Νέα

Τα πουστριλίκια του podolagnos_1985

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_1985
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 383K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Γι αρχη πηγαινε σε κανα παιχνιδι τοπικου (ειναι γεματη η Αθηνα) και πιασε απο κοντα τον φροντιστη, κανε και τ κουνηματα σου και τα ναζια σου και ισως σε προωθησει, πιστευω αν το κυνηγησεις θα χωθεις καπου, απλα θελει υπομονη.

Γίγαντα μου... πριν 20 χρόνια αυτό θα έκανα. Τώρα όταν θέλει κάποιος να βρει μία δουλειά δεν γίνεται έτσι. Και υπάρχουν άπειρες ομάδες, και επίσης το ότι μιλάω εδώ ελεύθερα  :effemine: δεν σημαίνει ότι είμαι και έξω στο δρόμο έτσι, και κάνω κουνήματα ή νάζια.
Όπως βλέπετε επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει το έγραψα εδώ. Έκανα δηλαδή κάτι από τη μεριά μου. Αν βρεθεί κάποιος που θέλει θα μου πει και θα δεχτώ.

Μη με πιέζετε, όταν αγχώνομαι θέλω να πιάσω μία πούτσα και να την παίζω για ώρα προκειμένου να χαλαρώσω :P

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Γίγαντα μου... πριν 20 χρόνια αυτό θα έκανα. Τώρα όταν θέλει κάποιος να βρει μία δουλειά δεν γίνεται έτσι. Και υπάρχουν άπειρες ομάδες, και επίσης το ότι μιλάω εδώ ελεύθερα  :effemine: δεν σημαίνει ότι είμαι και έξω στο δρόμο έτσι, και κάνω κουνήματα ή νάζια.
Όπως βλέπετε επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει το έγραψα εδώ. Έκανα δηλαδή κάτι από τη μεριά μου. Αν βρεθεί κάποιος που θέλει θα μου πει και θα δεχτώ.

Μη με πιέζετε, όταν αγχώνομαι θέλω να πιάσω μία πούτσα και να την παίζω για ώρα προκειμένου να χαλαρώσω :P

Σα να έχεις κόψει το κάπνισμα ένα πράγμα Τέντυ??

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ρε Τέντυ μην τρελλαίνεσαι.....μην σε παίρνει από κάτω!!! Σκέψου θετικά!!!!

Εγώ όλη μέρα θετικά σκέφτομαι...

[URL unfurl="true"]https://s20.postimg.org/xrhi79z31/tumblr_nqn368qZWK1uy40rmo1_540.jpg[/img[/URL]]

:erection:

αλλά τελικά, όλα...

[img width=500][URL unfurl="true"]https://s20.postimg.org/ov6q3c8gt/tumblr_n9nugmI2zS1tgz01zo2_1280.jpg[/img[/URL]]

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
εχω εναν  φιλο χυσολαγνε  ειναι αστυνομικος σου κανει 

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εχω εναν  φιλο χυσολαγνε  ειναι αστυνομικος σου κανει 

Εμένα δεν χρειάζεται να με ρωτάτε τέτοια πράγματα... αυτόν ρωτήστε  :grin:
Και ευχαριστώ πάντως και για το ενδιαφέρον.
Αν θέλει και γίνει κάτι, σας χρωστάω....  :pipa1:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
ναι το εννοω νασο  αυτος ο φιλος του αρεσουν τετοια πραγματα 

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τέντυ είμαστε σειρές κι υπηρετήσαμε και ίδια περίοδο στην Κώ.... Έχω φέρει άπειρους φάνταρους στο ΣΤΕΠ με κίνηση από διπλανή μονάδα....

Καυλάκι τρελλό η υπίατρος Πα....λου ε??? Για πολύ κρεμπιέ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

χαχα, μη βάζετε αηδία φώτος, γιατί ειδικά αν έχω πιει χύσια θα τα βγάλω και δεν θέλω...

καλά αλήθεια λέτε τώρα???

αλλά γιατί την λέτε υπίατρο? Λοχαγός ήταν και στο τέλος που έφυγα έγινε ταγματάρχης νομίζω.
αυτή ήταν το αφεντικό μου :) και με συμπαθούσε.

οπότε λογικά θα με έχετε δει!!!

