κοντα τον φροντιστη, κανε και τ κουνηματα σου και τα ναζια σου και ισως σε προωθησει, πιστευω αν το κυνηγησεις θα χωθεις καπου, απλα θελει υπομονη.
Γίγαντα μου... πριν 20 χρόνια αυτό θα έκανα. Τώρα όταν θέλει κάποιος να βρει μία δουλειά δεν γίνεται έτσι. Και υπάρχουν άπειρες ομάδες, και επίσης το ότι μιλάω εδώ ελεύθερα δεν σημαίνει ότι είμαι και έξω στο δρόμο έτσι, και κάνω κουνήματα ή νάζια.
Όπως βλέπετε επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει το έγραψα εδώ. Έκανα δηλαδή κάτι από τη μεριά μου. Αν βρεθεί κάποιος που θέλει θα μου πει και θα δεχτώ.
Μη με πιέζετε, όταν αγχώνομαι θέλω να πιάσω μία πούτσα και να την παίζω για ώρα προκειμένου να χαλαρώσω
Ρε Τέντυ μην τρελλαίνεσαι.....μην σε παίρνει από κάτω!!! Σκέψου θετικά!!!!
Σα να έχεις κόψει το κάπνισμα ένα πράγμα Τέντυ??
εχω εναν φιλο χυσολαγνε ειναι αστυνομικος σου κανει
Γιωργο πιστευω να το εννοεις,μην του δινεις ελπιδες αδικα :S :S :Sεχω εναν φιλο χυσολαγνε ειναι αστυνομικος σου κανει
Τέντυ είμαστε σειρές κι υπηρετήσαμε και ίδια περίοδο στην Κώ.... Έχω φέρει άπειρους φάνταρους στο ΣΤΕΠ με κίνηση από διπλανή μονάδα....
Καυλάκι τρελλό η υπίατρος Πα....λου ε??? Για πολύ κρεμπιέ
πρεπει και να ναι ΔΙΑΣ η ΜΑΤ Γιωργο,εθεσε προυποθεσεις ο τεντι :S :S :Sναι το εννοω νασο αυτος ο φιλος του αρεσουν τετοια πραγματα
τυπε ειπε οτι μοιρασε πιπες μεσα,ειστε ιδια σειρα,πρεπει να διευκρινιστουν καποια πραγματα :S :S :S
Τέντυ είμαστε σειρές κι υπηρετήσαμε και ίδια περίοδο στην Κώ.... Έχω φέρει άπειρους φάνταρους στο ΣΤΕΠ με κίνηση από διπλανή μονάδα....
Καυλάκι τρελλό η υπίατρος Πα....λου ε??? Για πολύ κρεμπιέ
Να σε ρωτήσω μιας και γουστάρεις ενστόλους κάτι τέτοιο θα σε έφτιαχνε???
Κατέβασ στην επόμενη πορεία με το αναρχικό μπλοκ (συνήθως βρίσκονται Προπύλαια) και θα κρατάς μαζί σου σε σακίδιο κατά προτίμηση μαύρο 2 μπουκάλια μπύρας γεμάτα κάτουρο που θα τα έχεις κλείσι με στουπί. Στην πρώτη διμοιρία ΜΑΤ τα αμολάς και αρχίζεις να τρέχεις χαλαρά. Οι μπάτσοι θα σε γαμήσουν στα σίγουρα ειδικά αν τους έχουν πάρει τα κάτουρα, ενω μπόρει να ζήσεις και σκηνικό σάντουιτς από τη μια να σε τραβάνε οι μπάτσοι να σε γαμήσουν και από την άλλη αναρχικοί για να σε σώσουν.
τυπε ειπε οτι μοιρασε πιπες μεσα,ειστε ιδια σειρα,πρεπει να διευκρινιστουν καποια πραγματα :S :S :S
Γιωργο αν φτιαξεις τον χυσολαγνο θα στο χρωσταει,δεν ειναι αχαριστο παιδι,αν καταλαβαινεις τι εννοω :S :S :Sστα ματ ειναι νασο
χαχα, μη βάζετε αηδία φώτος, γιατί ειδικά αν έχω πιει χύσια θα τα βγάλω και δεν θέλω...
καλά αλήθεια λέτε τώρα???
αλλά γιατί την λέτε υπίατρο? Λοχαγός ήταν και στο τέλος που έφυγα έγινε ταγματάρχης νομίζω.
αυτή ήταν το αφεντικό μου και με συμπαθούσε.
οπότε λογικά θα με έχετε δει!!!
εν το μεταξύ τι μου θυμίσατε τώρα.... κάθε μέρα.... 5-8 κυπελάκια με κάτουρο για εξετάσεις είχαμε εκεί και το απόγευμα τα έχυνα στη τουαλέτα... :S 23χρ ήμουν τότε. Τώρα έπρεπε να έμπαινα...
ΥΓ σβήστε τη φώτο pls... με αηδιάζει...
Τύπε ήμουν σε άλλη μονάδα!!!! Δείξε λίγο σεβασμό στον Τέντυ επιτέλους!!!