ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 7.786
καταλαβα
νασο τι να κανουμε μπουρδελλο δεν γινεται διοτι θα πρεπει αν με παει να δει πως γαμαω την γυναικα μου
Τι λες ρε Γιώργη μεθυσμένος είσαι?νασο τι να κανουμε μπουρδελλο δεν γινεται διοτι θα πρεπει αν με παει να δει πως γαμαω την γυναικα μου
Για κάνε μια δοκιμή που ξέρεις μπορεί και να είσαι ο τυχερός.Τύποι οταν βλεπουμε γυναικειο νικ, μας μπαινει η υποψια μηπως ειναι καποιος πουστης απο πισω.
Εχετε σκεφθει μηπως πισω από τον ποδολαγνο κρυβεται καμια γυναικα που μας δουλευει?
Τύποι οταν βλεπουμε γυναικειο νικ, μας μπαινει η υποψια μηπως ειναι καποιος πουστης απο πισω.
Εχετε σκεφθει μηπως πισω από τον ποδολαγνο κρυβεται καμια γυναικα που μας δουλευει?
Τύποι οταν βλεπουμε γυναικειο νικ, μας μπαινει η υποψια μηπως ειναι καποιος πουστης απο πισω.
τυπε συγνωμη :S :S :S
Τύπε ήμουν σε άλλη μονάδα!!!! Δείξε λίγο σεβασμό στον Τέντυ επιτέλους!!!
τεντι το σκεφτεσαι να εισαι τελικα γυναικα και εμεις να απορριπτουμε ολες αυτες τις προτασεις για ξεφτυλικια :S :S :Sχαχαχαχαχαχα καυλιάρηηη αφέντη μου!!!
Τύπε σού εβαλα ιδεα?τεντι το σκεφτεσαι να εισαι τελικα γυναικα και εμεις να απορριπτουμε ολες αυτες τις προτασεις για ξεφτυλικια :S :S :S
τεντι το σκεφτεσαι να εισαι τελικα γυναικα και εμεις να απορριπτουμε ολες αυτες τις προτασεις για ξεφτυλικια :S :S :S
τυπε με εβαλες σε σκεψεις :S :S :SΤύπε σού εβαλα ιδεα?
αυτα τα μπουρδελλα ειναι παρακμιακα
τυπε με εβαλες σε σκεψεις :S :S :S
Τύπε να δεις που θα ειναι καμια μουναρα με βυζομπαλα και θα δαχτυλιαζεται διαβαζοντας τα ποσταρισματα μας.τυπε με εβαλες σε σκεψεις :S :S :S