εν το μεταξύ τι μου θυμίσατε τώρα.... κάθε μέρα.... 5-8 κυπελάκια με κάτουρο για εξετάσεις είχαμε εκεί και το απόγευμα τα έχυνα στη τουαλέτα... :(  :S 23χρ ήμουν τότε. Τώρα έπρεπε να έμπαινα...

ΥΓ σβήστε τη φώτο pls... με αηδιάζει...  :vomit:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τέντυ είμαστε σειρές κι υπηρετήσαμε και ίδια περίοδο στην Κώ.... Έχω φέρει άπειρους φάνταρους στο ΣΤΕΠ με κίνηση από διπλανή μονάδα....

Καυλάκι τρελλό η υπίατρος Πα....λου ε??? Για πολύ κρεμπιέ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Να σε ρωτήσω μιας και γουστάρεις ενστόλους κάτι τέτοιο θα σε έφτιαχνε???
τυπε ειπε οτι  μοιρασε πιπες μεσα,ειστε ιδια σειρα,πρεπει να διευκρινιστουν καποια πραγματα :S :S :S

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κατέβασ στην επόμενη πορεία με το αναρχικό μπλοκ (συνήθως βρίσκονται Προπύλαια) και θα κρατάς μαζί σου σε σακίδιο κατά προτίμηση μαύρο 2 μπουκάλια μπύρας γεμάτα κάτουρο που θα τα έχεις κλείσι με στουπί. Στην πρώτη διμοιρία ΜΑΤ τα αμολάς και αρχίζεις να τρέχεις χαλαρά. Οι μπάτσοι θα σε γαμήσουν στα σίγουρα ειδικά αν τους έχουν πάρει τα κάτουρα, ενω μπόρει να ζήσεις και σκηνικό σάντουιτς από τη μια να σε τραβάνε οι μπάτσοι να σε γαμήσουν και από την άλλη αναρχικοί για να σε σώσουν.

αχαχχαχαχαχαχα είστε τρελοί μερικοί εδώ μέσα... :uglystupid: :idiot: :2funny:

Με την ίδια λογική φίλε μου, κι εσύ αν θες να γαμήσεις μουνάκια, πήγαινε σε κανένα μαιευτήριο και εκεί που γενάει η άλλη και είναι στημένη και ανοιχτή άντε και χώσου....

:vomit: :vomit: :vomit:

Ευτυχώς έχει και αρκετά έξυπνα παιδιά/άντρες εδώ μέσα, όπως ακριβώς και στον έξω κόσμο.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
χαχα, μη βάζετε αηδία φώτος, γιατί ειδικά αν έχω πιει χύσια θα τα βγάλω και δεν θέλω...

καλά αλήθεια λέτε τώρα???

αλλά γιατί την λέτε υπίατρο? Λοχαγός ήταν και στο τέλος που έφυγα έγινε ταγματάρχης νομίζω.
αυτή ήταν το αφεντικό μου :) και με συμπαθούσε.

οπότε λογικά θα με έχετε δει!!!

εν το μεταξύ τι μου θυμίσατε τώρα.... κάθε μέρα.... 5-8 κυπελάκια με κάτουρο για εξετάσεις είχαμε εκεί και το απόγευμα τα έχυνα στη τουαλέτα... :(  :S 23χρ ήμουν τότε. Τώρα έπρεπε να έμπαινα...

ΥΓ σβήστε τη φώτο pls... με αηδιάζει...  :vomit:

Υπίατρος = Λοχαγός στο υγειονομικό !!!

OP
OP
podolagnos_1985

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε ήμουν σε άλλη μονάδα!!!! Δείξε λίγο σεβασμό στον Τέντυ επιτέλους!!!

Εν το μεταξύ οι οδηγοί τα καλύτερα καυλιά!!! αυτούς μπάνιζα :P και αυτός που πίπωσα στην μονάδα μου οδηγός ασθενοφόρου ήταν, εποπ. Ο άλλος ένας μικρούλης πρασινοσκούφης...

Πωπω έχω μπει τόσες φορές σε καναδέζα γεμάτη που πηγαίναμε στο νοσοκομείο της Κω.... πόσο ήθελα κάποια μέρα, να τις πέταγαν έξω όλοι και να με βίαζαν εκεί μέσα εν κινήσει  :wanker:

Τώρα θα με κάνετε να ψάχνω και στρατιωτικό μπας και μπορέσει να με βάλει σε στρατόπεδο :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom